2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Ben hala olmadım bebegi emziriyor musun yoksa mama mi veriyorsun ve düzenli mi reglin ayrica dogumdan sonra kanaman ne kadar sürdü

canım ben 2 ay düzenli emzirdim ama 40dan 10 gün sonra ben adet oldum ve düzenli devam ediyor 3 aydır, çevremde herkes düzensiz olmuş ve 1 senede normale dönmüşler

Ye annesi ye ♥ edizde keci gibi sesler cikararak oyuncaklariyla battaniyesiyle ve en son benimle kavga ederek uyuyakaldi battaniyeyi tutup kendinide iki buklum yapip saga sola yuvarlanip durdu sinirini gormen lazimdi
Gazi alttan ustten cok iyi cikinca insan bi emin olamiyo dimi bittimi varmi diye :)
Isimleri gibi iyi huylarida benzesin lutfen :)

matsiyahoje uyku için sessiz sakin ve karanlık odayı dene canım, bizimki aynı dediğin gibiydi 10-15 gündür sinir krizleri geçirecektim neredeyse huysuz zaten diş sıkıntısı mı anlamadım... Geçen hafta bakıcının bir gün acil işi çıktı gitmek durumunda kaldı 2 saat falan uyutmak için uğraşmıştı. Bizim yatağımıza koydu perdeleri çektim kapkaranlık odada elekrik süpürgesi sesi açtım çıktım 2-3 dakika ağladı vızıklandı sonra gittim baktım uyumuş yaklaşık 4 saat uyudu. O günden sonra hep o şekilde uyuttuk artık algıları daha çok sanırım uyaranlar fazla olunca uyumak istemiyorlar. Dediğin gibi ya kucakta saatlerde geziyor bizimki uykusu gözünde yaşlar akıyor hala gözünü açık tutcak diye inat ediyordu

Yaa herkes tracy hogg olmus bacisko ne bakiyosun sen onlarin dedigine.
her cocuk farklidir kardesler bile ayni degildir acikma aglamasi o ne demek senden daha mi iyi bilcek senin cocugunu.ayni aglamayi seninki gazi olunca yapar benimki acikinca.
Ayrica Sallamanin sonu kotu. Benim kardesimi battaniyesine koyup sallarlardi ancak oyle sakinlesir uyurdu. Bi keresinde memlekete gidiyoduk babamin sabri tasti saat basi dur salla geri devam et inag etti durmadi kardesim aglaya aglaya uyuyakaldi ama hafizama kazindi resmen o gun. Tamam sakinlesip uyuyolarda her yerde olmuyo agirlastikca olmuyo. Sen 3-4ayda ileriyi gorebilmissin de bizlere surekli akil veren buyukler neden tecrubelerini dogru aktarmiyolar.
Bak bende sinirlendim
Sen deniz icin en dogrusunu bilirsin sadece sen unutma bunu. He de gec esine bile.hic canini sikma degmez

Benim de kv her seferinde getir battaniyeyi sallatalım diyo.yok dyrm alışmasın ben onu her dk sallayamam derslerim var uyumam lazım.bennbilyrm alıştırck sonra da gidip yatacak geceleri biz sallycz.diğer eltilerime hep aynısını yapmış.şimdi dediyo ki gece kalkıp çocuklarına laf sayıyolardı sallarken yapmasalrdı o zaman .onlrda diyo ki hep o alıştırdı.ben şimdi ne derse o laf dyrm bennaraştrym yok öyle bişey dyrm bozulup kalıyo.kimle cenk ettiğinin farkında değil

Herkese merhaba, umarım herşey yolundadır hepiniz için :))

Ben hala aşı mevzusunu kovalıyorum ama olduramadım galiba maalesef

Yine bir istanbul macerası yaşayacağım.

Günler bir tuhaf geçiyor, hızlı ve zor biraz bu aralar.

Çocuklar iyi ama ben yorgun hissediyorum kendimi.

Ekin'in hala düzen denecek bir düzeni yok :))) Olsun, sağlığı yerinde ya çok şükür.

Parmak emme mevzusu kafamı kurcalıyor çok, alışacak diye korkuyorum. Daha küçük ama Batı da bu aylarda başlamıştı.

Ek gıdaya geçen var mı?? Dr ne önerdi??

Ekinin daha zamanı var ama ben şimdiden başladım düşünmeye :))

Geceleri sallarken benim de ağlayasım geliyo hatta bazen ağlyrm.bence 1 milyar anne varsa 1 milyar tane de çocuk yetiştirme şekli var.hele de biz her şeyi araştryrz.eskilere taş çıkartırız .tmm bazen bildikleri oluyo ama bence biz daha çok şey biliyrz.o kadının aynısından bide bende var.kıız doyuryrm baika bişeye ağlıyo kv başlıyo bu aç buna mama ver.en sonunda dedim ki mama veremem ben açsa emsin bıraktığına göre aç değil.eskiden mama mı varmış nasıl doyuyomuş bebekler bi daha demedi ama yani canımdan bezdirdi.tmm aç olsa zaten veririm ben mamayı.ben mamaya karşı değilim ki okula gittğim günler bi öğün veryrz zaten ama sütüm varken hazır temiz nie verm durduk yere.ay bende fena doluymuşum.ama takma sen.desin dursunlar sen biliyosun ya bebeğine iyilik yaptığını gerisi öbemli değil

Canim nasilsin hersey yolunda mi?
Ehh işte geçinip gidyrz valla okulunn 6.haftası.bi hafta sonra sınavlarım var .bazen ağlayarak bazen gülerek geçiyo.eylül hanım yoruyo biraz geceleri ama geçecek inş.çok şükür beni yoran bi bebeğim var.sen napysn berinim nasıl iyi mi

uyutmuyor mu eylül ümüz seni
Bazen hiç uyumuyor bazen de 3-4 te uyuyor gece.ağlıyrm kızıyrm bazennde elimde olmadan sinirlenyrm hızlı hızlı sallyrm o da ağlıyo çok üzülyrm sonra bütün gün aklımdna çıkmıyo.eve gitsemde bi kucaklasam dyrm.nasıl gülücükler saçıyo görmen lazım

Offf Allah sabır versin ya, inan benim bile okurken sinirlerim bozuldu.
Ya mis gibi sütün varken (maşAllah) neden mama verecekmissin, o nasıl bir mantık ya? Sen annesi değilmisin, bilmeyecek misin çocugunun ne zaman açlıktan ağladığını? Nedense art niyet sezdim ben bu kadında ne yalan söyleyeyim! Sanki sana sütün yetmiyor mesajı vererek moral bozmaya çalışmış gibime geldi.

Ayni benim kızımı tarif etmissin tipatip aynıyız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…