- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #15.641
Asure candir fenada sut yapar :)Haydi buyrunnn aşureyee:)))
Cok sinir bozucu okurken ben bile gerildim bu insanların isi gücü yokmu birde aferin mama vermiyorsun diyecegine mamaya teşvik ediyor aslinda catir çatır kıracaksın böylelerinin kalbini sen uzme canjni tombigim sen çok iyi cok fedakar bir annesin ben senin anneligini cok beğeniyorum hatirliyor musun senle konuştugumuzda ne demistim sana. Sen denizi cok hakettin demistim ins kiymetini bilir demiştim. Bosver bunada cek bir kalem. Gerçi insanlarin her dediğine kalem ceke ceke mürekkep kalmadi ama sen yinede çek gitsinyazmadan edemicem çok sevdiğim bi akrabam misafirimdi bugün. geldiğinde yeni emzirmiş gazını çıkartıyordum yarım saat sonra kızım mızırdandı aç dedi. yok dedim aç değil. yarım saat sonra yine mızırdandı yine aç dedi hayır dedim bir saatte acıkmaz mama veriyor musun dedi hayır deyince öyle bi hareket yaptı bide cık cık yaptı ki nasıl anlatayım ya çok çok yanlış bişey yapıp çocuğu mahvediyormuş gibi... neyse üstünde yarım saat daha geçti kızımın uykusu geldi. yine aç dedi yok dedim uyucak ayy dedi aç açına mı yatırcaksın aç değil dedim ama baya baya gülmeye başladım artık sinirden. olur mu aç bu çocuk ağlaması acıkma ağlaması dedi. ulan çocuğu dördüncü görüşün sen nerden bilcen acıkma ağlamasını... diyemediğim için yok dedim uykusu gelmiş sonra uyuttum o da gitti...arada bide çocuğa rejim yaptırıyon yemek vermiyon napcan o sütleri yoğurt mu yapcan dedi yaa.
hala kulağımda çınlıyor dedikleri.. özellikle de mama vermediğim için beni suçlaması yok mu. o hareketi görmemezlikten geldim ama aklımdan çıkmıyor. çok stres oldum bi insan bunu emziren bi anneye neden yapar?
bu da böyle bi anımdı eşime anlattım pek dinlemedi hatta çocuk zayıfladı sanki falan dedi sonraki muhabbette. ama bi yandan da ulan yerinden kalkmıyo bu çocuk diyo ağırlaştı diyo. kafayı yicem ya herkes kilo derdinde...
size anlatayım dedim belki biraz rahatlarım. hala atamadım sinirimi.
bide tracy hoggun kitabını gösterdim anlattım bırak kitabı mitabı sen beni dinle diyor kadın ya... anlat dedim sallamadan nasıl uyur bu çocuk sallamadan olmaaaz sallıcan diyo ben sallamaktan bıktım usandım da aldım bu kitabı zaten. sallarken ağlama geliyor artık ya bu sallama işinden hiç hoşlanmıyorum...
4 gozle bekliyorum valla 27 temmuz dogum ettim tik yokTemmuz da doğum yapıp regl olan var mi aranızda
Memen sismesin kizz al bolulu hasan usta özsut falan yapıyor ordan aldir esine ye. Benim geçenlerde memem sisti ya balık koktu saatte gecti oldum o gece mememden
Bende 24 temmuz dogum yaptim 4 ay oldu hala birsey yok doktorunu arayip sordun mu4 gozle bekliyorum valla 27 temmuz dogum ettim tik yok
Canım, "inşallah gelir sütün tekrar..Ben oluyorum ama olmaya başladığım gün sütüm kesildi bir daha da gelmedi. Olmasın boşver. Gerçi herkeste aynı olmuyor böyle şeyler
GünaydınGünaydın uykusuz anneler
Inşallah uyur dinlenirsiniz canımYavrumu uyuttum bakalım kaç dakika sürecek
Ben de uzandım inşaallah biraz güzel uyuruz
Görüşürüz kızlaaaar
Aaa bisiyi canın isteyip de yemezsen öyle mi oluyormus.Memen sismesin kizz al bolulu hasan usta özsut falan yapıyor ordan aldir esine ye. Benim geçenlerde memem sisti ya balık koktu saatte gecti oldum o gece mememden
Canim ne yazık ki böyle insanlar hep var hepte var olmaya devam edecekler. Bi ara sizinle bir yazı paylaşmistim hatırlar misin bilmem. Onun son satırlarıni bu olay üzerine tekrar yazmak istiyorum.yazmadan edemicem çok sevdiğim bi akrabam misafirimdi bugün. geldiğinde yeni emzirmiş gazını çıkartıyordum yarım saat sonra kızım mızırdandı aç dedi. yok dedim aç değil. yarım saat sonra yine mızırdandı yine aç dedi hayır dedim bir saatte acıkmaz mama veriyor musun dedi hayır deyince öyle bi hareket yaptı bide cık cık yaptı ki nasıl anlatayım ya çok çok yanlış bişey yapıp çocuğu mahvediyormuş gibi... neyse üstünde yarım saat daha geçti kızımın uykusu geldi. yine aç dedi yok dedim uyucak ayy dedi aç açına mı yatırcaksın aç değil dedim ama baya baya gülmeye başladım artık sinirden. olur mu aç bu çocuk ağlaması acıkma ağlaması dedi. ulan çocuğu dördüncü görüşün sen nerden bilcen acıkma ağlamasını... diyemediğim için yok dedim uykusu gelmiş sonra uyuttum o da gitti...arada bide çocuğa rejim yaptırıyon yemek vermiyon napcan o sütleri yoğurt mu yapcan dedi yaa.
hala kulağımda çınlıyor dedikleri.. özellikle de mama vermediğim için beni suçlaması yok mu. o hareketi görmemezlikten geldim ama aklımdan çıkmıyor. çok stres oldum bi insan bunu emziren bi anneye neden yapar?
bu da böyle bi anımdı eşime anlattım pek dinlemedi hatta çocuk zayıfladı sanki falan dedi sonraki muhabbette. ama bi yandan da ulan yerinden kalkmıyo bu çocuk diyo ağırlaştı diyo. kafayı yicem ya herkes kilo derdinde...
size anlatayım dedim belki biraz rahatlarım. hala atamadım sinirimi.
bide tracy hoggun kitabını gösterdim anlattım bırak kitabı mitabı sen beni dinle diyor kadın ya... anlat dedim sallamadan nasıl uyur bu çocuk sallamadan olmaaaz sallıcan diyo ben sallamaktan bıktım usandım da aldım bu kitabı zaten. sallarken ağlama geliyor artık ya bu sallama işinden hiç hoşlanmıyorum...
Regl oldum sancisiyle birlikte gelmiş:)Gunaydıınn :))
@ferda88 kolay gelsin gun cabucak bitsin insallah :)
matsiyahoje nasilsin kuzum :)
@Daisymom size ayrica gunaydinlar opucukler :)
@Zehrayenihayat oglustan yeni maceralar bekliyorum heyecanla :)
insanbuL nerdesin sen
Herkese tek tek yazasim var ama bugun bi turlu ayilamiyorum nedense.
Opuldunuz temmuz anneleri♥♥
Demekki bunyeden bunyeye değisiyo ben 2 kez oldumBenyazmazsamsenyazmazsan 1cicek3bocek kızlar benim doktor dogumdan sonra rahat 6 ay regli gormezsin demişti. Kim yazdı hatirlamayamiyorum ama biride 10 aya kadar olmamak normalmis demişti. Telaş yapmayın o yüzden :)
Cansinnn cok tesekkur ederim :) durdum durdum turnayi gozunden vurdum bak etiketledin beniinsanbuL aha da etiketledim seni hem de doğum Günü'nde:)))doğum günün kutlu olsunnn kuzummm.yahu nerelerdesiniz bakim siz gidenlerrrrrr:))) @idilduam @Nurmuratkf @Studentmom @Zehrayenihayat ubuttuğum varsa kusuruma bakmasın sonra vay efendim beni unutmuşsun vay efendim beni etiketlememişsin demeyin:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?