2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Cok sinir bozucu okurken ben bile gerildim bu insanların isi gücü yokmu birde aferin mama vermiyorsun diyecegine mamaya teşvik ediyor aslinda catir çatır kıracaksın böylelerinin kalbini sen uzme canjni tombigim sen çok iyi cok fedakar bir annesin ben senin anneligini cok beğeniyorum hatirliyor musun senle konuştugumuzda ne demistim sana. Sen denizi cok hakettin demistim ins kiymetini bilir demiştim. Bosver bunada cek bir kalem. Gerçi insanlarin her dediğine kalem ceke ceke mürekkep kalmadi ama sen yinede çek gitsin

Benimki ilk defa bu saatte uyandı baktım hiç niyeti yok uyumaya bende yatağa koydum ışığı da kapattım heryer zifiri karanlık benimki yatakta şakalaşıyor, bişeyde görmüyor kimle şakalaşıyorsa artık :)

Akşam eşimle yaptığımız 2.5 saatlik keyfin gece uykusuz bir geceye dönüşeceğini tahmin etmiştim
Uzun zaman sonra eşimle başbaşayız vakit geçirdik ertu uyuduğu için farklı odada idi..
Gece 00.30 da uyandı emdi Durdu uyudu 02.30 şimdi yine uyandı iki saatte bir rutin uyanış
Onun dışında üzerini çok acıyor ve gece uyurken bile parmak emiyor
Neyse ki eldiveni taktım tulum giydirdim hafif hırıltı var ve nefesi çok sesli
İnşaallah sabaha geçer

Günaydın kızlar,
Ben bebeğimi henüz 3 aylık kontrolüne götüremedim doktora. Gittiğimiz doktor özel bir hastanede ve çok fiyatlı, bu ay durumumuz da çok iç açıcı değil. İşten ayrılmam bütçemizi çok sarstı. O yüzden çok da vakit kaybetmeden bir doktor arayışındayım. Sizlere bir sorum olacak, belki burda konuşmuş belki doktorlarınıza soranlar olmuştur; birkaç gündür topiği takip edemedim. Kızımın gece uyuduğu yatağın çarşafında hep saçlarını buluyorum. Hatta neredeyse öbekleşecekler. 3.ayda saçların dökülmesi normal mi hala acaba? Ne kadar daha devam edebilir?

Yavrumu uyuttum bakalım kaç dakika sürecek

Ben de uzandım inşaallah biraz güzel uyuruz

Görüşürüz kızlaaaar

Memen sismesin kizz al bolulu hasan usta özsut falan yapıyor ordan aldir esine ye. Benim geçenlerde memem sisti ya balık koktu saatte gecti oldum o gece mememden
Aaa bisiyi canın isteyip de yemezsen öyle mi oluyormus. Bende gece oyle olunca sütüm çoğaldı diye seviniyordum

Canim ne yazık ki böyle insanlar hep var hepte var olmaya devam edecekler. Bi ara sizinle bir yazı paylaşmistim hatırlar misin bilmem. Onun son satırlarıni bu olay üzerine tekrar yazmak istiyorum.

"Diğerlerinin ne dediğini umursama. Başkalarının seni nasıl gördüğüyle ilgilenme. Herhangi birinin ne söylediği bebeğinin ne hissettiğinden daha önemli değil. Ve unutma; "Suyun üstünde dahi yürüsen, yüzme bilmiyordu diyecekler olacak.*"

Regl oldum sancisiyle birlikte gelmiş:)
Minigim emmiyor aylin. Sütüm bariz azaldi.. Sabahtan aksama kadar cocugun agzina zorla tepiyorum. Bir de parmak emmeye basladi onunla savasim var. Sen sormasaymissin keske insanbul nerdesin diye :)

Kızlar bu bebek nie uyumuyo.inanırmısınız yarım saat bile uyumadı.ve bugün tam gün okulum var.gece boyunca o kadar bunalttı ki beni.nolck benim bu halim.ay çok yorgunum ben ya şuraya bi yatak atıp yatasım var ama ben diş oyuyrm.ben çıkarkende mışıl mışıl uyuyodu zilli

Cansinnn cok tesekkur ederim :) durdum durdum turnayi gozunden vurdum bak etiketledin beni
Kizlar nerdesiniz aryayı kızdırmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…