2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Uykusuz kalma dis oyucam derken bademcik felan oyarsin mazallah

Ben 3.reglime gelmis bulunmaktayim. Gelmesin hanimlar ne guzeldi gelmedigi zamanlar. Agri yok sızı yok..

Takma bile boşver herkesin bir yetiştirme şekli var. Herkes en iyi kendisi tanır bebesini. Bana da neler diyorlar mama veriyorum diye süt kesildi napayım aç mı kalsın çocuk. Alıştım artık takmıyorum kimseyi.

Olsun canım o da endişesini dile getirmek zorunda. Bak aklında bişey kalmamış oldu. D vitamini ile ilgili bişey dedi mi? Ara verin filan diye

Bizimki de çok dökülüyor yerine yenileri çıkıyor normal bence

Gündüz çok mu uyutuyor kv acaba

Günaydın
Hele bugün pek bi uykusuz idik
Gece boyu uyandık
Bu gece bizde oyleydik. Tam bir düzen oturtuyorum birşey oluyor bozuluyor bu kez de hastalık bozdu 20 günlükken itibaren hep beşiğinde yattı 3-4 gündür hasta balgamdan tikaniyor diye yanımda yatirdim hemen benimle yatmaya alıştı. Bir turlu gece beşiğinde uyutamadım uyandı durdu

Canım saçlarının dökülmesi normal benim oğlanın da dökülüyor hala hatta yan yatırdığı için yanlar açıldı baya. Özel hastaneye gitmek zorunda değilsin devlet hastanesine de goturebilirsin aile hekimliginede goturebilirsin. İncelemeler rutindir zaten baş çevresi, boy, kilo. Senin sorun varsa cevaplar kar mutlaka.

sorma canım benim eşim de fenaydı annesini babasını savunmaktan beni unuttu. annesi duygu sömürüsü yaptı oğlunu anneme düşman etti. allahlarından bulsunlar! lohusalığım ağlayarak geçti. kv kızımı kucağa ve sallamaya alıştırdı hepsini geçtim kucakta sallaya sallaya gezdire gezdire uyutmaya alıştırdı. neyse ki o gider gitmez hemen bıraktık o işi.çocuk 4 kiloyken yaptı yaptı gitti şimdi çocuk maşallah oldu 7 kilo ben nasıl devam ettirirdim alışsaydı.
ama kendi eden kendi bulur. eşim gidelim diyo binbir bahaneyle gitmiyorum yanına şimdi. eskiden sık giderdik kvlere artık yok. o misafir de şehir dışından gelmişti akrabalarında kalıyor 2 gün onda 3 gün bunda. bikaç gün de bende kal diyecektim ama bu olanlardan sonra vazgeçtim.

ayy benim kv de çocuğu vermezdi bana ya. dikişten kucağıma alamıyom oturuyom ver diyom yok daha yeni emdi vermem diyo acıktı diyom neee acıktı mııı? mama mı verelim diyodu yok diyorum emecek zorla alıyordum çocuk orda bağırıyor beni istiyor bu kv vermiyor. ilerde o da elden ayaktan düşünce acıktım deyince yeni yedin desem ne olur acaba tövbe tövbe ya ayy saçma saçma şeyler düşündürüyolar insana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…