- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #15.661
Uykusuz kalma dis oyucam derken bademcik felan oyarsin mazallahKızlar bu bebek nie uyumuyo.inanırmısınız yarım saat bile uyumadı.ve bugün tam gün okulum var.gece boyunca o kadar bunalttı ki beni.nolck benim bu halim.ay çok yorgunum ben yaşuraya bi yatak atıp yatasım var ama ben diş oyuyrm.ben çıkarkende mışıl mışıl uyuyodu zilli
Aminn canim hepimiz mutlu olalim insallah :)
24-25 ben iki gün de dogmusum canim sen bosver kutla@Aryadeniz38insanbuL un dogum gunu yarin degilmiydi.kiminki 25iydi ay hepsi karisti
Buarada masallah hepimiz senin yazmani bekliyomusuz topikce dokulmeye basladik
Cok tesekkur ederim canim :)))insanbuL doğum günün kutlu olsun canim iyiki doğdun :)
Ya sorma o gun annem diyor ki ; beş tanesiniz. aklimda tutamiyorum sen kaç oldun simdi? Dedim 28 bitti anne...Yaşlandın mı neinsanbuL :))
Tesekkur ederim canim :))insanbuL canım geçmiş doğum günün kutlu olsun
Amin hepimiz insallah tesekkur ederim :)
Yupoiii uyuduk dinledik enerji aldık şükürler olsunInşallah uyur dinlenirsiniz canım
Takma bile boşver herkesin bir yetiştirme şekli var. Herkes en iyi kendisi tanır bebesini. Bana da neler diyorlar mama veriyorum diye süt kesildi napayım aç mı kalsın çocuk. Alıştım artık takmıyorum kimseyi.yazmadan edemicem çok sevdiğim bi akrabam misafirimdi bugün. geldiğinde yeni emzirmiş gazını çıkartıyordum yarım saat sonra kızım mızırdandı aç dedi. yok dedim aç değil. yarım saat sonra yine mızırdandı yine aç dedi hayır dedim bir saatte acıkmaz mama veriyor musun dedi hayır deyince öyle bi hareket yaptı bide cık cık yaptı ki nasıl anlatayım ya çok çok yanlış bişey yapıp çocuğu mahvediyormuş gibi... neyse üstünde yarım saat daha geçti kızımın uykusu geldi. yine aç dedi yok dedim uyucak ayy dedi aç açına mı yatırcaksın aç değil dedim ama baya baya gülmeye başladım artık sinirden. olur mu aç bu çocuk ağlaması acıkma ağlaması dedi. ulan çocuğu dördüncü görüşün sen nerden bilcen acıkma ağlamasını... diyemediğim için yok dedim uykusu gelmiş sonra uyuttum o da gitti...arada bide çocuğa rejim yaptırıyon yemek vermiyon napcan o sütleri yoğurt mu yapcan dedi yaa.
hala kulağımda çınlıyor dedikleri.. özellikle de mama vermediğim için beni suçlaması yok mu. o hareketi görmemezlikten geldim ama aklımdan çıkmıyor. çok stres oldum bi insan bunu emziren bi anneye neden yapar?
bu da böyle bi anımdı eşime anlattım pek dinlemedi hatta çocuk zayıfladı sanki falan dedi sonraki muhabbette. ama bi yandan da ulan yerinden kalkmıyo bu çocuk diyo ağırlaştı diyo. kafayı yicem ya herkes kilo derdinde...
size anlatayım dedim belki biraz rahatlarım. hala atamadım sinirimi.
bide tracy hoggun kitabını gösterdim anlattım bırak kitabı mitabı sen beni dinle diyor kadın ya... anlat dedim sallamadan nasıl uyur bu çocuk sallamadan olmaaaz sallıcan diyo ben sallamaktan bıktım usandım da aldım bu kitabı zaten. sallarken ağlama geliyor artık ya bu sallama işinden hiç hoşlanmıyorum...
Olsun canım o da endişesini dile getirmek zorunda. Bak aklında bişey kalmamış oldu. D vitamini ile ilgili bişey dedi mi? Ara verin filan diyeBugun kontrolumuz vardi dr oglumun kafasi biraz hizli buyumus diye bizi korkuttu usg ile bakildi sukur hersey normalmis bu dr lar insani stres etmeye pek merakli aklima gelmeyen kalmadi rabbim evlatlarimizla imtihan etmesin imtihan olanlarin yardimcisi olsun
Bizimki de çok dökülüyor yerine yenileri çıkıyor normal benceGünaydın kızlar,
Ben bebeğimi henüz 3 aylık kontrolüne götüremedim doktora. Gittiğimiz doktor özel bir hastanede ve çok fiyatlı, bu ay durumumuz da çok iç açıcı değil. İşten ayrılmam bütçemizi çok sarstı. O yüzden çok da vakit kaybetmeden bir doktor arayışındayım. Sizlere bir sorum olacak, belki burda konuşmuş belki doktorlarınıza soranlar olmuştur; birkaç gündür topiği takip edemedim. Kızımın gece uyuduğu yatağın çarşafında hep saçlarını buluyorum. Hatta neredeyse öbekleşecekler. 3.ayda saçların dökülmesi normal mi hala acaba? Ne kadar daha devam edebilir?
Gündüz çok mu uyutuyor kv acabaKızlar bu bebek nie uyumuyo.inanırmısınız yarım saat bile uyumadı.ve bugün tam gün okulum var.gece boyunca o kadar bunalttı ki beni.nolck benim bu halim.ay çok yorgunum ben yaşuraya bi yatak atıp yatasım var ama ben diş oyuyrm.ben çıkarkende mışıl mışıl uyuyodu zilli
Sağol canım. Bir buçuk ay oldu gideli alıştım valla kosmet bu kadarmış demek kiCanım, "inşallah gelir sütün tekrar..
Ben 6 ay gormuyorum canim adet ilk bebegimde de 6. Ayda gordumBende 24 temmuz dogum yaptim 4 ay oldu hala birsey yok doktorunu arayip sordun mu
Puhahah1cicek3bocek nerdesin gece seni de gördüm rüyamda sabah 6 da beni arıyormuşsun bu saatte aranır mı uyuyoru. deyince ben kaldırmasam zaten deniz uyandırırdı diyosun yüzsüz yüzsüz sonra ben de haklısın diyom muhabbet ediyoruz.
Bu gece bizde oyleydik. Tam bir düzen oturtuyorum birşey oluyor bozuluyor bu kez de hastalık bozdu 20 günlükken itibaren hep beşiğinde yattı 3-4 gündür hasta balgamdan tikaniyor diye yanımda yatirdim hemen benimle yatmaya alıştı. Bir turlu gece beşiğinde uyutamadım uyandı durduGünaydın
Hele bugün pek bi uykusuz idik
Gece boyu uyandık
Canım saçlarının dökülmesi normal benim oğlanın da dökülüyor hala hatta yan yatırdığı için yanlar açıldı baya. Özel hastaneye gitmek zorunda değilsin devlet hastanesine de goturebilirsin aile hekimliginede goturebilirsin. İncelemeler rutindir zaten baş çevresi, boy, kilo. Senin sorun varsa cevaplar kar mutlaka.Günaydın kızlar,
Ben bebeğimi henüz 3 aylık kontrolüne götüremedim doktora. Gittiğimiz doktor özel bir hastanede ve çok fiyatlı, bu ay durumumuz da çok iç açıcı değil. İşten ayrılmam bütçemizi çok sarstı. O yüzden çok da vakit kaybetmeden bir doktor arayışındayım. Sizlere bir sorum olacak, belki burda konuşmuş belki doktorlarınıza soranlar olmuştur; birkaç gündür topiği takip edemedim. Kızımın gece uyuduğu yatağın çarşafında hep saçlarını buluyorum. Hatta neredeyse öbekleşecekler. 3.ayda saçların dökülmesi normal mi hala acaba? Ne kadar daha devam edebilir?
sorma canım benim eşim de fenaydı annesini babasını savunmaktan beni unuttu. annesi duygu sömürüsü yaptı oğlunu anneme düşman etti. allahlarından bulsunlar! lohusalığım ağlayarak geçti. kv kızımı kucağa ve sallamaya alıştırdı hepsini geçtim kucakta sallaya sallaya gezdire gezdire uyutmaya alıştırdı. neyse ki o gider gitmez hemen bıraktık o işi.çocuk 4 kiloyken yaptı yaptı gitti şimdi çocuk maşallah oldu 7 kilo ben nasıl devam ettirirdim alışsaydı.Ya boyle insanlari bogasin geliyor bende dogumdan sonra biraz zorlandim sezeryanliyim agrim oluyo gogusum yara oldu uykusuzluk yorgunluk bide dogum sonrasi cok stresliysim aglamak geliyodu icimden bide kayinvalide gorumce olunca kime naz yapacaksin esimde beni unuttu varsa yoksa oglu yapcaksin etceksin annesin bisey soyleyince ters ters konusuyo falan hic seninde halin nasil demiyodu anlayis bebek dogunca bitti zaten bebek her an araniyo ac mi gaz sancisi mi niye agladigi belli olmuyo neyseesim ve gorumcem bu araniyo acikti galiba diyo ikide birde bende bebek her arandiginda aciktigi anlamina gelmez dedim gorumceme bebekte emince o hakli ben bebegimi emzirmiyo konumuna dustum gorumcem gittiginde bile kayinvalidemi arayip emziriyo mu diye soruyo sanki benim bebegim degil ben yavrumu ac birakicam sadist bir anneyim hala tavirlariyla imada bulunuyolar bazen ya sabir diyorum onlar olmadan ben bebegimin huyunu ogrendim birbirimize alistik bir duzen kurduk mecbur olmasam kimseyi istemezdim zaten pirpiriklidir gorumcem yaz gunu usuyecek diye sarip sarmaliyodu cocugu kucagada onlar alistirdi hala sinir oluyorum
Olabilir canim haklısınDemekki bunyeden bunyeye değisiyo ben 2 kez oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?