2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

her birimiz lohusalıkta saçma şeyler yaşadık malesef. eltim hamile şimdi. allahın izniyle ona yaşatmıcam bunları. inşallah siper olcam önünde. ben yaşadım o yaşamasın.
annesinden iyi kimse bilemez çocuğun nesi olduğunu hala anlamıyorlar kendi kendilerine çocuk aç uykusu geldi vs diyorlar ya. hele aç lafına gıcık oluyorum çocuk aç olsa ben bilmez miyim ya

allah kolaylık versin canım. müzik sese alışması için aç derim sessiz eve alışınca en ufak ses rahatsız eder. aydaşmış bebişlerimiz :)

ay evet ya hala gaz var mı diyorum. kusması da azaldı biliyo musun? midedeki gaz birikip gaaaak diye çıkarken kusma da olurdu şimdi öyle aşırı gaz birikmiyor kusma da eskisi kadar çok değil. sabah akşam 2 şer damla veriyorum sadece. şaştım kaldım ya..
edizin iyi huyları ne? deniz sık gülmeye başladı bide dönüyor bide çok hareketli uzun boylu kızım saçları da kesmeden önce sırmaydı :) maşallah iştahlı. almak istediğin ve vermek istediğin iyi yönleri alayım

canım gündüz aydınlık ve sesli ortamda uyutuyorum alışsın diye.gece karanlık sessiz ortamda uyutuyorum yani uyutmaya çalışıyorum ama gece uykusuna çok direniyor. karanlıktan mı korkuyor demeye başladık artık... garip benim çocuk

matsiyahoje dün aynı şeyleri yaşamışız canım kızımın uykusu var 7 den beri ama gaz sancımız ağır basıyor uyuyamıyor anlayacağın ağlıyor hem uykum var diye hem de sancım var diye kucağıma aldım misafirlerin yanına gittim kv ler de var bu arada yabancıları görünce bir de ortam değişikliği yapınca sustu tabi benim kız misafir diyor ki uyutmaya çalışıyorsunuz diye ağlıyor uykusu yok ki nerden biliyorsun 2defa gördün annesinden iyi mi bileceksin dimi yani var var çıkar böyleleri

ya illa patates nişastası verecek mama verecek bebeğe.ben izin vermedikçe iyi coşuyor..
zaten doğumda da sütüm göğüslerimden akıyordu bebek ağlıyor aç diye mama verdiler onun aklına uyup. pişmanım şimdi mama kötü değil ama benim sütüm yatağa akarken mama verildi çocuğuma yazık ya. hala düşündükçe karnıma ağrılar giriyo

canım bazen ben de hızlı sallardım sinirlenip ama hem korkuyorlar hem de zararlı. yapmıyorum artık.hızlı sallayınca hızlı uyumayacak ki. allah yardımcın olsun çok zor uyumayan bebek. bende de var allah sabrını veriyor bi şekilde

valla kendi gelinine de yaptı bana da yapıyor hep bi sütün az bu çocuk aç mama ver lafları sürekli.. mama versem mutlu olacak resmen.. kendisi mutsuz ve memnuniyetsiz biri başkalarını da mutsuz etmek istiyoe gibiydi

valla ne mürekkep ne sabır kaldı ama hadi buna da çektim bi kalem..
canımsın ya evet hatırlıyorum duygulandırmıştın beni yine duygulandım. deniz benim mucizem aldığı her nefese şükürler olsun kıymetimi bilmezse de canı sağolsun

normal canım hepsi dökülürmüş.
bide arkadaşlarımdan durımu gayet iyi okup da aylık kontrollere götürmeyen var canım sağlık ocağı her ay bakıyor zaten.bir sıkıntı olunca da doktora götürüyorlar oluyor. ben de devlete gidiyorum. kendini zorlama bence bunun için

Evet canım hatırlıyorum da değer verdiğim insanlar bunu yapınca çok dokunuyor malesef. tekrar okumak iyi geldi sağol:) çok şükğr bebeğim sağlıklı.maşallah kilosu da boyu da gayet iyi

bu mama neymiş arkadaş ya versen bi dert vermesen ayrı dert.. biz bebeklerimiz için en iyisini biliriz kimsenin ağzına bakmamak lazm

ayy nefret ediyorum ya asososos cum bak şimdi senin çocuk aç mesela sen ordan anlayamıyosun ama ben burdan anlıyorum dalga geçmek lazım böyleleriyle he dicen sen bi kerede anladın ben 4 aydır bu çocuğa bakıyom ben anlamıyor muyun

Evet canım hatırlıyorum da değer verdiğim insanlar bunu yapınca çok dokunuyor malesef. tekrar okumak iyi geldi sağol:) çok şükğr bebeğim sağlıklı.maşallah kilosu da boyu da gayet iyi
Haklısın canim. E daha ne çok şükür. Bunları düşün mutlu ol. Keyfini çıkar :)

Sen bunları yazınca şimdi beni de stres sardı canım. Benim oğlan da kalabalık ev ortamını sevmiyor. Yoksa avm olsun, park olsun, çarşı- pazar olsun o zamanlar huysuz değil ama malesef evin içinde çok insan olunca çıldırıyor. Az önce de kv aradı günü varmış ( bu arada işe başlayacağım ve genellikle çocuğuma o bakacak ama hala günlerine son vermedi! ) oğlumu millete göstermek için erkenden gel diyor. Ben oğlumun huyunu biliyorum hiç rahat ettirmez. Ben de erken gelemem gelirsem 4 gibi geleceğim dedim hala kapatırken o kadar geç kalma diyor. Ya hakkaten sinir olmamak içten bile değil... Ya sabır çeke çeke sabır falan kalmadı bende... Bu yaşadığım kaçıncı sorun hangi birini anlatsam ki size...

Canim benim gececek bu gunlerde.annelik sabretmekmis.hic uzulme her anne ayni seyi yasiyo.bazen uyuturken sabrim kalmiyo kiziyorum uyu niye uyumuyosun diye.sonrasi aglamak ve pismak olmak.kotu bir anneyim diyorum 4 aylik bebek uyu demekten mi anlicak? her anne aynidir herhaldr diye avutuyorum kendimi.

Berinim iyi canim sukur.iste gecinip duruyoruz.gunler birbirini kovaliyo.bu gunlerin kiymetini bil kotu anilar degil iyi anilari hatirla hep diyorum kendime

Ayyy sende diyomusun nie uyumuyosun die.ben de kendime kızyrm nasıl anneym kimse benim yaptığımı yapmıyodur die.sonra pişman oluyrm illa ki ama işte gerçketen zor .hele gece iki kat zor.gündüz istediğini yapsın kızmyrm ama geceleri karanlık odamda belkide yüzünü görmediğim için o kadar sinirlenyrm.şu an okuldaym aklıma geldi nasıl üzüldüm anlatmam çok özledim.eve gidince 100 kere öpcm

Ah bu yavrular hemen alışıyor kokunuzu istersen Kokunun dindiği bi tshirt koy yanına
Faydası olur
Ben hiç yanımda yatırmadım korktuğumdan ezerim üstüne elimi kolumu atarım vs diye

Hiç sorma
En iyisini biz bilir biz yaparız
Vefakar fedakar anneler olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…