- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #15.701
Ben hala olmadım bebegi emziriyor musun yoksa mama mi veriyorsun ve düzenli mi reglin ayrica dogumdan sonra kanaman ne kadar sürdü
tshirt koydum canım faydası olmuyor ona sarılıp yatmamı istiyor bizimki. beşiğinde sallıyordum ayakta sallanmayıda sevmiyor sırf sarılıp yatalım diye sallanmayı bıraktı. bir bakımada iyi oldu şimdi yanına uzanıyorum sarılıyorum uyuyor ama bunu gece de sürekli istemesi kötü. belki 4. aaydan sonra yavaş yavaş yanından uzaklaşarak kendi kendine uyumasını sağlayabilirim diye umut ediyorum.Ah bu yavrular hemen alışıyor kokunuzu istersen Kokunun dindiği bi tshirt koy yanına
Faydası olur
Ben hiç yanımda yatırmadım korktuğumdan ezerim üstüne elimi kolumu atarım vs diye
git canım alışsın madem öyle. huysuzluk ederse içerdeki odaya geçersibiz ben öyle yapıyorum. hatta bazen canımı sıkarlarsa acıktı deyip geçiyorum içeri kaçış noktam oluyo kızım :)Sen bunları yazınca şimdi beni de stres sardı canım. Benim oğlan da kalabalık ev ortamını sevmiyor. Yoksa avm olsun, park olsun, çarşı- pazar olsun o zamanlar huysuz değil ama malesef evin içinde çok insan olunca çıldırıyor. Az önce de kv aradı günü varmış ( bu arada işe başlayacağım ve genellikle çocuğuma o bakacak ama hala günlerine son vermedi! ) oğlumu millete göstermek için erkenden gel diyor. Ben oğlumun huyunu biliyorum hiç rahat ettirmez. Ben de erken gelemem gelirsem 4 gibi geleceğim dedim hala kapatırken o kadar geç kalma diyor. Ya hakkaten sinir olmamak içten bile değil... Ya sabır çeke çeke sabır falan kalmadı bende... Bu yaşadığım kaçıncı sorun hangi birini anlatsam ki size...
bizde de tv hep açık ama izletmiyorum önüne yastık koyarak göremeyeceği şekilde yatırarak ayarlıyorum akşam da izletme canımTv ye bakiyoruz sürekli ve sürekli... kapatiyorum gündüz ancak aksam eşim açıyor veya misafirlikte açık oluyor hep gozu tv de. Oyuncak oynatiyorum yine kayiyor gözü.
işlerine gelince herşeye öyle kolay alışıyolar kii :)tshirt koydum canım faydası olmuyor ona sarılıp yatmamı istiyor bizimki. beşiğinde sallıyordum ayakta sallanmayıda sevmiyor sırf sarılıp yatalım diye sallanmayı bıraktı. bir bakımada iyi oldu şimdi yanına uzanıyorum sarılıyorum uyuyor ama bunu gece de sürekli istemesi kötü. belki 4. aaydan sonra yavaş yavaş yanından uzaklaşarak kendi kendine uyumasını sağlayabilirim diye umut ediyorum.
valla kendi gelinine de yaptı bana da yapıyor hep bi sütün az bu çocuk aç mama ver lafları sürekli.. mama versem mutlu olacak resmen.. kendisi mutsuz ve memnuniyetsiz biri başkalarını da mutsuz etmek istiyoe gibiydi
bizde de tv hep açık ama izletmiyorum önüne yastık koyarak göremeyeceği şekilde yatırarak ayarlıyorum akşam da izletme canım
Yok canim vitamine devam dediOlsun canım o da endişesini dile getirmek zorunda. Bak aklında bişey kalmamış oldu. D vitamini ile ilgili bişey dedi mi? Ara verin filan diye
Yine aynı senaryoyu yaşayıp evime geri döndüm :) hadi kırmamak için erken gideyim dedim başıma gelecekleri bile bile. Ve gider gitmez ağlamaya başladı ta ki gelinceye kadargit canım alışsın madem öyle. huysuzluk ederse içerdeki odaya geçersibiz ben öyle yapıyorum. hatta bazen canımı sıkarlarsa acıktı deyip geçiyorum içeri kaçış noktam oluyo kızım :)
Sagol canim bundan sonra muzik acip deniyeyim bakalim evet 1 temmuz dogumluallah kolaylık versin canım. müzik sese alışması için aç derim sessiz eve alışınca en ufak ses rahatsız eder. aydaşmış bebişlerimiz :)
Ben Arya ya takılıyorum ya aşure yemiyorum ki ben canımMemen sismesin kizz al bolulu hasan usta özsut falan yapıyor ordan aldir esine ye. Benim geçenlerde memem sisti ya balık koktu saatte gecti oldum o gece mememden
Kesinlikle stres etmeye meraklı işgüzar lar bizim kontrolde de gözleri titriyor sanki dedi vız fark etme dik dedik hafif var gibi bu zamana kadar geçmiş olması lazım yeni doğanlarda olur dedi göz doktoruna gittik bir de ömrümden ömür gitti o göz kontrolü yapılırken yeter diye bağırdım resmen sonuç çok şükür bir şey çıkmadı ama o doktorun gereksiz yönlendirmesi çok stresli yıpratıcı bir durumduBugun kontrolumuz vardi dr oglumun kafasi biraz hizli buyumus diye bizi korkuttu usg ile bakildi sukur hersey normalmis bu dr lar insani stres etmeye pek merakli aklima gelmeyen kalmadi rabbim evlatlarimizla imtihan etmesin imtihan olanlarin yardimcisi olsun
Sukur neyse ki cikmamisama stresi yetmis.Bizim aile hekimi de goz taramasi yapti yok elindeki cihazin icindeki daire goze oturmasi gerekiyomus bizimkinin kenarinda bosluk varmis goz tembelligi olabilirmis en iyisi bir goz dr una gidin dedi bence anlayamadi ama gidecegiz yinedeKesinlikle stres etmeye meraklı işgüzar lar bizim kontrolde de gözleri titriyor sanki dedi vız fark etme dik dedik hafif var gibi bu zamana kadar geçmiş olması lazım yeni doğanlarda olur dedi göz doktoruna gittik bir de ömrümden ömür gitti o göz kontrolü yapılırken yeter diye bağırdım resmen sonuç çok şükür bir şey çıkmadı ama o doktorun gereksiz yönlendirmesi çok stresli yıpratıcı bir durumdu
Bize dr kullanmayi ihmal etmeyin probiyotik bagirsaklara iyi geliyo dedi bagirsaklari duzene girene kadar kullanacagiz galiba belki ek gidaya baslayinca keser tam olarak bilemiyorumKızlar bu biogia yı ne zamana kadar kullanmalıyız .yararlı bişey dedi dr um ama ben bıraktım iişe bitince çünkü 14 gün falan dayanıyo ve pahalı geliyo şu an .bir de ek gıdaya başlayacakalr için bir çay kaşığı pekmezi bir çay bardağı suda eritip vermek daha iyi hazmetmeleirni sağlıyomuş.akşınızda olsun
Gerçi pekmez için 6 ay sonrası daha iyi ama yinede söylym dedim.
Canim biz bi haftalıkken sahil düğününe katıldık direk alıştı kalabalığaYine aynı senaryoyu yaşayıp evime geri döndüm :) hadi kırmamak için erken gideyim dedim başıma gelecekleri bile bile. Ve gider gitmez ağlamaya başladı ta ki gelinceye kadareve geldik, yavrum 5 dk da sakin bir şekilde uykuya daldı. Ya arkadaşlar şu kalabalık ortama uyum sağlama durumunu nasıl hallediyorsunuz? Yoksa benim gibi sizin bebeklerde ağlıyor mu? Cidden çok yorucu oluyor
Ay cok sevindim kusmasininda azalmasina masallah denize :)ay evet ya hala gaz var mı diyorum. kusması da azaldı biliyo musun? midedeki gaz birikip gaaaak diye çıkarken kusma da olurdu şimdi öyle aşırı gaz birikmiyor kusma da eskisi kadar çok değil. sabah akşam 2 şer damla veriyorum sadece. şaştım kaldım ya..
edizin iyi huyları ne? deniz sık gülmeye başladı bide dönüyor bide çok hareketli uzun boylu kızım saçları da kesmeden önce sırmaydı :) maşallah iştahlı. almak istediğin ve vermek istediğin iyi yönleri alayım
Bunu ne için kullaniyorsunuz gaz miBize dr kullanmayi ihmal etmeyin probiyotik bagirsaklara iyi geliyo dedi bagirsaklari duzene girene kadar kullanacagiz galiba belki ek gidaya baslayinca keser tam olarak bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?