2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Ben hala olmadım bebegi emziriyor musun yoksa mama mi veriyorsun ve düzenli mi reglin ayrica dogumdan sonra kanaman ne kadar sürdü

Benim sütüm cok az. Mama agirlikli besleniyor belkide o yüzden erken oldum. Vücut ve hormonal yapina bagliymis bu canım.ablam 9 ay olmamisti mesela ama o sut veriyordu.su an duzenli tarihlerde oluyorum.hamilelik onceside duzenliydi benim.ama ilk regl cok kanamam oldu.benim cok olmazdi.karin şişliği indi valla biraz. Iyi ki oldum çünkü sinir oluyordu bende cok

Tv ye bakiyoruz sürekli ve sürekli... kapatiyorum gündüz ancak aksam eşim açıyor veya misafirlikte açık oluyor hep gozu tv de. Oyuncak oynatiyorum yine kayiyor gözü.

Ah bu yavrular hemen alışıyor kokunuzu istersen Kokunun dindiği bi tshirt koy yanına
Faydası olur
Ben hiç yanımda yatırmadım korktuğumdan ezerim üstüne elimi kolumu atarım vs diye
tshirt koydum canım faydası olmuyor ona sarılıp yatmamı istiyor bizimki. beşiğinde sallıyordum ayakta sallanmayıda sevmiyor sırf sarılıp yatalım diye sallanmayı bıraktı. bir bakımada iyi oldu şimdi yanına uzanıyorum sarılıyorum uyuyor ama bunu gece de sürekli istemesi kötü. belki 4. aaydan sonra yavaş yavaş yanından uzaklaşarak kendi kendine uyumasını sağlayabilirim diye umut ediyorum.

git canım alışsın madem öyle. huysuzluk ederse içerdeki odaya geçersibiz ben öyle yapıyorum. hatta bazen canımı sıkarlarsa acıktı deyip geçiyorum içeri kaçış noktam oluyo kızım :)

Tv ye bakiyoruz sürekli ve sürekli... kapatiyorum gündüz ancak aksam eşim açıyor veya misafirlikte açık oluyor hep gozu tv de. Oyuncak oynatiyorum yine kayiyor gözü.
bizde de tv hep açık ama izletmiyorum önüne yastık koyarak göremeyeceği şekilde yatırarak ayarlıyorum akşam da izletme canım

işlerine gelince herşeye öyle kolay alışıyolar kii :)

valla kendi gelinine de yaptı bana da yapıyor hep bi sütün az bu çocuk aç mama ver lafları sürekli.. mama versem mutlu olacak resmen.. kendisi mutsuz ve memnuniyetsiz biri başkalarını da mutsuz etmek istiyoe gibiydi

Kendileri alışmış bebeleri tıka basa doldurmaya, herkesten de onu bekliyolar. Mama versen tabii ki içer, kim hayır der mis gibi şekerli mamaya.. Ama O bebek sonra gazdan inim inim inliyor haberleri yok. Sabırlar diliyorum canım, en iyisi bu tür enerjini alan insanlarla hiç görüşmemek.

git canım alışsın madem öyle. huysuzluk ederse içerdeki odaya geçersibiz ben öyle yapıyorum. hatta bazen canımı sıkarlarsa acıktı deyip geçiyorum içeri kaçış noktam oluyo kızım :)
Yine aynı senaryoyu yaşayıp evime geri döndüm :) hadi kırmamak için erken gideyim dedim başıma gelecekleri bile bile. Ve gider gitmez ağlamaya başladı ta ki gelinceye kadar eve geldik, yavrum 5 dk da sakin bir şekilde uykuya daldı. Ya arkadaşlar şu kalabalık ortama uyum sağlama durumunu nasıl hallediyorsunuz? Yoksa benim gibi sizin bebeklerde ağlıyor mu? Cidden çok yorucu oluyor

Bu cocugun uykusu nezaman duzelecek hergun sabah 4 yada 5 te uyuyo dun gece 5 e geliyodu bugun gunduzde uyumadi aksam uyur gece yine nobet var bugun cok yorgunum surekli mizirdiyo buraya bile kacamak 2 dk ligina girdim bunaldim surekli basindayim

Kesinlikle stres etmeye meraklı işgüzar lar bizim kontrolde de gözleri titriyor sanki dedi vız fark etme dik dedik hafif var gibi bu zamana kadar geçmiş olması lazım yeni doğanlarda olur dedi göz doktoruna gittik bir de ömrümden ömür gitti o göz kontrolü yapılırken yeter diye bağırdım resmen sonuç çok şükür bir şey çıkmadı ama o doktorun gereksiz yönlendirmesi çok stresli yıpratıcı bir durumdu

Kızlar bu biogia yı ne zamana kadar kullanmalıyız .yararlı bişey dedi dr um ama ben bıraktım iişe bitince çünkü 14 gün falan dayanıyo ve pahalı geliyo şu an .bir de ek gıdaya başlayacakalr için bir çay kaşığı pekmezi bir çay bardağı suda eritip vermek daha iyi hazmetmeleirni sağlıyomuş.akşınızda olsun
Gerçi pekmez için 6 ay sonrası daha iyi ama yinede söylym dedim.

Sukur neyse ki cikmamisama stresi yetmis.Bizim aile hekimi de goz taramasi yapti yok elindeki cihazin icindeki daire goze oturmasi gerekiyomus bizimkinin kenarinda bosluk varmis goz tembelligi olabilirmis en iyisi bir goz dr una gidin dedi bence anlayamadi ama gidecegiz yinede

Bize dr kullanmayi ihmal etmeyin probiyotik bagirsaklara iyi geliyo dedi bagirsaklari duzene girene kadar kullanacagiz galiba belki ek gidaya baslayinca keser tam olarak bilemiyorum

Canim biz bi haftalıkken sahil düğününe katıldık direk alıştı kalabalığa
Hiç evde kalmadık sürekli hep dışarı çıktık
Sahile de gittik dağa da çıktık
Ormanda yürüdük avm de gezdik
Sanırım onun etkisi oldu bize

Ay cok sevindim kusmasininda azalmasina masallah denize :)
Edizim guleryuzludur cenesi dusuktur en tatli hallerini hep annesine saklar benim yaptigim seyleri babasida yapar gulsun diye ama genelde napiyo bu adam bakisi atar istahimiz yerinde:) bacaklarinin ve kollarinin baya kuvvetli oldugunu dusunmekteyim :) yuzustu yatinca kacarak uzaklasmak istercesine hareket ediyo :)) ün yapmis saclarimiz var
Ay anneci benim oglum ya en guzel huyu bu evet evet bu :)) denizinkilerde eklensin karisimi olsun bizimkinin huyu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…