- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #15.721
canım eczanelerde toz ya da damla şeklinde probiyotik ilaçlar var bebeğe veriliyor.Bunu ne için kullaniyorsunuz gaz mi
https://www.change.org/p/cumhurbaşk...=signature_receipt&utm_campaign=new_signature
kızlar pedofili şuçlar için imza kampanyası
Bizimde tam 3. Ayda saçlar aşırı dökülmeye başladı hatta 10 günde bildiğin kel kaldı bebeğim kafasında saç kalmadı :) ben de endişe etmiştim ama şimdi dökülme çok yavaşladı ve aynı hızla tekrar çıkıp uzamaya bile başladılar yarın 4 aylık oluyo, baya belli olmaya başladı saçları merak etme normal bir durum, sadece yutmasın ağzına burnuna girmesin saçlar dikkat et yeter :)Günaydın kızlar,
Ben bebeğimi henüz 3 aylık kontrolüne götüremedim doktora. Gittiğimiz doktor özel bir hastanede ve çok fiyatlı, bu ay durumumuz da çok iç açıcı değil. İşten ayrılmam bütçemizi çok sarstı. O yüzden çok da vakit kaybetmeden bir doktor arayışındayım. Sizlere bir sorum olacak, belki burda konuşmuş belki doktorlarınıza soranlar olmuştur; birkaç gündür topiği takip edemedim. Kızımın gece uyuduğu yatağın çarşafında hep saçlarını buluyorum. Hatta neredeyse öbekleşecekler. 3.ayda saçların dökülmesi normal mi hala acaba? Ne kadar daha devam edebilir?
Evet canim gaz icin verdi simdide b.tuvaletini yapmiyo onun icin kullaniyoruz.Bunu ne için kullaniyorsunuz gaz mi
Hadi ya bende mi devma etsem acaba .ben sormadık ne zamana kadr kullanalım die ama her zmana gittiğim bi dr da değil.zaten bebeğim rahat ta değil bi süredir.Bize dr kullanmayi ihmal etmeyin probiyotik bagirsaklara iyi geliyo dedi bagirsaklari duzene girene kadar kullanacagiz galiba belki ek gidaya baslayinca keser tam olarak bilemiyorum
Ahh canım biz de aynıyız. Şehirlerarası yolculuk, her haftasonu avm, park, çarşı gezmelerimiz var. Evde durmayı zaten pek sevmem :) kastettiğim, oğlum sadece başkasının evine gittiğimizde ortam da çok kalabalık ise hiç durmuyor. Bugün de aynısını yaşadımCanim biz bi haftalıkken sahil düğününe katıldık direk alıştı kalabalığa
Hiç evde kalmadık sürekli hep dışarı çıktık
Sahile de gittik dağa da çıktık
Ormanda yürüdük avm de gezdik
Sanırım onun etkisi oldu bize
Haa anladım kuzum şimdiAhh canım biz de aynıyız. Şehirlerarası yolculuk, her haftasonu avm, park, çarşı gezmelerimiz var. Evde durmayı zaten pek sevmem :) kastettiğim, oğlum sadece başkasının evine gittiğimizde ortam da çok kalabalık ise hiç durmuyor. Bugün de aynısını yaşadımSanırım, evine çok bağlı benim oğlan :)
Cnm senin bebegin mi kaka yapamiyordu.Bunu ne için kullaniyorsunuz gaz mi
Geçmiş olsun canım dikkat et kendineGünaydın kızlar. Havalar kendini iyice hissettiriyor.ince pike örtüyordum üstüme usumusum boğazım yaniyor;/
Bu aksam biz de battaniyeye geçtikGünaydın kızlar. Havalar kendini iyice hissettiriyor.ince pike örtüyordum üstüme usumusum boğazım yaniyor;/
Bağırsak düzenleyici mi maflor gibi mi benim oglusumun da kabizlik sorunu var da gecen sefer 8 gün bekledik fitil yaptik yine 3 gündür yapmiyocanım eczanelerde toz ya da damla şeklinde probiyotik ilaçlar var bebeğe veriliyor.
inşallah ulaşır.idam bunlara gelsinde çeksinler o pis ellerini evlatlarımızın üzerinden, bir daha dokunamasınlarİmzaladim. Keşke olsa idam bunlar gibilerine. Umarım yerine ulaşır
Evet canimCnm senin bebegin mi kaka yapamiyordu.
evet canım bağırsak ve sindirim düzenleyici, kabızlığıda düzenliyor, ishalide. maflor ishale karşı bir ilaç diye biliyorum. bu ilaçlar kefir gibi probiyotik içeriyor böylece önce sindirimi dolayısıyla bağırsaklarıda düzenliyor.Bağırsak düzenleyici mi maflor gibi mi benim oglusumun da kabizlik sorunu var da gecen sefer 8 gün bekledik fitil yaptik yine 3 gündür yapmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?