2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Bizimde tam 3. Ayda saçlar aşırı dökülmeye başladı hatta 10 günde bildiğin kel kaldı bebeğim kafasında saç kalmadı :) ben de endişe etmiştim ama şimdi dökülme çok yavaşladı ve aynı hızla tekrar çıkıp uzamaya bile başladılar yarın 4 aylık oluyo, baya belli olmaya başladı saçları merak etme normal bir durum, sadece yutmasın ağzına burnuna girmesin saçlar dikkat et yeter :)

Bize dr kullanmayi ihmal etmeyin probiyotik bagirsaklara iyi geliyo dedi bagirsaklari duzene girene kadar kullanacagiz galiba belki ek gidaya baslayinca keser tam olarak bilemiyorum
Hadi ya bende mi devma etsem acaba .ben sormadık ne zamana kadr kullanalım die ama her zmana gittiğim bi dr da değil.zaten bebeğim rahat ta değil bi süredir.

Ahh canım biz de aynıyız. Şehirlerarası yolculuk, her haftasonu avm, park, çarşı gezmelerimiz var. Evde durmayı zaten pek sevmem :) kastettiğim, oğlum sadece başkasının evine gittiğimizde ortam da çok kalabalık ise hiç durmuyor. Bugün de aynısını yaşadım Sanırım, evine çok bağlı benim oğlan :)

Haa anladım kuzum şimdi
Dar yer kapalı ortam başka ev ses gürültü sevmiyor olabilir Canımcım

Bağırsak düzenleyici mi maflor gibi mi benim oglusumun da kabizlik sorunu var da gecen sefer 8 gün bekledik fitil yaptik yine 3 gündür yapmiyo
evet canım bağırsak ve sindirim düzenleyici, kabızlığıda düzenliyor, ishalide. maflor ishale karşı bir ilaç diye biliyorum. bu ilaçlar kefir gibi probiyotik içeriyor böylece önce sindirimi dolayısıyla bağırsaklarıda düzenliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…