- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #15.741
Canim benimmm bak gordun mu tek sen degilsin ayni seyi yasayan.hele senin isin cok daha zor kuzum.Ayyy sende diyomusun nie uyumuyosun die.ben de kendime kızyrm nasıl anneym kimse benim yaptığımı yapmıyodur die.sonra pişman oluyrm illa ki ama işte gerçketen zor .hele gece iki kat zor.gündüz istediğini yapsın kızmyrm ama geceleri karanlık odamda belkide yüzünü görmediğim için o kadar sinirlenyrm.şu an okuldaym aklıma geldi nasıl üzüldüm anlatmam çok özledim.eve gidince 100 kere öpcm
Günaydınnn herkese:) güzel anneler bebekleriniz dönüyor mu? 2 gündür benim oğlan mama yerken sadece kafasını çevirirdi artık tüm vücudunu yana çeviriyor. Bi hoşuma gitti :) büyüyorlar ya ne güzel bir duygu bunları görebilmek. Şükürler olsun...
Topigin %90 ı sinir oluyo emin ol :) ben gorusmuyorum kafam rahatmerhabalar,kayınvalidesine ciddi olarak sinir olan var mı ben mi çok sinirleniyorum acaba ya ama her şeye karışıyor off
ay ay keşke ben de görüşmesem ya ama eşime göre beni çok seviyomuşmuşmuşTopigin %90 ı sinir oluyo emin ol :) ben gorusmuyorum kafam rahat
Güle güle giysin canimcim. Benim oglumun halalari da cok ilgili masallah biri görmeye bile gelmedi dogdugundan beri digerleri de bi kere görüp gitti el gibiKızlar astronot mont ve normal kısa mont almış oğluma halası. Onlarıda giydirmeden yıkamam gerekir mi? Bozulur diye korkuyorum çok beğendim çünkü.
Masallah uzun boylu efe olacak oglun. Benimki enine büyüyo pazartesi 4 aylik olcaz 6800kilo 62 cm bücürüm benim anasina cekmisUzun düşünceler sonucunda rota virüs aşısıni bugün yaptırdım kizlar. Bugün tam 3 aylık olduk buarada. Sağlık ocağının ölçümüne göre de 6300 gr olmusuz 67 cm de boyumuz
Hahaha erkek gibi duruyor demi. Babasina cok benziyor bebim keltos prensesim :) maşallah canım buarada kimi ene kimi boya gidiyor işte :)Masallah uzun boylu efe olacak oglun. Benimki enine büyüyo pazartesi 4 aylik olcaz 6800kilo 62 cm bücürüm benim anasina cekmis
Sevse hissedersin emin ol :))ay ay keşke ben de görüşmesem ya ama eşime göre beni çok seviyomuşmuşmuş
Bennn bende sinir oluyorummerhabalar,kayınvalidesine ciddi olarak sinir olan var mı ben mi çok sinirleniyorum acaba ya ama her şeye karışıyor off
Yapmıyo canım ateşUzun düşünceler sonucunda rota virüs aşısıni bugün yaptırdım kizlar. Bugün tam 3 aylık olduk buarada. Sağlık ocağının ölçümüne göre de 6300 gr olmusuz 67 cm de boyumuz. Bu aşı ateş yapıyor mu buarada bilen varmı ?
Saol canim <3Yapmıyo canım ateş
Hehe valla bende aynı durumdayim bende şansliyimTopigin %90 ı sinir oluyo emin ol :) ben gorusmuyorum kafam rahat
Benimki herkesi bana kotuledi sonra herkese beni kotuledi ben tek kalip onun agzinin icine bakayim diye en sonunda oglundanda oldu.allah herkesin kalbine gore versin. Bide insallah yasattigini yasamadan olmesin kimse..Bennn bende sinir oluyorum
Aminn canım.eşin senin yanındaysa ne mutlu.benim kv takıntılı biliyosun.hızursuz rahatsız olduğumuzu bilidiği halde gelip gitmiyorsunuz diye baskı yapıyor.esasında o da bahane derdi oğlunu paylaşamaması.oğlunu benden kıskanması.Benimki herkesi bana kotuledi sonra herkese beni kotuledi ben tek kalip onun agzinin icine bakayim diye en sonunda oglundanda oldu.allah herkesin kalbine gore versin. Bide insallah yasattigini yasamadan olmesin kimse..
Biz okadar beklemedik hic 5 gunu gecince cok zorlaniyo agliyo bizde fitil koyuyoruz simdi mamamizi degistirdi drBağırsak düzenleyici mi maflor gibi mi benim oglusumun da kabizlik sorunu var da gecen sefer 8 gün bekledik fitil yaptik yine 3 gündür yapmiyo
Yok cnm ates yapmiyoUzun düşünceler sonucunda rota virüs aşısıni bugün yaptırdım kizlar. Bugün tam 3 aylık olduk buarada. Sağlık ocağının ölçümüne göre de 6300 gr olmusuz 67 cm de boyumuz. Bu aşı ateş yapıyor mu buarada bilen varmı ?
Anaaaa ben hic fotoya bakmadım yakindan kusura bakma bu kadar uzun boylu olunca da erkektir doye düşündüm heralde afedersinHahaha erkek gibi duruyor demi. Babasina cok benziyor bebim keltos prensesim :) maşallah canım buarada kimi ene kimi boya gidiyor işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?