2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Canim benimmm bak gordun mu tek sen degilsin ayni seyi yasayan.hele senin isin cok daha zor kuzum.

Bizde yüZüstü yatırıyoruz yere , kendini yana atıp sırtüstü dönüyor. Bide yattığı yerde kafasını kaldırıp nerdeyse oturur pozisyona geliyor. Bu aydan sonra neler göreceğiz kimbilir. Çok heyecanlı.

Uzun düşünceler sonucunda rota virüs aşısıni bugün yaptırdım kizlar. Bugün tam 3 aylık olduk buarada. Sağlık ocağının ölçümüne göre de 6300 gr olmusuz 67 cm de boyumuz. Bu aşı ateş yapıyor mu buarada bilen varmı ?

Son düzenleme:
Kızlar astronot mont ve normal kısa mont almış oğluma halası. Onlarıda giydirmeden yıkamam gerekir mi? Bozulur diye korkuyorum çok beğendim çünkü.
Güle güle giysin canimcim. Benim oglumun halalari da cok ilgili masallah biri görmeye bile gelmedi dogdugundan beri digerleri de bi kere görüp gitti el gibi

Uzun düşünceler sonucunda rota virüs aşısıni bugün yaptırdım kizlar. Bugün tam 3 aylık olduk buarada. Sağlık ocağının ölçümüne göre de 6300 gr olmusuz 67 cm de boyumuz
Masallah uzun boylu efe olacak oglun. Benimki enine büyüyo pazartesi 4 aylik olcaz 6800kilo 62 cm bücürüm benim anasina cekmis

Masallah uzun boylu efe olacak oglun. Benimki enine büyüyo pazartesi 4 aylik olcaz 6800kilo 62 cm bücürüm benim anasina cekmis
Hahaha erkek gibi duruyor demi. Babasina cok benziyor bebim keltos prensesim :) maşallah canım buarada kimi ene kimi boya gidiyor işte :)

Benimki herkesi bana kotuledi sonra herkese beni kotuledi ben tek kalip onun agzinin icine bakayim diye en sonunda oglundanda oldu.allah herkesin kalbine gore versin. Bide insallah yasattigini yasamadan olmesin kimse..
Aminn canım.eşin senin yanındaysa ne mutlu.benim kv takıntılı biliyosun.hızursuz rahatsız olduğumuzu bilidiği halde gelip gitmiyorsunuz diye baskı yapıyor.esasında o da bahane derdi oğlunu paylaşamaması.oğlunu benden kıskanması.

Yok cnm ates yapmiyo

Hahaha erkek gibi duruyor demi. Babasina cok benziyor bebim keltos prensesim :) maşallah canım buarada kimi ene kimi boya gidiyor işte :)
Anaaaa ben hic fotoya bakmadım yakindan kusura bakma bu kadar uzun boylu olunca da erkektir doye düşündüm heralde afedersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…