- 13 Ekim 2011
- 3.663
- 2.320
- 173
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #15.761
Neden huzursuz ediyormuş cnm bu söylediğin sase ferrimix de demir damlasi yani kan damlasi dimi. Bizimki de pazartesi gidecek 4. Ay asilarimizi olcaz bakalim uygar mi cok aglayacak ben mibizde 4.ay kontrolune gittik.7 kilo 64 cm kizim.hersey yolunda cok sukur.kan damlasi verdi.devit yerine de a c ve d vitaminlerini birlikte barindiran farkli bir damla verdi.kan damlasi kiloyla orantili 7 damla dedi.yalniz bu damla cok huzursuz edebiliyor cocuklari cevremde biliyorum.onun yerine sase ferrimix alacagim ek gidada baslayacagim meyvesine katip
Ay yok canim nolcak sanki hiç problem deil :)Anaaaa ben hic fotoya bakmadım yakindan kusura bakma bu kadar uzun boylu olunca da erkektir doye düşündüm heralde afedersin
benimki çok cadı ya loğusayken neler yaptı şimdi yaptıklarından pişman evime geliyor yüzsüz ya oğlunu torunu kaybetçek diye korkuyorBenimki herkesi bana kotuledi sonra herkese beni kotuledi ben tek kalip onun agzinin icine bakayim diye en sonunda oglundanda oldu.allah herkesin kalbine gore versin. Bide insallah yasattigini yasamadan olmesin kimse..
ay niye bu kadar kıskanıyorlar ki oğlu beni sevmese bizi boşatırdı bu kadın valaAminn canım.eşin senin yanındaysa ne mutlu.benim kv takıntılı biliyosun.hızursuz rahatsız olduğumuzu bilidiği halde gelip gitmiyorsunuz diye baskı yapıyor.esasında o da bahane derdi oğlunu paylaşamaması.oğlunu benden kıskanması.
Sabret kuzum herseyin bi zamani var.butun fesatliginin karsiligini alacak o da.cunku bi noktadan sonra uyguladiklari taktik islemiyo maske dusuyo :)) dualarim seninle insallah sende kurtulutsunAminn canım.eşin senin yanındaysa ne mutlu.benim kv takıntılı biliyosun.hızursuz rahatsız olduğumuzu bilidiği halde gelip gitmiyorsunuz diye baskı yapıyor.esasında o da bahane derdi oğlunu paylaşamaması.oğlunu benden kıskanması.
Maşaallah cnaım nice yıllar olsun sağlıklaUzun düşünceler sonucunda rota virüs aşısıni bugün yaptırdım kizlar. Bugün tam 3 aylık olduk buarada. Sağlık ocağının ölçümüne göre de 6300 gr olmusuz 67 cm de boyumuz. Bu aşı ateş yapıyor mu buarada bilen varmı ?
Bu konuya ayri topik gerekbenimki çok cadı ya loğusayken neler yaptı şimdi yaptıklarından pişman evime geliyor yüzsüz ya oğlunu torunu kaybetçek diye korkuyor
BendeAyyy sende diyomusun nie uyumuyosun die.ben de kendime kızyrm nasıl anneym kimse benim yaptığımı yapmıyodur die.sonra pişman oluyrm illa ki ama işte gerçketen zor .hele gece iki kat zor.gündüz istediğini yapsın kızmyrm ama geceleri karanlık odamda belkide yüzünü görmediğim için o kadar sinirlenyrm.şu an okuldaym aklıma geldi nasıl üzüldüm anlatmam çok özledim.eve gidince 100 kere öpcm
Bende her gece sabaha karsi uyuyunca sabrim kalmiyo niye uyumuyosun diye kiziyorum soyleniyorum bide ben suan izindeyim calissam uykusuz ise gitmek daha zor olurdu hic birimiz kotu anne degiliz elimizden geldigi kadar fedakarlik yapiyoruz eskilere soruyorum gece sabaha kadar uyurlardi simdikiler uyumuyo diyolar.kv diyoki kaynimi aksam yatirirmis yaninada biberonla mama kendi acikinca alir emerdi sabaha kadar uyurdu diyo 3 ay emzirmis sutten kesilmis bizimkiler niye uyumuyo onlara bakarak biz gercekten anneyiz kendini bosuna uzmeAyyy sende diyomusun nie uyumuyosun die.ben de kendime kızyrm nasıl anneym kimse benim yaptığımı yapmıyodur die.sonra pişman oluyrm illa ki ama işte gerçketen zor .hele gece iki kat zor.gündüz istediğini yapsın kızmyrm ama geceleri karanlık odamda belkide yüzünü görmediğim için o kadar sinirlenyrm.şu an okuldaym aklıma geldi nasıl üzüldüm anlatmam çok özledim.eve gidince 100 kere öpcm
Insallah gelinin de seni sever bazi insanlara agzinla kus tutsan yinede kotusun kisilik meselesi kv gorumce yada gelinlik meselesi degilBu konuya ayri topik gerekbenimki pismanda degil ben oyle bisey demedm ben oyle bisey yapmadm diyo her seferinde :))
Bende ayrilsam mutluluktan ucar heralde :)
Simdi benimde bi oglum var ve hep dua ediyorum allahim sen beni sasirtma geleni kendi evladimdan bile cok seveyim diye
Bizimkine de bazı anneler oğullarını kıskanıyo dynce alınıyo surat asıyo.nie ksıkansın ki diyo her anne mutlu olmalarını ister.ama içi içini yiyo sanki bilmyrz.bi geliniyle oğlunun arası bozulsun başlıyo geline atmaya.ilginç olan da eşim gelir gelmez eltimi övüyo o napsın benim oğlumda suç diyo.benim yanımdada erkeğin kötüsü yoktur.elinde tutamayan kadın vardır diyo.sinirlerim tepeme çıkıyo.bizimkide annesine fena düşkün en kötüsü de o .tmm sevsin ama farketsin davranışlarını.düşüncelerine katılmasa bile tmm diyo annesine gıcık ediyo beniAminn canım.eşin senin yanındaysa ne mutlu.benim kv takıntılı biliyosun.hızursuz rahatsız olduğumuzu bilidiği halde gelip gitmiyorsunuz diye baskı yapıyor.esasında o da bahane derdi oğlunu paylaşamaması.oğlunu benden kıskanması.
Bize vermedi kan damlasi bizde pazartesi 4 aylik oluyoruzbizde 4.ay kontrolune gittik.7 kilo 64 cm kizim.hersey yolunda cok sukur.kan damlasi verdi.devit yerine de a c ve d vitaminlerini birlikte barindiran farkli bir damla verdi.kan damlasi kiloyla orantili 7 damla dedi.yalniz bu damla cok huzursuz edebiliyor cocuklari cevremde biliyorum.onun yerine sase ferrimix alacagim ek gidada baslayacagim meyvesine katip
Valla bizimki daha zor.brilerine bırakıp gidiyosun bebeğini aç mı susuz mu.düzeni yok.ben de yorulyrm.ama eve gelince tüm vaktimi ona harcyrm.herşeyi olsun die şimdiden kendimi kısıtlamaya başladım para yönünden.inş ilerde nie beni bırakıp okudun demez.onun için ypatığımı anlar.herkesin aynı olduğunungörmek rahatlatıyo birazBende
Bende her gece sabaha karsi uyuyunca sabrim kalmiyo niye uyumuyosun diye kiziyorum soyleniyorum bide ben suan izindeyim calissam uykusuz ise gitmek daha zor olurdu hic birimiz kotu anne degiliz elimizden geldigi kadar fedakarlik yapiyoruz eskilere soruyorum gece sabaha kadar uyurlardi simdikiler uyumuyo diyolar.kv diyoki kaynimi aksam yatirirmis yaninada biberonla mama kendi acikinca alir emerdi sabaha kadar uyurdu diyo 3 ay emzirmis sutten kesilmis bizimkiler niye uyumuyo onlara bakarak biz gercekten anneyiz kendini bosuna uzme
Aynen oyleInsallah gelinin de seni sever bazi insanlara agzinla kus tutsan yinede kotusun kisilik meselesi kv gorumce yada gelinlik meselesi degil
Teşekkürler canım 51 cm doğmuştu. sizin kactiMaşaallah cnaım nice yıllar olsun sağlıkla
Bu Arada Doğum boyunuz kaç idi bizde üç ayı bitirdik bugün
Maşaallah kuzum BenimTeşekkürler canım 51 cm doğmuştu. sizin kacti
Neden huzursuz ediyormuş cnm bu söylediğin sase ferrimix de demir damlasi yani kan damlasi dimi. Bizimki de pazartesi gidecek 4. Ay asilarimizi olcaz bakalim uygar mi cok aglayacak ben mi
Amin canim hepimizin ki inşallahMaşaallah kuzum Benim
Bu yavrular can bal
Sağlıkla huzurla büyüsünler
Güle güle giysin canimcim. Benim oglumun halalari da cok ilgili masallah biri görmeye bile gelmedi dogdugundan beri digerleri de bi kere görüp gitti el gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?