- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #15.781
Tam olarak neydi afi damlanin ben de alayim bugun 4 gun olduk tik yok yineBebeklerde vakit geçirmek
Anne sesi bebekle
Sevindim canım düzene girmesine.
Aynennn canım.senin kv seninle alakalı sıkıntısı ne?ay niye bu kadar kıskanıyorlar ki oğlu beni sevmese bizi boşatırdı bu kadın vala
Aminn inşallah canımSabret kuzum herseyin bi zamani var.butun fesatliginin karsiligini alacak o da.cunku bi noktadan sonra uyguladiklari taktik islemiyo maske dusuyo :)) dualarim seninle insallah sende kurtulutsun
Evet her anne mutluluğunu ister ama bazı anneler!!oğullarının gelinleriyle değil de kendileriyle daha mutlu olmalarını istiyor bekliyor ve biz buna kıskançlık diyoruz:))senin kv de fenaymış tabi oğlunun yanında gelini övecek ki iyi görünecek!!her erkek annesine düşkün oluyo ama ne yazık ki işte düşüncelerine katılmasa bile tmm demesi sinir bozucu gerçekten.aman boşver he desin bildiğinizi yapın sizde napsın annesi işte sonuçtaBizimkine de bazı anneler oğullarını kıskanıyo dynce alınıyo surat asıyo.nie ksıkansın ki diyo her anne mutlu olmalarını ister.ama içi içini yiyo sanki bilmyrz.bi geliniyle oğlunun arası bozulsun başlıyo geline atmaya.ilginç olan da eşim gelir gelmez eltimi övüyo o napsın benim oğlumda suç diyo.benim yanımdada erkeğin kötüsü yoktur.elinde tutamayan kadın vardır diyo.sinirlerim tepeme çıkıyo.bizimkide annesine fena düşkün en kötüsü de o .tmm sevsin ama farketsin davranışlarını.düşüncelerine katılmasa bile tmm diyo annesine gıcık ediyo beni
He valla veletler 2 olunca bende sohbetler kesiliveriyor maalesef acisini çıkarırız kizkısa kestik ya sohbete doyamamışım
Gayet güzel bence canımselam kizlar bayadir giremiyorum umarim hepiniz iyisinizdir. bugun kalca ultrasyonu ve kardiyolojiye goturduk yunus emreyi 3 ay 5 gunluk 6400 kg 64 cm mis sizin kuzularinizin boy kg kac yada bizim ki normal sinirlardami gerci bi sorun olsaydi soylerdi dr heralde sonuclarda temz cikti sukur
Gayet güzel bence canım
Biz de 3.ayımızı bitirdik bugün 6500gr 62cm İz
Bizde 3.ayımızda 6.250 kilo 62 cm idik demekki ortalama herkesin bu cıvardaymışselam kizlar bayadir giremiyorum umarim hepiniz iyisinizdir. bugun kalca ultrasyonu ve kardiyolojiye goturduk yunus emreyi 3 ay 5 gunluk 6400 kg 64 cm mis sizin kuzularinizin boy kg kac yada bizim ki normal sinirlardami gerci bi sorun olsaydi soylerdi dr heralde sonuclarda temz cikti sukur
Canim 3 ayda kalça ultrasonunu tekrar mi istiyorlar anlamadım. bizden istemedi doktor. bence bebişin maşallahi var. Bizde bugün sağlık ocağında rota asisini yaptırdık. Bugün tam 3 aylık oldu onun olcumlemesine göre 6300 gr 67 cmselam kizlar bayadir giremiyorum umarim hepiniz iyisinizdir. bugun kalca ultrasyonu ve kardiyolojiye goturduk yunus emreyi 3 ay 5 gunluk 6400 kg 64 cm mis sizin kuzularinizin boy kg kac yada bizim ki normal sinirlardami gerci bi sorun olsaydi soylerdi dr heralde sonuclarda temz cikti sukur
Bence gerek yok canım o acikirsa mutlaka uyanır ztn. bırak uyuduğu kadar uyusun, gece uykusunu bilsin.kizlar masallah diyim yunus emre gece baya bi uzun uyuyor sizce emzirmek icin uyandirsam mi bu ay biraz az aldi gecen aya gore ne dersiniz?
Bıraktığın gibi valla sen nasılsın canmbacişkolatalar giremiyorum bu ara herkes iyidir inşallah?
Bana doktor 4.ayda bırak dedi canım 4e girdik şülr bitince daha almicaz bakalım nasıl olacakKızlar bu biogia yı ne zamana kadar kullanmalıyız .yararlı bişey dedi dr um ama ben bıraktım iişe bitince çünkü 14 gün falan dayanıyo ve pahalı geliyo şu an .bir de ek gıdaya başlayacakalr için bir çay kaşığı pekmezi bir çay bardağı suda eritip vermek daha iyi hazmetmeleirni sağlıyomuş.akşınızda olsun
Gerçi pekmez için 6 ay sonrası daha iyi ama yinede söylym dedim.
Çok şükür canım değişik doktorlar valla varsayımla herkes doktor olur önemli olan teşhis koyabilmek haberdar et sen Dr doktora gittiğindeSukur neyse ki cikmamisama stresi yetmis.Bizim aile hekimi de goz taramasi yapti yok elindeki cihazin icindeki daire goze oturmasi gerekiyomus bizimkinin kenarinda bosluk varmis goz tembelligi olabilirmis en iyisi bir goz dr una gidin dedi bence anlayamadi ama gidecegiz yinede
Yataktan kucağıma aldığımda yapıyor genelde canım normal brbce seninki hangi durumlarda yapıyorKizlar bebeklerinizde iç çekmesi var mi ? Bebeğim aglamadigi zamanlarda bile bazen ic çekiyor ? Normal mi sizce ?
Adı nedir ilacınevet canım bağırsak ve sindirim düzenleyici, kabızlığıda düzenliyor, ishalide. maflor ishale karşı bir ilaç diye biliyorum. bu ilaçlar kefir gibi probiyotik içeriyor böylece önce sindirimi dolayısıyla bağırsaklarıda düzenliyor.
Yataktan kucağıma aldığımda yapıyor genelde canım normal brbce seninki hangi durumlarda yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?