2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Evet her anne mutluluğunu ister ama bazı anneler!!oğullarının gelinleriyle değil de kendileriyle daha mutlu olmalarını istiyor bekliyor ve biz buna kıskançlık diyoruz:))senin kv de fenaymış tabi oğlunun yanında gelini övecek ki iyi görünecek!!her erkek annesine düşkün oluyo ama ne yazık ki işte düşüncelerine katılmasa bile tmm demesi sinir bozucu gerçekten.aman boşver he desin bildiğinizi yapın sizde napsın annesi işte sonuçta

selam kizlar bayadir giremiyorum umarim hepiniz iyisinizdir. bugun kalca ultrasyonu ve kardiyolojiye goturduk yunus emreyi 3 ay 5 gunluk 6400 kg 64 cm mis sizin kuzularinizin boy kg kac yada bizim ki normal sinirlardami gerci bi sorun olsaydi soylerdi dr heralde sonuclarda temz cikti sukur

Gayet güzel bence canım
Biz de 3.ayımızı bitirdik bugün 6500gr 62cm İz

Gayet güzel bence canım
Biz de 3.ayımızı bitirdik bugün 6500gr 62cm İz
Bizde 3.ayımızda 6.250 kilo 62 cm idik demekki ortalama herkesin bu cıvardaymış

kizlar masallah diyim yunus emre gece baya bi uzun uyuyor sizce emzirmek icin uyandirsam mi bu ay biraz az aldi gecen aya gore ne dersiniz?

Canim 3 ayda kalça ultrasonunu tekrar mi istiyorlar anlamadım. bizden istemedi doktor. bence bebişin maşallahi var. Bizde bugün sağlık ocağında rota asisini yaptırdık. Bugün tam 3 aylık oldu onun olcumlemesine göre 6300 gr 67 cm

Bana doktor 4.ayda bırak dedi canım 4e girdik şülr bitince daha almicaz bakalım nasıl olacak

Çok şükür canım değişik doktorlar valla varsayımla herkes doktor olur önemli olan teşhis koyabilmek haberdar et sen Dr doktora gittiğinde

Adı nedir ilacın

Yataktan kucağıma aldığımda yapıyor genelde canım normal brbce seninki hangi durumlarda yapıyor

Uyku halindeyken yapıyor yari uyanıkken, normal yazıyor heryerde de sorayim dedim. Doktor randevumuza daha var 15 gün. Mutlaka soracam.

Allah korusun sık olmuyor,büyük insanda ic çeker yani degil mi ?

Anne oldum olali paranoya oldum canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…