- 2 Aralık 2015
- 2.490
- 2.215
- 83
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #15.801
Aaaa öyle mi.bende bi daha almym o zaman eylül daha rahat gibi artık.eskisi gibi çok gazlı gelmiyo bana ama emin dğeilim tabi.sab simplex hala kullanyrm 3 kere 12 ler damlaydı 15 gündür iki kere 12 şer damla veryrm günde bi kereye düşse çok iyi olck şimdi ama kokyrm bu ara sınavlarım falan var çok zor olur.ama denycm inş sınavlar geçince .artık şu damlalardan kurtulmak istyrm ya.Bana doktor 4.ayda bırak dedi canım 4e girdik şülr bitince daha almicaz bakalım nasıl olacak
Ben kaynana konusunda sansliyim galuba sukurler olsun bana anne gibi davranir iki cocugumdada yanima gelip 1 ay bana yardim ettigi oldu esimle kavga ettigimizde surekli ona bagirir eger hataliysam o gittikten sonra bana soyler evine gidecegim zaman ne gelmisse banada ayirir onume yicegim seyleri getirir saolsun allah razi olsun 7 yillik evliyim birgunden birgune bana yemek hazirla dememistir ne kwndi evinde ne benim evimde bana akil verir ailem konusunda hatta bazen kizim ben sana karisiyor muyum istemeden bisey dediysem kusura bakma der bende elimden geldigince onu kirmamaya saygi gosterneye calisiyorum esim icin degil gercekten sevdigim icin bu arada kaynanam 72 yasinda ve rahatsz yine elinden geldigince oraya gittigimizde bizi cekiyor saolsn benim kocam iyide olsa kotude olsa bi kavgamiz esnasinda yada konusma esnasinda kinseye yorum yaotirmaz karimla arama karismayin der ve cook sert cikisir bazen masallah diyelim.nazar degmeyim kendime allah herkese oyle kaynana versinBizimkine de bazı anneler oğullarını kıskanıyo dynce alınıyo surat asıyo.nie ksıkansın ki diyo her anne mutlu olmalarını ister.ama içi içini yiyo sanki bilmyrz.bi geliniyle oğlunun arası bozulsun başlıyo geline atmaya.ilginç olan da eşim gelir gelmez eltimi övüyo o napsın benim oğlumda suç diyo.benim yanımdada erkeğin kötüsü yoktur.elinde tutamayan kadın vardır diyo.sinirlerim tepeme çıkıyo.bizimkide annesine fena düşkün en kötüsü de o .tmm sevsin ama farketsin davranışlarını.düşüncelerine katılmasa bile tmm diyo annesine gıcık ediyo beni
Bifiform canımAdı nedir ilacın
yeni bebeğimiz oldu oğlum daha 4 aylık canım aama sigaraya düşkün sigarasına kızdığım için biraz ipler koptu ama sigara içip oğlumu eline almasına dayanamıyorumAynennn canım.senin kv seninle alakalı sıkıntısı ne?
3 4 gündür benim kızım da dönmeye başladı top gibi yapıyor kendini ayağını kaldırıp hop yana:) oyun halısı nda bi geliyorum düz bi geliyorum çapraz bi daha bakıyorum ters duruyo.. altını açınca da bacaklarını yakalamaya başladı.. hakikaten çok güzel ya.. özellikle benim gibi bir görmemiş içinGünaydınnn herkese:) güzel anneler bebekleriniz dönüyor mu? 2 gündür benim oğlan mama yerken sadece kafasını çevirirdi artık tüm vücudunu yana çeviriyor. Bi hoşuma gitti :) büyüyorlar ya ne güzel bir duygu bunları görebilmek. Şükürler olsun...
ay aynen ya erkek annesiyiz sonuçtaBu konuya ayri topik gerekbenimki pismanda degil ben oyle bisey demedm ben oyle bisey yapmadm diyo her seferinde :))
Bende ayrilsam mutluluktan ucar heralde :)
Simdi benimde bi oglum var ve hep dua ediyorum allahim sen beni sasirtma geleni kendi evladimdan bile cok seveyim diye
öncekı gun akşam kızımın kakasında cıddı mıktarda kan vardı ertesi gün hastaneye kostuk dr ınek sutu alerjisi dedı et ve sut urunlerı yasak bana.on gun sonra kontrol etcez dedı.bende de ıltıhap varmış çok karın ağrısı çekıyodum kac gundur perişan haldeydım fıtıl yazdı bana da Dr. böyle işte bizde durumlar sıkıntılıBıraktığın gibi valla sen nasılsın canm
Ayy ne diyosunnn ya kiyamam size çok geçmiş olsun canim ya. hemen toparlarsiniz inşallah. senin daha önce et ve süte bi alerjin var mıydı ki? Deniz sadece anne sütü mu alıyor bu arada?öncekı gun akşam kızımın kakasında cıddı mıktarda kan vardı ertesi gün hastaneye kostuk dr ınek sutu alerjisi dedı et ve sut urunlerı yasak bana.on gun sonra kontrol etcez dedı.bende de ıltıhap varmış çok karın ağrısı çekıyodum kac gundur perişan haldeydım fıtıl yazdı bana da Dr. böyle işte bizde durumlar sıkıntılı
geçmiş olsun canımöncekı gun akşam kızımın kakasında cıddı mıktarda kan vardı ertesi gün hastaneye kostuk dr ınek sutu alerjisi dedı et ve sut urunlerı yasak bana.on gun sonra kontrol etcez dedı.bende de ıltıhap varmış çok karın ağrısı çekıyodum kac gundur perişan haldeydım fıtıl yazdı bana da Dr. böyle işte bizde durumlar sıkıntılı
Bizde pazartesi aynı durumu yaşadık fakt kustugundada kan geldi kara bir şekilde,doktor göğüs ucu catlagimi var dedi kontrol etti sonra mide kanaması olblr dedi ama tekrar yaşamadık tam teşhis koyamadı bn dogdugundan beri farkediyorum süt ve ayran ictigimde çok agliyor. Hala merak ediyoruz ne olduğunu.. bidaha test yaptiricamöncekı gun akşam kızımın kakasında cıddı mıktarda kan vardı ertesi gün hastaneye kostuk dr ınek sutu alerjisi dedı et ve sut urunlerı yasak bana.on gun sonra kontrol etcez dedı.bende de ıltıhap varmış çok karın ağrısı çekıyodum kac gundur perişan haldeydım fıtıl yazdı bana da Dr. böyle işte bizde durumlar sıkıntılı
Sor canım ne dicek bakalımUyku halindeyken yapıyor yari uyanıkken, normal yazıyor heryerde de sorayim dedim. Doktor randevumuza daha var 15 gün. Mutlaka soracam.
Allah korusun sık olmuyor,büyük insanda ic çeker yani degil mi ?
Anne oldum olali paranoya oldum canim
Bizim 3 adet ayrı gaz ilacimiz vardı bıraktım kullanmıyordum bu hafta 2 defa çok şiddetli oldu sancısı ozaman kullandım bazen rezene kimyon anason çayı veriyorumAaaa öyle mi.bende bi daha almym o zaman eylül daha rahat gibi artık.eskisi gibi çok gazlı gelmiyo bana ama emin dğeilim tabi.sab simplex hala kullanyrm 3 kere 12 ler damlaydı 15 gündür iki kere 12 şer damla veryrm günde bi kereye düşse çok iyi olck şimdi ama kokyrm bu ara sınavlarım falan var çok zor olur.ama denycm inş sınavlar geçince .artık şu damlalardan kurtulmak istyrm ya.
Bizim ki de günde huysuz ters etki edermi acaba:)) bir de yurt dışından gelen novaferrum var o nasıl acabavalla kullanan arkadaslarim oyle soyledi.surekli huysuzlanmaya baslamislar.ferrimixten sonra duzeldi hepsi
Cnm başka belirtisi yokmuyduöncekı gun akşam kızımın kakasında cıddı mıktarda kan vardı ertesi gün hastaneye kostuk dr ınek sutu alerjisi dedı et ve sut urunlerı yasak bana.on gun sonra kontrol etcez dedı.bende de ıltıhap varmış çok karın ağrısı çekıyodum kac gundur perişan haldeydım fıtıl yazdı bana da Dr. böyle işte bizde durumlar sıkıntılı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?