2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Bana doktor 4.ayda bırak dedi canım 4e girdik şülr bitince daha almicaz bakalım nasıl olacak
Aaaa öyle mi.bende bi daha almym o zaman eylül daha rahat gibi artık.eskisi gibi çok gazlı gelmiyo bana ama emin dğeilim tabi.sab simplex hala kullanyrm 3 kere 12 ler damlaydı 15 gündür iki kere 12 şer damla veryrm günde bi kereye düşse çok iyi olck şimdi ama kokyrm bu ara sınavlarım falan var çok zor olur.ama denycm inş sınavlar geçince .artık şu damlalardan kurtulmak istyrm ya.

Slm kizlar suan herkes uyuyordur ben bebek salliyorum benim bebegimde tam 3.5 aylik dogdugundan beri yazmistim cok gazli bir bebek ve gobek fitigi var askim benim hic susmuyor ve uyumuyordu gobek futigini mecburen 1 yasina kadar kapanmasi icin beklicez dilunde pamukcyk vardi emme guclugu yasadi dr sut alerjisi olabilir deyip sut ve sut urunlerini kesti 10 gun kadar nitekim kizim 3 ay kontrolunde 5600 gr 59 cmdi su an bilmiyorum ne kadar aptamil bebelac similac denedim almadi biberon ve emzik almiyor agzina degdigi an agliyor yada diliyle itekliyor be yaocam bilmiyorum cevremdekiler pirinc unu yedir diyir agir gelir diye dusunuyorum ve istemiyorum kizim belkide cok agladigi icin bazi seylerde gerimi kaldi bilmiyorum aguluyir fakat sesli gulmuyor henuz hatta zor guluyor cook uzun yazmisim ama ne kadar zamandair takip eduyorum sadece okuyorm bende paylasmak istedin

Ben kaynana konusunda sansliyim galuba sukurler olsun bana anne gibi davranir iki cocugumdada yanima gelip 1 ay bana yardim ettigi oldu esimle kavga ettigimizde surekli ona bagirir eger hataliysam o gittikten sonra bana soyler evine gidecegim zaman ne gelmisse banada ayirir onume yicegim seyleri getirir saolsun allah razi olsun 7 yillik evliyim birgunden birgune bana yemek hazirla dememistir ne kwndi evinde ne benim evimde bana akil verir ailem konusunda hatta bazen kizim ben sana karisiyor muyum istemeden bisey dediysem kusura bakma der bende elimden geldigince onu kirmamaya saygi gosterneye calisiyorum esim icin degil gercekten sevdigim icin bu arada kaynanam 72 yasinda ve rahatsz yine elinden geldigince oraya gittigimizde bizi cekiyor saolsn benim kocam iyide olsa kotude olsa bi kavgamiz esnasinda yada konusma esnasinda kinseye yorum yaotirmaz karimla arama karismayin der ve cook sert cikisir bazen masallah diyelim.nazar degmeyim kendime allah herkese oyle kaynana versin

Gazlı bir gecenin sabahı

Yavrun uyanık

Uyutmaya çalışırım

Saolsun eşim yardımcı oldu bugün

Ben biraz uyudum

Kimyon kaynattım verdim azcık

Uzun zamandır da ne gaz ilacı ne kimyon yapmıyordum
Bugün zorda kaldım maalesef

gunaydin guzel anneler

ben dun dahiliyeye geldim.dogum sonrasi tum tahliller ekg yapildi.ayrica holter takildi.preeaklampsi gecirmistim dogumda.sonuc icin bugun gorusecegim.kilo icinde pazartesi diyetisyene gidecegim.emzirirken ayrica da diyetisyen destegi almaya karar verdim cunku az yerken sutumden olmak istemedim

3 4 gündür benim kızım da dönmeye başladı top gibi yapıyor kendini ayağını kaldırıp hop yana:) oyun halısı nda bi geliyorum düz bi geliyorum çapraz bi daha bakıyorum ters duruyo.. altını açınca da bacaklarını yakalamaya başladı.. hakikaten çok güzel ya.. özellikle benim gibi bir görmemiş için

ay aynen ya erkek annesiyiz sonuçtabizimki de ağlıyo hep oğluna gözyaşı döküyor torunu oğluna benzesin istedi çok ama canım oğlum benim tıpatıpım şükürler olsun:)

Bıraktığın gibi valla sen nasılsın canm
öncekı gun akşam kızımın kakasında cıddı mıktarda kan vardı ertesi gün hastaneye kostuk dr ınek sutu alerjisi dedı et ve sut urunlerı yasak bana.on gun sonra kontrol etcez dedı.bende de ıltıhap varmış çok karın ağrısı çekıyodum kac gundur perişan haldeydım fıtıl yazdı bana da Dr. böyle işte bizde durumlar sıkıntılı

Ayy ne diyosunnn ya kiyamam size çok geçmiş olsun canim ya. hemen toparlarsiniz inşallah. senin daha önce et ve süte bi alerjin var mıydı ki? Deniz sadece anne sütü mu alıyor bu arada?

geçmiş olsun canım

Bizde pazartesi aynı durumu yaşadık fakt kustugundada kan geldi kara bir şekilde,doktor göğüs ucu catlagimi var dedi kontrol etti sonra mide kanaması olblr dedi ama tekrar yaşamadık tam teşhis koyamadı bn dogdugundan beri farkediyorum süt ve ayran ictigimde çok agliyor. Hala merak ediyoruz ne olduğunu.. bidaha test yaptiricam

Sor canım ne dicek bakalım

Bizim 3 adet ayrı gaz ilacimiz vardı bıraktım kullanmıyordum bu hafta 2 defa çok şiddetli oldu sancısı ozaman kullandım bazen rezene kimyon anason çayı veriyorum

Cnm başka belirtisi yokmuydu
Genelde huzursuz oluyorlarmis yüzlerinde döküntü falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…