- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- 108
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #15.821
Ayy ne diyosun canım ya çok geçmiş olsun dikkat et yeme sakın et ve süt ürünleri bende bugün yoğurda pekmez katıp yedirdim kızıma korktum şimdiöncekı gun akşam kızımın kakasında cıddı mıktarda kan vardı ertesi gün hastaneye kostuk dr ınek sutu alerjisi dedı et ve sut urunlerı yasak bana.on gun sonra kontrol etcez dedı.bende de ıltıhap varmış çok karın ağrısı çekıyodum kac gundur perişan haldeydım fıtıl yazdı bana da Dr. böyle işte bizde durumlar sıkıntılı
bizimkinde 1 -1.5 aylıkken kestik zaten büyüdüğü için bagırsakları daha iyi kaldırıyordu baktım gaz var ama tahat vıkarıyor cırpınarak bagırmıyor bıraktım su an masallah iyiKızlar bu biogia yı ne zamana kadar kullanmalıyız .yararlı bişey dedi dr um ama ben bıraktım iişe bitince çünkü 14 gün falan dayanıyo ve pahalı geliyo şu an .bir de ek gıdaya başlayacakalr için bir çay kaşığı pekmezi bir çay bardağı suda eritip vermek daha iyi hazmetmeleirni sağlıyomuş.akşınızda olsun
Gerçi pekmez için 6 ay sonrası daha iyi ama yinede söylym dedim.
Bugün mamasını değiştirmek zorunda kaldım o yüzden damlaları yeniden aldım.eski mamamzı gazlı bebekle riçin özel bi mamaydı.şimdi hipp organiğe başlycm en azından alışana kadar verm damlalarını zaten günde bi kere ya da hiç vermyrm ama yine de riske atamamBizim 3 adet ayrı gaz ilacimiz vardı bıraktım kullanmıyordum bu hafta 2 defa çok şiddetli oldu sancısı ozaman kullandım bazen rezene kimyon anason çayı veriyorum
Çok geçmiş olsun. Dikkat edersen düzelir inşallahöncekı gun akşam kızımın kakasında cıddı mıktarda kan vardı ertesi gün hastaneye kostuk dr ınek sutu alerjisi dedı et ve sut urunlerı yasak bana.on gun sonra kontrol etcez dedı.bende de ıltıhap varmış çok karın ağrısı çekıyodum kac gundur perişan haldeydım fıtıl yazdı bana da Dr. böyle işte bizde durumlar sıkıntılı
Geçmiş olsun düş canım üstüne ne kadar erken farketsen o kadar iyi bu durumlarıBizde pazartesi aynı durumu yaşadık fakt kustugundada kan geldi kara bir şekilde,doktor göğüs ucu catlagimi var dedi kontrol etti sonra mide kanaması olblr dedi ama tekrar yaşamadık tam teşhis koyamadı bn dogdugundan beri farkediyorum süt ve ayran ictigimde çok agliyor. Hala merak ediyoruz ne olduğunu.. bidaha test yaptiricam
Küçüğün balgam ve burun tıkanıklığı geçmeyince tekrar doktora götürdüm mecbur balgamı kurutsun diye ilaç verdi. cold mix kullanmaya başladığımı söyledim önermedi bebeklerin burun mukozası daha çok gelişmediği için zarar verebilir dedi o kadar ağır kokular. Viks zaten önerilmiyor bebeklere. Serum fizyolojik ve buhardan başka yapılabilecek bir şey yok
Canim bunu bana kalça ultrasonu için mi yazdın?4.aya kadar zamni var cnim o yuzden yeni yaptirdim ben dha
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendineöncekı gun akşam kızımın kakasında cıddı mıktarda kan vardı ertesi gün hastaneye kostuk dr ınek sutu alerjisi dedı et ve sut urunlerı yasak bana.on gun sonra kontrol etcez dedı.bende de ıltıhap varmış çok karın ağrısı çekıyodum kac gundur perişan haldeydım fıtıl yazdı bana da Dr. böyle işte bizde durumlar sıkıntılı
Ben 3 aylıkken bi bırakmayı denedim.çok kötü oldu uyumadı falan yeniden başladım.ama günde iki kereye düşürdüm daha raht.yeni aldığım mamaya bi alışsın bırakcm inş.istemyrm artık sadece d vitamini vercm.bizimkinde 1 -1.5 aylıkken kestik zaten büyüdüğü için bagırsakları daha iyi kaldırıyordu baktım gaz var ama tahat vıkarıyor cırpınarak bagırmıyor bıraktım su an masallah iyi
Cok haklisin zaten aile hekimi niye kontrol ediyo ki direk goz dr unun bakmasi gerekmez mi isguzarlik haberdar ederim insallahÇok şükür canım değişik doktorlar valla varsayımla herkes doktor olur önemli olan teşhis koyabilmek haberdar et sen Dr doktora gittiğinde
Minik bebegime afiyetle diye bir kitap varmis ben onu almayi dusunuyorumKızlar bebeğe ay ay verilmesi gereken yiyecekler için tavsiye edebileceğiniz kitap var mı
Cok gecmis olsun ikinize de tez zamanda iyilesirsiniz insallah.öncekı gun akşam kızımın kakasında cıddı mıktarda kan vardı ertesi gün hastaneye kostuk dr ınek sutu alerjisi dedı et ve sut urunlerı yasak bana.on gun sonra kontrol etcez dedı.bende de ıltıhap varmış çok karın ağrısı çekıyodum kac gundur perişan haldeydım fıtıl yazdı bana da Dr. böyle işte bizde durumlar sıkıntılı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?