2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Ayy ne diyosun canım ya çok geçmiş olsun dikkat et yeme sakın et ve süt ürünleri bende bugün yoğurda pekmez katıp yedirdim kızıma korktum şimdi

Küçüğün balgam ve burun tıkanıklığı geçmeyince tekrar doktora götürdüm mecbur balgamı kurutsun diye ilaç verdi. cold mix kullanmaya başladığımı söyledim önermedi bebeklerin burun mukozası daha çok gelişmediği için zarar verebilir dedi o kadar ağır kokular. Viks zaten önerilmiyor bebeklere. Serum fizyolojik ve buhardan başka yapılabilecek bir şey yok

Kızlar bebeğe ay ay verilmesi gereken yiyecekler için tavsiye edebileceğiniz kitap var mı

bizimkinde 1 -1.5 aylıkken kestik zaten büyüdüğü için bagırsakları daha iyi kaldırıyordu baktım gaz var ama tahat vıkarıyor cırpınarak bagırmıyor bıraktım su an masallah iyi

Bizim 3 adet ayrı gaz ilacimiz vardı bıraktım kullanmıyordum bu hafta 2 defa çok şiddetli oldu sancısı ozaman kullandım bazen rezene kimyon anason çayı veriyorum
Bugün mamasını değiştirmek zorunda kaldım o yüzden damlaları yeniden aldım.eski mamamzı gazlı bebekle riçin özel bi mamaydı.şimdi hipp organiğe başlycm en azından alışana kadar verm damlalarını zaten günde bi kere ya da hiç vermyrm ama yine de riske atamam

Çok geçmiş olsun. Dikkat edersen düzelir inşallah

Geçmiş olsun düş canım üstüne ne kadar erken farketsen o kadar iyi bu durumları

Cold mix cidden çok ağır. ama.bize çok iyi geldi. Şöyle yapabilirsin.bir mendile damlat odanın bir yerine koy.baş ucuna değilde.

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine

bizimkinde 1 -1.5 aylıkken kestik zaten büyüdüğü için bagırsakları daha iyi kaldırıyordu baktım gaz var ama tahat vıkarıyor cırpınarak bagırmıyor bıraktım su an masallah iyi
Ben 3 aylıkken bi bırakmayı denedim.çok kötü oldu uyumadı falan yeniden başladım.ama günde iki kereye düşürdüm daha raht.yeni aldığım mamaya bi alışsın bırakcm inş.istemyrm artık sadece d vitamini vercm.

Kızlar şu bebeklere kullanılan kan ilacı hakkında ne düşüniyosunuz.daha hocalarıma sormak için vaktim olmadı ama ilerde bebeğin dişlerinde leke yapabiliyomuş.tam olarak öğrneince yazarım daha çocuk bölümümne hiç başlamdık okulda ama bilgisi olan ya da dr una soran var mı.6 aydan sonra demir eksikliğini ek gıdalarla gidermek daha iyi olmaz mı ki

Cok gecmis olsun ikinize de tez zamanda iyilesirsiniz insallah.

Kızlar nasılsınız ? Iyisinizdir inşallah.Ben giremiyorum benim kız hep ilgi istiyo beni göremeyince ağlıyor.annanesi oyun halısı alıp geldi onunla az zaman gecirip sakalasiyoruz sonrada uyuyor suan oldugu gibi.

matsiyahoje cnm geçmiş olsun ama aşaşırdım. Bu zamana kdr hiç süt ürünleri yiyip içmedinmi birden bire oldu? Bence iyice bir araştır. Korkmuşsundur kesin benim kuzenimin çocuğu 6 ay kanlı kaka yaptı gitmediği yer kalmadı kuzenin aylarca pirinç, kabak ve zeytinle beslendi en sonunda sütü kesti. Alerji demek bu kadar basit değil yani aylarca araştırdılar.
En kısa zamanda haberdar et cnm bizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…