2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

dun yazdim bununla ilgili birsey.ferrimixin diye bir toz sase ilac var.meyvesine dokulup verilebiliyormus.hemde ferrum damla gibi cocugu cok huzursuzlandirmiyormus.ben ek gidaya gecince vericem sase alip

Aynen canım dikkat etmeye çalışıyorum bemim saçlarımı da çok çekiyor kuzu zaten :)

Kis hazırlıkları sizde de başladı mi kizlar benim evde kalorifer yok klima ve elektrikli soba var banyoda da sofben var kış banyosu beni cok korkutuyor benim durumda olanlar ne yapıyor bebisin banyosu icin biraz soguklar basladi soba yetmiyor sanki

Merhaba kizlar. sonunda evimize donebildik : )

Bebegimin yarin 4. ay asisi var. buyuyolar artik. kucagimda tasiyamiyorum cok fazla. ama oglum hep kucak istiyor. yerde cok az yatiyor. o yuzden saga sola yuvarlanmasi hic yok henuz. bu cocuk nasil emeklemeyi ogrencek bilmiyorum :)

Kızlar bende bunu sorucaktim eşim sağlık ocağı nın verdiği demir damlasını çöpe attı onunla ilgili bir yazı okumustukda yinede aklima takıldı bu konu sizler kullanmaya başladınız mı

Canım ben büyük oğluma zamanında kullandım demir ilacı hiçbir sorun yaşamadım dişlerinde ne sararma oldu ne başka birşey. 6 .aydan sonra minimum duzeyde ek gıdaya başlanacağı için demr ihtiyacını karşılamaz. Ancak 1 yadindan sonra tam anlamıyla Öğün beslenmesi başlıyor. Kahvaltı bile 7. yada 8 . Aylarda başlanır. 1 yumurta sarısinin 1/4 şeklinde o da. O yüzden demir takviyesi lazım bebeğe sonra anemi olmasın bebek

Canım bebeğin küvetini, kovasını kıyafetlerini elektrikli sobanın yakınına getirip orada yıkayıp giydirirsen sorun olmaz merak etme

kombiyi yaksamda elektrik sobasini da calistiriyorum ben.odada yikamaya devam ediyorum kuvette

Canım mamasını neden değiştiriyorsun? Ben de bebelac ac almiron kullanıyorum (gazlı bebekler için özel). Gelişimi de oldukça iyi. Ama gaz sorunumuz bittiği için artık değiştirsem mi diye düşünüyorum. Hipp i sana doktor mu tavsiye etti? Bizim de bir doktor akrabamız bebeği için hipp kullanıyor.

Gecmsi olsun cabucak gwcsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…