- 14 Ekim 2016
- 174
- 176
- 18
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #15.841
Tamam canım bakayım buna sağolMinik bebegime afiyetle diye bir kitap varmis ben onu almayi dusunuyorum
cnm program indirebilirsin.ilk 1000adim diye program var.orda aylik besin onerileri ve tarifleri varKızlar bebeğe ay ay verilmesi gereken yiyecekler için tavsiye edebileceğiniz kitap var mı
dun yazdim bununla ilgili birsey.ferrimixin diye bir toz sase ilac var.meyvesine dokulup verilebiliyormus.hemde ferrum damla gibi cocugu cok huzursuzlandirmiyormus.ben ek gidaya gecince vericem sase alipKızlar şu bebeklere kullanılan kan ilacı hakkında ne düşüniyosunuz.daha hocalarıma sormak için vaktim olmadı ama ilerde bebeğin dişlerinde leke yapabiliyomuş.tam olarak öğrneince yazarım daha çocuk bölümümne hiç başlamdık okulda ama bilgisi olan ya da dr una soran var mı.6 aydan sonra demir eksikliğini ek gıdalarla gidermek daha iyi olmaz mı ki
Aynen canım dikkat etmeye çalışıyorum bemim saçlarımı da çok çekiyor kuzu zaten :)Bizimde tam 3. Ayda saçlar aşırı dökülmeye başladı hatta 10 günde bildiğin kel kaldı bebeğim kafasında saç kalmadı :) ben de endişe etmiştim ama şimdi dökülme çok yavaşladı ve aynı hızla tekrar çıkıp uzamaya bile başladılar yarın 4 aylık oluyo, baya belli olmaya başladı saçları merak etme normal bir durum, sadece yutmasın ağzına burnuna girmesin saçlar dikkat et yeter :)
Birde öyle deneyeyim canım bakalım etki edecek mi?Cold mix cidden çok ağır. ama.bize çok iyi geldi. Şöyle yapabilirsin.bir mendile damlat odanın bir yerine koy.baş ucuna değilde.
Kızlar bende bunu sorucaktim eşim sağlık ocağı nın verdiği demir damlasını çöpe attı onunla ilgili bir yazı okumustukda yinede aklima takıldı bu konu sizler kullanmaya başladınız mıbizde 4.ay kontrolune gittik.7 kilo 64 cm kizim.hersey yolunda cok sukur.kan damlasi verdi.devit yerine de a c ve d vitaminlerini birlikte barindiran farkli bir damla verdi.kan damlasi kiloyla orantili 7 damla dedi.yalniz bu damla cok huzursuz edebiliyor cocuklari cevremde biliyorum.onun yerine sase ferrimix alacagim ek gidada baslayacagim meyvesine katip
Canım ben büyük oğluma zamanında kullandım demir ilacı hiçbir sorun yaşamadım dişlerinde ne sararma oldu ne başka birşey. 6 .aydan sonra minimum duzeyde ek gıdaya başlanacağı için demr ihtiyacını karşılamaz. Ancak 1 yadindan sonra tam anlamıyla Öğün beslenmesi başlıyor. Kahvaltı bile 7. yada 8 . Aylarda başlanır. 1 yumurta sarısinin 1/4 şeklinde o da. O yüzden demir takviyesi lazım bebeğe sonra anemi olmasın bebekKızlar şu bebeklere kullanılan kan ilacı hakkında ne düşüniyosunuz.daha hocalarıma sormak için vaktim olmadı ama ilerde bebeğin dişlerinde leke yapabiliyomuş.tam olarak öğrneince yazarım daha çocuk bölümümne hiç başlamdık okulda ama bilgisi olan ya da dr una soran var mı.6 aydan sonra demir eksikliğini ek gıdalarla gidermek daha iyi olmaz mı ki
Canım bebeğin küvetini, kovasını kıyafetlerini elektrikli sobanın yakınına getirip orada yıkayıp giydirirsen sorun olmaz merak etmeKis hazırlıkları sizde de başladı mi kizlar benim evde kalorifer yok klima ve elektrikli soba var banyoda da sofben var kış banyosu beni cok korkutuyor benim durumda olanlar ne yapıyor bebisin banyosu icin biraz soguklar basladi soba yetmiyor sanki
kombiyi yaksamda elektrik sobasini da calistiriyorum ben.odada yikamaya devam ediyorum kuvetteKis hazırlıkları sizde de başladı mi kizlar benim evde kalorifer yok klima ve elektrikli soba var banyoda da sofben var kış banyosu beni cok korkutuyor benim durumda olanlar ne yapıyor bebisin banyosu icin biraz soguklar basladi soba yetmiyor sanki
Canım ben hissetmedim ama sorduğun için tesekkür ederim cok mutlu ettin beni iyiz sükürScss2016 canım Tunceli' de deprem olmuş akşam nasılsınız, iyi misiniz?
Sağol canım arayış icerisindeyim :)cnm program indirebilirsin.ilk 1000adim diye program var.orda aylik besin onerileri ve tarifleri var
Canım mamasını neden değiştiriyorsun? Ben de bebelac ac almiron kullanıyorum (gazlı bebekler için özel). Gelişimi de oldukça iyi. Ama gaz sorunumuz bittiği için artık değiştirsem mi diye düşünüyorum. Hipp i sana doktor mu tavsiye etti? Bizim de bir doktor akrabamız bebeği için hipp kullanıyor.Bugün mamasını değiştirmek zorunda kaldım o yüzden damlaları yeniden aldım.eski mamamzı gazlı bebekle riçin özel bi mamaydı.şimdi hipp organiğe başlycm en azından alışana kadar verm damlalarını zaten günde bi kere ya da hiç vermyrm ama yine de riske atamam
Gecmsi olsun cabucak gwcsin insallahöncekı gun akşam kızımın kakasında cıddı mıktarda kan vardı ertesi gün hastaneye kostuk dr ınek sutu alerjisi dedı et ve sut urunlerı yasak bana.on gun sonra kontrol etcez dedı.bende de ıltıhap varmış çok karın ağrısı çekıyodum kac gundur perişan haldeydım fıtıl yazdı bana da Dr. böyle işte bizde durumlar sıkıntılı
Bende yaptrdim 20 ekimde. 2.dozda aralikta nasipsrBonbon1601 ben ilk dozu yaptırdım 2.doz 21 Kasım da
Arada iki ay olmasi gerekmiyomu. Ya 3. 5 yada 2. 4.ayda degilmiBonbon1601 ben ilk dozu yaptırdım 2.doz 21 Kasım da
Tuncelide mi yasiyosunuz. Bende 3 sene kaldim ora ama tayin aldim artik.Canım ben hissetmedim ama sorduğun için tesekkür ederim cok mutlu ettin beni iyiz sükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?