- 27 Aralık 2015
- 36
- 7
- 86
- 34
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #15.861
Evet canım bizde 3 yıl yasıycaz yeni geldik esim sark görev yeriTuncelide mi yasiyosunuz. Bende 3 sene kaldim ora ama tayin aldim artik.
Evet bende öyle biliyorum 21 kasımda bizimde 4.ay asımız varArada iki ay olmasi gerekmiyomu. Ya 3. 5 yada 2. 4.ayda degilmi
Geçmiş olsun umarım düzelir bebişin. Pek bilinmiyor ama ben töpfer adlı organik mamayı kullanıyorum. Almadan önce baya bi araştırdım. Türk sitelerinde fazla birşey yazmıyor bu mamayla ilgili ama yabancı siteleri de araştırdım içerik doğallık açısından en iyi mamanın bunun olduğuna karar verdim. Biz de aptamil kulladık evolvia kullandık sonra töpfere geçince kızım rahatladı resmen. Gaz sancısından ağlamaktan sesi kısılıyordu yavrunun. Kakasını yapamıyordu. Çok şükür şimdi rahatız. Belki denemek istersin diye söyliyom dedim.Slm kizlar suan herkes uyuyordur ben bebek salliyorum benim bebegimde tam 3.5 aylik dogdugundan beri yazmistim cok gazli bir bebek ve gobek fitigi var askim benim hic susmuyor ve uyumuyordu gobek futigini mecburen 1 yasina kadar kapanmasi icin beklicez dilunde pamukcyk vardi emme guclugu yasadi dr sut alerjisi olabilir deyip sut ve sut urunlerini kesti 10 gun kadar nitekim kizim 3 ay kontrolunde 5600 gr 59 cmdi su an bilmiyorum ne kadar aptamil bebelac similac denedim almadi biberon ve emzik almiyor agzina degdigi an agliyor yada diliyle itekliyor be yaocam bilmiyorum cevremdekiler pirinc unu yedir diyir agir gelir diye dusunuyorum ve istemiyorum kizim belkide cok agladigi icin bazi seylerde gerimi kaldi bilmiyorum aguluyir fakat sesli gulmuyor henuz hatta zor guluyor cook uzun yazmisim ama ne kadar zamandair takip eduyorum sadece okuyorm bende paylasmak istedin
MotorolaIyi geceler bayanlar kamerali bebek telsiz onerileriniz varmi acilen lazim banaaa
yok canım bende de babasında da hatta ailede de kimsenin bişeye alerjisi yok bu nerden çıktı anlamadım. evet deniz sadece anne sütü alıyor mama vermek gerekirse özel mamalar varmış onlardan verecekmişizAyy ne diyosunnn ya kiyamam size çok geçmiş olsun canim ya. hemen toparlarsiniz inşallah. senin daha önce et ve süte bi alerjin var mıydı ki? Deniz sadece anne sütü mu alıyor bu arada?
sağol canım@connor benim kuzu 3.ayını 1 hafta geçti dönmeye başladı hayırlı olsun sizinde :)
matsiyahoje geçmiş olsun sizede analı kızli Rabbim şifa versin
Sağol canımgeçmiş olsun canım
kaka tahlili yaptır canım ama kesin tanıyı deneme yanılmayla koyuyorlarBizde pazartesi aynı durumu yaşadık fakt kustugundada kan geldi kara bir şekilde,doktor göğüs ucu catlagimi var dedi kontrol etti sonra mide kanaması olblr dedi ama tekrar yaşamadık tam teşhis koyamadı bn dogdugundan beri farkediyorum süt ve ayran ictigimde çok agliyor. Hala merak ediyoruz ne olduğunu.. bidaha test yaptiricam
canım varmış belirti de biz anlamamışız aşırı gaz emerken kendini geri itme kusma vs vardı da bilemedikCnm başka belirtisi yokmuydu
Genelde huzursuz oluyorlarmis yüzlerinde döküntü falan
Inşallah bişey olmaz canım yemicem de çok zor sigarayı bırakmak daha kolaydı vallaAyy ne diyosun canım ya çok geçmiş olsun dikkat et yeme sakın et ve süt ürünleri bende bugün yoğurda pekmez katıp yedirdim kızıma korktum şimdi
Sağol canım deniz geçen hafta döndü ilk defa 3ay 3 haftalıktı. birden dönmeye bsşlıyolar dikkat etTam olarak ne zaman dönmeye başlıyorlar. Biz 3 buçuk ayligiz sadece yan dönüyor?
matsiyahoje çok geçmiş olsun canım
Sağol canım geçer inşallahÇok geçmiş olsun. Dikkat edersen düzelir inşallah
Sağol canım deniz geçen hafta döndü ilk defa 3ay 3 haftalıktı. birden dönmeye bsşlıyolar dikkat et
Hay Allah ya. Geçmiş olsun tekrardan. Allah beterinden saklasinyok canım bende de babasında da hatta ailede de kimsenin bişeye alerjisi yok bu nerden çıktı anlamadım. evet deniz sadece anne sütü alıyor mama vermek gerekirse özel mamalar varmış onlardan verecekmişiz
Tam olarak ne zaman dönmeye başlıyorlar. Biz 3 buçuk ayligiz sadece yan dönüyor?
Biz 4 aylik olduk hala tik yok gobektem dönemiyo ki Uygarim
Maalesef aynı durumdayızKis hazırlıkları sizde de başladı mi kizlar benim evde kalorifer yok klima ve elektrikli soba var banyoda da sofben var kış banyosu beni cok korkutuyor benim durumda olanlar ne yapıyor bebisin banyosu icin biraz soguklar basladi soba yetmiyor sanki
Canim motoralla kullanıyorum ben ister kamera alıp takiyorsun istersen kamerasız qma ses çok net geloyorIyi geceler bayanlar kamerali bebek telsiz onerileriniz varmi acilen lazim banaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?