2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Selam kızlar. Geçmişi biraz okudum da herkes kayınvalidelerden şikayetçi Benim kc iki bina yanımda oturuyor ve kadın gelmiyor ya şaka gibi. Görümcem de bekar benimle aynı yaşta o da evde oturup duruyor ya arkadaş hiç mi özlemiyorsunuz yeğeninizi torununuzu?
Hamileyken içimden diyordum ki nasıl olsa kv görümce burada gelirler bir iki saat yemeğimi yaparım evimi temizlerim vs. Ilk 3 hafta kendi annem bendeyken hergün gelmeler yemek börek yapıp getirmeler... Annem gitti bunlarda gelmez oldu. Yani aramızda bir sorunda yok. (En azından ben öyle olduğunu düşünüyorum.) Asıl annem gidince size ihtiyacım var. Kayınvalidem sadece mevlüt günü evi temizlememe yardım etti. Onun dışında bişi yok. Görümcemle de bir sıkıntım yok sadece kendisi biraz tembeldir (ve ben tembel insanlara gıcık oluyorum). Hamileyken bir hafta annesi babası tatildeyken bende kaldı. (Koskoca kız evde tek başına kalamıyormuş) Ben bu arada 9 aylık hamileydim bir gün bile yemeğini yemedim. Market alış verişini ben yaptım arabayla geldim, o sırada abisi aramış in yardım et diye. Trip atmış abisine. Resmen o poşetleri karnım burnumda bana taşıttı. ( Aslında bagajda bırakırdım poşetleri de çok sinir olmuştum. Geldim gözünün önünde yere fırlattım poşetleri. Daha çok umursamazlıkları var da neyse... Ay çok konuştum. Kimseye içimi dökemiyorum kızlar hakkınızı helal edin

Geçmiş olsun umarım düzelir bebişin. Pek bilinmiyor ama ben töpfer adlı organik mamayı kullanıyorum. Almadan önce baya bi araştırdım. Türk sitelerinde fazla birşey yazmıyor bu mamayla ilgili ama yabancı siteleri de araştırdım içerik doğallık açısından en iyi mamanın bunun olduğuna karar verdim. Biz de aptamil kulladık evolvia kullandık sonra töpfere geçince kızım rahatladı resmen. Gaz sancısından ağlamaktan sesi kısılıyordu yavrunun. Kakasını yapamıyordu. Çok şükür şimdi rahatız. Belki denemek istersin diye söyliyom dedim.

Ayy ne diyosunnn ya kiyamam size çok geçmiş olsun canim ya. hemen toparlarsiniz inşallah. senin daha önce et ve süte bi alerjin var mıydı ki? Deniz sadece anne sütü mu alıyor bu arada?
yok canım bende de babasında da hatta ailede de kimsenin bişeye alerjisi yok bu nerden çıktı anlamadım. evet deniz sadece anne sütü alıyor mama vermek gerekirse özel mamalar varmış onlardan verecekmişiz

kaka tahlili yaptır canım ama kesin tanıyı deneme yanılmayla koyuyorlar

yok canım bende de babasında da hatta ailede de kimsenin bişeye alerjisi yok bu nerden çıktı anlamadım. evet deniz sadece anne sütü alıyor mama vermek gerekirse özel mamalar varmış onlardan verecekmişiz
Hay Allah ya. Geçmiş olsun tekrardan. Allah beterinden saklasin

Maalesef aynı durumdayız
Yatak odası soğuk olduğundan artık oturma odasında oturup kalkıyoruz
Elektrikli soba yakacağız bir de klima
Uyku tulumu aldık onlarda uyutacağız nasipse
Bir de geceleri acı elma yağı ile yağlayıp yatıracak ben ayaklarını ve tam karar vermesem de göğsünü ( Boğaz bengöğsü belki zeytinyağ ile de yağlayabilirim)
En azından sıcak tutar

Kozlar oğlumun kollarında ve kafasında bi kaç yerde böyle şeyler çıktı

Sizce nedir

Aslında önceki gün doktora gittik ama hiç farketmemiştik o zaman
Şimdide cuamrtesi gidemiyoruz

Başına böyle bi şey gelen var mı

Eklentiler

• image.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 77
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…