2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

canım varmış belirti de biz anlamamışız aşırı gaz emerken kendini geri itme kusma vs vardı da bilemedik
Ayyy tombik benim uygarimda da var emerken geri itme her emdiginde oluk oluk kusma inan emdikten sonra gazini cikariyorum uyuyor 2 saat sonra kalksa bile kusuyor yani hic bir emmemiz kusmasiz sonuclanmiyo. Siz nasil anladiniz alerjisi oldugunu

canım süt ürünleri aşırı tüketirim.
denizde belirtiler varmış da biz anlamamışız bu kan sayesinde anladık
pzt araştırma Hastanesi Çocuk doktoru randevumuz var alerji bölümüne direkt randevu alınmıyor bizi oraya yönlendirmesini rica edicem iyice kapsamlı araştırsınlar.
bu dr alerji olabilir et ve süt ürünleri tüketme on gün sonra kakasına tekrar bakalım dedi deneme yanılma yapıyo yani

matsiyahoje canım geçmiş olsun.suan durumu nasıl bebisin geliyormu yine kan ? aman iyi olsunlar ya ben cok üzülüyorum agladiklarinda bile :/
kan görünmüyor şuan ama kan varmış tahlilde çıktı.

Deniz çok huzursuz sürekli ağlıyor bu ara. hele akşamları çok fena uyumak istemiyor gibi. dün gece 1de uyudu o ağlıyor ben ağlıyorum iyice tükendim artık. giremiyorum buraya da sürekli ilgi istiyor sürekli ağlıyor en uzun uykusu 40 dk noldu anlamadim.

yeğenim öyleydi 1 yaşında direkt yürüdü canım takma onu kafaya sen

geçmiş olsun canım alerji mi acaba .
doktora sorun mutlaka canım. bana da yaz sorunca

Ayyy tombik benim uygarimda da var emerken geri itme her emdiginde oluk oluk kusma inan emdikten sonra gazini cikariyorum uyuyor 2 saat sonra kalksa bile kusuyor yani hic bir emmemiz kusmasiz sonuclanmiyo. Siz nasil anladiniz alerjisi oldugunu
canım kakasında baya kan çıktı kızımın öyle dr a gittik de anladık canım.
bizde her emmede az yada çok kusarız.bu ara oluk oluk kusuyor dediğin gibi ama sadece o belirti değil dra söyle yine de canım. görülür kan olmasa da kaka tahlilinde kan çıkabiliyor.
gazı var mı kakası nasıl mukuslu mu köpüklü kötü kokulu mu

gunaydin herkese

matsiyahoje cok gecmis olsun.bende kizimin kakasinda 2 kere cok cok ince kan gordum.ikisinin arasi 1 hafta 10 gundu.doktora sordum.surekli tekrarlarsa gorelim dedi.o da sut urunlerini soyledi.simdilik oyle bir durum yok bakalim.ama zor cidden diyet isi.onlarin sagligi icin gerekiyorsa yapacagiz tabi

benim kizim 4 aylik.hafif yan yatirdigimda yuzustu donuyor cok rahat.artik yalniz birakmiyorum.yanini yastikla falan destekliyorum.

uygar eymen kizim neredeyse dogdugu gunden bu yana kusuyor.ahh gunde 2 makina camasir artigimi bilirim.hala devam ediyor bu durum.ama eskisi kadar degil.mesela gece hic kusmuyor.gazini bile cikarmiyorum.gunduzde kesik halinde kusmaya basladi.oyle sulu kusmalar eskiye nazaran az artik.ek gidada insallah tamamen biter bu durum

Canım bebeğin küvetini, kovasını kıyafetlerini elektrikli sobanın yakınına getirip orada yıkayıp giydirirsen sorun olmaz merak etme
Bi defa denedim cok usudu elleri morarmaya basladi cok korktum hemen giydirdim emzirip uyuttum devam etmedim banyosuna alan geniş olunca daha çok usuyor sanki

Bende ayni klima ve soba kullanacam da klima için astım bronşit yapıyor dediler duydun mu

Sende hem.kombi hem soba biz ne yapacağız bacim korkuyorum valla banyo yaptirirken hasta ederim diye çocuğu
Bence hiç korkma
Su sıcaklığını iyi ayarla oda ısısı da ideal derce olsun
Aşırı sıcak daha çık hasta eder terletip
Ben doğduğumdan beri hep akşam yıkarım ki herkes hasta olur bilmem ne diyordu
Alıştı akşam yıkıyorum iyice kuruluyorum sıkıca giydiriyorum çok şükür üç ay bitti hiç sıkıntı yaşamadık
İniaallah da yaşamayız
Bu arada bir ay bitene kadar yaylada idik hava serindi

Boğazım yanıyor, galiba hasta oluyorum. oğlum 3-4 gecedir uyumuyor. Çok ağlamaya başladı. Doktora götürdük birşeyi yok dedi ama 10 günde 200gr vermiş... kan ve idrar tahlili istedi. Inşallah kötü birşey yoktur ya...

matsiyahoje size de geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda tespit edilir sorun.

Sende hem.kombi hem soba biz ne yapacağız bacim korkuyorum valla banyo yaptirirken hasta ederim diye çocuğu
birsey olmaz cnm.o kadar telas edersek yandik.haftada 2 yikariz oda isisini iyi tutup.ben gunduz yikiyorum su an gece usumesin diye.ama ise baslayinca mecbur aksam yikayacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…