- 26 Ağustos 2016
- 1.105
- 1.293
- 63
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #15.881
Ayyy tombik benim uygarimda da var emerken geri itme her emdiginde oluk oluk kusma inan emdikten sonra gazini cikariyorum uyuyor 2 saat sonra kalksa bile kusuyor yani hic bir emmemiz kusmasiz sonuclanmiyo. Siz nasil anladiniz alerjisi oldugunucanım varmış belirti de biz anlamamışız aşırı gaz emerken kendini geri itme kusma vs vardı da bilemedik
korkmam mı kuzum aklım çıktı ağladım hep. böyle bi durumda kakayı 30 dk içinde tahlile götürmek lazımmış bilemedik ertesi sabah gittik hastaneyematsiyahoje çık geçmiş olsun cnm ya nasıl korkmuşsundur kim bilir.allah şifa versin deniz kızıma.
canım süt ürünleri aşırı tüketirim.matsiyahoje cnm geçmiş olsun ama aşaşırdım. Bu zamana kdr hiç süt ürünleri yiyip içmedinmi birden bire oldu? Bence iyice bir araştır. Korkmuşsundur kesin benim kuzenimin çocuğu 6 ay kanlı kaka yaptı gitmediği yer kalmadı kuzenin aylarca pirinç, kabak ve zeytinle beslendi en sonunda sütü kesti. Alerji demek bu kadar basit değil yani aylarca araştırdılar.
En kısa zamanda haberdar et cnm bizi.
kan görünmüyor şuan ama kan varmış tahlilde çıktı.matsiyahoje canım geçmiş olsun.suan durumu nasıl bebisin geliyormu yine kan ? aman iyi olsunlar ya ben cok üzülüyorum agladiklarinda bile :/
yeğenim öyleydi 1 yaşında direkt yürüdü canım takma onu kafaya senMerhaba kizlar. sonunda evimize donebildik : )
Bebegimin yarin 4. ay asisi var. buyuyolar artik. kucagimda tasiyamiyorum cok fazla. ama oglum hep kucak istiyor. yerde cok az yatiyor. o yuzden saga sola yuvarlanmasi hic yok henuz. bu cocuk nasil emeklemeyi ogrencek bilmiyorum :)
geçmiş olsun canım alerji mi acaba .Kozlar oğlumun kollarında ve kafasında bi kaç yerde böyle şeyler çıktı
Sizce nedir
Aslında önceki gün doktora gittik ama hiç farketmemiştik o zaman
Şimdide cuamrtesi gidemiyoruz
Başına böyle bi şey gelen var mı
canım kakasında baya kan çıktı kızımın öyle dr a gittik de anladık canım.Ayyy tombik benim uygarimda da var emerken geri itme her emdiginde oluk oluk kusma inan emdikten sonra gazini cikariyorum uyuyor 2 saat sonra kalksa bile kusuyor yani hic bir emmemiz kusmasiz sonuclanmiyo. Siz nasil anladiniz alerjisi oldugunu
Sende hem.kombi hem soba biz ne yapacağız bacim korkuyorum valla banyo yaptirirken hasta ederim diye çocuğukombiyi yaksamda elektrik sobasini da calistiriyorum ben.odada yikamaya devam ediyorum kuvette
Bi defa denedim cok usudu elleri morarmaya basladi cok korktum hemen giydirdim emzirip uyuttum devam etmedim banyosuna alan geniş olunca daha çok usuyor sankiCanım bebeğin küvetini, kovasını kıyafetlerini elektrikli sobanın yakınına getirip orada yıkayıp giydirirsen sorun olmaz merak etme
Bende ayni klima ve soba kullanacam da klima için astım bronşit yapıyor dediler duydun muMaalesef aynı durumdayız
Yatak odası soğuk olduğundan artık oturma odasında oturup kalkıyoruz
Elektrikli soba yakacağız bir de klima
Uyku tulumu aldık onlarda uyutacağız nasipse
Bir de geceleri acı elma yağı ile yağlayıp yatıracak ben ayaklarını ve tam karar vermesem de göğsünü ( Boğaz bengöğsü belki zeytinyağ ile de yağlayabilirim)
En azından sıcak tutar
Evet canım ben 2-4 yaptıracamArada iki ay olmasi gerekmiyomu. Ya 3. 5 yada 2. 4.ayda degilmi
Duymadım canımBende ayni klima ve soba kullanacam da klima için astım bronşit yapıyor dediler duydun mu
Acile gittik de iki krem verdi karıştır sür Dedi pazartesi kontrole getirin Dedigeçmiş olsun canım alerji mi acaba .
doktora sorun mutlaka canım. bana da yaz sorunca
Bence hiç korkmaSende hem.kombi hem soba biz ne yapacağız bacim korkuyorum valla banyo yaptirirken hasta ederim diye çocuğu
Can'ım evin en sıcak odasına götür küveti orda yıka ben öyle yapıyorum artıkBi defa denedim cok usudu elleri morarmaya basladi cok korktum hemen giydirdim emzirip uyuttum devam etmedim banyosuna alan geniş olunca daha çok usuyor sanki
birsey olmaz cnm.o kadar telas edersek yandik.haftada 2 yikariz oda isisini iyi tutup.ben gunduz yikiyorum su an gece usumesin diye.ama ise baslayinca mecbur aksam yikayacagimSende hem.kombi hem soba biz ne yapacağız bacim korkuyorum valla banyo yaptirirken hasta ederim diye çocuğu
Canim geçmiş olsun rabbim dermansız dert vermesin neyseki önlenebilecek birşey tanıda konmuş bundan sonra daha rahat eder bebeğingeçmiş olsun canım alerji mi acaba .
doktora sorun mutlaka canım. bana da yaz sorunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?