2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kakasi pek kıymetliydi yapmadi biz de fitil verdik o zaman köpük köpük yapti ama ben fitildendir diye düşünmüştüm. Dun de 4 kez yapti mukuslu köpüklü degildi ama bizde kötü koku hep var. Pirtlatinca odadan kacmak istersin o denli kötü kokuyor babasi da humana iciyosun ondan diyor. Ne yapmaliyim ben de tahlil yaptirsam mi

Ay canim insallah darisi basimiza biz de hergun camasir yika kurut ütüle yorulduk valla

Kimseler Yok muuu???

Kaparsınız nasılsınız???

Biz de haftasonu miskinliği var

Yavrumun vücudunda yara gibi kabarcık gibi bi şeyler çıkmış; inşaallah kremin faydaası olur...

Şimdi uyuyor minik Kuş

Biz de anne baba saatindeyiz

Canım o yaralar atopik dermatit e ( egzama ) benziyor ama tabi doktorunuza mutlaka danışın. Bebeklerde sıkça rastlanıyor. Kortizonlu kremlerle tedavisi yapılıyor ve kısa sürede geçiyor. Geçmiş olsun, Allahım şifa versin...

Emziriyor musun canim ? Süt urunleri alerji yaparmis ya belki odur. Bilemedim. Cok gecmis olsun yavruma ya hemen gecer insallah

Canim atopik ya a seboroik dermatit teshisi konarsa kortizonlu krem kullanmadan once corasatin diye kortizonsuz bi krem var onu kullanmani öneririm benim oglumda da saboroik dermatit çıkmıştı seninki kadar buyuk degildi ama. Ben kortizonlu krem kullanmadim bobreklere zarar veriyo diye corasatin kullandim gecti bi dene derim

Benim kızımda diz kapağında gözükmüyor dikkatli baktığında gmrüyoyordun pütür pütür birşey çıkmış ne acaba corasatin var ben de sürim mi acaba

Benim kızımda diz kapağında gözükmüyor dikkatli baktığında gmrüyoyordun pütür pütür birşey çıkmış ne acaba corasatin var ben de sürim mi acaba
Pembe mi sari olan mi canim hangisi var. Bence saridan sürmelisin ama yine de dr sor insan böyle yapmalisin deyince tedirgin oluyor kendi cocugu olmadigi icin. Ama ben cocuguma surerdim corasatin

dun yazdim bununla ilgili birsey.ferrimixin diye bir toz sase ilac var.meyvesine dokulup verilebiliyormus.hemde ferrum damla gibi cocugu cok huzursuzlandirmiyormus.ben ek gidaya gecince vericem sase alip
Onun leke yapma riski yok mu peki.bi bilgin var mı.ben hocalarıma danışmadan kullanmyaı düşünmyrm ama o şase yi de bi sorm.

Kızlar bende bunu sorucaktim eşim sağlık ocağı nın verdiği demir damlasını çöpe attı onunla ilgili bir yazı okumustukda yinede aklima takıldı bu konu sizler kullanmaya başladınız mı
Ben huzursuzluğu duymadım ama bebeğin dişlerinde leke yapma riski varmış ileriki yaşlarda.hani anemi riskiyle o riskin oranına bağlı kullnamam.sonuçta anemi de çok tehlikeli bişey ama önceleri hiç kullanılmıyodu bu damla.ve yiyeceklerle kansızlığı önleme olasılığımız varsa daha iyi.olur bence.iyi araştırmadan kullanmayı düşünmyrm.bu arada ben de d vitamini olarak trio acde die bi vitamin kullanyrm içinde acde vitamibleri var çok iyi bi dr önerdi .düşünen olursa die yazdım.malum piyasdaki damlalara güvenilmiyo.

Hmmm bişey olmadı mı.ya benim çevremde hiç kulllanan olmadı kime sorsam biz kyllanmadık diyo.biz derste gördük ama ayrıntısını soramadım hocaya yani.bizim bölüme öyle gelen çocuklar oluyomuş.o damlaya bağlı dişleri çürük değil ama kararma var.estetk olarak kötü görünüyo.ama hocaya ayrıntılı sormadım.ben en azından 6 aydan sonra kullanmak istyrm.şu an mama ve anne sütleri yeterli bence demir için.kan sonuçları var kızımın baktım.istatistiklere göre normal.nie kullanm ki o zaman .ama ek gıdayla birlikte kullanrm tabi.ben 4.ayda başlamak istemyrm sadece.yine de emin değilim tabi dediiğim gibi.ve dediğine katılyrm anemi çok kötü tabi ki onu hiç istemem.

Valla ben yazın sarıp sarmaladigim icin korkuyorum valla kış için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…