- 26 Ağustos 2016
- 1.105
- 1.293
- 63
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #15.901
Kakasi pek kıymetliydi yapmadi biz de fitil verdik o zaman köpük köpük yapti ama ben fitildendir diye düşünmüştüm. Dun de 4 kez yapti mukuslu köpüklü degildi ama bizde kötü koku hep var. Pirtlatinca odadan kacmak istersin o denli kötü kokuyor babasi da humana iciyosun ondan diyor. Ne yapmaliyim ben de tahlil yaptirsam micanım kakasında baya kan çıktı kızımın öyle dr a gittik de anladık canım.
bizde her emmede az yada çok kusarız.bu ara oluk oluk kusuyor dediğin gibi ama sadece o belirti değil dra söyle yine de canım. görülür kan olmasa da kaka tahlilinde kan çıkabiliyor.
gazı var mı kakası nasıl mukuslu mu köpüklü kötü kokulu mu
Ay canim insallah darisi basimiza biz de hergun camasir yika kurut ütüle yorulduk vallabenim kizim 4 aylik.hafif yan yatirdigimda yuzustu donuyor cok rahat.artik yalniz birakmiyorum.yanini yastikla falan destekliyorum.
uygar eymen kizim neredeyse dogdugu gunden bu yana kusuyor.ahh gunde 2 makina camasir artigimi bilirim.hala devam ediyor bu durum.ama eskisi kadar degil.mesela gece hic kusmuyor.gazini bile cikarmiyorum.gunduzde kesik halinde kusmaya basladi.oyle sulu kusmalar eskiye nazaran az artik.ek gidada insallah tamamen biter bu durum
Yaptirdim gizli kan cikti.sut ürünlerinden kaynaklimi söylemedi birşey.kaka tahlili yaptır canım ama kesin tanıyı deneme yanılmayla koyuyorlar
Benm 2. Ay gevbce ben 3. Ayda yaptrdimEvet canım ben 2-4 yaptıracam
ben utu isini biraktim.birde ona yetisme sansim yokAy canim insallah darisi basimiza biz de hergun camasir yika kurut ütüle yorulduk valla
Canım o yaralar atopik dermatit e ( egzama ) benziyor ama tabi doktorunuza mutlaka danışın. Bebeklerde sıkça rastlanıyor. Kortizonlu kremlerle tedavisi yapılıyor ve kısa sürede geçiyor. Geçmiş olsun, Allahım şifa versin...Kimseler Yok muuu???
Kaparsınız nasılsınız???
Biz de haftasonu miskinliği var
Yavrumun vücudunda yara gibi kabarcık gibi bi şeyler çıkmış; inşaallah kremin faydaası olur...
Şimdi uyuyor minik Kuş
Biz de anne baba saatindeyiz
Kozlar oğlumun kollarında ve kafasında bi kaç yerde böyle şeyler çıktı
Sizce nedir
Aslında önceki gün doktora gittik ama hiç farketmemiştik o zaman
Şimdide cuamrtesi gidemiyoruz
Başına böyle bi şey gelen var mı
Canim motoralla kullanıyorum ben ister kamera alıp takiyorsun istersen kamerasız qma ses çok net geloyor
korkmam mı kuzum aklım çıktı ağladım hep. böyle bi durumda kakayı 30 dk içinde tahlile götürmek lazımmış bilemedik ertesi sabah gittik hastaneye
Sende hem.kombi hem soba biz ne yapacağız bacim korkuyorum valla banyo yaptirirken hasta ederim diye çocuğu
Canim atopik ya a seboroik dermatit teshisi konarsa kortizonlu krem kullanmadan once corasatin diye kortizonsuz bi krem var onu kullanmani öneririm benim oglumda da saboroik dermatit çıkmıştı seninki kadar buyuk degildi ama. Ben kortizonlu krem kullanmadim bobreklere zarar veriyo diye corasatin kullandim gecti bi dene derimKimseler Yok muuu???
Kaparsınız nasılsınız???
Biz de haftasonu miskinliği var
Yavrumun vücudunda yara gibi kabarcık gibi bi şeyler çıkmış; inşaallah kremin faydaası olur...
Şimdi uyuyor minik Kuş
Biz de anne baba saatindeyiz
Benim kızımda diz kapağında gözükmüyor dikkatli baktığında gmrüyoyordun pütür pütür birşey çıkmış ne acaba corasatin var ben de sürim mi acabaCanim atopik ya a seboroik dermatit teshisi konarsa kortizonlu krem kullanmadan once corasatin diye kortizonsuz bi krem var onu kullanmani öneririm benim oglumda da saboroik dermatit çıkmıştı seninki kadar buyuk degildi ama. Ben kortizonlu krem kullanmadim bobreklere zarar veriyo diye corasatin kullandim gecti bi dene derim
Biz 150 ye aldık canım gitti gidiyor danMotorola markayi herkes oneriyor evet canim bende düşünüyorum. Odasini ayircam 2 aya . Fiyati nedir ?
Pembe mi sari olan mi canim hangisi var. Bence saridan sürmelisin ama yine de dr sor insan böyle yapmalisin deyince tedirgin oluyor kendi cocugu olmadigi icin. Ama ben cocuguma surerdim corasatinBenim kızımda diz kapağında gözükmüyor dikkatli baktığında gmrüyoyordun pütür pütür birşey çıkmış ne acaba corasatin var ben de sürim mi acaba
Onun leke yapma riski yok mu peki.bi bilgin var mı.ben hocalarıma danışmadan kullanmyaı düşünmyrm ama o şase yi de bi sorm.dun yazdim bununla ilgili birsey.ferrimixin diye bir toz sase ilac var.meyvesine dokulup verilebiliyormus.hemde ferrum damla gibi cocugu cok huzursuzlandirmiyormus.ben ek gidaya gecince vericem sase alip
Ben huzursuzluğu duymadım ama bebeğin dişlerinde leke yapma riski varmış ileriki yaşlarda.hani anemi riskiyle o riskin oranına bağlı kullnamam.sonuçta anemi de çok tehlikeli bişey ama önceleri hiç kullanılmıyodu bu damla.ve yiyeceklerle kansızlığı önleme olasılığımız varsa daha iyi.olur bence.iyi araştırmadan kullanmayı düşünmyrm.bu arada ben de d vitamini olarak trio acde die bi vitamin kullanyrm içinde acde vitamibleri var çok iyi bi dr önerdi .düşünen olursa die yazdım.malum piyasdaki damlalara güvenilmiyo.Kızlar bende bunu sorucaktim eşim sağlık ocağı nın verdiği demir damlasını çöpe attı onunla ilgili bir yazı okumustukda yinede aklima takıldı bu konu sizler kullanmaya başladınız mı
Hmmm bişey olmadı mı.ya benim çevremde hiç kulllanan olmadı kime sorsam biz kyllanmadık diyo.biz derste gördük ama ayrıntısını soramadım hocaya yani.bizim bölüme öyle gelen çocuklar oluyomuş.o damlaya bağlı dişleri çürük değil ama kararma var.estetk olarak kötü görünüyo.ama hocaya ayrıntılı sormadım.ben en azından 6 aydan sonra kullanmak istyrm.şu an mama ve anne sütleri yeterli bence demir için.kan sonuçları var kızımın baktım.istatistiklere göre normal.nie kullanm ki o zaman .ama ek gıdayla birlikte kullanrm tabi.ben 4.ayda başlamak istemyrm sadece.yine de emin değilim tabi dediiğim gibi.ve dediğine katılyrm anemi çok kötü tabi ki onu hiç istemem.Canım ben büyük oğluma zamanında kullandım demir ilacı hiçbir sorun yaşamadım dişlerinde ne sararma oldu ne başka birşey. 6 .aydan sonra minimum duzeyde ek gıdaya başlanacağı için demr ihtiyacını karşılamaz. Ancak 1 yadindan sonra tam anlamıyla Öğün beslenmesi başlıyor. Kahvaltı bile 7. yada 8 . Aylarda başlanır. 1 yumurta sarısinin 1/4 şeklinde o da. O yüzden demir takviyesi lazım bebeğe sonra anemi olmasın bebek
Valla ben yazın sarıp sarmaladigim icin korkuyorum valla kış içinBence hiç korkma
Su sıcaklığını iyi ayarla oda ısısı da ideal derce olsun
Aşırı sıcak daha çık hasta eder terletip
Ben doğduğumdan beri hep akşam yıkarım ki herkes hasta olur bilmem ne diyordu
Alıştı akşam yıkıyorum iyice kuruluyorum sıkıca giydiriyorum çok şükür üç ay bitti hiç sıkıntı yaşamadık
İniaallah da yaşamayız
Bu arada bir ay bitene kadar yaylada idik hava serindi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?