2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Bizim mama artık üretilmiyomuş ya 3-4 eczaneye sordum yok dediler.çok az satıldığı için az üretiliyomış.depoları da aradılar yoktu.hipp en organik mama die duydum ben ama dr umuz aptamil conformil 1 önermişti.eczacımız bizi iyi tanırda o dedi ki tüm dr tanıdıklarım bunu kullanıyo.bende ona güvenerek aldım.organik olduğu için miş sanırım.ben zaten günde bi kere ya da bazen hiç vermyrm.okula gittiğim günler bıraktığım süt yetmezse veriliyo.yoksa bizimkinin de gelişimi iyi.

Canım bebeğin küvetini, kovasını kıyafetlerini elektrikli sobanın yakınına getirip orada yıkayıp giydirirsen sorun olmaz merak etme
Bende öyle yapyrm.havlunu da en öne koyuyrm ısınıyo.ve atletini tabi ki.sobanın önüne battaniye serip kurulyrm çok hoşuna gidiyo

Pembe mi sari olan mi canim hangisi var. Bence saridan sürmelisin ama yine de dr sor insan böyle yapmalisin deyince tedirgin oluyor kendi cocugu olmadigi icin. Ama ben cocuguma surerdim corasatin
Pembe de sarı da iyi geliyo die biliyrm ben .ikisi de iyimiş.bi dr yazmıştı ig de

Daha 2 ay önce kontrole goturdum hiçbir sorun yoktu 5 yaşında olduğu için hala süt dişleri var. Bence bebekten bebeğe değişiyor. Benim yeğenlerimde de böyle bir sorun olmadı. Tabiki yine sen bilirsin ama gerekli olmasa bu ayda baslanmazdi bu ilaca

canım bi kere biz de ince kılcal damar gibi kan gördüko çok önemli değilmiş. ondan iki hafta falan sonra baya kan geldi. o zaman alerji dedi dr. ondan sonra kan görmedik. diyete zor da olsa başladım dün biraz kaçamak yapmıştım bugün dışardaydım çok daha az yaptım yarın tam gaz başlıcam inşallah. et ve süt ürünleri çıkınca yiyecek şey kalmıyo ki

Acile gittik de iki krem verdi karıştır sür Dedi pazartesi kontrole getirin Dedi
Ne olduğunu söylemedi biz de şaf gibi bakakaldık
Zaten devlet acilleri kalabalığını acelesini bilirsiniz
bilmem mi canım gündüz götürmek en iyisi detaylı bakarlar güzel güzel. hatta kremi bile alma gündüz git bence önce

sağol canım size de geçmiş olsun deniz de gece uyutmaya çalışınca ağlıyor şuan ağlıyor babasının kucağında doktora sorucaz bakalım

canım bilemedim valla kafana takılıyosa yaptır rahat edersin

Tabi ki bende iyice araştrcm gerek olursa kullanırım ama öok farklı düşinceler var bu konuda.dr lar açısından rota vrüsü aşısı gibi yani.güzel örnek olmasına sevindim.benim çevremdr hiç yok kullanan

Hematen ile bi kremi karıştırıp sür Dedi
Sabah sürdüm bi de yatarken süreceğim
Bakalım faydası olacak mı
Şifa versin Rabb im Amin

Emziriyor musun canim ? Süt urunleri alerji yaparmis ya belki odur. Bilemedim. Cok gecmis olsun yavruma ya hemen gecer insallah
Evet emziriyorum canım
Sürekli sütlü tatlı yerim hiç olmazdı anlamadım ben de

Kortizonlu olduğunu nasıl anlicaz canım
bilmem mi canım gündüz götürmek en iyisi detaylı bakarlar güzel güzel. hatta kremi bile alma gündüz git bence önce
Aynen pazartesi gideceğiz nasipse canım

Canim hipp eczanelerde yok zaten ebebekte var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…