- 2 Aralık 2015
- 2.490
- 2.215
- 83
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #15.921
Bizim mama artık üretilmiyomuş ya 3-4 eczaneye sordum yok dediler.çok az satıldığı için az üretiliyomış.depoları da aradılar yoktu.hipp en organik mama die duydum ben ama dr umuz aptamil conformil 1 önermişti.eczacımız bizi iyi tanırda o dedi ki tüm dr tanıdıklarım bunu kullanıyo.bende ona güvenerek aldım.organik olduğu için miş sanırım.ben zaten günde bi kere ya da bazen hiç vermyrm.okula gittiğim günler bıraktığım süt yetmezse veriliyo.yoksa bizimkinin de gelişimi iyi.Canım mamasını neden değiştiriyorsun? Ben de bebelac ac almiron kullanıyorum (gazlı bebekler için özel). Gelişimi de oldukça iyi. Ama gaz sorunumuz bittiği için artık değiştirsem mi diye düşünüyorum. Hipp i sana doktor mu tavsiye etti? Bizim de bir doktor akrabamız bebeği için hipp kullanıyor.
Bende öyle yapyrm.havlunu da en öne koyuyrm ısınıyo.ve atletini tabi ki.sobanın önüne battaniye serip kurulyrm çok hoşuna gidiyoCanım bebeğin küvetini, kovasını kıyafetlerini elektrikli sobanın yakınına getirip orada yıkayıp giydirirsen sorun olmaz merak etme
Pembe de sarı da iyi geliyo die biliyrm ben .ikisi de iyimiş.bi dr yazmıştı ig dePembe mi sari olan mi canim hangisi var. Bence saridan sürmelisin ama yine de dr sor insan böyle yapmalisin deyince tedirgin oluyor kendi cocugu olmadigi icin. Ama ben cocuguma surerdim corasatin
Pembeyi yüzü icin kullaniyorum ben. Vucudunda kafasinda kulaginda cikinca sariyi kullaniyorumPembe de sarı da iyi geliyo die biliyrm ben .ikisi de iyimiş.bi dr yazmıştı ig de
Daha 2 ay önce kontrole goturdum hiçbir sorun yoktu 5 yaşında olduğu için hala süt dişleri var. Bence bebekten bebeğe değişiyor. Benim yeğenlerimde de böyle bir sorun olmadı. Tabiki yine sen bilirsin ama gerekli olmasa bu ayda baslanmazdi bu ilacaHmmm bişey olmadı mı.ya benim çevremde hiç kulllanan olmadı kime sorsam biz kyllanmadık diyo.biz derste gördük ama ayrıntısını soramadım hocaya yani.bizim bölüme öyle gelen çocuklar oluyomuş.o damlaya bağlı dişleri çürük değil ama kararma var.estetk olarak kötü görünüyo.ama hocaya ayrıntılı sormadım.ben en azından 6 aydan sonra kullanmak istyrm.şu an mama ve anne sütleri yeterli bence demir için.kan sonuçları var kızımın baktım.istatistiklere göre normal.nie kullanm ki o zaman .ama ek gıdayla birlikte kullanrm tabi.ben 4.ayda başlamak istemyrm sadece.yine de emin değilim tabi dediiğim gibi.ve dediğine katılyrm anemi çok kötü tabi ki onu hiç istemem.
Evin en küçük odasında yıka canım önce odayı bir yarım saat kadar ısıt sonra yıkamaya başlaBi defa denedim cok usudu elleri morarmaya basladi cok korktum hemen giydirdim emzirip uyuttum devam etmedim banyosuna alan geniş olunca daha çok usuyor sanki
Buralardayım canım teşekkür ederim:) bu aralar misafir falan derken pek giremedimidilduam nerelerdesin? Atlattım mı gribi? Çocuklar iyileşti mi?
@Nurmuratkf sende kayipsin, nerelerdesin?
S sssn bebeğin uykusu düzene girdi mi?
canım bi kere biz de ince kılcal damar gibi kan gördüko çok önemli değilmiş. ondan iki hafta falan sonra baya kan geldi. o zaman alerji dedi dr. ondan sonra kan görmedik. diyete zor da olsa başladım dün biraz kaçamak yapmıştım bugün dışardaydım çok daha az yaptım yarın tam gaz başlıcam inşallah. et ve süt ürünleri çıkınca yiyecek şey kalmıyo kigunaydin herkese
matsiyahoje cok gecmis olsun.bende kizimin kakasinda 2 kere cok cok ince kan gordum.ikisinin arasi 1 hafta 10 gundu.doktora sordum.surekli tekrarlarsa gorelim dedi.o da sut urunlerini soyledi.simdilik oyle bir durum yok bakalim.ama zor cidden diyet isi.onlarin sagligi icin gerekiyorsa yapacagiz tabi
bilmem mi canım gündüz götürmek en iyisi detaylı bakarlar güzel güzel. hatta kremi bile alma gündüz git bence önceAcile gittik de iki krem verdi karıştır sür Dedi pazartesi kontrole getirin Dedi
Ne olduğunu söylemedi biz de şaf gibi bakakaldık
Zaten devlet acilleri kalabalığını acelesini bilirsiniz
sağol canım size de geçmiş olsun deniz de gece uyutmaya çalışınca ağlıyor şuan ağlıyor babasının kucağında doktora sorucaz bakalımBoğazım yanıyor, galiba hasta oluyorum. oğlum 3-4 gecedir uyumuyor. Çok ağlamaya başladı. Doktora götürdük birşeyi yok dedi ama 10 günde 200gr vermiş... kan ve idrar tahlili istedi. Inşallah kötü birşey yoktur ya...
matsiyahoje size de geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda tespit edilir sorun.
canım bilemedim valla kafana takılıyosa yaptır rahat edersinKakasi pek kıymetliydi yapmadi biz de fitil verdik o zaman köpük köpük yapti ama ben fitildendir diye düşünmüştüm. Dun de 4 kez yapti mukuslu köpüklü degildi ama bizde kötü koku hep var. Pirtlatinca odadan kacmak istersin o denli kötü kokuyor babasi da humana iciyosun ondan diyor. Ne yapmaliyim ben de tahlil yaptirsam mi
ne dedi peki?Yaptirdim gizli kan cikti.sut ürünlerinden kaynaklimi söylemedi birşey.
canım ya ayy herkesi korkuttum ya off söylemeseydim keşkematsiyahoje cnm kaka ne renkti? Sark kaka içindede gizli kan olurmu? Herşeyden şüphe ediypruz ya. Tekrar geçmiş olsun.
Göğüs ucu catlagi olabilir dedi.haftaya bidaha goturcem doktora.smdilik iyiyiz bakalmne dedi peki?
bize süt ürünleri olabilir et de yeme dedi dr. ama tahmin tabi tam olarak ne olduğunu bilmiyoruz
Tabi ki bende iyice araştrcm gerek olursa kullanırım ama öok farklı düşinceler var bu konuda.dr lar açısından rota vrüsü aşısı gibi yani.güzel örnek olmasına sevindim.benim çevremdr hiç yok kullananDaha 2 ay önce kontrole goturdum hiçbir sorun yoktu 5 yaşında olduğu için hala süt dişleri var. Bence bebekten bebeğe değişiyor. Benim yeğenlerimde de böyle bir sorun olmadı. Tabiki yine sen bilirsin ama gerekli olmasa bu ayda baslanmazdi bu ilaca
Hematen ile bi kremi karıştırıp sür DediCanım o yaralar atopik dermatit e ( egzama ) benziyor ama tabi doktorunuza mutlaka danışın. Bebeklerde sıkça rastlanıyor. Kortizonlu kremlerle tedavisi yapılıyor ve kısa sürede geçiyor. Geçmiş olsun, Allahım şifa versin...
Evet emziriyorum canımEmziriyor musun canim ? Süt urunleri alerji yaparmis ya belki odur. Bilemedim. Cok gecmis olsun yavruma ya hemen gecer insallah
Kortizonlu olduğunu nasıl anlicaz canımCanim atopik ya a seboroik dermatit teshisi konarsa kortizonlu krem kullanmadan once corasatin diye kortizonsuz bi krem var onu kullanmani öneririm benim oglumda da saboroik dermatit çıkmıştı seninki kadar buyuk degildi ama. Ben kortizonlu krem kullanmadim bobreklere zarar veriyo diye corasatin kullandim gecti bi dene derim
Aynen pazartesi gideceğiz nasipse canımbilmem mi canım gündüz götürmek en iyisi detaylı bakarlar güzel güzel. hatta kremi bile alma gündüz git bence önce
Canim hipp eczanelerde yok zaten ebebekte varBizim mama artık üretilmiyomuş ya 3-4 eczaneye sordum yok dediler.çok az satıldığı için az üretiliyomış.depoları da aradılar yoktu.hipp en organik mama die duydum ben ama dr umuz aptamil conformil 1 önermişti.eczacımız bizi iyi tanırda o dedi ki tüm dr tanıdıklarım bunu kullanıyo.bende ona güvenerek aldım.organik olduğu için miş sanırım.ben zaten günde bi kere ya da bazen hiç vermyrm.okula gittiğim günler bıraktığım süt yetmezse veriliyo.yoksa bizimkinin de gelişimi iyi.
evet o da olabilir ama bak çatlak yoksa başka sebebi vardırGöğüs ucu catlagi olabilir dedi.haftaya bidaha goturcem doktora.smdilik iyiyiz bakalm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?