2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kızlar selam, şimdi benim sag göğsümde sol gogsumden daha fazla süt var. Sag göğsümu verdiğimde sütü kontrol edemeyip, boğazına kaçırıp, tikanabiliyor doğduğundan beri. Bunun artık farkinda oldugundan midir bilmedim ama son 3 gündür de sag göğsümu uyaniksa ciglik cigliga reddiyor. Ancak sol göğsümu emerken uyuya kalırsa ya da sersemlerse veya uykundan tam uyanmadan once verebiliyorum. onun dışında hep sol göğsümu istiyor ya. böyle bir şey yaşayan oldu mu? Ne yapmalıyım bilmiyorum

Bende de oluyo sagip sutunu azaltiyorum oyle veriyorum yada cok sismeden emziriyorum

Kızlar benim kuzucum neredeyse her emmeden sonra çıkarmaya başladı. Öyle oluk oluk kusma değil, anlarsınız işte nasıl. Normal midir ki acaba, böyle bir dırumumuz yoktu bilemiyorum hiç.
Bir de bir şey takıldı aklıma. Geçn gün aile hekimine kontrole gittik. Rota aşısını da yaptırdığımızı söyledim. Tarihini girerken hemşire dedi ki "Nasıl yani, bizde aşı yaptırıp ertesi gün de Rota mı yaptırdın? 2.ay aşıları ve rota aşısı canlı aşılardır, canlı aşıların da aynı gün yapılması gerekir." Dedi. E dedim doktora söyledim bir gün önce oldu diye dedim bi şey demedi dedim. Bilemem ben artık dedi, bi sıkıntı yaratır mı diye sorduğumda. Sizler ikinci ay aşısı ile rotayı aynı gün mü yaptırdınız?

Ek gida olayına ne diyorsunuz kizlar 6.aya kadar beklemek gerekir mi sizce ?

Mama ile beslediğimiz için doktor baslariz dedi 4.ayda ben tereddüt yaşıyorum bu konuda. Tamam ek gida demek illa yedirmek degil, tattirmak ama erken mi sizce 4 ay ?

Biz 2.ay asisini ayri yaptirdik. 3ayda rota yaptik sadece. Ne alaka ki ? Ayni gün? Ben hic öylebir sey duymadım. Alakasi yok kafana takma.

Kusma normal canim ya herkesin bebegi kusuyor. Oluk oluk kusmadigi surece sıkıntı yok

Canım ya insallah tez gecer.benim kizimada bir haller oldu üç gundur aglayarak uyuyor kucak istiyor havadayken susuyor gezerken susuyo oturcagimi anlayinca ağlıyor.geceleri kendini cok yipratiyor yorulup uyuyor.acsa bile sinirden meme almiyor aglarken .birde azi disleri beyaz gbi azcik salyalari akiyo elide hep agzinda dismi cikarcak ne bu huzursuzluk ondanmi dersin ? gun icersindede huysuz uyutmaya calisiyorum oldugunca uyuyor ama bir saati bulmuyor.Dilimi isirayim Allahtan geceri uyuyor oglen 12 ye kadar uykumu aliyorum öğlen ben uyku aramıyorum.bende durumlar boyle canim benimkide ilgi istiyor bende pek giremiyorum.

Valla ben rotayi yaptirmiycam canim bugun uc aylık ben olduk zaten haftaya kontrolümüz.ayrica benimkide üç gundur kusma basladi bizdede yoktu gidince sorcam normaldir inşallah.belki bir ilac verir

Tattirmakta ben bir sakinca gormuyorum yedirmedikten sonra ne olabilirki canim :) yemesine karsiyim erken daha 6 aylik olsunda bir .

Kızlar iyi geceler ben uyuyorum yarim saat oldu kızımı uyutali benimde uykum geldi :) öpüldünüz

Iyi geceler kizlar bugum oglusumu sunnet ettirdik darisi yaptirmak isteyenlerin basina oglum erkek oldu damatligini da gorurum insallah.
Aminn cnm mevlam sana oglusuna sevdiklerine birlikte uzun yillar guzel huzurlu yasamayi nasip etsin ins. Gecmis olsun cabucak atlatsin paşam. Bizde yaptircaz dr igne deliği gibi ince dedi sünnet olursa rahatlar dedi biz de 6 ay olunca yaptiralim dedik 2 ay daha bekliycez bakalim korkudan.

Biz 2.ay asisini ayri yaptirdik. 3ayda rota yaptik sadece. Ne alaka ki ? Ayni gün? Ben hic öylebir sey duymadım. Alakasi yok kafana takma.

Kusma normal canim ya herkesin bebegi kusuyor. Oluk oluk kusmadigi surece sıkıntı yok
Bize de hemsire 2.ay hepsi ayni gun olmali demisti o yüzden 3. Ay yaptirdim ben. Ayrica kusma konusunda profesörlüğü gectik ordinaryüs
Canim bize hemsire ayni gun yapilmali demisti biz o yuzden 3. Ayda yaptirdik kusma konusuna gelince oglum oluk oluk kusma konusunda profesorlukten ordinaryusluge yukseldi alistim ben de omzumdaki o kokuya 5 dkdan fazla ayni kiyafetle durmamaya zira omuz bezi koysam bile ne yapip edip bi aciklik buluyo ya da ters dönüyo koynuma kusuyo o yuzden kusmadan bisey olmuyomus bizzat gördüm cnm. Tabi kilo alimi devam ediyosa. babasi da alisti gari anasi kilikli diyo oglusuma ben de 9 ay kustum da. Doguma girmeden bile bi kova kustum da girdim

Iyi geceler kizlar bugum oglusumu sunnet ettirdik darisi yaptirmak isteyenlerin basina oglum erkek oldu damatligini da gorurum insallah.

Hayırlı olsun
Nice güzel günlerini görelim inşaallah
Hayırlarla huzurla sağlıkla
Nasıl geçti ilk gününüz canım
Biz de yaptıracağız nasipse ama Biraz korkuyoruz
Çok ağladı öı
Aşamaları nasıl?

Günaydın arkadaşlarım

Her gün olduğu gibi erkenden uyandık yine

Oğlum gazlı idi maalesef
Bir de şu sıra uykudan ağlayarak uyanıyor
Aslında uyanıyor gözünü açıp bakıyor sonra basıyor ağlamayı

Şöyle baktım da her aşamayı paylaşıyoruz
Yürüdükleri ilk kelimeleri oyunları
Belki anasınıfı ilkokul paylaşırız öyle uzun sürer arkadaşlığımız ne dersiniz?

Kizlar ya kızım 2 gündür dvqmli başparmak emiyor internette ellemeyin diyor ama korkuyorum sizde böyle birşey var mu

ben ayni gun yaptirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…