2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

daha once de birkac kez fikrimi yazmistim.ben ocak ayinda ise baslayacagim icin tadimlara 4.5 aydan sonra baslayacagim.yani 2-3 hafta sonra yavas yavas baslamayi dusunuyorum ki ise basladigimda ogun olarak gecmis olalim.kizimi emziriyorum sadece o doneme kadar emmesinden feragat etmeyecegim.mama ile besleyen cevremdeki cogu arkadasim tadinlara basladi 4ten sonra.bu arada doktorum bu ay sonundaki kontrolde ek gidayi konusacagiz dedi.ben 2 hafta once tadinlara baslamis olacagim ama

Benim bu ikinci çocuğum.. ilk oğluma daha 2-3 aylıkkken kv gik sofradan bişiler tattırdı. Yapmayın dememe rağmen.. oğluk başka şeylerin tadını alınca sütü beğenmemeye başladı ve zorlu uğraşlarla 10 ay emzirebildim. Onun için bu oğluma daha bişi tattırmış değilim 3.5 aylık oldu. Ben 5 aylık olunca günlük mayaladığım 1 fincan yoğurtla başlıcam. Zaten çok isteksiz emiyor şu an bırakmasından korkuyorum. Bazen bikaç saat emmiyo sütü sağıp kaşıkla veriyorum. Bakalım 2 yaşına kadar emsin çok istiyorum.

bende yogurtla baslayacagim.3 gun kuraliyla gidecegim zaten.her tadi 2 3 gun tattiracagim.ise baslayacagim icin mecburum ek gidaya 1 ogunde olsa gecmeye.sut de stoklayamiyorum kizim cok emiyor cunku.gittigi yere kadar emzirecegim bakalim.

Kizlar ya kızım 2 gündür dvqmli başparmak emiyor internette ellemeyin diyor ama korkuyorum sizde böyle birşey var mu
Bende bizim oğlanı emiyor sanıyordum geçen gün kendi parmagimi verdim emmedi cignedi dişleri kasiniyor sanırım belki seninki de öyledir.

Annecikler.. gaz sıkıntıları nasıl gidiyor? Bide benim oğlum istinasız her emmeden sonra kusuyor..bir de bu aralar salyaları akmaya başladı. Diş mi çıkartacak nedir? Gerçi öbür oğlum 3 ay dişi kaşındı 7.ayda çıkmıştı.

Bide bebekleriniz dönmeye, bişeyler kavramaya başladı mı?

Bu arada bizim oğlanı sünnet ettirdik 1 hafta oldu. İlk gün çok sıkıntılıydı ama geçti. Malum bölge uyuşturuldu sadece. . 10 dk sürdü. O süreçte ağladı ama şimdi iyi şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…