- 13 Ekim 2011
- 3.663
- 2.320
- 173
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #15.961
daha once de birkac kez fikrimi yazmistim.ben ocak ayinda ise baslayacagim icin tadimlara 4.5 aydan sonra baslayacagim.yani 2-3 hafta sonra yavas yavas baslamayi dusunuyorum ki ise basladigimda ogun olarak gecmis olalim.kizimi emziriyorum sadece o doneme kadar emmesinden feragat etmeyecegim.mama ile besleyen cevremdeki cogu arkadasim tadinlara basladi 4ten sonra.bu arada doktorum bu ay sonundaki kontrolde ek gidayi konusacagiz dedi.ben 2 hafta once tadinlara baslamis olacagim amaEk gida olayına ne diyorsunuz kizlar 6.aya kadar beklemek gerekir mi sizce ?
Mama ile beslediğimiz için doktor baslariz dedi 4.ayda ben tereddüt yaşıyorum bu konuda. Tamam ek gida demek illa yedirmek degil, tattirmak ama erken mi sizce 4 ay ?
Valla benimki bir aydir emmeye calisiyor ama vermiyorum cekiyorum elini. Dokunmayin diyor ama kuzenimin kizi 8 yasinda hala emiyo parmagi inceldiKizlar ya kızım 2 gündür dvqmli başparmak emiyor internette ellemeyin diyor ama korkuyorum sizde böyle birşey var mu
Benim oğlum parmak değil elinin üstünü emiyor. Bazen çekiyorum ama çok hoşuma gidiyor şapur şupurValla benimki bir aydir emmeye calisiyor ama vermiyorum cekiyorum elini. Dokunmayin diyor ama kuzenimin kizi 8 yasinda hala emiyo parmagi inceldi
Benim bu ikinci çocuğum.. ilk oğluma daha 2-3 aylıkkken kv gik sofradan bişiler tattırdı. Yapmayın dememe rağmen.. oğluk başka şeylerin tadını alınca sütü beğenmemeye başladı ve zorlu uğraşlarla 10 ay emzirebildim. Onun için bu oğluma daha bişi tattırmış değilim 3.5 aylık oldu. Ben 5 aylık olunca günlük mayaladığım 1 fincan yoğurtla başlıcam. Zaten çok isteksiz emiyor şu an bırakmasından korkuyorum. Bazen bikaç saat emmiyo sütü sağıp kaşıkla veriyorum. Bakalım 2 yaşına kadar emsin çok istiyorum.daha once de birkac kez fikrimi yazmistim.ben ocak ayinda ise baslayacagim icin tadimlara 4.5 aydan sonra baslayacagim.yani 2-3 hafta sonra yavas yavas baslamayi dusunuyorum ki ise basladigimda ogun olarak gecmis olalim.kizimi emziriyorum sadece o doneme kadar emmesinden feragat etmeyecegim.mama ile besleyen cevremdeki cogu arkadasim tadinlara basladi 4ten sonra.bu arada doktorum bu ay sonundaki kontrolde ek gidayi konusacagiz dedi.ben 2 hafta once tadinlara baslamis olacagim ama
Kizlar ya kızım 2 gündür dvqmli başparmak emiyor internette ellemeyin diyor ama korkuyorum sizde böyle birşey var mu
bende yogurtla baslayacagim.3 gun kuraliyla gidecegim zaten.her tadi 2 3 gun tattiracagim.ise baslayacagim icin mecburum ek gidaya 1 ogunde olsa gecmeye.sut de stoklayamiyorum kizim cok emiyor cunku.gittigi yere kadar emzirecegim bakalim.Benim bu ikinci çocuğum.. ilk oğluma daha 2-3 aylıkkken kv gik sofradan bişiler tattırdı. Yapmayın dememe rağmen.. oğluk başka şeylerin tadını alınca sütü beğenmemeye başladı ve zorlu uğraşlarla 10 ay emzirebildim. Onun için bu oğluma daha bişi tattırmış değilim 3.5 aylık oldu. Ben 5 aylık olunca günlük mayaladığım 1 fincan yoğurtla başlıcam. Zaten çok isteksiz emiyor şu an bırakmasından korkuyorum. Bazen bikaç saat emmiyo sütü sağıp kaşıkla veriyorum. Bakalım 2 yaşına kadar emsin çok istiyorum.
3.5 yaştan sonrası tehlikeli diyor canım iste alışkanlık olmasindan korkuyurum ama ben ceksemde h3men geri sokuyor agzinaValla benimki bir aydir emmeye calisiyor ama vermiyorum cekiyorum elini. Dokunmayin diyor ama kuzenimin kizi 8 yasinda hala emiyo parmagi inceldi
Canim benimki kasimiyor ya bayag çok çok emiyor. İnsallah alışkanlık opmazBenim oglum yapiyor surekli degil ama kaşınıyor damaklari ondan sanirim. Ben ellerini aliyirum alismasin diye valla
Parmak emen bebek akıllı olur derler ama bilememCanim benimki kasimiyor ya bayag çok çok emiyor. İnsallah alışkanlık opmaz
Bende bizim oğlanı emiyor sanıyordum geçen gün kendi parmagimi verdim emmedi cignedi dişleri kasiniyor sanırım belki seninki de öyledir.Kizlar ya kızım 2 gündür dvqmli başparmak emiyor internette ellemeyin diyor ama korkuyorum sizde böyle birşey var mu
Benimki de emiyo iki elini birden bazen isaret parmagini bogazina kadar sokuyo cekiyom tekrar sokuyoBenim oğlum parmak değil elinin üstünü emiyor. Bazen çekiyorum ama çok hoşuma gidiyor şapur şupur
Hadi bakalım. İnsallahParmak emen bebek akıllı olur derler ama bilemem
Yok canım denedim ama emiyorBende bizim oğlanı emiyor sanıyordum geçen gün kendi parmagimi verdim emmedi cignedi dişleri kasiniyor sanırım belki seninki de öyledir.
Ayy maşallah. .Eki Görüntüle 1904972 3 aylik koca adamim ben teyzoslar :)
Maşallah benim kuzumaEki Görüntüle 1904972 3 aylik koca adamim ben teyzoslar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?