- 14 Kasım 2015
- 447
- 413
- 103
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #15.981
Benimki de aynı nerdeyse her emmeden sonra çıkarıyo bir parça. Salya da arttı önlüksüz tutamıyorum çünkü sürekli üstü gıdısı ıslanıyor ve gıdısı pişik oldu bu yüzdenAnnecikler.. gaz sıkıntıları nasıl gidiyor? Bide benim oğlum istinasız her emmeden sonra kusuyor..bir de bu aralar salyaları akmaya başladı. Diş mi çıkartacak nedir? Gerçi öbür oğlum 3 ay dişi kaşındı 7.ayda çıkmıştı.
Bide bebekleriniz dönmeye, bişeyler kavramaya başladı mı?
Altına pişik kremi sürdükçe gıdısına da sürüyorum. Sudokrem diye bi krem. . Çok iyi geldi.Benimki de aynı nerdeyse her emmeden sonra çıkarıyo bir parça. Salya da arttı önlüksüz tutamıyorum çünkü sürekli üstü gıdısı ıslanıyor ve gıdısı pişik oldu bu yüzden
Bu konuda bir fikrim yok ama inş önemli bişi değildir . Sonucu yazarsanız sevirinirz. Geçmiş olsun.Kızım hep mukuslu kaka yApıyor. Önemsemiyordum. Bugün ilk kez kakasında kan pıhtıları gördüm. Poposunu silince kan yoktu. Zaten kaç gündür genel olarak huzursuz, emmek istediğinde iki üç çekip ağlayarak bırakıyor, uykudan kıyametleri kopararak kalkıp meme istiyor. Sadece anne sütü. Bu arada ateş yok, halsizlik yok şükür. Yarın doktora götüreceğim. Zaten yarın doktora neden bizi uyarmayıp rota aşısını bir ay sonra değil de iki aylık aşılarındsn bir gün sonra yaptırdığını soracaktım.!!!Niye olabilir bu kan, başına gelen arkadaşlar var mı? Çok korkuyorum of yA
Oncelikle guzel dileklerin icin tesekkur ederiz .Elhamdulillah bi skinti yasamadik 1 saat onceden gittik once bimerhem surdu uyusturuyomus 15 dk sonra igne yapti dr sonra uyusmasini bekledik uykusuda gelmisti uyttum odaya alinninca uyandi oglum etrafa baka baka sunnetini oldu dr fucidin merhem surdu bolca 10 onu surecegiz sonrasinda zeytinyagi surun dedi .ordan ciktik arabaya bindik agrisi oldu agladi eve gelince 1 cay kasigi calpol verdim agrisi kesildi uyudu butun gece ilacin etkisiyle uyusuktu bugunde sukur daha iyi agrisi olursa ilac veririm yine korktugumuz gibi olmadi sende hic korkma canim hayirlisiyla biran once yaptir.Hayırlı olsun
Nice güzel günlerini görelim inşaallah
Hayırlarla huzurla sağlıkla
Nasıl geçti ilk gününüz canım
Biz de yaptıracağız nasipse ama Biraz korkuyoruz
Çok ağladı öı
Aşamaları nasıl?
Cok tesekkur edriz canim bence bekleme nekadar erken okadar iyi daha cabuk iyilesir bide korkulacak bisey yokAminn cnm mevlam sana oglusuna sevdiklerine birlikte uzun yillar guzel huzurlu yasamayi nasip etsin ins. Gecmis olsun cabucak atlatsin paşam. Bizde yaptircaz dr igne deliği gibi ince dedi sünnet olursa rahatlar dedi biz de 6 ay olunca yaptiralim dedik 2 ay daha bekliycez bakalim korkudan.
Cok tesekkur ederim amin canim.Gecmis olsun canım.Allahim damatliginida gosterir insallah :)
Maşallah doruk beyeEki Görüntüle 1904972 3 aylik koca adamim ben teyzoslar :)
Nerde topiğimizin pro üyesiEmira SY :Kk200:
Hayırlı olsun vallahi pek bi yakıştı kırmızılarAy etiketlendigimi görünce heyecanlandımburdayım sekerim. Nasıl gidiyor topigin en minik annesi
Hayırlı olsun vallahi pek bi yakıştı kırmızılariyyiz bizde çok şukur
bizde de aynı sıkıntı var kakasında ciddi miktarda kan çıktı dr alerji dedi yarın tekrar gidicez doktora ve kızım aşırı huzursuz akşamları sürekli ağlayan bi çocuk olduKızım hep mukuslu kaka yApıyor. Önemsemiyordum. Bugün ilk kez kakasında kan pıhtıları gördüm. Poposunu silince kan yoktu. Zaten kaç gündür genel olarak huzursuz, emmek istediğinde iki üç çekip ağlayarak bırakıyor, uykudan kıyametleri kopararak kalkıp meme istiyor. Sadece anne sütü. Bu arada ateş yok, halsizlik yok şükür. Yarın doktora götüreceğim. Zaten yarın doktora neden bizi uyarmayıp rota aşısını bir ay sonra değil de iki aylık aşılarındsn bir gün sonra yaptırdığını soracaktım.!!!Niye olabilir bu kan, başına gelen arkadaşlar var mı? Çok korkuyorum of yA
yaa ben de pro olmak istiyorummmm :)Ay tesekkur ederim tatlım darısı başına :)
Nasıl olucaz tommbiğimmyaa ben de pro olmak istiyorummmm :)
Ay inşallah inşallahAy tesekkur ederim tatlım darısı başına :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?