2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kızım hep mukuslu kaka yApıyor. Önemsemiyordum. Bugün ilk kez kakasında kan pıhtıları gördüm. Poposunu silince kan yoktu. Zaten kaç gündür genel olarak huzursuz, emmek istediğinde iki üç çekip ağlayarak bırakıyor, uykudan kıyametleri kopararak kalkıp meme istiyor. Sadece anne sütü. Bu arada ateş yok, halsizlik yok şükür. Yarın doktora götüreceğim. Zaten yarın doktora neden bizi uyarmayıp rota aşısını bir ay sonra değil de iki aylık aşılarındsn bir gün sonra yaptırdığını soracaktım.!!!Niye olabilir bu kan, başına gelen arkadaşlar var mı? Çok korkuyorum of yA

Benimki de aynı nerdeyse her emmeden sonra çıkarıyo bir parça. Salya da arttı önlüksüz tutamıyorum çünkü sürekli üstü gıdısı ıslanıyor ve gıdısı pişik oldu bu yüzden

Benimki de aynı nerdeyse her emmeden sonra çıkarıyo bir parça. Salya da arttı önlüksüz tutamıyorum çünkü sürekli üstü gıdısı ıslanıyor ve gıdısı pişik oldu bu yüzden
Altına pişik kremi sürdükçe gıdısına da sürüyorum. Sudokrem diye bi krem. . Çok iyi geldi.
Bu konuda bir fikrim yok ama inş önemli bişi değildir . Sonucu yazarsanız sevirinirz. Geçmiş olsun.

Oncelikle guzel dileklerin icin tesekkur ederiz .Elhamdulillah bi skinti yasamadik 1 saat onceden gittik once bimerhem surdu uyusturuyomus 15 dk sonra igne yapti dr sonra uyusmasini bekledik uykusuda gelmisti uyttum odaya alinninca uyandi oglum etrafa baka baka sunnetini oldu dr fucidin merhem surdu bolca 10 onu surecegiz sonrasinda zeytinyagi surun dedi .ordan ciktik arabaya bindik agrisi oldu agladi eve gelince 1 cay kasigi calpol verdim agrisi kesildi uyudu butun gece ilacin etkisiyle uyusuktu bugunde sukur daha iyi agrisi olursa ilac veririm yine korktugumuz gibi olmadi sende hic korkma canim hayirlisiyla biran once yaptir.

Cok tesekkur edriz canim bence bekleme nekadar erken okadar iyi daha cabuk iyilesir bide korkulacak bisey yok

ays_drchem buyuk ihtimalle sut alerjisi olabilir.yalniz tahlil icin kakadan hemen sonra beziyle hastaneye gitmen lazim.yarim saat icinde gidersen o kakayla tahlil yapilabiliyor.bezi katlamadan kakayi bozmayacak sekilde goturmen lazim.sut alerjisi varsa diyet yapman gerekecek.

benim kizin kakasinda da iplik gibi 2 3 yerde gormustum kan.2 kere oldu ama arasi 1 hafta 10 gun falandi onemsedim o yuzden.bu hafta kontrolumuz vardi doktor sureklilik olmadiysa sorun degildir ama yenide gorursen getir dedi

Kızlar ben günde 2 defa rezene içiyorum bunu da şimdi nette gördüm acaba doğruluğu var mı

Eklentiler

• FB_IMG_1477849241472.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 89
bizde de aynı sıkıntı var kakasında ciddi miktarda kan çıktı dr alerji dedi yarın tekrar gidicez doktora ve kızım aşırı huzursuz akşamları sürekli ağlayan bi çocuk oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…