- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.674
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #16.001
Benimki de öyle canım genelde uykusu varsa emiyor sohbetle oyuncakla dikkatini dağıtmaya çaşışıyorum veya parmağını çekmeden hafif hafif emzik dokunduruyorum hemen çekiyor emzik emiyor parmaktan iyidir devam ediyorsa balkona çıkarıyorum dikkati dağılıyor etrafı inceliyor sonra unutuyor zaten hı bir de gazı varsa yapıyorKizlar ya kızım 2 gündür dvqmli başparmak emiyor internette ellemeyin diyor ama korkuyorum sizde böyle birşey var mu
Çok fena gazımız var elinde birşeyler kısa süreliğine tutuyor dönmeye başlamadı salyamız bayağı akıyorAnnecikler.. gaz sıkıntıları nasıl gidiyor? Bide benim oğlum istinasız her emmeden sonra kusuyor..bir de bu aralar salyaları akmaya başladı. Diş mi çıkartacak nedir? Gerçi öbür oğlum 3 ay dişi kaşındı 7.ayda çıkmıştı.
Bide bebekleriniz dönmeye, bişeyler kavramaya başladı mı?
Çok geçmiş olsun canım beni de haberdar et ne dicek doktor merak ederim iyi olursunuz İnşallah canımKızım hep mukuslu kaka yApıyor. Önemsemiyordum. Bugün ilk kez kakasında kan pıhtıları gördüm. Poposunu silince kan yoktu. Zaten kaç gündür genel olarak huzursuz, emmek istediğinde iki üç çekip ağlayarak bırakıyor, uykudan kıyametleri kopararak kalkıp meme istiyor. Sadece anne sütü. Bu arada ateş yok, halsizlik yok şükür. Yarın doktora götüreceğim. Zaten yarın doktora neden bizi uyarmayıp rota aşısını bir ay sonra değil de iki aylık aşılarındsn bir gün sonra yaptırdığını soracaktım.!!!Niye olabilir bu kan, başına gelen arkadaşlar var mı? Çok korkuyorum of yA
Ben de kullanıyordu m çok şaşırdım su andaKızlar ben günde 2 defa rezene içiyorum bunu da şimdi nette gördüm acaba doğruluğu var mı
Benimki normalden de emiyor canım elini çekip dikkatini dağıtıyorum bendeBenimki de öyle canım genelde uykusu varsa emiyor sohbetle oyuncakla dikkatini dağıtmaya çaşışıyorum veya parmağını çekmeden hafif hafif emzik dokunduruyorum hemen çekiyor emzik emiyor parmaktan iyidir devam ediyorsa balkona çıkarıyorum dikkati dağılıyor etrafı inceliyor sonra unutuyor zaten hı bir de gazı varsa yapıyor
Kız gerçke nasıl oluyo ki öyle ben kendi yaptın sandım öyle kırmızı.cahilliğe bak öyle bişey mi var ki çok merak ettimmatsiyahoje Littlestar kızlar yemek yarışmasında birinci olana da pro luk veriyorlarmış ona katilin isterseniz :) ben de çok sevdim kırmızı kırmızı ne güzel pro olmanin başka hic bir özelliğini kullanmasam da güzel
Canim benimki kasimiyor ya bayag çok çok emiyor. İnsallah alışkanlık opmaz
Selam güzel annisler. Ben şuan bitmiş haldeyim gündüz 10 kişi misafir vardı kızım hiç uyumadı 9 dan beri de tam uykuya dalıyor çığlık çığlığa ağlayarak uyaniyor gözünü bile açamıyor ama çok kötü ağlıyor sakinlesmiyor noldu anlamadım ki
Bzimki 5 gün sonra 4 aylık oluyo.sırtüstünde yüzüstüne dönüyo.kendini sürüterek baya bi ilerliyo.oyun halısındaki çıngırakları tutuyo ve bırakmıyo.emziğini tutuyo ama ağzını bulup koyamıyo daha o ladar gelişemedi.sonrada ağlıyo.bzim salyalar akmıyo sadece elini emince çok sulu oluyo ama diş salyası öyle olmuyo sanırım dmi kendiliğinden durduk yere akacakAnnecikler.. gaz sıkıntıları nasıl gidiyor? Bide benim oğlum istinasız her emmeden sonra kusuyor..bir de bu aralar salyaları akmaya başladı. Diş mi çıkartacak nedir? Gerçi öbür oğlum 3 ay dişi kaşındı 7.ayda çıkmıştı.
Bide bebekleriniz dönmeye, bişeyler kavramaya başladı mı?
Kızlar sizce bebeğe yoğurt sütle mi yapılsa daha iyi mamayla mı.heryerde farklı bişey yazıyo.sütle yaparsamda marketten aldığım inek sütüyle mi olck ve tam yağlı mı yağsız mı marka önerisi olan var mı ay çok şey sordum ama.bi de yoğurt tarifi bilen varmı.her gün taze yapm dyrm bi fincan ya da küçük bi kavanoz kadar
Kıyamam onlaraOncelikle guzel dileklerin icin tesekkur ederiz .Elhamdulillah bi skinti yasamadik 1 saat onceden gittik once bimerhem surdu uyusturuyomus 15 dk sonra igne yapti dr sonra uyusmasini bekledik uykusuda gelmisti uyttum odaya alinninca uyandi oglum etrafa baka baka sunnetini oldu dr fucidin merhem surdu bolca 10 onu surecegiz sonrasinda zeytinyagi surun dedi .ordan ciktik arabaya bindik agrisi oldu agladi eve gelince 1 cay kasigi calpol verdim agrisi kesildi uyudu butun gece ilacin etkisiyle uyusuktu bugunde sukur daha iyi agrisi olursa ilac veririm yine korktugumuz gibi olmadi sende hic korkma canim hayirlisiyla biran once yaptir.
Canim gece okuyarak uyuttum zorla. Ama gece devamli sıçradı birsey den mi korktu acaba ne ywpmak lazim kiKalabalik sevmiyor demek annesi bol bol oku
Evet sizinki doğru canım. Burnumdan soluyorum. Gidip hastaneye doktordan "mantıklı" bir açıklama yapmasını isteyeceğim. Benim çocuğumu bu denli tehlikeye atacak ne vardı??? Açıklasın bakalımays_drchem canım bana doktor aynı gün olması lazım dedi canlı aşı diyrymiş önce rota oldu sonra diğer aşılar
Anne sütüyle yogurt yapamaz miyimGunaydin kizlar. Yogurt yapacaklara
Ilk tavsiyem kesinlikle acik sut almayin.ozellikle artik kis geldigi icin hayvancilikla ugrasanlar antibiyotik kullanacaklar ve bunu evimizde herhangi bi testle ogrenme sansimiz yok.
Fabrika sartlarinda cok yuksek sicakliklar uygulaniyo besin degeri kayboluyo diyenler oluyo kulak asmayin. Kaynar suya elinizi 1saat koyup beklediginizi dusunun bide yarim saat koyup beklediginizi.hangisinde eliniz daha cok zarar gorur.
Ayrica hani tencere dibine ve kenarlarina tutanlar var ya onlar protein hanimlar.evde sut kaynatmak bize cok saglikli gelsede aslinda besin degerlerini biz daha cok öldrms oluyrz.
Bi yaygin dusunce daha var ona da aciklik getireyim. Sutun icindeki yararli bakterilerde ölüyms dusuncesi. Evet uht sutlerde %100 sterilizasyon saglandigindan hic bakteri kalmiyo ama bu yararli denen mikroorganizmalar bizim vucudumuzda dogal olarak zaten var yani disardan alsak da almasak da bisey degismiyo.
Bide zaten soyle bi durum var yogurt yapacagimiz zaman gunluk sut adiyla piyasada satilan pastorize sutleri kullanmamiz gerekiyo ve bu mikroorganizmalar pastorize sutlerde bulunuyolar.onlar olmali ki yogurt icin gerekli ortam olussun.
Haa unutmadan sunuda soyleyim neden hazir yogurtlar bozulmuyoda evde yaptigim 3gunde eksiyo konusmalarina cok sahit oluyoruz. Hem raf omrunu uzatmak hemde lezzeti arttirmak amaciyla sutun icinden belli oranda su uzaklastirilmaktadir.bizler hayatimizi devam ettirebilmek icin nasil suya ihtiyac duyuyosak mikroorganizmalarinda suya ihtiyaci var.yani ne kadar az su o kadar az mikroorganizma o kadar gec bozulma. Bunada basit bi ornek vereyim yaş nane bi kac gun icinde bozulurken kuruttugumuz nane uzun bi sure dayanmakta.
Karisik yazdigimin farkindayim kusuruma bakmayin ama umarim aciklayici olmustur.
Senam72015 Voiice kizlar gunluk sut adiyla satilan sutlerle gonul rahatligiyla yogurt yapabilirsiniz
Ezcanelerde var istanbulda e bebekte 32 lira eczanede de biz internetten siparis ediyoruz annelutfen de 27 liraCanim hipp eczanelerde yok zaten ebebekte var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?