- 2 Ağustos 2014
- 646
- 618
- 53
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #16.041
Ayy canım Allah sabır versin. tahmin edebiliyorum bende her geçen gün zaman yaklaşıyor diye şimdiden üzülüyorumİşe başladım kızlarinsanın içi buruk oluyor ya ilk defa bu kadar ayrı kaldım
Şu 2 saatin çabucak geçmesini bekliyorum
Brnim saçlarımda acayip dökülüyo.napcm bilmyrm.kel kalcm herladeÇişinde sorun yok hatta iki güne bir kaka da yapıyor ama işte psikolojik olarak kendimi yiyorum
Haftaya kontrolü var bakalım inşaallah kilo alımı iyidir.
Bu arada hamilelikde ve sonrasında bir tel bile dökülmeyen saçım acayip dökülmeye başladı tahlilde de bişi çıkmadısizde de oldu mu?
Tmm böyle yapcm çok sağolun.yeni annelere çok iyi oluyo tecrübelerinizBebeklere 1 yaşından önce doğrudan inek sütü vermek sakıncalı ama bunu yoğurt olarak vermenizde bir sakınca yoktur. Güvenilir bir yerden açık süt alamıyorsanız günlük pastörize sutlerle de yapabilirsiniz. 1 lt yoğurt için 1 tatlı kaşığı yoğurt mayalama için yeterli olacaktır. Pastörize sütü kaynamaya gerek yok serçe parmağınızı sute daldırdığımızda 10 sn kadar bekletebiliyorsaniz sıcaklığı iyidir. Ilık süt t ile önce mayalanacak yoğurdu ilitip sonra sute ilave edin çok az karıştırıp ustunu örtün ve etrafını bir battaniye ile sarın 3-4 saat bejletip sonra buzdolabına koyun. Biraz dinlendirip sonra bebeğinizi verebilirsiniz.
Anne sütü ile yapılan yoğurtlar çok sulu oluyor.
Muhallebi lerde inek sütü kullanmayın su ile yapın. Mümkünse kırık pirinci rondoda toz haline getirip pirinç unu olarak kullanın daha faydalı dışarıda satilan pirinç unlarina göre.
Erken ek gıdaya geçip peynir geçirecekleri için tavsiyem çökelek peyniri. Diğer peynirleri suda beklet denizde tuzu tam gitmiyor ve 2 yaşına kadar tuz vermeyin. Evde biraz fazla yoğurt mayalayip bir kısmıyla günlük çökelek yapabilirsiniz. Yoğurt kaynarken içine 1-2 damla sirke yada limon katip kestiriyorsunuz sonra tülbentten iyice duyuyorsunuz. Artan peynir altı suyunuda poğaçalarda kullanabilirsiniz.
Oyy cnm benim ya . kıyamam kan diyince içim tuhaf oldu. bizimki de aynı cnm akşam 6 da başlar 12 ye kadar yatmaz. kucakta gezinmek ilgi istiyor.ne yicek sin peki ben açlıktan olurum heralde.bir liste falan var mibiri de bini de birmiş canım ya hepten kes ya hiç kesme. süt ürünleri ve yumurta yemicem artık bir ay. Bugün kontrol vardı alerji dedi doktor. bunlar herşeyde olan ürünler mesela makarnada yumurta var sanayağda var herşeyde peynir altı suyu var mesela. cidden zor ama kesicem çünlü ciddi miktarda kan var kakada. dün yine kanlı kaka yaptı kızım akşamları da çok huzursuz sürekli ağlıyoe ondan dedi doktor. akşam 7den gece 1e kadar uyumuyor ağlıyor çocuk ben de bittim o da
Vay be.. hergün yeni bilgiler. Saol yazdım aklıma.Dediğim fırça bu kızlar bilenlwr vardır tabi ama bikmeyenler için attım.arkası da damak kaşıyo dili de temizleyebilirsinniz.
Bende var bu. set almıştım onun içine koymuşlarDediğim fırça bu kızlar bilenlwr vardır tabi ama bikmeyenler için attım.arkası da damak kaşıyo dili de temizleyebilirsinniz.
Sütüm yokmu diye düşündükçe daha da azalıyor süt. strese sokma kendini. benim hep çok dökülür saçlarım o yüzden bilemiyorumÇişinde sorun yok hatta iki güne bir kaka da yapıyor ama işte psikolojik olarak kendimi yiyorum
Bu arada hamilelikde ve sonrasında bir tel bile dökülmeyen saçım acayip dökülmeye başladı tahlilde de bişi çıkmadısizde de oldu mu?
Ne güzel ben de yeni.alcm eczaneme söylycm getititirsinler die .inş ya şu diş çıkarmayı da bi atlatalım inş kolaycaBende var bu. set almıştım onun içine koymuşlar
İyi bari . İnşallah kullandığımız günleri de gorururz
Dediğim fırça bu kızlar bilenlwr vardır tabi ama bikmeyenler için attım.arkası da damak kaşıyo dili de temizleyebilirsinniz.
Canim benim kizim 3 aylik ben 2 aylikken basladim kullanabilirsin rahatca :) uyuyorlar icinde seninkide uyur rahat edersinKizlar 4. Aya yeni girmiş bebekleri olanlar kanguru kullanıyor musunuz
Benim sacimda dökülüyor canım tutam tutam hemde normalse gecerbenim sacim inanilmaz dokuluyor.tutam tutam her elimi attigimda.maalesef normalmis.benim tahlillerim de yeni yapildi hicbir sorun yok hormonlarda vs.gecici bir durum sac dokulmesi ama kel kalmadan bitseydi iyiydi:)
Benimkide dökülüyor canım geçicidir umarım :)Çişinde sorun yok hatta iki güne bir kaka da yapıyor ama işte psikolojik olarak kendimi yiyorum
Ne marka kullaniyorsun canimCanim benim kizim 3 aylik ben 2 aylikken basladim kullanabilirsin rahatca :) uyuyorlar icinde seninkide uyur rahat edersin
Nazar degmistir canım.toplum icine girince bizimkide oyle oluyorSelam güzel annisler. Ben şuan bitmiş haldeyim gündüz 10 kişi misafir vardı kızım hiç uyumadı 9 dan beri de tam uykuya dalıyor çığlık çığlığa ağlayarak uyaniyor gözünü bile açamıyor ama çok kötü ağlıyor sakinlesmiyor noldu anlamadım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?