2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

İşe başladım kızlar insanın içi buruk oluyor ya ilk defa bu kadar ayrı kaldım
Şu 2 saatin çabucak geçmesini bekliyorum
Ayy canım Allah sabır versin. tahmin edebiliyorum bende her geçen gün zaman yaklaşıyor diye şimdiden üzülüyorum

Çişinde sorun yok hatta iki güne bir kaka da yapıyor ama işte psikolojik olarak kendimi yiyorum
Haftaya kontrolü var bakalım inşaallah kilo alımı iyidir.
Bu arada hamilelikde ve sonrasında bir tel bile dökülmeyen saçım acayip dökülmeye başladı tahlilde de bişi çıkmadı sizde de oldu mu?

Kızlar kan ilacını prof olan hocama sordum.dişlerde leke yaptığı doğruymuş ama yüzeysel leke oluyomuş tani dişin minesine işlemediği için fırçayla iyi bir temizlikle ya da hiç olmadı polisaj denen işlemle gidiyomuş.yani rutin bi uygulamaysa kullan dedi kan damlasını.ama flor uygulamasına karşıyız dedi bebeklede.6.aydan sonra flor tablet öneren dr lar oluyo yanlış dedi.ona gerek yok parmak fırça al dedi ilk dişi çıktıktan sonra bile başla kullanmaya.emdikten sonra ya da yemekten sonra prmağımıza takıp bebeğin dişinin üzerinde mekanik bi temizleme yap dedi.bebek kendisi fırça kullanabilecek zamana gelince yine muz fırçalar var resmini atarım size onu tak eline mekanik olarak tezmilesin hem oynasın hem diş temizlesin dedi.2 yaşa kadar macun önermiyoruz dedi.karbonatlı su ağız mukozasını bozabilir hiç bişeye gerek yok bebekte.mekanik temizleme yeterli dedi.parmak fırçaları eczanede bulabilirz 10 lira sanırım fiyatı.çok yumuşak bişey zaten bana gösterdi hocam.ben dediklerini aynen yapcm size de yazm dedim.

Brnim saçlarımda acayip dökülüyo.napcm bilmyrm.kel kalcm herlade

Tmm böyle yapcm çok sağolun.yeni annelere çok iyi oluyo tecrübeleriniz

Oyy cnm benim ya . kıyamam kan diyince içim tuhaf oldu. bizimki de aynı cnm akşam 6 da başlar 12 ye kadar yatmaz. kucakta gezinmek ilgi istiyor.ne yicek sin peki ben açlıktan olurum heralde.bir liste falan var mi

Biz 5. Ayiniza girdik asilarin 2. Dozunu olduk birdaha ki asi 6. Ayda olucakmis kan damlasi verdi vegaferon doktoruma sorucam kullanma konusunu 2o gunde 5oo gr akmisiz cok sukur iyi gidiyo

Sütüm yokmu diye düşündükçe daha da azalıyor süt. strese sokma kendini. benim hep çok dökülür saçlarım o yüzden bilemiyorum

benim sacim inanilmaz dokuluyor.tutam tutam her elimi attigimda.maalesef normalmis.benim tahlillerim de yeni yapildi hicbir sorun yok hormonlarda vs.gecici bir durum sac dokulmesi ama kel kalmadan bitseydi iyiydi:)

benim sacim inanilmaz dokuluyor.tutam tutam her elimi attigimda.maalesef normalmis.benim tahlillerim de yeni yapildi hicbir sorun yok hormonlarda vs.gecici bir durum sac dokulmesi ama kel kalmadan bitseydi iyiydi:)
Benim sacimda dökülüyor canım tutam tutam hemde normalse gecer

Benimkide dökülüyor canım geçicidir umarım :)

Nazar degmistir canım.toplum icine girince bizimkide oyle oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…