2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Canım aynı sekilde benim oğlumda korkup gözlerini kocaman acıyo bide o uyurken konuşamıyoruz bile

bende momfortbaby almistum kanguru.kizim 4 aylik hic kalmadi icinde.istemiyor hic.biraz daha deneyecegim istemezse mecburen saticam

Kızlar süt azalma durumu bendede başladı. 3-4 gündür tavan yaptı resmen sağdığım sütlerden veriyorum günde 2-3 kez. Gece uyudugundada 2-3 saate 1 sağmaya çalışıyorum moralim çok bozuldu ama ya. Gürül gürül gelen süt neden azalırki hiç anlamadım
Burda okudum galaktigo damla varmış alıyım yarın hemen inşallh işe yarar.

Hepimiz benzer durumdayız anlaşılan

Canim fircanin resmini atar misin
Bu ikisi cnm birini sen patmağına takysn bebeğin ilk dişleri için
Diğerini bebek biraz büyüyp tutabikecekken eline verysn hem oylanır hem diş temizler

Eklentiler

• Screenshot_2016-11-01-01-55-59.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 81
  • Screenshot_2016-10-31-16-08-43.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 53
Kizlar kizimin altini her açtığımda primasindan bacak arası iz dolu oluyor fazla sikiyorum diye düşündüm bol birakincada sizdirdi sizin bebislerinde bacaklarinda iz oluyor mu primadan yoksa ben mi alt degistirmede hata yapıyorum

Aynen dediğin gibi oluyor canım
Hatta ne biçim prima sızdırıyor dedim
Sıkınca da iz yapıyor maaleseg

Aynen benimde oluyo istediğim kadar bol yapm yine iz oluyo

Sütüm yokmu diye düşündükçe daha da azalıyor süt. strese sokma kendini. benim hep çok dökülür saçlarım o yüzden bilemiyorum
Benimde dökülürdü ama hamile kaldığımdan bugüne kadar kesilmişti nerdeyse tek tel dökülmedi şimdi aradaki farkı kapatacak gibi

regl oldunuzmu?regl doneminde sutte gecici azalma olabiliyormus bilginiz olsun

gunaydin bu arada.

dun ben kizima 1 cay kasigi sekersiz erik kompostosu verdim gerisini bekledi:)bugun de haslanmis patates vardi.onu cok az ezip parmagimin ucuyla verdim.tadimlara basladim sanirim:)

Ayni sorunu bende yaşıyorum malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…