- 18 Ağustos 2015
- 252
- 325
- 33
- 34
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #16.081
Çok düzenli kullanıyorum, 7-8 saatte bir günde 3 kez kullanıyorum, 3. 4. Günde fark belli olmaya başladı bendeGalactago damlayı bugün numune gönderdiler canım başladım bakalım faydası olacak mı bana kaç günde faydasını gördün
Canım aynı sekilde benim oğlumda korkup gözlerini kocaman acıyo bide o uyurken konuşamıyoruz bileKızım her şeyden korkuyor.
Nasıl desem; ona seslenişimizden tutun da kendi vücudundan çıkan gurulduma sesine bile irkiliyor. Bana biraz fazla geliyor bu denli irkilmesi.
Sizde durumlar nasıl? Ne yapmam gerekiyor bilemiyorum..
Hangi modeli acaba canım?ben degistim.aventin farkli modelini aldim.slklntl olmadi onu da aldi sorunsuz
Hepimiz benzer durumdayız anlaşılanKızlar süt azalma durumu bendede başladı. 3-4 gündür tavan yaptı resmen sağdığım sütlerden veriyorum günde 2-3 kez. Gece uyudugundada 2-3 saate 1 sağmaya çalışıyorummoralim çok bozuldu ama ya. Gürül gürül gelen süt neden azalırki hiç anlamadım
Burda okudum galaktigo damla varmış alıyım yarın hemen inşallh işe yarar.
Hepimiz benzer durumdayız anlaşılan
Benimki 12 kiloya kadar tasinabiliyor.pahali birsey alirsaniz yasina kadarda kullanılabiliyor.Peki bu ne kadar zamana kadar kullanılabii yor?
Bu ikisi cnm birini sen patmağına takysn bebeğin ilk dişleri içinCanim fircanin resmini atar misin
Aynen dediğin gibi oluyor canımKizlar kizimin altini her açtığımda primasindan bacak arası iz dolu oluyor fazla sikiyorum diye düşündüm bol birakincada sizdirdi sizin bebislerinde bacaklarinda iz oluyor mu primadan yoksa ben mi alt degistirmede hata yapıyorum
Aynen benimde oluyo istediğim kadar bol yapm yine iz oluyoKizlar kizimin altini her açtığımda primasindan bacak arası iz dolu oluyor fazla sikiyorum diye düşündüm bol birakincada sizdirdi sizin bebislerinde bacaklarinda iz oluyor mu primadan yoksa ben mi alt degistirmede hata yapıyorum
Benimde dökülürdü ama hamile kaldığımdan bugüne kadar kesilmişti nerdeyse tek tel dökülmedi şimdi aradaki farkı kapatacak gibiSütüm yokmu diye düşündükçe daha da azalıyor süt. strese sokma kendini. benim hep çok dökülür saçlarım o yüzden bilemiyorum
Canım sen bu damlayı suya koyup mu içiyorsun ben rezene ve humana içiyorum acaba buna karıştırsam etkisi azalır mıÇok düzenli kullanıyorum, 7-8 saatte bir günde 3 kez kullanıyorum, 3. 4. Günde fark belli olmaya başladı bende
zaten tek model var sanirim.2li paket 6aya kadar olanHangi modeli acaba canım?
regl oldunuzmu?regl doneminde sutte gecici azalma olabiliyormus bilginiz olsunKızlar süt azalma durumu bendede başladı. 3-4 gündür tavan yaptı resmen sağdığım sütlerden veriyorum günde 2-3 kez. Gece uyudugundada 2-3 saate 1 sağmaya çalışıyorummoralim çok bozuldu ama ya. Gürül gürül gelen süt neden azalırki hiç anlamadım
Burda okudum galaktigo damla varmış alıyım yarın hemen inşallh işe yarar.
benim kiz 7 kilo.3 4 gundur kakamiz tasmaya basladi.slkamiyorum cok kizariyor.bende dun 4 numara aldim.8 kilodan basliyor ama 3le arasinda cok fark yok.1 parmak gibi.simdi slklyorum biraz kizariklik yokAynen benimde oluyo istediğim kadar bol yapm yine iz oluyo
demek ki doktordan doktora da değişiyorBence de çok iyi ama doktor biraz az dedi ben de şaşırdım o yüzden
Ayni sorunu bende yaşıyorum malesefKizlar kizimin altini her açtığımda primasindan bacak arası iz dolu oluyor fazla sikiyorum diye düşündüm bol birakincada sizdirdi sizin bebislerinde bacaklarinda iz oluyor mu primadan yoksa ben mi alt degistirmede hata yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?