2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

18 Günde 500 gram almış bebeğim tam 4 aylık sizce az mI kızlar, doktor biraz az dedi de

Bu arada sütüm bi ara azalmıştı internetten araştırmalarım sonucunda promalt içeceği ve galactago bitkisel damlayı buldum, yaklaşık 10 gündür kullanıyorum ikisini de inanılmaz faydasını gördüm, sütü azalanlara ya da artırmak isteyenlere fikir olsun en azından ben çok memnun kaldım

Canim benim kizim 3 aylik ben 2 aylikken basladim kullanabilirsin rahatca :) uyuyorlar icinde seninkide uyur rahat edersin
Nasıl kullanıyorsun canım ya? oturur gibi olmuyor mu? benim kızda 3 aylık ben bişi olur diye alamadim daha

Nasıl kullanıyorsun canım ya? oturur gibi olmuyor mu? benim kızda 3 aylık ben bişi olur diye alamadim daha
civilden almistim stylo dye bi marka canim bacaklarini ayirdigindan cok rahat oluyor dik duruyor iki buklum olmuyorki bebek canim :) icini ferah Tut ve kullan :))

Eklentiler

• Screenshot_20161031-203037.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 35
Kızım her şeyden korkuyor.
Nasıl desem; ona seslenişimizden tutun da kendi vücudundan çıkan gurulduma sesine bile irkiliyor. Bana biraz fazla geliyor bu denli irkilmesi.
Sizde durumlar nasıl? Ne yapmam gerekiyor bilemiyorum..

Bizimki de oyke canın ya elimi oynayınca bile korkuyor

Sanırım. Öyle oldu canim ya bütün gece ağladı sindi uyutmaya çalışıyorum ve dün gece gibi olacak diye çok korkuyorum allahım yavrularımız kem gözlerden korusun
Amin canm.Insallah uyur
Sanırım. Öyle oldu canim ya bütün gece ağladı sindi uyutmaya çalışıyorum ve dün gece gibi olacak diye çok korkuyorum allahım yavrularımız kem gözlerden korusun
Amin canım.Insallah uyur yavrun :/

Kızlar bi şey daha soracağım. Soothie emzik kullanıyorum malum 0-3 aylık. 4.ayına girince değiştireceğim ama üç haftamız var daha. Sizler emziği değiştirdiniz mi? Öneriniz nedir? Soothie nin 3-6 aylığı yok sanıyorum

Canim fircanin resmini atar misin

Sutu yogurt yerine peynirle mayalarsan peynir elde edebilirmissin facede okudum bugun

Galactago damlayı bugün numune gönderdiler canım başladım bakalım faydası olacak mı bana kaç günde faydasını gördün

ben degistim.aventin farkli modelini aldim.slklntl olmadi onu da aldi sorunsuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…