2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Oyy cnm benim ya . kıyamam kan diyince içim tuhaf oldu. bizimki de aynı cnm akşam 6 da başlar 12 ye kadar yatmaz. kucakta gezinmek ilgi istiyor.ne yicek sin peki ben açlıktan olurum heralde.bir liste falan var mi
yok canım liste malesef yiyecek pek bişey de yok özeldeki doktor et de yeme dedi et süt süt ürünleri ve yumurta yemiyorum kuruyemiş de yemiyorum.
hem iyi beslenememek hem de kızımın huzursuzluğu beni çok yıprattı inşallah kısa zamanda geçer

Bu arada benim de doğum yaptıktan 2.5 ay sonra saçlarım hayatımda hiç olmadığı kadar dökülmeye başladı. Ben de çözümü saçlarımı kestirmekte buldum. Hala dökülüyor ancak eskisi gibi değil...

benim kiz 7 kilo.3 4 gundur kakamiz tasmaya basladi.slkamiyorum cok kizariyor.bende dun 4 numara aldim.8 kilodan basliyor ama 3le arasinda cok fark yok.1 parmak gibi.simdi slklyorum biraz kizariklik yok

Aynen 4 numara aldim bende sıkmıyor şimdi birde mutlaka duzeltin kizlar yanlardan ellerinizle o zaman iz olmaz.

Düzelt elinle yanlarindan lastiklerini canım bir de cok sıkı alt giydirme baski yapip o da iz yaptırıyor bol giydir

benim kiz 7 kilo.3 4 gundur kakamiz tasmaya basladi.slkamiyorum cok kizariyor.bende dun 4 numara aldim.8 kilodan basliyor ama 3le arasinda cok fark yok.1 parmak gibi.simdi slklyorum biraz kizariklik yok
Eylül de bir ay önce 6400 dü şu an kaç bilmyrm ama küçük geliyo olabilir .bizimki kaka çok yapmıyo.fazla sıkmadan kullanırım çünlü daha 60 tane 3 numara bez var yazık yani.

Kızlar ben galiba adet oluyorum ama çok degisik. İki gündür kahverengi lekeydi bugün pembe su gibi gelmiş. Yerleşme kanaması değildir dimiiiii

Yerleşme kanaması yaşıyan varsa deyiversin hele. 10 gündür hamilelik testi yapmıyorum

Ayy benimde oyle oldu iki uç gün kahverengiydi kafayı yiyecektim yerleşme kanaması diye çok şükür değilmiş daha yeni yeni adet oluyoruz ya bence o yüzden ilk başta öyle geliyor

Kızlaaar benim oğlum gece yatmadan önce bi iki saat aşırı şekilde emiyor yetmiyor mama veriyorum daha sonra uykuya bir dalıyor uzun sure emmiyor mesela dun gece ikide uyudu uçer saat arayla uykusunda vermeye çalıştım almadı 9 da uyandı ondan sonra emmek için.. Çok mu uzun arası ne yapmalıyım sizce

Ayy benimde oyle oldu iki uç gün kahverengiydi kafayı yiyecektim yerleşme kanaması diye çok şükür değilmiş daha yeni yeni adet oluyoruz ya bence o yüzden ilk başta öyle geliyor

Doktor enfeksiyon olabilir demişti. Bakalım hayırlısı olsun artık... işin kötü tarafı 10 gün önce ufak da bir kaçak oldu

Kuzum nerelerdesin sen bu bebişler okul girdi aramıza Hani kv dedikodusu yapacaktık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…