- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #16.101
Sağol canım inşallahCanimm cok cok gecmis olsunn
Huzursuzlugu ondanmiymis kuzumun
Insallah en kisa surede iyi olursunuz ikinizde
yok canım liste malesef yiyecek pek bişey de yok özeldeki doktor et de yeme dedi et süt süt ürünleri ve yumurta yemiyorum kuruyemiş de yemiyorum.Oyy cnm benim ya . kıyamam kan diyince içim tuhaf oldu. bizimki de aynı cnm akşam 6 da başlar 12 ye kadar yatmaz. kucakta gezinmek ilgi istiyor.ne yicek sin peki ben açlıktan olurum heralde.bir liste falan var mi
Sanırım buna da alışacağız arkadaşlar...Ayy canım Allah sabır versin. tahmin edebiliyorum bende her geçen gün zaman yaklaşıyor diye şimdiden üzülüyorum
benim kiz 7 kilo.3 4 gundur kakamiz tasmaya basladi.slkamiyorum cok kizariyor.bende dun 4 numara aldim.8 kilodan basliyor ama 3le arasinda cok fark yok.1 parmak gibi.simdi slklyorum biraz kizariklik yok
Kizlar kizimin altini her açtığımda primasindan bacak arası iz dolu oluyor fazla sikiyorum diye düşündüm bol birakincada sizdirdi sizin bebislerinde bacaklarinda iz oluyor mu primadan yoksa ben mi alt degistirmede hata yapıyorum
Ben küçük bir bardak suya koyuyorum, en iyisi suyla içmek benceCanım sen bu damlayı suya koyup mu içiyorsun ben rezene ve humana içiyorum acaba buna karıştırsam etkisi azalır mı
Tamam canım sağol :)Ben küçük bir bardak suya koyuyorum, en iyisi suyla içmek bence
Valla herdefasinda duzeltiyorum canim bide bol seyler giydiriyorum daha dun külotlu corap giydirmeye basladimDüzelt elinle yanlarindan lastiklerini canım bir de cok sıkı alt giydirme baski yapip o da iz yaptırıyor bol giydir
Bi bende var saniyordum içimi rahatlattinAynen benimde oluyo istediğim kadar bol yapm yine iz oluyo
Acaba markayi mi degistirsek baska ürün mudenesekAynen dediğin gibi oluyor canım
Hatta ne biçim prima sızdırıyor dedim
Sıkınca da iz yapıyor maaleseg
Canbebe aldım ben ilkAcaba markayi mi degistirsek baska ürün mudenesek
Eylül de bir ay önce 6400 dü şu an kaç bilmyrm ama küçük geliyo olabilir .bizimki kaka çok yapmıyo.fazla sıkmadan kullanırım çünlü daha 60 tane 3 numara bez var yazık yani.benim kiz 7 kilo.3 4 gundur kakamiz tasmaya basladi.slkamiyorum cok kizariyor.bende dun 4 numara aldim.8 kilodan basliyor ama 3le arasinda cok fark yok.1 parmak gibi.simdi slklyorum biraz kizariklik yok
Bence en iyisi prima ya .bi kaç bez gördüm çevrede ama primayı çok beğenyrm ben .canını acıtmadıktan sonra önemi yok.canı yansa tepki verir.çok rahat.bezlenmeyi sevmiyo hanımefendi ama başka sorunumuz yok bezimizle.Acaba markayi mi degistirsek baska ürün mudenesek
Ayy benimde oyle oldu iki uç gün kahverengiydi kafayı yiyecektim yerleşme kanaması diye çok şükür değilmiş daha yeni yeni adet oluyoruz ya bence o yüzden ilk başta öyle geliyorKızlar ben galiba adet oluyorumama çok degisik. İki gündür kahverengi lekeydi bugün pembe su gibi gelmiş. Yerleşme kanaması değildir dimiiiii
Yerleşme kanaması yaşıyan varsa deyiversin hele. 10 gündür hamilelik testi yapmıyorum
Ayy benimde oyle oldu iki uç gün kahverengiydi kafayı yiyecektim yerleşme kanaması diye çok şükür değilmiş daha yeni yeni adet oluyoruz ya bence o yüzden ilk başta öyle geliyor
Kuzum nerelerdesin sen bu bebişler okul girdi aramızaBence en iyisi prima ya .bi kaç bez gördüm çevrede ama primayı çok beğenyrm ben .canını acıtmadıktan sonra önemi yok.canı yansa tepki verir.çok rahat.bezlenmeyi sevmiyo hanımefendi ama başka sorunumuz yok bezimizle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?