- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.674
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #16.121
Ah o kaçaklarDoktor enfeksiyon olabilir demişti. Bakalım hayırlısı olsun artık... işin kötü tarafı 10 gün önce ufak da bir kaçak oldu
Kızlaaar benim oğlum gece yatmadan önce bi iki saat aşırı şekilde emiyor yetmiyor mama veriyorum daha sonra uykuya bir dalıyor uzun sure emmiyor mesela dun gece ikide uyudu uçer saat arayla uykusunda vermeye çalıştım almadı 9 da uyandı ondan sonra emmek için.. Çok mu uzun arası ne yapmalıyım sizce
Dimi uyumazda uyutmaz da bende çok uykusunu bolmek istemiyorum ama korkuyorum da aç bırakıyorum diye :) zaten bir turlu düzen kuramadık dahaBen en uzun 8 saat deliksiz uyuduğunu gördüm şimdiye kadar. Genelde 5veya 6 saat deliksiz uyuyor(emmeden) ben hiç uyandırmıyorum. Acıksa zaten uyumaz.
Dimi uyumazda uyutmaz da bende çok uykusunu bolmek istemiyorum ama korkuyorum da aç bırakıyorum diye :) zaten bir turlu düzen kuramadık daha
Öyle yapıyorum zaten uyuduğu her anı değerlendiriyorumUyuyorsa şükredip sen de uyu tatlım :) senin minnoş daha küçük annesi, yavaş yavaş oturacak düzeniniz inşallah.
Oluyo canimbol birakincada disina cikiyoKizlar kizimin altini her açtığımda primasindan bacak arası iz dolu oluyor fazla sikiyorum diye düşündüm bol birakincada sizdirdi sizin bebislerinde bacaklarinda iz oluyor mu primadan yoksa ben mi alt degistirmede hata yapıyorum
Kati gida icin erken degil migunaydin bu arada.
dun ben kizima 1 cay kasigi sekersiz erik kompostosu verdim gerisini bekledi:)bugun de haslanmis patates vardi.onu cok az ezip parmagimin ucuyla verdim.tadimlara basladim sanirim:)
Gözünüz aydın canım geçmiş olsunKızlar bugün sünnetimizi olduk cok sükür bugünü atlatırsak kolay olur insallah bide ilk basta pişman oldum ama şimdi iyi ki yaptırdık diyorum
degil canim.sebze olarak haslanmis patates havuc ve kabak veriliyor ilk etaptaKati gida icin erken degil mi
regl oldunuzmu?regl doneminde sutte gecici azalma olabiliyormus bilginiz olsun
regl dongusune girildiginde azalmasi normalmis.belki regl olacaksindir.sen yine azaldi az geliyor vs diye olumsuz dusunmeRegl olmadım ama,1-2 gün lekelenmem olmuştu. Ama bu azalma o lekelenmeden sonra bu 3-4 günde oldu cnm ya.
Cok sagol canımGözünüz aydın canım geçmiş olsun
Zaten öğün olarak degil ki sadece tadını alması için 4 aylık olunca bende tatdırmaya başlıcam insallahdegil canim.sebze olarak haslanmis patates havuc ve kabak veriliyor ilk etapta
aynen sadece tadim.ogune gecmemiz 1 ayi bulur.tum cabam ocakta ogune gecmis olmamiz.cunku ise baslayacagim.en azindan 1 ogun ek gida alabilsinZaten öğün olarak degil ki sadece tadını alması için 4 aylık olunca bende tatdırmaya başlıcam insallah
Kız ben burdaym sen nerdesin .valla bizim kv dedikodu yapmayalım die uğraşıyo.klasik kv laflarından başka bişey yapamıyo.daha doğrusu eşime bu ara nolduysa beni pek bi koruyo.anneisne bişey demiyo tabi de gece uyusam bile hiç.uyumadınçok yoruldu diyo.kv de acıyo bana.okuldan gelince yatyrm sabah kalkar kalkmaz kızı alıyo sen uyu diyo.maşallah dym de nazar değmesin.bi ara okulu bıraksam mındedim ya korktular herlade.sen napysn adem napyo kv napyo hala bakmıyo mu bebeişine.Kuzum nerelerdesin sen bu bebişler okul girdi aramızaHani kv dedikodusu yapacaktık
Kuzummm zayıflamak için başka topik var haberim yok mu seninkızlar herkese selam zayıflamak isteyen varmı dedim ses çıkmadı demekki herkes ideal kilosuna inmiş ben hariçonun dışında 7.800 gram 63 cm aşımızı bugün olduk ....şok markette arı mama diye bişiy gördüm kullanan yada bilen varmı ? birde artık ek gıdaya geçsekmi haşlama sebze vs elma püresi ne diyorsunux var mı verenler
Ayy maşallah daim olsun kuzum hep iyi olun böyleKız ben burdaym sen nerdesin .valla bizim kv dedikodu yapmayalım die uğraşıyo.klasik kv laflarından başka bişey yapamıyo.daha doğrusu eşime bu ara nolduysa beni pek bi koruyo.anneisne bişey demiyo tabi de gece uyusam bile hiç.uyumadınçok yoruldu diyo.kv de acıyo bana.okuldan gelince yatyrm sabah kalkar kalkmaz kızı alıyo sen uyu diyo.maşallah dym de nazar değmesin.bi ara okulu bıraksam mındedim ya korktular herlade.sen napysn adem napyo kv napyo hala bakmıyo mu bebeişine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?