2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Ben (emmeden) en uzun 8 saat deliksiz uyuduğunu gördüm şimdiye kadar. Genelde 5veya 6 saat deliksiz uyuyor.ben hiç uyandırmıyorum. Acıksa zaten uyumaz.

Ben en uzun 8 saat deliksiz uyuduğunu gördüm şimdiye kadar. Genelde 5veya 6 saat deliksiz uyuyor(emmeden) ben hiç uyandırmıyorum. Acıksa zaten uyumaz.
Dimi uyumazda uyutmaz da bende çok uykusunu bolmek istemiyorum ama korkuyorum da aç bırakıyorum diye :) zaten bir turlu düzen kuramadık daha

Dimi uyumazda uyutmaz da bende çok uykusunu bolmek istemiyorum ama korkuyorum da aç bırakıyorum diye :) zaten bir turlu düzen kuramadık daha

Uyuyorsa şükredip sen de uyu tatlım :) senin minnoş daha küçük annesi, yavaş yavaş oturacak düzeniniz inşallah.

kızlar herkese selam zayıflamak isteyen varmı dedim ses çıkmadı demekki herkes ideal kilosuna inmiş ben hariç onun dışında 7.800 gram 63 cm aşımızı bugün olduk ....şok markette arı mama diye bişiy gördüm kullanan yada bilen varmı ? birde artık ek gıdaya geçsekmi haşlama sebze vs elma püresi ne diyorsunux var mı verenler

Kuzum nerelerdesin sen bu bebişler okul girdi aramıza Hani kv dedikodusu yapacaktık
Kız ben burdaym sen nerdesin .valla bizim kv dedikodu yapmayalım die uğraşıyo.klasik kv laflarından başka bişey yapamıyo.daha doğrusu eşime bu ara nolduysa beni pek bi koruyo.anneisne bişey demiyo tabi de gece uyusam bile hiç.uyumadınçok yoruldu diyo.kv de acıyo bana.okuldan gelince yatyrm sabah kalkar kalkmaz kızı alıyo sen uyu diyo.maşallah dym de nazar değmesin.bi ara okulu bıraksam mındedim ya korktular herlade.sen napysn adem napyo kv napyo hala bakmıyo mu bebeişine.

Kuzummm zayıflamak için başka topik var haberim yok mu senin arı mama su pirinç unundan olan şey değil mi pek iyi değil diyorlar onun için ben vermeyi düşünmüyorum

Ayy maşallah daim olsun kuzum hep iyi olun böyle Eşinde arkandaysa sıkıntı yok benim eşimde oyle çok şükür biz iyiyiz teyzesi büyümeye çalışıyoruz işte iki gün sonra uç aylık oluyoruz sevmek için uç kere aldı sanırım bide bi kaç kere amcasına goturmek için alıyor amannn almasın onun kucağında görünce bi tuhaf oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…