2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Canım bu arada senin bebiş kaç aylık kilosuna maşallah maşallah maşallah

Kizlar kac aylikta ek gidaya gectiniz kizim yeni 4. Aya geçti bu zamanda ek gıda veren var mi

Ben 3 gündür kendi mayaladigim yoğurttan 1-2 çay kaşığı tattirdim. Yavaş yavaş baslayacagim boyle :) 4 ay 13 günlük benim oğlum

Masallah nazar değmesin size bizde hemen hemen bu kadarligiz yalniz ben süt ürünü tuketsem kolik sancidan durmuyor kizim sanci durumunuz yok heralde

Ben sab simplex kullanıyorum canım valla sancı bizde de var ama böyle böyle alışacak inşallah napalim... bizim bebiste de kakasini yapamama sorunu vardı yoğurt yemeye başladığından beri hergun yapıyor hatta dun iki defa yaptı :)

Kızlar sütüm kesin azaldı. Yani aslında daha önce sağmıyordum bu nedenle gerçekten azaldımı emin olamıyorum bi fikrinizi almak istiyorum. Düzenimizde bi değişiklik yok. Yeterinden fazla çiş günde 3-4 kez kaka. Uykular aynı. Gece uykumuz 4-6 saat aralığında.

Ama bana sütüm azalıyo gibi geldiğinden beri akşam bu saatlerde daha cok memeye sarılıyo. 2. Gündür biberonla veriyorum deli gibi içiyo. Şöyle birşey denedim bi memeyi emerken diğerini sağdım aynı anda 30 cc falan cıktı. Saat 20:45 ile 22:45 arasında 190 cc süt içti. Benden cıkan süt 30 du yani düşünebiliyomusunuz. Gece ve sabah yeterli oluyo emiyo uykusu varda devam ediyo veya doymuşsa bırakıyo memeyi ama akşam bu saatlere kriz yaşıyoruz. Şimdilik o uyuduktan sonra sağıp buzluğa atmakta çözüm buldum. Ertesi gün belki eski haline dönerde buzluktan çıkarmak durumunda kalmam diye

Niye böyle oldu ya çok üzgünüm

Ben varımmmmm bu göbek nası gidecek yahu birde sarkıyo zıplayınca sallanıyo :) sönmüş balon gibi :)))))

Ay kızlar siz nasıl adrt olmadınız ben 40 ım çıktıktan 15-20 gün sonra oldum ama ne olmak!!!
Adet olanlar dikkat etsin süt koruma olayı ortadan kalkarmış her an hamilr kalınabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…