- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.674
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #16.141
Canım bu arada senin bebiş kaç aylık kilosuna maşallah maşallah maşallahkızlar herkese selam zayıflamak isteyen varmı dedim ses çıkmadı demekki herkes ideal kilosuna inmiş ben hariçonun dışında 7.800 gram 63 cm aşımızı bugün olduk ....şok markette arı mama diye bişiy gördüm kullanan yada bilen varmı ? birde artık ek gıdaya geçsekmi haşlama sebze vs elma püresi ne diyorsunux var mı verenler
Ilk etapta pure veriliyor diye biliyorum bendegil canim.sebze olarak haslanmis patates havuc ve kabak veriliyor ilk etapta
Ben baska marka denemedim deneyenler yazmis prima en iyisi duruyor iz olacak ama yapacak birsey yokmus onadaCanbebe aldım ben ilk
Doğmadan önce
Ama sonra tanıdık prima almıştı bize hediye
Onu denedim iç dokusu çok yumuşak daha pamuklu geldi bana canım
Sonra peimadan devam etik
Kizlar kac aylikta ek gidaya gectiniz kizim yeni 4. Aya geçti bu zamanda ek gıda veren var mi
Masallah nazar değmesin size bizde hemen hemen bu kadarligiz yalniz ben süt ürünü tuketsem kolik sancidan durmuyor kizim sanci durumunuz yok heraldeBen 3 gündür kendi mayaladigim yoğurttan 1-2 çay kaşığı tattirdim. Yavaş yavaş baslayacagim boyle :) 4 ay 13 günlük benim oğlum
Gecmsi olsun i sorunsuz sikintisiz atlatirsiniz ins darisi basimizaKızlar bugün sünnetimizi olduk cok sükür bugünü atlatırsak kolay olur insallah bide ilk basta pişman oldum ama şimdi iyi ki yaptırdık diyorum
Masallah nazar değmesin size bizde hemen hemen bu kadarligiz yalniz ben süt ürünü tuketsem kolik sancidan durmuyor kizim sanci durumunuz yok heralde
Kızlar bugün sünnetimizi olduk cok sükür bugünü atlatırsak kolay olur insallah bide ilk basta pişman oldum ama şimdi iyi ki yaptırdık diyorum
Amin canım insallahGecmsi olsun i sorunsuz sikintisiz atlatirsiniz ins darisi basimiza
Sagol canım benim amin insallahHayırlı olsun canım
Kolayca atlatın inşaallah cnaım benim
Ooııyy tombik parmaklarını yerim benim oğlumda da var soyulma bende merak ediyorum canımBu parmak soyulmalari normal mi ? Kizlar bir bakin ya
meyveler cam rendeyle pureleniyor.sebzeler catalla eziliyor.bende parmagimin arasinda ezdim cok az verdim.Ilk etapta pure veriliyor diye biliyorum ben
4 ay 2 gunluguz.tadimlara basladim.Kizlar kac aylikta ek gidaya gectiniz kizim yeni 4. Aya geçti bu zamanda ek gıda veren var mi
Ooııyy tombik parmaklarını yerim benim oğlumda da var soyulma bende merak ediyorum canım
Ben varımmmmmkızlar herkese selam zayıflamak isteyen varmı dedim ses çıkmadı demekki herkes ideal kilosuna inmiş ben hariçonun dışında 7.800 gram 63 cm aşımızı bugün olduk ....şok markette arı mama diye bişiy gördüm kullanan yada bilen varmı ? birde artık ek gıdaya geçsekmi haşlama sebze vs elma püresi ne diyorsunux var mı verenler
Aynen bende hemen oldum canım oyleymişAy kızlar siz nasıl adrt olmadınız ben 40 ım çıktıktan 15-20 gün sonra oldum ama ne olmak!!!
Adet olanlar dikkat etsin süt koruma olayı ortadan kalkarmış her an hamilr kalınabilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?