2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Benim doğduğundan beri oyle maalesef canım ama ben artık yatmadan önce mama veriyorum bir kez yoksa uykuya geçemiyor

Bizimki allahtan bebeği çok seviyo.sadece diğer elitmin kızını daha çok seviyo biraz onla karşılaştırıyo ama sorun yok .benden çok sevmesin zaten.iyi kız sizdede ilerlemeler var.aman kocalarımızla iyi.olalım da gerisi boş.bizimki biraz anneci ama allahtan bana karşı da iyi.annesini de kırmasın zaten o yönden kötü düşünmyrm.sadece dengeyi kursunlar.minnoşumda büyümüş kız bizde 4 gün sonra 4 aylık oluyorz ama aşılarımız 10 una ayarlı yani 4 ay 5 tünlükken kaç kg oldu çok merak edyrm.bana göre baya ağırlaştı ama bilemeyrm tabi.ben de yorulmuş olabilirim.ağzı hiç durmuyo bi konuşsa neler anlatacak.bi sürü cicisi oldu.o kadar çok kıyafeti var ki.aman ben de seni buldum anlatyrm kız.k.b özlemişim

Ayy yerim ben o prensesi ne de yakışır o ciciler ona :) bende seni özlemişim kız anlat anlat ne kusuru Almıştır tabi annesi doktora gidince bana da soyle olur mu o karşılaşırma bizde de var canım amaann onlar ilk torunmuş farklıymış onları daha çok sevsin bende boyle mutlu olurum vallahi

Bende hiç takmyrm .kendi büyüttü onu da 4 yaşına kadar ondan güzelide yok akıllısıda.öğretiyo sonrada çocuk söyleyince bak nasıl akıllı diyo.tabiki ihtiyacımız yok onların sevmesine yada övmesine.gidince söylerim cnm.çok merak edyrm.bizim genelde boyumuz önden gidiyo.kilo da normal.kv buhün diyo bu ay o kadar almadı sanki die nerden biliyosa moralimi bozmaya çalışıyo.sağlıklı olsunda kiloyu alır dedim.bi de o kadar iyi bakyrz şimdiye bunun 15 kilo olması lazımdı diyo.

15 kilo mu yok artık anne deseydin ;D bizimde oyle canım boy uzun kilo normal fit bebeklerimiz var yani Rabbim hepsine sağlıklı hayırlı ömürler versin

merhaba kızlar aranızdq bebeşini sünnet ettiren var mı benimki 22 temmuz dogumlu pipi ucu dar oldugu için doktor yaptırmayı önerdi ama cok kararsızım

İyiyim canım büyük oğlanın kuru öksürüğü kaldı onunla uğraşıyorum geri kalan iyileşti çok şükür. hastalık süresince benimle yatan ufaklığı tekrar beşiğine alıştırmaya çalışıyorum . Öyle işte kosturmacaya uykusuzluğa devam yani. Sen nerelerdesin girmiyorsun artık kk ya fazla

arkadaşlar acil bir sorum var ek gıdaya başlarken meyve verlceği zaman cam rendede rendelenip süzün diyolar ya neden süzüyoruz :s süzüp sadece suyunu mu vercez yoksa püre şeklinde mi vercez hiç anlamadm ben

arkadaşlar acil bir sorum var ek gıdaya başlarken meyve verlceği zaman cam rendede rendelenip süzün diyolar ya neden süzüyoruz :s süzüp sadece suyunu mu vercez yoksa püre şeklinde mi vercez hiç anlamadm ben
Süzmene gerek yok meyveler püre şeklinde başlanır

merhaba kızlar aranızdq bebeşini sünnet ettiren var mı benimki 22 temmuz dogumlu pipi ucu dar oldugu için doktor yaptırmayı önerdi ama cok kararsızım
Aynı durum bizde de var dr yaptirirsaniz iyi olur dedi ama ben 6 aylik olmasini bekliyorum daha yeni gaz problemimiz kabizlik problemimiz bitti bi rahatlamak istiyorum. Ayrica calisiyorum o yuzden sömestr tatilini bekliyorum esim de ben de evde oluruz o zaman daha iyi olur gibi geldi

canım kümelenmiş beslenme diye bişey var uzun uyku öncesi depoları dolduruyor oğlun. 7 saat uyku çok ama mama da vermişsin onun etkisi vardır.

Kizlar oglusum dün 4 aylik oldu aşılarımızı yaptirdik şükür gecemiz de sorunsuz gecti. Demir ilaci verdi hemşire ismi vegaferon dislerde leke yapabilir dedi. Ama meyve suyuna bir tatli kaşığına 4damla damlat o zaman emilimi cabuk olur leke birakmaz dedi. Su yada süt emilimini yok eder o yüzden meyve suyu ile ver dedi. Daha cam rende almamistim bugün alip elma suyuyla deneyecegim bakalim. Ilk defa su ve süt disinda bi besin alcak oglum acaba begenir mi ki elma suyunu gerci tadi damlayla degismis olacak ya hadi bakalim. Bu arada kizlar burnum akmaya basladi grip mi oluyorum oglusuma gecer mi ne yapmalıyım

canım kümelenmiş beslenme diye bişey var gece uykusu öncesi karınlarını şişirmek istiyor bebekler. sağınca 30 çıktıysa bebek emince 50-60 çıkar en az. 20 dk da bir meme değiştir bi güzel emsin sonra uzun uykulara dalsın sen sayılara takılma emzir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…