- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.674
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #16.161
Benim doğduğundan beri oyle maalesef canım ama ben artık yatmadan önce mama veriyorum bir kez yoksa uykuya geçemiyorKızlar sütüm kesin azaldı. Yani aslında daha önce sağmıyordum bu nedenle gerçekten azaldımı emin olamıyorum bi fikrinizi almak istiyorum. Düzenimizde bi değişiklik yok. Yeterinden fazla çiş günde 3-4 kez kaka. Uykular aynı. Gece uykumuz 4-6 saat aralığında.
Ama bana sütüm azalıyo gibi geldiğinden beri akşam bu saatlerde daha cok memeye sarılıyo. 2. Gündür biberonla veriyorum deli gibi içiyo. Şöyle birşey denedim bi memeyi emerken diğerini sağdım aynı anda 30 cc falan cıktı. Saat 20:45 ile 22:45 arasında 190 cc süt içti. Benden cıkan süt 30 du yani düşünebiliyomusunuz. Gece ve sabah yeterli oluyo emiyo uykusu varda devam ediyo veya doymuşsa bırakıyo memeyi ama akşam bu saatlere kriz yaşıyoruz. Şimdilik o uyuduktan sonra sağıp buzluğa atmakta çözüm buldum. Ertesi gün belki eski haline dönerde buzluktan çıkarmak durumunda kalmam diye
Niye böyle oldu ya çok üzgünüm
Bizimki allahtan bebeği çok seviyo.sadece diğer elitmin kızını daha çok seviyo biraz onla karşılaştırıyo ama sorun yok .benden çok sevmesin zaten.iyi kız sizdede ilerlemeler var.aman kocalarımızla iyi.olalım da gerisi boş.bizimki biraz anneci ama allahtan bana karşı da iyi.annesini de kırmasın zaten o yönden kötü düşünmyrm.sadece dengeyi kursunlar.minnoşumda büyümüş kız bizde 4 gün sonra 4 aylık oluyorz ama aşılarımız 10 una ayarlı yani 4 ay 5 tünlükken kaç kg oldu çok merak edyrm.bana göre baya ağırlaştı ama bilemeyrm tabi.ben de yorulmuş olabilirim.ağzı hiç durmuyo bi konuşsa neler anlatacak.bi sürü cicisi oldu.o kadar çok kıyafeti var ki.aman ben de seni buldum anlatyrm kız.k.b özlemişimAyy maşallah daim olsun kuzum hep iyi olun böyleEşinde arkandaysa sıkıntı yok benim eşimde oyle çok şükür biz iyiyiz teyzesi büyümeye çalışıyoruz işte iki gün sonra uç aylık oluyoruz sevmek için uç kere aldı sanırım bide bi kaç kere amcasına goturmek için alıyor amannn almasın onun kucağında görünce bi tuhaf oluyorum
Ayy yerim ben o prensesi ne de yakışır o ciciler ona :) bende seni özlemişim kız anlat anlat ne kusuruBizimki allahtan bebeği çok seviyo.sadece diğer elitmin kızını daha çok seviyo biraz onla karşılaştırıyo ama sorun yok .benden çok sevmesin zaten.iyi kız sizdede ilerlemeler var.aman kocalarımızla iyi.olalım da gerisi boş.bizimki biraz anneci ama allahtan bana karşı da iyi.annesini de kırmasın zaten o yönden kötü düşünmyrm.sadece dengeyi kursunlar.minnoşumda büyümüş kız bizde 4 gün sonra 4 aylık oluyorz ama aşılarımız 10 una ayarlı yani 4 ay 5 tünlükken kaç kg oldu çok merak edyrm.bana göre baya ağırlaştı ama bilemeyrm tabi.ben de yorulmuş olabilirim.ağzı hiç durmuyo bi konuşsa neler anlatacak.bi sürü cicisi oldu.o kadar çok kıyafeti var ki.aman ben de seni buldum anlatyrm kız.k.b özlemişim
Bende hiç takmyrm .kendi büyüttü onu da 4 yaşına kadar ondan güzelide yok akıllısıda.öğretiyo sonrada çocuk söyleyince bak nasıl akıllı diyo.tabiki ihtiyacımız yok onların sevmesine yada övmesine.gidince söylerim cnm.çok merak edyrm.bizim genelde boyumuz önden gidiyo.kilo da normal.kv buhün diyo bu ay o kadar almadı sanki die nerden biliyosa moralimi bozmaya çalışıyo.sağlıklı olsunda kiloyu alır dedim.bi de o kadar iyi bakyrz şimdiye bunun 15 kilo olması lazımdı diyo.Ayy yerim ben o prensesi ne de yakışır o ciciler ona :) bende seni özlemişim kız anlat anlat ne kusuruAlmıştır tabi annesi doktora gidince bana da soyle olur mu o karşılaşırma bizde de var canım amaann onlar ilk torunmuş farklıymış onları daha çok sevsin bende boyle mutlu olurum vallahi
Benim doğduğundan beri oyle maalesef canım ama ben artık yatmadan önce mama veriyorum bir kez yoksa uykuya geçemiyor
15 kilo muBende hiç takmyrm .kendi büyüttü onu da 4 yaşına kadar ondan güzelide yok akıllısıda.öğretiyo sonrada çocuk söyleyince bak nasıl akıllı diyo.tabiki ihtiyacımız yok onların sevmesine yada övmesine.gidince söylerim cnm.çok merak edyrm.bizim genelde boyumuz önden gidiyo.kilo da normal.kv buhün diyo bu ay o kadar almadı sanki die nerden biliyosa moralimi bozmaya çalışıyo.sağlıklı olsunda kiloyu alır dedim.bi de o kadar iyi bakyrz şimdiye bunun 15 kilo olması lazımdı diyo.
İnşallah canım sen çok stres yapma daha da etkilenmesin sütunHadi yaaaben gece sağıyorum ertesi akşam uyku öncesi veriyorum şimdilik. Oda gitmez inşallah.
İyiyim canım büyük oğlanın kuru öksürüğü kaldı onunla uğraşıyorum geri kalan iyileşti çok şükür. hastalık süresince benimle yatan ufaklığı tekrar beşiğine alıştırmaya çalışıyorum . Öyle işte kosturmacaya uykusuzluğa devam yani. Sen nerelerdesin girmiyorsun artık kk ya fazla
Süzmene gerek yok meyveler püre şeklinde başlanırarkadaşlar acil bir sorum var ek gıdaya başlarken meyve verlceği zaman cam rendede rendelenip süzün diyolar ya neden süzüyoruz :s süzüp sadece suyunu mu vercez yoksa püre şeklinde mi vercez hiç anlamadm ben
Aynı durum bizde de var dr yaptirirsaniz iyi olur dedi ama ben 6 aylik olmasini bekliyorum daha yeni gaz problemimiz kabizlik problemimiz bitti bi rahatlamak istiyorum. Ayrica calisiyorum o yuzden sömestr tatilini bekliyorum esim de ben de evde oluruz o zaman daha iyi olur gibi geldimerhaba kızlar aranızdq bebeşini sünnet ettiren var mı benimki 22 temmuz dogumlu pipi ucu dar oldugu için doktor yaptırmayı önerdi ama cok kararsızım
suzmeye gerek yok karistirip verilir hepsiarkadaşlar acil bir sorum var ek gıdaya başlarken meyve verlceği zaman cam rendede rendelenip süzün diyolar ya neden süzüyoruz :s süzüp sadece suyunu mu vercez yoksa püre şeklinde mi vercez hiç anlamadm ben
canım kümelenmiş beslenme diye bişey var uzun uyku öncesi depoları dolduruyor oğlun. 7 saat uyku çok ama mama da vermişsin onun etkisi vardır.Kızlaaar benim oğlum gece yatmadan önce bi iki saat aşırı şekilde emiyor yetmiyor mama veriyorum daha sonra uykuya bir dalıyor uzun sure emmiyor mesela dun gece ikide uyudu uçer saat arayla uykusunda vermeye çalıştım almadı 9 da uyandı ondan sonra emmek için.. Çok mu uzun arası ne yapmalıyım sizce
yerim o tombiş parmakları ya normal annesi merak etmeBu parmak soyulmalari normal mi ? Kizlar bir bakin ya
canım kümelenmiş beslenme diye bişey var gece uykusu öncesi karınlarını şişirmek istiyor bebekler. sağınca 30 çıktıysa bebek emince 50-60 çıkar en az. 20 dk da bir meme değiştir bi güzel emsin sonra uzun uykulara dalsın sen sayılara takılma emzirKızlar sütüm kesin azaldı. Yani aslında daha önce sağmıyordum bu nedenle gerçekten azaldımı emin olamıyorum bi fikrinizi almak istiyorum. Düzenimizde bi değişiklik yok. Yeterinden fazla çiş günde 3-4 kez kaka. Uykular aynı. Gece uykumuz 4-6 saat aralığında.
Ama bana sütüm azalıyo gibi geldiğinden beri akşam bu saatlerde daha cok memeye sarılıyo. 2. Gündür biberonla veriyorum deli gibi içiyo. Şöyle birşey denedim bi memeyi emerken diğerini sağdım aynı anda 30 cc falan cıktı. Saat 20:45 ile 22:45 arasında 190 cc süt içti. Benden cıkan süt 30 du yani düşünebiliyomusunuz. Gece ve sabah yeterli oluyo emiyo uykusu varda devam ediyo veya doymuşsa bırakıyo memeyi ama akşam bu saatlere kriz yaşıyoruz. Şimdilik o uyuduktan sonra sağıp buzluğa atmakta çözüm buldum. Ertesi gün belki eski haline dönerde buzluktan çıkarmak durumunda kalmam diye
Niye böyle oldu ya çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?