- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #16.181
canım neye göre tahmin ettin??matsiyahoje diyetinde neler yiyorsun canim.benim kizimda da cok buyuk ihtimalle sut alerjisi var.henuz tahlil veremedik ama tahminim oyle
daha once demistim ya bezinde ip gibi kan vardi 2 3 yerde.dun aksam yine gordum.bu sabah kakasinda yoktu ama.mukuslu geliyir kakasi bana.netten arastirinca aglama krizi vs yaziyor.krizimiz yok ama gece uykusuna zor yatiyor uykuya gecmesi cok zor oluyor.emerken bazen kivraniyor.defalarca memeyi alip geri birakiyor.yani bilemedim kaka yaptigi an goturecegim tahlile bakalim.canım neye göre tahmin ettin??
yemek konusunda ben de Şaşkının ne yicem bilmiyorum et süt yumurta kuruyemiş yemiyorum. sabahları sebzeli gözleme ile zeytin yiyorum kaç gündür. öğlen açım turşu ekmek falan yedim bi kere. akşam tavuk balık hindi yada sebze yemeği yanında bulgur yada pirinç pilavı. makarnada yumurta olabilir diye makarna yok şimdilik. yumurtasız makarna varmış ondan alıcam. içecek de icetea yada kola içiyorum hiç düzgün beslenemiyorum.
eksikleri tamamlamak için kan ilacı demir ilacı d vitamini ve vitamin takviyesi kullanıyorum.
herşeyde süt ürünleri var çikolatada bisküvide tereyağla yapılan herşeyde lactamil vitaminde süt olmasa yoğurt var o da olmasa peynir altı suyu var çok dikkatli olmak lazım bi damla bile süt ürünleri tüketmemek lazım. bi dene bakalım düzelme olacak mı
Sütün yeterliyse yaparsın canim bende cokAnne sütüyle yogurt yapamaz miyim
normal ekmek de yiyebilirsin ama paketli ekmeklerin bazılarında tereyağ var dikkat et.daha once demistim ya bezinde ip gibi kan vardi 2 3 yerde.dun aksam yine gordum.bu sabah kakasinda yoktu ama.mukuslu geliyir kakasi bana.netten arastirinca aglama krizi vs yaziyor.krizimiz yok ama gece uykusuna zor yatiyor uykuya gecmesi cok zor oluyor.emerken bazen kivraniyor.defalarca memeyi alip geri birakiyor.yani bilemedim kaka yaptigi an goturecegim tahlile bakalim.
sabah bende zeytin,etimek ve biber kizartmasi yedim.boyle beslenirsek sutu de azaltiriz yaa
Kızlar bugün sünnetimizi olduk cok sükür bugünü atlatırsak kolay olur insallah bide ilk basta pişman oldum ama şimdi iyi ki yaptırdık diyorum
Sütün yeterliyse yaparsın canim bende cokAnne sütüyle yogurt yapamaz miyim
İnşallah canım sen çok stres yapma daha da etkilenmesin sütunyavrularımızın memelerimizden rızkı ne kadarsa o kadar emziricez inşallah
canım kümelenmiş beslenme diye bişey var gece uykusu öncesi karınlarını şişirmek istiyor bebekler. sağınca 30 çıktıysa bebek emince 50-60 çıkar en az. 20 dk da bir meme değiştir bi güzel emsin sonra uzun uykulara dalsın sen sayılara takılma emzir
yerim o tombiş parmakları ya normal annesi merak etme
Bak onu hiç duymamıştım canım teşekkür ederimcanım kümelenmiş beslenme diye bişey var uzun uyku öncesi depoları dolduruyor oğlun. 7 saat uyku çok ama mama da vermişsin onun etkisi vardır.
Kizlar demir damlasına gecen var mi aranizda ne kullanıyorsunuz bebisiniz seviyor mu
Kizlar demir damlasına gecen var mi aranizda ne kullanıyorsunuz bebisiniz seviyor mu
kesilmez canım aksine artar sütün bızdık böyle emerse. tracy abla 4 aylık olunca rutini 4 saate çıkarın diyo. kızım buna hazır da ben değilim sürekli emzirmek istiyorum alışmışız her dakka meme istemesine :)Cnm sık sık emziriyorm. 2 gündürde sağdığım sütlerden veriyorm gece için. Ama bu sıklığı artık 2 saatte 1 e düşürmem lazım. Çünkü eskisinden daha çok yiyorlar bide sık sık yiyince göğüslere dolacak zaman kalmıyor.
İnşallah sütüm kesilmez
ferrum kullanıyorum dün verdim ilk defa çok sevmedi ama yedi. bugün veremedim aç vermek lazım o çok zor oluyoKizlar demir damlasına gecen var mi aranizda ne kullanıyorsunuz bebisiniz seviyor mu
Canım öyle düşünme biz meme reddi yaşadık ben sık vermeye başladım önceden ben de öyle diyordum süt dolmayacak sık emzirirsem diyordum ama öyle olmuyor simdi yarım saatte bile doluyor sık sık emzir çeksin gelirCnm sık sık emziriyorm. 2 gündürde sağdığım sütlerden veriyorm gece için. Ama bu sıklığı artık 2 saatte 1 e düşürmem lazım. Çünkü eskisinden daha çok yiyorlar bide sık sık yiyince göğüslere dolacak zaman kalmıyor.
İnşallah sütüm kesilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?