2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

4 saat çok değil mi bizimki saat başı acıkıyor

Aynen canım öyle oldu ig da olunca azaldı buraya girmelwrim yetişemiyorum hepicigine =))

Benim taha da farkettim alerjik ürün siyah üzüm oldu yediğim gün ertesi kanlı oluo kaka.sut ürünleri buğday balık fıstık siyah üzüm olabilirmiş ztn alerjik

Kızlaar ben bu demir damlasını vermek istemiyorum bebeğime belkide gerek yok önce kan tahlili yaptırıp onun sonucuna göre vermeyi düşünüyorum

Kızlaar ben bu demir damlasını vermek istemiyorum bebeğime belkide gerek yok önce kan tahlili yaptırıp onun sonucuna göre vermeyi düşünüyorum
4 ay cpk erken 6. Ayda başlanmalı biliorum ben ek gıdaya geçişle. Sen yinede dr na danis demir eksikliği olduğu için deil cnim demir verilmesi ekstra çok sebebi var aslında

Canim demir gelisiminde cok onemliymis beyin gelisimi dahil kan yapiminda da gerekli. Zaten eksik oldugu icin değil depo etmesi de gerekliymis netten ben de cok arastirdim verecegim ben. Bi cok arkadasim da ek gidaya geçince ilerleyen zamanlarda yemek istemiyorlar o zaman demire ihtiyac oluyor dediler.ben hamilelikte de demir ihtiyacim yoktu belki ama ferrosanal tablet kullandim simdi de ogluma vercem kansizlikla ugrasmak istemiyorum. Kuzenim kizina duzenli vermedigini ve ilerde kansizlik sorunu yasadigini söyledi. Kisacasi ben vercem tabi karar senin araştır en dogrusunu cocugun icin sen bilirsin

15 kilo mu yok artık anne deseydin ;D bizimde oyle canım boy uzun kilo normal fit bebeklerimiz var yani Rabbim hepsine sağlıklı hayırlı ömürler versin
Ben anne demym kız zaten babamın üvey halası ben de hala dym öyle diyodum evlenmeden önce değiştiremedim sonra da.bencede sağlıklı olsunlarda.benim moralimi bozmak için diyo ya .yoksa o da biliyo 15 kilo olamayacağını

kızlar bize doktor demire başlatmadı henüz, normalde 4. ayda başlanıyor ama gerek yok biz 5. ayda başlayalım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…