- 26 Ekim 2015
- 1.398
- 1.087
- 133
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #16.201
4 saat çok değil mi bizimki saat başı acıkıyorkesilmez canım aksine artar sütün bızdık böyle emerse. tracy abla 4 aylık olunca rutini 4 saate çıkarın diyo. kızım buna hazır da ben değilim sürekli emzirmek istiyorum alışmışız her dakka meme istemesine :)
Aynen canım öyle oldu ig da olunca azaldı buraya girmelwrim yetişemiyorum hepicigine =))İyiyim canım büyük oğlanın kuru öksürüğü kaldı onunla uğraşıyorum geri kalan iyileşti çok şükür. hastalık süresince benimle yatan ufaklığı tekrar beşiğine alıştırmaya çalışıyorum . Öyle işte kosturmacaya uykusuzluğa devam yani. Sen nerelerdesin girmiyorsun artık kk ya fazla
Canım kaplumbağa gece lambası var nette bulursun tavana renkli renkli yıldızlar yansıyorCanlar kızım icin onerebileceginiz güzel bi gece lambası var mı ya? tavana şekil vs yansıyan cinsten
Benim taha da farkettim alerjik ürün siyah üzüm oldu yediğim gün ertesi kanlı oluo kaka.sut ürünleri buğday balık fıstık siyah üzüm olabilirmiş ztn alerjikdaha once demistim ya bezinde ip gibi kan vardi 2 3 yerde.dun aksam yine gordum.bu sabah kakasinda yoktu ama.mukuslu geliyir kakasi bana.netten arastirinca aglama krizi vs yaziyor.krizimiz yok ama gece uykusuna zor yatiyor uykuya gecmesi cok zor oluyor.emerken bazen kivraniyor.defalarca memeyi alip geri birakiyor.yani bilemedim kaka yaptigi an goturecegim tahlile bakalim.
sabah bende zeytin,etimek ve biber kizartmasi yedim.boyle beslenirsek sutu de azaltiriz yaa
İg da muhabbet koyulasmis baya demekkiAynen canım öyle oldu ig da olunca azaldı buraya girmelwrim yetişemiyorum hepicigine =))
Canım senide beklerizİg da muhabbet koyulasmis baya demekki
Ooo hemde ne muhabbet var ordaİg da muhabbet koyulasmis baya demekki
4 ay cpk erken 6. Ayda başlanmalı biliorum ben ek gıdaya geçişle. Sen yinede dr na danis demir eksikliği olduğu için deil cnim demir verilmesi ekstra çok sebebi var aslındaKızlaar ben bu demir damlasını vermek istemiyorum bebeğime belkide gerek yok önce kan tahlili yaptırıp onun sonucuna göre vermeyi düşünüyorum
İnşallah canım biraz daha boş zaman bulabilirsem acacam sırf sizin içinCanım senide bekleriz
Diren hatice modundayim şuanOoo hemde ne muhabbet var orda
#direnmehatcekoşgelDiren hatice modundayim şuan
Tok karna verilmeli diye biliyorum. Ferrumun tadi daha iyiymis vegaferona göre tadona baktin miferrum kullanıyorum dün verdim ilk defa çok sevmedi ama yedi. bugün veremedim aç vermek lazım o çok zor oluyo
Canim demir gelisiminde cok onemliymis beyin gelisimi dahil kan yapiminda da gerekli. Zaten eksik oldugu icin değil depo etmesi de gerekliymis netten ben de cok arastirdim verecegim ben. Bi cok arkadasim da ek gidaya geçince ilerleyen zamanlarda yemek istemiyorlar o zaman demire ihtiyac oluyor dediler.ben hamilelikte de demir ihtiyacim yoktu belki ama ferrosanal tablet kullandim simdi de ogluma vercem kansizlikla ugrasmak istemiyorum. Kuzenim kizina duzenli vermedigini ve ilerde kansizlik sorunu yasadigini söyledi. Kisacasi ben vercem tabi karar senin araştır en dogrusunu cocugun icin sen bilirsinKızlaar ben bu demir damlasını vermek istemiyorum bebeğime belkide gerek yok önce kan tahlili yaptırıp onun sonucuna göre vermeyi düşünüyorum
Ondan aldım canım çok da beğendim de geçen bozuldu daha sağlam bisi alayım istiyorumCanım kaplumbağa gece lambası var nette bulursun tavana renkli renkli yıldızlar yansıyor
Ben 2 senedir büyük oğlana kullanıyorum bir sorun olmadı. N11 e yazarsan çeşit çeşit modelleri bulursunOndan aldım canım çok da beğendim de geçen bozuldu daha sağlam bisi alayım istiyorum
Ben anne demym kız zaten babamın üvey halası ben de hala dym öyle diyodum evlenmeden önce değiştiremedim sonra da.bencede sağlıklı olsunlarda.benim moralimi bozmak için diyo ya .yoksa o da biliyo 15 kilo olamayacağını15 kilo muyok artık anne deseydin ;D bizimde oyle canım boy uzun kilo normal fit bebeklerimiz var yani Rabbim hepsine sağlıklı hayırlı ömürler versin
Kızlaar ben bu demir damlasını vermek istemiyorum bebeğime belkide gerek yok önce kan tahlili yaptırıp onun sonucuna göre vermeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?