- 20 Aralık 2015
- 947
- 750
- 53
- 33
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #1.581
Tesekkur ederim canim cevabin icinallerji riskinden dolayı balı önermiyorlar 1 yaşına kadar.
medela tavsiye ederim :)
Sen kullaniyor musun canim elektrikli mimedela tavsiye ederim :)
Ben de ilk iki üç hafta ne kalkabildim ne yatabildim ne oturabildim çok zormuş anne olmak onu çok iyi anladım... o zamanlar ben de öyle düşünüyordum ağlasa kalkıp alamadım yanıma ama yetmisin demek ki kilosu boyu her şeyi iyi şükür :) öyle düşünme bence sen de çok iyi bakiyosundur minigine :) o günler hiç gecmeyecekmjs gibi geliyo insanı ama geçiyo bak daha geçenlerde Hangimiz önce doguracagizi konuşuyorduk şimdi doğdu da ayları doldu yani benimkinin doldu senin de az kaldı dolmasına :) hiç sıkma canını sen iyi bir annesinYeni sezeryan olmuş gibiyimsırt üstü uzanınca rahat oturup kalkınca ağrı sızı buna da şükürler olsun rabbim şikayet sanmasın sadece geç iyileşecek olmak canımı sıkıyor oğluma yetemiyorum gibi geliyor
1350 gr almisti canim.bu arada ben dun gece ince tulbent sardim karnina.ondan onceki geceler surekli bacaklarini karnina cekerek ikiniyordu.dun gece rahat uyudu.bakalim bu gece nasil gececek.tesadufmu yoksa o mu iyi geldi anlicamİlk ay bebekleriniz kaç kilo aldı? Benimki daha yeni 1 aylık oldu şükür. . Gaz sıkıntısı çekiyoruz. Sabaha kadar ıkınıp sıkınıyor. Ne o uyutuyor nede kendi uyuyor yavrum. .
Ben uyanmasa kaldırmıyorum çok nadir 3 saati geçiyor, zaten genelde 2 3 saatte uyanıyorCanim ben uyandirmadan 00-3-6 saatlerinde emziriyorum.ama iste hergun aybi olmayabiliyo.bazen gece 12 de emziriyorum daha sonra 2 de kendisi kalktigi zaman oluyo.bende ona gore saati ayarliyorum.tekrardan uyuyo ama gece oldugunu bildigi icin.sabah 6 dan sonra devam etmiyo ama uykusuna hava aydinlandigi icin sanirim o da :)
Canim insan oyle hissediyo ama dusundugumuz gibi degil.biz 1 kere birlikte olduk.insan ister istemez kasiyo kendini o acidan zor oldu.yoksa dogumla alakali aci veren bir durum yok.bende cok korkmustumKızlar utanarak soruyorum
Özellikle normal doğum yapan bayanlar eşlerle birlikte olmaya başladınız mı?
Of sanki acıyacak parçlanacak bişeyler olcak gibi geliyo korkuyorum
Tesekkur ederim canim cevabin icinAnason uyuşturur diye biliyorum ben. Balda 1 yaşından önce verilmiyor.
Ya cok uzuluyorum 3 kez verdiler bugun. Kizdim vermeyin daha 40 gunluk kimbilir gidene kadar neler verceniz daha dedim.Cnm anasonu bilemicem ama bal nedir ya
Canim bende eger alarmim caldigi zaman uyuyosa uyurken emziriyorum.dun hic alarm falan kurmadim bakiyim ne kadar uyuyacak dedim.9 bucukta yatirmistim ama 10 bucuga dpgru uyanmisti tekrar emzirdim.10 bucukta uyudu 2 ye dogru kalkti.2.05 gibi tekrsr uyudu sabah 6 da kalkti.bakiyim belkide artik sadece ona birakirim diyorumBen uyanmasa kaldırmıyorum çok nadir 3 saati geçiyor, zaten genelde 2 3 saatte uyanıyor
Canım sakın bebeğine bir yaşına kadar bal verme. Bal alerji yaparmış bebeklere bu yüzden asla verilmemesi gerekiyor bir yıl.Anason mu vermedin canim? Rezene veriyorum ben sen de veriyor musun
Vala ben de helva yiyorum ama helvayi sevdigim icin yiyorum. Cok kisiden sut yapar diye duydum ama hepsi sekerin sut yapacagina inanan kisiler. Doktor ya da uzmandan helvayi duymadim hic. Hatta diyolar ki tatlinin sut yaptigi efsane uydurmaca yani. Hurma da sut yapiyo bu arada. Sen benim bu dediklerini ye bak bide kendini uzms bebegini sik emzir. Ben de sık emzirdim de artti. Ay bide suyu cokk ic. Bide madensuyu da sut yapiyo baya arastirmistim:)Tamam canım çok teşekkür ederim helva ye dediler o da sismanlatacak beni
Uğraşmak lazım canım ya. Ben bebeğe bakmak için işten ayrıldım o yüzden manuel aldım genelde yanında olacağım için. Ama çalışsam elektrikli düşünürdüm herhalde açıkçası..Manuelle sutun hepsi cikiyor mu canim ben calistigim icin sutun verimi iyi olsun istiyorum
Kızlaaarr iki hafta önce normal doğum yaptım dikişlerimde hiç bir değişiklik yok sanki birde birkaç gündür inanılmaz bir koku var kendimden iğreniyorum resmen sizce doktora gitmeli miyim
Ben doğum yapalı bugün 26. Gün bitti ama daha birkaç gün önce dikişler müsaade etti de normal oturmaya başladım. Ama benim hala ağrım var. Özellikle karnım deli gibi ağrıyor. Vajinada batma hissi inanılmaz bazen sancı gibi yokluyor. Napıcam bilmiyorum böyle.Kızlaaarr iki hafta önce normal doğum yaptım dikişlerimde hiç bir değişiklik yok sanki birde birkaç gündür inanılmaz bir koku var kendimden iğreniyorum resmen sizce doktora gitmeli miyim
Uğraşmak lazım canım ya. Ben bebeğe bakmak için işten ayrıldım o yüzden manuel aldım genelde yanında olacağım için. Ama çalışsam elektrikli düşünürdüm herhalde açıkçası..
Inanamiyorum ya.nasil bi mantik bu.sanki sirf sen sinir ol diye yapiyolar.yahu bebek bu ya.onu ver bunu ver olur mu.daha bagirsaklari olgunlasmamis nasil sindirsin yavrucakYa cok uzuluyorum 3 kez verdiler bugun. Kizdim vermeyin daha 40 gunluk kimbilir gidene kadar neler verceniz daha dedim.bugun de mangal yapmislardi ellerindeki yagi bebegin agzina suruyolar etcil olsun yavas yavas alissin diyolar valla delrcem
Tamam canim cok tesekkur ederim ben elektiriklisini alayim maalesef calismaya dwvam wdecegim
diren ozguleysa pes etme bi yasima daha girdim tavuk suyu ne yaa kov onlari sen evden kovvBen bilmiyodum ama yine de beni dinlemiyolar sinirden catlicsm ya bu aksam da tavuk suyu verelim diye beni catlattilar sinirden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?