- 26 Ekim 2015
- 1.398
- 1.087
- 133
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #1.561
Benim de arada oluyor ama rahim kendine geliyordur diye düşünüyorum en iyisi gitmekBana bir sıkıntı olursa gel dedi.. ama bikaç gündür hamile gibi vajina ağrısı çekiyorum. Ama doktora gitmek istemiyorum bunun için. Başına gelen var mı?
Gitmek gerek yani
Canım ben erken oturmaya başladım o yüzde açıldı benimkiAyy canım benimsenin neden öyle olmuştu
Tamam canim sağolGit canım. Rahmime yumurtalıklarıma filan da baktı..
Canim o kadarcik çocuğa bal mi verilir 1yaşına kadar bebeklere bal yasakKizlarbebeginize anason veriyor musunuz? B4nim kaynanam veriyor bebegime. Daha erken degil mi sizce de anason icin? Bide emzigi bala batiriyo veriyoyapma diyorum ama dinlemiyo. Internetten bal gaz yapar diye okudum. Siz bunlari yapiyor musunuz ne kadar dogru
yaşasın, çok sevindim çözdüğünüze :))
benim 1 numaram erken doğdu ve fototerapide kaldı. 1.5 aylık olana kadar da yüzü baya sarı idi, hatta limon hanım diyordu arkadaşlarım ona :)) merak etme, sarı kalması normal ama arada hastaneye götürüp baktırırsan atlamamış olursun :))
Gitmek gerek yani
Kızlar utanarak soruyorum
Özellikle normal doğum yapan bayanlar eşlerle birlikte olmaya başladınız mı?
Of sanki acıyacak parçlanacak bişeyler olcak gibi geliyo korkuyorum
Ayy canımCanım ben erken oturmaya başladım o yüzde açıldı benimki
Lansinoh manuel kullanıyorum çok memnunum canım
Canim ben uyandirmadan 00-3-6 saatlerinde emziriyorum.ama iste hergun aybi olmayabiliyo.bazen gece 12 de emziriyorum daha sonra 2 de kendisi kalktigi zaman oluyo.bende ona gore saati ayarliyorum.tekrardan uyuyo ama gece oldugunu bildigi icin.sabah 6 dan sonra devam etmiyo ama uykusuna hava aydinlandigi icin sanirim o da :)Peki gece kaç defa kalkıyor canım
Tarznefissss :)
Kızlaaarr iki hafta önce normal doğum yaptım dikişlerimde hiç bir değişiklik yok sanki birde birkaç gündür inanılmaz bir koku var kendimden iğreniyorum resmen sizce doktora gitmeli miyim
Tamam canım çok teşekkür ederim :) seneye girebilir anca denize o zamana dek de yapılır o aşı o zaman rahatız demekki :)canımcım, 6. ayda çocuk felci aşısı olduktan sonra girebilir bebekler havuz ya da denize. özellikle deniz kıyısında , kumla suyun birleştiği yer çok mikrop barındırıyor.
Canim o kadarcik çocuğa bal mi verilir 1yaşına kadar bebeklere bal yasak
Canim o kadarcik çocuğa bal mi verilir 1yaşına kadar bebeklere bal yasak
Yok havuza sokmam daha da kaç aylıkken diye merak etmiştim canım deniz de zaten bu yıl olmaz çok küçük seneye hazır olur ama inşallah denize :) çok teşekkürler canımcanımcım, ben benimkileri hep 2 katlı simitle ve 1 yaşından sonra soktum denize ve havuza ( biri haziran biri mayıs doğumlu oldukları için öyle denk geldi :). kolluk ve can yeleği için henüz erken. belki boyun simitlerinden kullanabilirsin biraz daha büyüyünce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?