2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Canim o kadarcik çocuğa bal mi verilir 1yaşına kadar bebeklere bal yasak

Tesekkurler cnm

Balı bebek sindiremez. Bağırsaklarda kanama bile yapabilir. Ayrıca kimisi dili peltek olur der..

Kızlar utanarak soruyorum
Özellikle normal doğum yapan bayanlar eşlerle birlikte olmaya başladınız mı?
Of sanki acıyacak parçlanacak bişeyler olcak gibi geliyo korkuyorum

Kızlar utanarak soruyorum
Özellikle normal doğum yapan bayanlar eşlerle birlikte olmaya başladınız mı?
Of sanki acıyacak parçlanacak bişeyler olcak gibi geliyo korkuyorum

Eşin anlayışlıysa sorun olmaz korkma canım. Seni çok zorlamasın ama sen de acıyacak diye kaçıp iyice gözünde de büyütme. Benim 40ım çıktıktan sonra ilk denemede kendimi kastığım için olmadı, birkaç gün sonra ikinci denemede biraz daha kendimi zorladım sanırım biraz kanama oldu, 3. Seferde herşey gayet normaldi. 54. Gün tamamen iyileşmişim demek

Kızlaaarr iki hafta önce normal doğum yaptım dikişlerimde hiç bir değişiklik yok sanki birde birkaç gündür inanılmaz bir koku var kendimden iğreniyorum resmen sizce doktora gitmeli miyim

Peki gece kaç defa kalkıyor canım
Canim ben uyandirmadan 00-3-6 saatlerinde emziriyorum.ama iste hergun aybi olmayabiliyo.bazen gece 12 de emziriyorum daha sonra 2 de kendisi kalktigi zaman oluyo.bende ona gore saati ayarliyorum.tekrardan uyuyo ama gece oldugunu bildigi icin.sabah 6 dan sonra devam etmiyo ama uykusuna hava aydinlandigi icin sanirim o da :)

Kızlaaarr iki hafta önce normal doğum yaptım dikişlerimde hiç bir değişiklik yok sanki birde birkaç gündür inanılmaz bir koku var kendimden iğreniyorum resmen sizce doktora gitmeli miyim

Valla ben de de koku oluyofu canim kendiliginden gecti on gun once filan. Bgun 40im doldu. Ayni sekilde dikislerim de baya uzun surdu yeni dogum yapmis gibiydim

canımcım, 6. ayda çocuk felci aşısı olduktan sonra girebilir bebekler havuz ya da denize. özellikle deniz kıyısında , kumla suyun birleştiği yer çok mikrop barındırıyor.
Tamam canım çok teşekkür ederim :) seneye girebilir anca denize o zamana dek de yapılır o aşı o zaman rahatız demekki :)

Yok havuza sokmam daha da kaç aylıkken diye merak etmiştim canım deniz de zaten bu yıl olmaz çok küçük seneye hazır olur ama inşallah denize :) çok teşekkürler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…