2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Canim valla cok iyi geldi.sabaha kadar hep sesine uyaniyodum.kivranip duruyodu hep uykusunda.bu gecede bu saate kadar hic sesi cikmadi rahat rahat uyudu.simdi emerken cikardi gazini uykusuna devam ediyo.nasil akil edemedim simdiye kadar kiziyorum kendime valla.sar bacim mutlaka sende.seninkine surekli kivranip duruyodu sanirim

Ayy canım benim çekmişsin epey aynen dediğin gibi bebişler var diye yatılmıyorda Allah razı olsun annemden her işimi yapıyo bebeğe bakıyo bi yandan da ama geceleri ben odama geçiyorum o biraz zorlyo işte şükürler olsun huysuz bi bebek değil oğlum ama geceleri bazen şovları oluyo :) mesela bu gece saat 1 den beri uyumadı şimdi babası beşiğine koyuyo hadi hayırlısı :)

Aynen insan gerçekten o psikolojiye giriyor inşallah dediğin gibi yetebiliyorumdur kuzuma.. Maşallah siz büyüttünüz minikleri :) bizde arkanızdan takipteyiz :) şu 40 ı bi uçursak tamamdır :)
Canim benim dayan.sen bi iyiles hersey cok guzel olacak.kirkinizi ucurduktan sonrada rahatlicaksiniz insallah.daha keyifli donemler olacak

Canim benim dayan.sen bi iyiles hersey cok guzel olacak.kirkinizi ucurduktan sonrada rahatlicaksiniz insallah.daha keyifli donemler olacak
Hadi inşallah canım benim dikişlerim böyle olmasa çok iyiydim hatta çocuk doktoru dedi ki sezeryanda nasıl böyle hemen ayaklandın inşallah bunda da hemen toparlarım okul başlamadan güzel vakit geçirebiliriz inşallah yavrumla

Ben bilmiyodum ama yine de beni dinlemiyolar sinirden catlicsm ya bu aksam da tavuk suyu verelim diye beni catlattilar sinirden
Ay canım şaka mi bunlar ya allah aşkına o çocuğun midesi bagirsqgi2ne ki daha nasıl hazmetcek tavuk suyunu tepkinin koy bence ben bebegim konusunda herkese cevabını verdi terliyorum valla

MaşaAllah diyeyim önce. Soğuk kompres yapsan emzirdikten sonra. Soğuk süt kanallarını daraltıyormuş. Rahatlarsın belki.
Canim kanalları daraltiyormus derken kanallarin açılmasına neden olur mu? Çünkü benim problemim sol göğsüm daha büyük ama kanallar çoğu zaman tıkalı olduğu için sutu kolay bosaltamiyorum. Onu acmamin bi yolunu bulmam lazım

1350 gr almisti canim.bu arada ben dun gece ince tulbent sardim karnina.ondan onceki geceler surekli bacaklarini karnina cekerek ikiniyordu.dun gece rahat uyudu.bakalim bu gece nasil gececek.tesadufmu yoksa o mu iyi geldi anlicam
Benimki de cok ikiniyo bu aralar ya. Tulbenti nasil sariyosunuz cok mu siki olmasi gerek

Kızlar kanamalarınız ne durumda? 57. gündeyim ilk 20-25 gün kanamam oldu bitti . 3 gün önce dışarıdayken hafif kan gelmiş,sonraki günler adet kanamasına döndü ama baya arttı bakalım bugün 3.gün. Hemen adet göremem herhalde değil mi? Normalde 6 ayda normale dönüyorsun demişlerdi ama bu kadar çabuk yumurtlamış olamam herhalde :)

Yavrum 00.30 da uyandı emzirdim uyuttum 1.30 da uyandı tekrar emziriyorum hala
Uykusu yok gözler maşaallah açık
Annem benim çok uykum var güzelce uyu sen deeee

canım banyosunu gece yaptır istersen, ben 1 aydır annemde kalıyordum gece uykusu vs pek anlamamıştım annem baktığı için. Şimdi eve dönünce çok zormuş yalnız başına, uyku sorununa şöyle bir çözüm buldum gece 10 gibi banyosunu yaptırıp eşimle, ardından emziriyorum. 1,5-2 gibi uyanmıyor bile tekrar memeye tutup, mama takviyesi yapıyorum şuan saat 11:00'e geliyor hala kalkmadı kafası :)

Anneler bebegimin poposunu uyarmadan kakasını nasıl yatırabilirim
Canim nette masaj videolari var.onlari uygularsan yapabilir.birde bacaklarini karnina dogru kaldirmis sekilde kucagina alip sirtina pit pit vur gazini cikarir gibi.ben birkac kez oyle yaptiktan sonra kakasini yaptigini gordum

Ben de 47.gun tekrar adet gördüm. Kırk başı olmuşsun dediler. Yengem de kırkı çıktıktan sonra böyle bir defa adet olmuş. Şimdi 11 aylık kızı var hala adet olmuyormuş.

Benimki de cok ikiniyo bu aralar ya. Tulbenti nasil sariyosunuz cok mu siki olmasi gerek

Tülbenti ben de ramazan bayramindan beri her gece sarıyorum çok huzurlu uyuyor elhamdulillah. Ben cok asiri sıkmiyorum cok gevsek de birakmiyorum. Gece ustunu acti mi endisesi de olmuyor. İkimizde memnunuz simdilik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…