- 26 Ekim 2015
- 1.398
- 1.087
- 133
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #1.621
Neden canımBen gitmem korkuyorum
Canim valla cok iyi geldi.sabaha kadar hep sesine uyaniyodum.kivranip duruyodu hep uykusunda.bu gecede bu saate kadar hic sesi cikmadi rahat rahat uyudu.simdi emerken cikardi gazini uykusuna devam ediyo.nasil akil edemedim simdiye kadar kiziyorum kendime valla.sar bacim mutlaka sende.seninkine surekli kivranip duruyodu sanirimGeçmiş olsun kuzum
Şimdi nasılsın
Mutlaka yaz sonucu Can'ım
Şimdi yatağına yatırdım bakalım
Dalsın da güzelce uyusun yavrum
Saatlerdir uyumuyor
Derken yine uyandı
Allah ım yardımcımız olsun Can'ım
Ayy canım benim çekmişsin epeyKesinlikle ya ayakta yada yatarak emziriyorum. O kadar zor oldu ki kuzum adaklar adadım oturabilirsem şunu bunu yapcam diye o kadar yani. Bebişler olmasa yat ne olacak ama kalkmak zorundayız. Allahtan bebişim sıkıntılı değil ve annem kardeşim yanımda yoksa bitmiştim ben.. İnşallah senin bebeğin de zorlamıyordur seni?
Canim benim dayan.sen bi iyiles hersey cok guzel olacak.kirkinizi ucurduktan sonrada rahatlicaksiniz insallah.daha keyifli donemler olacakAynen insan gerçekten o psikolojiye giriyor inşallah dediğin gibi yetebiliyorumdur kuzuma.. Maşallah siz büyüttünüz minikleri :) bizde arkanızdan takipteyiz :) şu 40 ı bi uçursak tamamdır :)
İdare ediyorum canım şükürler olsun ama Adar bu gece durmuyor şansımaGeçmiş olsun kuzum
Şimdi nasılsın
Mutlaka yaz sonucu Can'ım
Şimdi yatağına yatırdım bakalım
Dalsın da güzelce uyusun yavrum
Saatlerdir uyumuyor
Derken yine uyandı
Allah ım yardımcımız olsun Can'ım
Hadi inşallah canım benim dikişlerim böyle olmasa çok iyiydim hatta çocuk doktoru dedi ki sezeryanda nasıl böyle hemen ayaklandın inşallah bunda da hemen toparlarım okul başlamadan güzel vakit geçirebiliriz inşallah yavrumlaCanim benim dayan.sen bi iyiles hersey cok guzel olacak.kirkinizi ucurduktan sonrada rahatlicaksiniz insallah.daha keyifli donemler olacak
Neden canım
Hımm aslında gidilse iyi olur Allah korusun enfeksiyonfalan varsa önlem alınır, pozitif düşünmeye çalış canım muayene yapılınca oraya odaklanmaMuayeneden korkuyorum alttan baktiramiyorum panik yApiorum
Ay canım şaka mi bunlar ya allah aşkına o çocuğun midesi bagirsqgi2ne ki daha nasıl hazmetcek tavuk suyunu tepkinin koy bence ben bebegim konusunda herkese cevabını verdi terliyorum vallaBen bilmiyodum ama yine de beni dinlemiyolar sinirden catlicsm ya bu aksam da tavuk suyu verelim diye beni catlattilar sinirden
Canim ben sling aldım yeni doğana en rahat o diyeKızlar kanguru aldınız mı? Aldıysanız hangi marka hangi modelden aldınız ve son olarak, tavsiye eder misiniz?
Canim kanalları daraltiyormus derken kanallarin açılmasına neden olur mu? Çünkü benim problemim sol göğsüm daha büyük ama kanallar çoğu zaman tıkalı olduğu için sutu kolay bosaltamiyorum. Onu acmamin bi yolunu bulmam lazımMaşaAllah diyeyim önce. Soğuk kompres yapsan emzirdikten sonra. Soğuk süt kanallarını daraltıyormuş. Rahatlarsın belki.
Ayy olmaz mu bu gece saat başı ayaktaydim ama uyku gozumden aktığı için foruma girmedim bileiyi geceler ikinci emme seansina hosgeldiniz
bu gece nobetcii yok mu yaawww
masallah diyimm aman benim bebis de uyudu ben yatar muccķss
Benimki de cok ikiniyo bu aralar ya. Tulbenti nasil sariyosunuz cok mu siki olmasi gerek1350 gr almisti canim.bu arada ben dun gece ince tulbent sardim karnina.ondan onceki geceler surekli bacaklarini karnina cekerek ikiniyordu.dun gece rahat uyudu.bakalim bu gece nasil gececek.tesadufmu yoksa o mu iyi geldi anlicam
Bn bazen emzirirken uyuyakaliyorum o kadar yoruluyorum kiYavrum 00.30 da uyandı emzirdim uyuttum 1.30 da uyandı tekrar emziriyorum hala
Uykusu yok gözler maşaallah açık
Annem benim çok uykum var güzelce uyu sen deeee
Yavrum 00.30 da uyandı emzirdim uyuttum 1.30 da uyandı tekrar emziriyorum hala
Uykusu yok gözler maşaallah açık
Annem benim çok uykum var güzelce uyu sen deeee
Canim nette masaj videolari var.onlari uygularsan yapabilir.birde bacaklarini karnina dogru kaldirmis sekilde kucagina alip sirtina pit pit vur gazini cikarir gibi.ben birkac kez oyle yaptiktan sonra kakasini yaptigini gordumAnneler bebegimin poposunu uyarmadan kakasını nasıl yatırabilirim
Kızlar kanamalarınız ne durumda? 57. gündeyim ilk 20-25 gün kanamam oldu bitti . 3 gün önce dışarıdayken hafif kan gelmiş,sonraki günler adet kanamasına döndü ama baya arttı bakalım bugün 3.gün. Hemen adet göremem herhalde değil mi? Normalde 6 ayda normale dönüyorsun demişlerdi ama bu kadar çabuk yumurtlamış olamam herhalde :)
Benimki de cok ikiniyo bu aralar ya. Tulbenti nasil sariyosunuz cok mu siki olmasi gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?