2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Ya cok uzuluyorum 3 kez verdiler bugun. Kizdim vermeyin daha 40 gunluk kimbilir gidene kadar neler verceniz daha dedim. bugun de mangal yapmislardi ellerindeki yagi bebegin agzina suruyolar etcil olsun yavas yavas alissin diyolar valla delrcem
allah sana peygamber sabri verdin bacim bana daral geldiii burda

Kızlar utanarak soruyorum
Özellikle normal doğum yapan bayanlar eşlerle birlikte olmaya başladınız mı?
Of sanki acıyacak parçlanacak bişeyler olcak gibi geliyo korkuyorum
Canim benim dikislerimin sonuncusu daha iki gun once dustu. dogum yapali bir ay oldu. Ben bi iki ayda kendime anca gelirim hem bedenen hem psikolojik olarak... İlk dogumumda da dogumdan üç ay sonra anca cesaret edebildim

Ayy canım benim rabbim sana da şifa versin inşallah aynen insanın canı sıkılıyor vi an önce iyi olup bebeğinle ilgilenmek istiyorsun böyle olunca moral bozuluyor ama rabbim beterinden saklasın bizi
Kesinlikle ya ayakta yada yatarak emziriyorum. O kadar zor oldu ki kuzum adaklar adadım oturabilirsem şunu bunu yapcam diye o kadar yani. Bebişler olmasa yat ne olacak ama kalkmak zorundayız. Allahtan bebişim sıkıntılı değil ve annem kardeşim yanımda yoksa bitmiştim ben.. İnşallah senin bebeğin de zorlamıyordur seni?

Ya cok uzuluyorum 3 kez verdiler bugun. Kizdim vermeyin daha 40 gunluk kimbilir gidene kadar neler verceniz daha dedim. bugun de mangal yapmislardi ellerindeki yagi bebegin agzina suruyolar etcil olsun yavas yavas alissin diyolar valla delrcem

Ay cnm Allah yardımcın olsun. Eşinle konuş yazılanları okut yada internetten aç göster nasıl zararlı olduğunu bilsin o konuşsun ailesiyle valla üzüldüm ya

Canim insan oyle hissediyo ama dusundugumuz gibi degil.biz 1 kere birlikte olduk.insan ister istemez kasiyo kendini o acidan zor oldu.yoksa dogumla alakali aci veren bir durum yok.bende cok korkmustum

Muhtemelen bende aynı şeyi yaşıcam. Zatn normalde kasılan ve sürekli canı acıyan biriyim en son boynuzlanıcam valla
Emira SY

İkindi vakti balkona çıkarıyor babası öyle tamamen soymuyoruz açıkçası
Tamamen Soymazsam çıkararım sıkıntı olmaz doktor soysun deyince bi de esiyor burası çok sıcak değil.. Nys deneyeceğim artık tşk..

Gözlerini hiç açamadı zaten işkence ediyormuşum gibi hissediyorum çocuğuma yüzünü kapatıp deneyeyim bu sefer tşk..

Muhtemelen bende aynı şeyi yaşıcam. Zatn normalde kasılan ve sürekli canı acıyan biriyim en son boynuzlanıcam valla
Emira SY

Tövbe de kızz Allah korusun... can acıması enfeksiyondan olabilir ona muhakkak baktir canim enfeksiyon yoksa da jel filan kullanabilirsin, kuruluktan da can aciyabilir...
biz o kadar evlat verdik bu kadarcik da nazimizi ceksinler yani

Tövbe de kızz Allah korusun... can acıması enfeksiyondan olabilir ona muhakkak baktir canim enfeksiyon yoksa da jel filan kullanabilirsin, kuruluktan da can aciyabilir...
biz o kadar evlat verdik bu kadarcik da nazimizi ceksinler yani

Valla korusun. Normaldede canı tatlı biriyim. Birazcık zorluyorum eşimi bu konuda. Adam artık isyan edicek diye korkuyorum

c
Yavrum 00.30 da uyandı emzirdim uyuttum 1.30 da uyandı tekrar emziriyorum hala
Uykusu yok gözler maşaallah açık
Annem benim çok uykum var güzelce uyu sen deeee
benim ki de 2 de uyandi tam uyuttum derken kizzim geldi uyandirdi sagolsun suan gaz cikariyoruz tekrardan bucuga kadar uyumasini temenni ediyorum

Geçmiş olsun kuzum
Şimdi nasılsın

1350 gr almisti canim.bu arada ben dun gece ince tulbent sardim karnina.ondan onceki geceler surekli bacaklarini karnina cekerek ikiniyordu.dun gece rahat uyudu.bakalim bu gece nasil gececek.tesadufmu yoksa o mu iyi geldi anlicam
Mutlaka yaz sonucu Can'ım

c

benim ki de 2 de uyandi tam uyuttum derken kizzim geldi uyandirdi sagolsun suan gaz cikariyoruz tekrardan bucuga kadar uyumasini temenni ediyorum

Şimdi yatağına yatırdım bakalım
Dalsın da güzelce uyusun yavrum
Saatlerdir uyumuyor
Derken yine uyandı
Allah ım yardımcımız olsun Can'ım

amin canim bende simdi yatirdim insallsh uyanmaz hemen allah kolaylik versin

Bebeğimde birkaç gündür hırıltı var. Burnu da tıkalı değil anlamıyorum. Hani bsbeklerde hırıltı olabilir belki normaldir ama önceden yoktu o yüzden tedirgin oldum. Bir şey fark ettim belki kafaya çok takıyorum ama burun deliklerinde bir değişiklik var ama fiziksel olarak değil, iç yapısında sanki. Sağ tarafının iç çapı soldan daha küçük. Acaba diyorum sebebi bu mudur, çok tuhaf hırıltılar çıkarmaya başladı. Ara ara da hızlı nefes alıyor. SiZin bebeklerde böyle hırıltı ve hızlı mefes alma gibi şeyler var mı yoksa endişelenmem mi lazım bilemedim kızlar ya

Aynen insan gerçekten o psikolojiye giriyor inşallah dediğin gibi yetebiliyorumdur kuzuma.. Maşallah siz büyüttünüz minikleri :) bizde arkanızdan takipteyiz :) şu 40 ı bi uçursak tamamdır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…