- 13 Ekim 2011
- 3.663
- 2.320
- 173
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #16.221
valla tracy hogg öyle diyor 4 saat bana göre de çok ama bi gün denedim kızım sıkıntı yapmadı. ama o dört saatin ikisinde uyuması lazım yoksa hızlı acıkıyor4 saat çok değil mi bizimki saat başı acıkıyor
valla yok link atarsan sevinirim 68 kiloyum bıngıl bıngıl geliyorumKuzummm zayıflamak için başka topik var haberim yok mu seninarı mama su pirinç unundan olan şey değil mi pek iyi değil diyorlar onun için ben vermeyi düşünmüyorum
4 aylık...1 temmuz doğumlu...seninki? bu arada biz hemşeriyizCanım bu arada senin bebiş kaç aylık kilosuna maşallah maşallah maşallah
canım bende aynıyım 68 kiloyum soğuk sıkım çörekotu yağı kullanıyorum 2 haftada 1.5 kilo vermişimBen varımmmmmbu göbek nası gidecek yahu birde sarkıyo zıplayınca sallanıyo :) sönmüş balon gibi :)))))
Ay bizimki hemen ağlıyor sütüm bol da değil buaralar mamayı da azalttım valla mahveder beni erken vermezsem :)valla tracy hogg öyle diyor 4 saat bana göre de çok ama bi gün denedim kızım sıkıntı yapmadı. ama o dört saatin ikisinde uyuması lazım yoksa hızlı acıkıyor
baktım canım çok kötü değil kızım pek sevmedi ama çok da tepki vermedi. yok canım aç karna veriliyor üstüne de yarım saat bi saat emzirmiyorum benTok karna verilmeli diye biliyorum. Ferrumun tadi daha iyiymis vegaferona göre tadona baktin mi
Sagol canım benim aminScss2016 geçmiş olsun canım. Allah damatlığınida göstersin inşallah
Cook sagol canım benim aminScss2016 canım geçmiş olsun ve hayırlı olsun sünnetiniz.
sanırım meme arıyor ama uyku ağır basıyor öyle yapınca emziriyorum benKızlar sızın bebeklerde yapıyormu kızım 4 aylık anne sütü alıyor sadece gündü Hıc sıkıntı yok son 1 haftadır gecelerı gozlerı kapalı basını sağa sola hareket ettırıyor uyanıyor zamnedıyorum ama gozu kapalı gerı uyuyuyor acaba gaz olduğu ıcınmı yada emzık emmek ıstedıgı ıcın meme mi arıyor çözemedim haftaya randevumuz var bır sorucam Dr sızede sormak ıstedım
Kızlar sızın bebeklerde yapıyormu kızım 4 aylık anne sütü alıyor sadece gündü Hıc sıkıntı yok son 1 haftadır gecelerı gozlerı kapalı basını sağa sola hareket ettırıyor uyanıyor zamnedıyorum ama gozu kapalı gerı uyuyuyor acaba gaz olduğu ıcınmı yada emzık emmek ıstedıgı ıcın meme mi arıyor çözemedim haftaya randevumuz var bır sorucam Dr sızede sormak ıstedım
Bize vegaferra verdi hemsire tok karna dedibaktım canım çok kötü değil kızım pek sevmedi ama çok da tepki vermedi. yok canım aç karna veriliyor üstüne de yarım saat bi saat emzirmiyorum ben
Canim benim kizim uykusu agirken acıktıginda yapıyor onu. emziriyorum ben direk öyle durumlardaKızlar sızın bebeklerde yapıyormu kızım 4 aylık anne sütü alıyor sadece gündü Hıc sıkıntı yok son 1 haftadır gecelerı gozlerı kapalı basını sağa sola hareket ettırıyor uyanıyor zamnedıyorum ama gozu kapalı gerı uyuyuyor acaba gaz olduğu ıcınmı yada emzık emmek ıstedıgı ıcın meme mi arıyor çözemedim haftaya randevumuz var bır sorucam Dr sızede sormak ıstedım
Canim limonu kabuguyla ye çok iyi geliyor. birde eskiden ben soğana kırmızı biber limon dokup yerdim, bütün açardi ama acı şimdi sütune iyi gelmeyebilirKizlarrrr burnum akiyo ve cok halsizim lutfen oglusuma gecmesin ne yapmalıyım fikir verin baciskolatalarrrr
Muhtemelen uykusu ağır basıyor tam ememiyor tekrar acikiyor. tekrar emzir mutlaka canim. uyandırmana gerek yok ayrıca ben direk alıp emziriyorum gözünü açmadan emiyor dalıyor tekrarBiz de ayni şeyi yaşıyoruz
Ağlıyor inliyor gibi mızmızlanıyor o hareketi yaparken
Uyandırıp emziriyorum uyumaya devam ediyor bi ili saat sonra yine aynısını yapıyor geceleri ve akşamları
Nedendir bilemedim
Tesekkur ederim cnmCanim limonu kabuguyla ye çok iyi geliyor. birde eskiden ben soğana kırmızı biber limon dokup yerdim, bütün açardi ama acı şimdi sütune iyi gelmeyebilir
Çok Geçmiş olsun tombikcim gerçekten çok zor alerji herseyde var sut cunku Allah yardimcin olsunbiri de bini de birmiş canım ya hepten kes ya hiç kesme. süt ürünleri ve yumurta yemicem artık bir ay. Bugün kontrol vardı alerji dedi doktor. bunlar herşeyde olan ürünler mesela makarnada yumurta var sanayağda var herşeyde peynir altı suyu var mesela. cidden zor ama kesicem çünlü ciddi miktarda kan var kakada. dün yine kanlı kaka yaptı kızım akşamları da çok huzursuz sürekli ağlıyoe ondan dedi doktor. akşam 7den gece 1e kadar uyumuyor ağlıyor çocuk ben de bittim o da
Asıl şifasi kabuğunda cnim direk yesen daha iyi. Anne sütü korur kolay kolay geçmez diye okumuştum, olmaz bişi inşallah. aa bide soğanı 4 e bol bebişin baş ucuna koy soğan odada ki mikrobu alır. Eşim grip olduğunda o sayede bulaşmadi bana ve kızımaTesekkur ederim cnm
Ayyy nane limon balli limonlu cay ictim ama akiyo burnum ins ogluma gecmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?