2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

demiri doktor bize ac karnina vereceksiniz dedi.ben hemen baslamayacagim ama.toz olani alip meyvesine katacagim zamani gelince

Kızlar sızın bebeklerde yapıyormu kızım 4 aylık anne sütü alıyor sadece gündü Hıc sıkıntı yok son 1 haftadır gecelerı gozlerı kapalı basını sağa sola hareket ettırıyor uyanıyor zamnedıyorum ama gozu kapalı gerı uyuyuyor acaba gaz olduğu ıcınmı yada emzık emmek ıstedıgı ıcın meme mi arıyor çözemedim haftaya randevumuz var bır sorucam Dr sızede sormak ıstedım

Kuzummm zayıflamak için başka topik var haberim yok mu senin arı mama su pirinç unundan olan şey değil mi pek iyi değil diyorlar onun için ben vermeyi düşünmüyorum
valla yok link atarsan sevinirim 68 kiloyum bıngıl bıngıl geliyorum.......

valla tracy hogg öyle diyor 4 saat bana göre de çok ama bi gün denedim kızım sıkıntı yapmadı. ama o dört saatin ikisinde uyuması lazım yoksa hızlı acıkıyor
Ay bizimki hemen ağlıyor sütüm bol da değil buaralar mamayı da azalttım valla mahveder beni erken vermezsem :)

sanırım meme arıyor ama uyku ağır basıyor öyle yapınca emziriyorum ben

Biz de ayni şeyi yaşıyoruz
Ağlıyor inliyor gibi mızmızlanıyor o hareketi yaparken
Uyandırıp emziriyorum uyumaya devam ediyor bi ili saat sonra yine aynısını yapıyor geceleri ve akşamları
Nedendir bilemedim

Kizlarrrr burnum akiyo ve cok halsizim lutfen oglusuma gecmesin ne yapmalıyım fikir verin baciskolatalarrrr

Canim benim kizim uykusu agirken acıktıginda yapıyor onu. emziriyorum ben direk öyle durumlarda

Kizlarrrr burnum akiyo ve cok halsizim lutfen oglusuma gecmesin ne yapmalıyım fikir verin baciskolatalarrrr
Canim limonu kabuguyla ye çok iyi geliyor. birde eskiden ben soğana kırmızı biber limon dokup yerdim, bütün açardi ama acı şimdi sütune iyi gelmeyebilir

Muhtemelen uykusu ağır basıyor tam ememiyor tekrar acikiyor. tekrar emzir mutlaka canim. uyandırmana gerek yok ayrıca ben direk alıp emziriyorum gözünü açmadan emiyor dalıyor tekrar

Çok Geçmiş olsun tombikcim gerçekten çok zor alerji herseyde var sut cunku Allah yardimcin olsun

Tesekkur ederim cnm
Ayyy nane limon balli limonlu cay ictim ama akiyo burnum ins ogluma gecmez
Asıl şifasi kabuğunda cnim direk yesen daha iyi. Anne sütü korur kolay kolay geçmez diye okumuştum, olmaz bişi inşallah. aa bide soğanı 4 e bol bebişin baş ucuna koy soğan odada ki mikrobu alır. Eşim grip olduğunda o sayede bulaşmadi bana ve kızıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…