- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #16.241
prospektüsüne bi bak canım demir aç karna alınır diye biliyorum farklı ilaç bile olsa demir sonuçtaBize vegaferra verdi hemsire tok karna dedi
sütünden geçmez canım nefesinden geçmesin dikkat et ona sadece.geçmiş olsunKizlarrrr burnum akiyo ve cok halsizim lutfen oglusuma gecmesin ne yapmalıyım fikir verin baciskolatalarrrr
sağol canım kırmızı et de yemiyorum artık aç kaldım iyiceÇok Geçmiş olsun tombikcim gerçekten çok zor alerji herseyde var sut cunku Allah yardimcin olsun
Kk şifremi unutmuşum giremedim kaç gündür kızlar.@idilduam nerelerdesin? Atlattım mı gribi? Çocuklar iyileşti mi?
@Nurmuratkf sende kayipsin, nerelerdesin?
S sssn bebeğin uykusu düzene girdi mi?
2016 temmuz anneleri zayıflıyor ama link nasıl atıcam bilmiyorum kivalla yok link atarsan sevinirim 68 kiloyum bıngıl bıngıl geliyorum.......
Neredeyse bir ay var aramızda bizde 3 ağustos geç geldi benim bebişim4 aylık...1 temmuz doğumlu...seninki? bu arada biz hemşeriyiz
Amannn boşver kzuum bu yaşlıların hepsi bi ayrı Bi dünyaBen anne demym kız zaten babamın üvey halası ben de hala dym öyle diyodum evlenmeden önce değiştiremedim sonra da.bencede sağlıklı olsunlarda.benim moralimi bozmak için diyo ya .yoksa o da biliyo 15 kilo olamayacağını
Bende bi yerde okumuştum gerek olmadığını ama doktorumuza zamanı gelince sorucam canım teşekkür ederimcanım bizim doktor 5.ayda başlayalım gayet sağlıklı dedi
2016 temmuz anneleri zayıflıyor ama link nasıl atıcam bilmiyorum ki
Ya kiyamam sana. her şerde bi hayır derler umarım öyle olur cnmsağol canım kırmızı et de yemiyorum artık aç kaldım iyice
Canımmm :) teşekkür ederim
Ben tripper marka kullanıyorum canım bi arkadaşım hediye etmiştim tavsiye ederim.Sen neden memnun değilsin pekiKızlar pierre cardin araba pusetinden hiç memnun değilim acil yeni almak istiyorum önereceğiniz var mı
3 ay 4 günlük oldu teyzesi sagol biraz toparlak gidiyor suanlik bakalimAyy maşallah. .Tam 3 aylık mı? Boyu kilosu çok iyi.. bizim ki gibi iri bi bebek..
Tsk ederiz teyzosuuuMaşallah benim kuzuma
Sağol teyzesiiMaşallah doruk beye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?