- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #16.261
Masallah 4 aylik dimi bebis kilosu gayet yerinde. ari mamanin falan bi besleyiciligi yok cnm. ben ufak tadimliklar tattirdim geçen gun alerji etti yuzunu vermedim bir daha erken sanirim sutun varsa gerek yok bunlara 5 ayina kdr sut yoksads devam sutu ile desteklekızlar herkese selam zayıflamak isteyen varmı dedim ses çıkmadı demekki herkes ideal kilosuna inmiş ben hariçonun dışında 7.800 gram 63 cm aşımızı bugün olduk ....şok markette arı mama diye bişiy gördüm kullanan yada bilen varmı ? birde artık ek gıdaya geçsekmi haşlama sebze vs elma püresi ne diyorsunux var mı verenler
Benim de saçlarım çok dökülüyor yaBu arada benim de doğum yaptıktan 2.5 ay sonra saçlarım hayatımda hiç olmadığı kadar dökülmeye başladı. Ben de çözümü saçlarımı kestirmekte buldum. Hala dökülüyor ancak eskisi gibi değil...
Ne demek canım :)Canımmm :) teşekkür ederim
Canım nasıl kullanıyorsun acaba? Ben yaklaşık 77 ile doğuma gitmiştim, 70 ile eve dönmüştüm. Uzunca süre bu kiloda kaldım ama şu an 72.5-73 arası oldum ongünde 3 kilo aldım neredeyse. Çok üzülüyorum ama boğazım da durmuyorcanım bende aynıyım 68 kiloyum soğuk sıkım çörekotu yağı kullanıyorum 2 haftada 1.5 kilo vermişim
ben kullanıyorum travel sistem prieer cardin siz neden memnun degilsinizKızlar pierre cardin araba pusetinden hiç memnun değilim acil yeni almak istiyorum önereceğiniz var mı
O ufak tefek sıkıntılar da hallolur inşallah canım.Kk şifremi unutmuşum giremedim kaç gündür kızlar.
Canım çok şükür düzene girdi.tabi arada bazı geceler sıkıntılarımız oluyo ama eskisi gibi değil.bu aydan sonra daha da iyi oluruz diye tahmin ediyorum :)
Aynen bızımde oyle işte anlayamadım bır turlu gündüz yok hep gece uyurkenBiz de ayni şeyi yaşıyoruz
Ağlıyor inliyor gibi mızmızlanıyor o hareketi yaparken
Uyandırıp emziriyorum uyumaya devam ediyor bi ili saat sonra yine aynısını yapıyor geceleri ve akşamları
Nedendir bilemedim
Uyanmadan emzırıyorum canım kucakta memede bıraey yok ne zamanki yatırıyorum uyanır gıbı sağa sola sürtmeye baslıyor kafasını ama Sabaha kadar devam edıyor boyle 1 saate 1 inş en kısa surede gecerMuhtemelen uykusu ağır basıyor tam ememiyor tekrar acikiyor. tekrar emzir mutlaka canim. uyandırmana gerek yok ayrıca ben direk alıp emziriyorum gözünü açmadan emiyor dalıyor tekrar
Emniyet kemer kısmını başlık kısmını beğenmedim canımBen tripper marka kullanıyorum canım bi arkadaşım hediye etmiştim tavsiye ederim.Sen neden memnun değilsin peki
bizimde oyle iste haftada 1 oldu 3 kere.simdi kaka nobetindeyiz.yapsin tahlile goturcemKızlaaaaar kızım tuvaletimizde kıl gibi kan vardı bilgisi olan var mı
Emniyet kemer kısmını başlık kısmını beğenmedim canımben kullanıyorum travel sistem prieer cardin siz neden memnun degilsiniz
Bana da haber verır misin canım doktor ne dedi diyebizimde oyle iste haftada 1 oldu 3 kere.simdi kaka nobetindeyiz.yapsin tahlile goturcem
Canım nasılsın Deniz kızın nasıl iyisinizdir İnşallah bu sabah kızımın tuvaletinde kıl gibi kan gördüm alerji mi demişti doktor sana canımcanım bi kere biz de ince kılcal damar gibi kan gördüko çok önemli değilmiş. ondan iki hafta falan sonra baya kan geldi. o zaman alerji dedi dr. ondan sonra kan görmedik. diyete zor da olsa başladım dün biraz kaçamak yapmıştım bugün dışardaydım çok daha az yaptım yarın tam gaz başlıcam inşallah. et ve süt ürünleri çıkınca yiyecek şey kalmıyo ki
fethiye caddesinin bitiminde oturuyordum şimdi evlendim muğladayım sen?Neredeyse bir ay var aramızda bizde 3 ağustos geç geldi benim bebişimaaa gerçekten mii neresindensin kızz
teşekkür ederim arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?