2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Masallah 4 aylik dimi bebis kilosu gayet yerinde. ari mamanin falan bi besleyiciligi yok cnm. ben ufak tadimliklar tattirdim geçen gun alerji etti yuzunu vermedim bir daha erken sanirim sutun varsa gerek yok bunlara 5 ayina kdr sut yoksads devam sutu ile destekle

Benim de saçlarım çok dökülüyor ya Çocuğumun üstünden saç toplamaktan bıktım

Benim kızımda neredeyse doğduğundan beri mukuslu kaka sorunu var. Hatta doğduğu ilk gece ayaklarını çeke çeke ağlamıştı hep. Annem de ilgilenen doktora sorduğunda doktor daha o zaman süt alerjisi olabilir, dikkatli bakmışsınız ayağını çekiyor demenizden alerji olabileceğini düşünürüm dedi. Annem ebe olduğu için daha farklı gözlem yapabiliyor. Neyse daha doğum yapar yapmaz sütü peyniri yoğurdu iki üç gün kesmiştim, etkisi oldu mu hiç hatırlamıyorum.
O günden bu yana hiç azalmadı bu mukuslu kaka. Her kakamız böyle. Ben sorun olduğunu bile bilmiyordum. 2 gün önce doktora gittik 3 ay kontrol zamanımız zaten geçmişti. Dedim birkaç gün önce kan gördüm yer yer sümüksü gibiydi hatta dedim. Kakasında mukus oluyor dedim pek oralı olmadı. Şurda birkaç gün sonra nasılsa 4 aylık kontrolüne gideceğiz bu sefer direteceğim, tahlil yapılsın.
Bu arada bu mukuslu kaka için araştırma yaptığımda şöyle bir bilgiyle de karşılaştım. Bebekler eğer ön sütü fazla alıyorlarsa bu da sebep olabilirmiş. Önceden dikkat etmiyordum ama artık mümkün olduğunca en son emzirdiğim göğsümü bir sonrakinde ilk vermeye çalışıyorum, umarım en iyi ihtimalle bundan dolayıdır..

canım bende aynıyım 68 kiloyum soğuk sıkım çörekotu yağı kullanıyorum 2 haftada 1.5 kilo vermişim
Canım nasıl kullanıyorsun acaba? Ben yaklaşık 77 ile doğuma gitmiştim, 70 ile eve dönmüştüm. Uzunca süre bu kiloda kaldım ama şu an 72.5-73 arası oldum ongünde 3 kilo aldım neredeyse. Çok üzülüyorum ama boğazım da durmuyor

O ufak tefek sıkıntılar da hallolur inşallah canım.

Salgın varmış bizim oğlanda hasta. . Garibim öyle öksürüyor ki insanın içi gidiyo.. dikkat edin bebişlere

Aynen bızımde oyle işte anlayamadım bır turlu gündüz yok hep gece uyurken

Muhtemelen uykusu ağır basıyor tam ememiyor tekrar acikiyor. tekrar emzir mutlaka canim. uyandırmana gerek yok ayrıca ben direk alıp emziriyorum gözünü açmadan emiyor dalıyor tekrar
Uyanmadan emzırıyorum canım kucakta memede bıraey yok ne zamanki yatırıyorum uyanır gıbı sağa sola sürtmeye baslıyor kafasını ama Sabaha kadar devam edıyor boyle 1 saate 1 inş en kısa surede gecer

Canım nasılsın Deniz kızın nasıl iyisinizdir İnşallah bu sabah kızımın tuvaletinde kıl gibi kan gördüm alerji mi demişti doktor sana canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…