2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

evet 4 aylı 1 temmuz doğumlu.sütüm yeterli değil devam sütü veriyorum bende ama ek gıdaya geçen varsa durum ne diye merak ettim sağol

aynı kiloda gitmişiz canım doğuma.aynen bende yemeden duramıyorum ..soğuk sıkım çörekotu yağını sabah aç karnına yemeklerden yarım saat önce bir çay kaşığı içiyosun üstüne ılık su içebildiğin kadar fakat herhangi bi sağlık sorunun varsa doktorunla görüştükten sonra kullan

Uyanmadan emzırıyorum canım kucakta memede bıraey yok ne zamanki yatırıyorum uyanır gıbı sağa sola sürtmeye baslıyor kafasını ama Sabaha kadar devam edıyor boyle 1 saate 1 inş en kısa surede gecer
Oy kuşum kucağında çok rahat demek ki orda uyuyakalıyor hemen doyamiyor

Canim sütünün yeterli olmadığını nasıl anladın?

hemen hemen birçoğumuzun bebeği bu aylarda sümüksü kaka yapmaya başladı. Hava değişiminden de etkileniyor olabilirler mümkün olduğunca sıcak tutmaya çalışalım bebişlerimizi. Nette araştırırken şöyle bir doktor yazısına denk geldim: bebekleri sık emzirmek sümüksü kakaya sebep olurmuş bağırsak daha öncekini sindirmemişken tekrar emzirildiği için bağırsakta yük oluşuyor ve bunu sümüksü kaka olarak atıyormuş bu durum artınca anüste çatlak buna bağlı olarak kakada kan da görülebiliyormuş. alerji mi diye düşünmeden önce hala bebeklerinizi 1-2 satte bir emziriyorsanız, bebeklerin emzirme aralığını açın gece de gündüz de 3,5-4 saatte bir emzirin eğer hala düzelmiyorsa o zaman alerjiden yada başka bir rahatsızlıktan şüphe edilebilir.

matsiyahoje immm geçmiş olsun yazamadım bir türlü sana nasılsın ? Alerji diyeti nasıl gidiyor deniz nasıl duzeldimi kakası huysuzluğu
Sağol canım çok perişanım açım deniz huzursuz uyumuyor ağlıyor özellikle geceleri zindan etti bize allahın gücüne gitmesin bazen bıktım diyorum sonra pişman oluyorum o da isteyerek yapmıyo acı çekiyor çocuk ama ben de bittim babası da dört beş saatlik uykuyla işe gidiyor çok zor önce kolikti o bile bu kadar zor olmadı çocuk katılıyor akşamları. şimdi başladı yavaş yavaş ay bi sordun bin ah işittin hakkını helal et

Canım nasılsın Deniz kızın nasıl iyisinizdir İnşallah bu sabah kızımın tuvaletinde kıl gibi kan gördüm alerji mi demişti doktor sana canım
Evet canım ama kıl gibi değil bizimki ciddi kandı ama bi arkadaşın dediğin gibiydi ona da alerji demişler.kakayı 30 dk içinde tahlile götürmen lazım tahlil yaptırmak istersen

Cok gecmis olsun canim o gece aglamalari uyumamalari insani canindan bezdiriyor Allah saglik sihhat versin biran once gece uykusuna donsun bebislerimiz

Canım alerjiden mi oluyor bunlar canım benim ya çabuk geçer İnşallah canım

matsiyahoje im ooy kıyamam ben denizide annesine de..Geçecek bunlar da Allahın izniyle canım birazcık daha sabır.herşey düzene girecek inşallah açlıkta zor birde emzirince insan halsiz kalıyor

Bu arada olur mu öyle şey canım benim helal olsun tabi dinlemek için sordum :)

Kızlar benim oğlanın pipisi sürekli içine kaçıyo. Eşim normal dedi ama her bezi açışımda öle. Sünnet oldu doğduğunda ondan mı acaba? Yoksa küçük olduğundan mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…