2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kızlar benim oğlanın pipisi sürekli içine kaçıyo. Eşim normal dedi ama her bezi açışımda öle. Sünnet oldu doğduğunda ondan mı acaba? Yoksa küçük olduğundan mı
Erkekler daha hakimdir bu konuya, biz yeni sünnet olduk daha yaşamadık ama bezi çiş dolunca baskı yapıyor olabilir diye tahmin ediyorum

Ayy bende sevinmiştim topik arkadaşı buldum kendime görüşebiliriz diye ben karamurseldeyim canım
Aa kizz bende izmitliyim karamurseli gorunce atladım lafa.bende orduevinin ordaki askerlik subesinin oralarda oturuyordun istbula gelin geldim.anneme gdyrz izmite :) güzel memleketim

Bende bebeğimi çok şık emziriyorum bende rastladım kana bunu öğrendiğim ıyi oldu

matsiyahoje im ooy kıyamam ben denizide annesine de..Geçecek bunlar da Allahın izniyle canım birazcık daha sabır.herşey düzene girecek inşallah açlıkta zor birde emzirince insan halsiz kalıyor
aynen öyle canın zor gerçekten gündüz idare ediyorum da gece ciddem zorluyor

Bizimki kaka yapmiyo ki kan mukus ne var goremiyoruz fitille yaptiriyorum acemi gibi oluyorum yavrum kurtuldu diye sevinip bakmayi unutuyorum :))

geçmiş olsun allah damatlıgıjıda göstersin lokal anesteziylemi oldunuz yoksa genel mi lüften ayrıntılarını anlaturmısınız bizde yaptırcaz sünnet kafamız cok karışık
Canım cok küçük oldugu için genel degil lokal anestezi oldu gittik iki tane fitil yaptılar sonra ameliyathaneye aldılar cıktıktan sonra bi fitil daha yapıldı sadece ilk 5 dakka zor gecti benim için sonra uyudu hersey normale döndü yani korkacak bişi yok canım bebişinde rahat atlatır insallah

Uyanmadan emzırıyorum canım kucakta memede bıraey yok ne zamanki yatırıyorum uyanır gıbı sağa sola sürtmeye baslıyor kafasını ama Sabaha kadar devam edıyor boyle 1 saate 1 inş en kısa surede gecer

canım benimki de bu ay 4.ay yani aynı dediğin gibi uyumaya başladı çözümü 2 yastık arasına koymakta buldum normal yatırınca deli gibi çırpınıyor uykusu var ama kendini uyandırıyor iki yastık arasına koyunca sağa dönse yastık, sola dönse yastık yüzünü yapıştırıyor öyle uyuyor bir daha da uyanmıyor eğer dalmakta sıkıntı yaşarsa da telefonu uçak moduna alıp fön sesi ya da ninni açıyorum gidiyor hemen

Erkekler daha hakimdir bu konuya, biz yeni sünnet olduk daha yaşamadık ama bezi çiş dolunca baskı yapıyor olabilir diye tahmin ediyorum
Canım sünnetten sonra pipi ne zaman tam anlamıyla düzeliyo biz yeni sünnet olduk dikişler var sizlik ve morluk var normal mi ne zaman geçiyo öyle görmeye dayanamıyorum valla

Kızlar affedersiniz ama bebeğimin kakası aşırı katı herkesin mi böyle acaba? 4aylık olacağız 5 güne kadar inşallah

canım aşırı katıdan kastın nedir? ben uzun zamandır mama ile besliyorum, anne sütü aldığı gibi sıvı değil artık daha koyu ama katı diyebileceğim kadar katı değil. Bazen çok cıvık bazen de daha koyu oluyor ama beni rahatsız etmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…