2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

4 aylik bebeğe ek gidami dusunuyosunuz

akans canım 4.ayda çevremdeki herkes başla başla diye başımın etini yedi biliyorsun benimki sadece mama ile besleniyor çünkü. 4.ay kontrolümüzde doktorumuz tadına baktır ama öğün olarak verme dedi ona da sadece ev yapımı yoğurda izin verdi arada tadına baktırıyorum çok çok az... 5.ayda ayrıntılı anlatacağım nasıl başlaman gerektiğini şimdi verme dedi

Kızlar oglusları sünnet olanlar pipi ne zaman iyileşmeye başlıyo ucu kırmızı dikişler şis morluklar var ne zaman geciyo bunlar kontrole gittiniz mi sünnetten sonra bide gitmeliyim

4.ay zaten tadimla geciyor.ogune gecmek 1 ayi buluyor.ben de tadimlardayim

Kızlar bebeklerin hareketleri nasıl.2 gün var 4 aylık olmamıza.sizce neler yaoması gerekir.kendi yapar mı benim teşvikim gerekir mi

Canim sütünün yeterli olmadığını nasıl anladın?
yeterli kilo alımı yoktu canım hatta veriyordu o nedenle doktor tavsiye etti fakat emzirmeyi kesme biraz güçlensin keseriz dedi ama yinede devam ediyorum aç kalıyor diye bazen içmiyor bazen içiyor mamayı geceyi emerek tamamlıyoruz gündüzleri takviye yapıyorum

akans
ben tattiriyorum yavas yavas.kaka tahlili verdik onun sonucu cikinca tadimlara devam edecegim
neler verdin örneğin fikir olsun en azından...kaka tahlili neden verdiniz gereklimi acaba düzenli doktor kontrolü yaptırmıyorum ben kilo boy sağlık ocağında baktırıyorum gitmelimiyiz sence

o zaman bizede anlatırsın bende evde yapıyorum yoğurdu ama emin olamadım ...nasıl oldu bebişin kilosu yerindemi hepten kestimi emmeyi

kızlar sağlık ocağının verdiği kan damlasında paraben var haberiniz olsun değiştiren güvenli marka bulan varsa yazın lütfen misam matsiyahoje bütün arkadaşlar

Bende deneyım bır oyle valla ne o duzgun uyuyor nede ben Dr sorucam haftaya yazarım burayada

Aa kizz bende izmitliyim karamurseli gorunce atladım lafa.bende orduevinin ordaki askerlik subesinin oralarda oturuyordun istbula gelin geldim.anneme gdyrz izmite :) güzel memleketim
Bi şey söyleyeyim mi sana resmini gördüğümde buralı olabileceğini düşünmüştüm ayy sende mi bırakıp gittin kızz vallahi güzel

neler verdin örneğin fikir olsun en azından...kaka tahlili neden verdiniz gereklimi acaba düzenli doktor kontrolü yaptırmıyorum ben kilo boy sağlık ocağında baktırıyorum gitmelimiyiz sence
kakasinda 2 3 sefer ip gibi kan vardi.hem de mukusluydu.o sebeple verdim.yani 1 yasina kadar doktor kontrolu gerekli diyorlar fiziksel ve mental gelisimi vs doktor daha iyi biliyor ve yonlendiriyor.oturmasi kalkmasi kavramasi donmesi gozlemliyor.aile hekimleri o kadar ilgili midir bilemiyorum.
ozel olarak birsey yapmadim kizima.sekersiz erik kompostosu vardi ev yapimi.1 kasik ondan verdim.haslanmis patatesten cok az verdim.pekmez tattirdim.armut erik ve uzum yalattim sadece.bi 10 gun sonra duzenli vermeye baslicam.yogurt senze meyve sirasiyla gidicem.2 gun tattiricam ayni besini

Kızlaar benim oğlunda uyurken oynuyor hareket ediyor kendi uyandırıyordu ben doğduğundan beri yüzüstü uyutuyorum çok rahat uyuyor

kızlar sağlık ocağının verdiği kan damlasında paraben var haberiniz olsun değiştiren güvenli marka bulan varsa yazın lütfen misam matsiyahoje bütün arkadaşlar
ek gidaya gecince ferrimixin sase diye birsey var.damla yerine onu kullanmayi dusunuyorum.ama icerigini incelemedim.meyveye sebzeye 1 sase dokup gidayla beraber veriyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…