- 12 Mart 2011
- 1.161
- 969
- 123
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #16.341
Canım 10 gün sonra şişlik kalmadı, dikişler 20.günümüz ama hala duruyor ama hiçbir sıkıntı olmadı çok şükür. Herzaman iyiki yaptık diyorum bebekken daha kolay ve çabuk iyileşiyorlar. Oğluşların sağlığı yerinde olsunda aşı gibi buda gerekli olan birşeydi. Sen dikkat et çişini yapıyorsa, idrar yolunda enfeksiyon yoksa tamamdır hepsi geçecek merak etme. Allah başka dert vermesinCanım sünnetten sonra pipi ne zaman tam anlamıyla düzeliyo biz yeni sünnet olduk dikişler var sizlik ve morluk var normal mi ne zaman geçiyo öyle görmeye dayanamıyorum valla
canım nasıl tarif edeyim bilmiyorum ama süt içen bir 4 aylık bebeğe göre oldukça katı geliyor bana, bende çok doymadığı bazı zamanlarda günde bir kez mama veriyorum okadar. Kabız bebeğim zaten ama kakasını bacaklarını kaldırdığımda zorla ve oldukça katı yapıyorcanım aşırı katıdan kastın nedir? ben uzun zamandır mama ile besliyorum, anne sütü aldığı gibi sıvı değil artık daha koyu ama katı diyebileceğim kadar katı değil. Bazen çok cıvık bazen de daha koyu oluyor ama beni rahatsız etmedi
geçmişler olsun inşalah kötü bişiy çıkmaz ...takip edecek bi doktor bulamadık ..kısıtlı bir yer burası maalesef araştırmaya çalışıyorum ne yapayım ...bilgi alışverişi bu yönde çok yardımcı oluyor o açıdan...haberleşelim ozaman en azından fikir olurkakasinda 2 3 sefer ip gibi kan vardi.hem de mukusluydu.o sebeple verdim.yani 1 yasina kadar doktor kontrolu gerekli diyorlar fiziksel ve mental gelisimi vs doktor daha iyi biliyor ve yonlendiriyor.oturmasi kalkmasi kavramasi donmesi gozlemliyor.aile hekimleri o kadar ilgili midir bilemiyorum.
ozel olarak birsey yapmadim kizima.sekersiz erik kompostosu vardi ev yapimi.1 kasik ondan verdim.haslanmis patatesten cok az verdim.pekmez tattirdim.armut erik ve uzum yalattim sadece.bi 10 gun sonra duzenli vermeye baslicam.yogurt senze meyve sirasiyla gidicem.2 gun tattiricam ayni besini
araştıralım ben çöpe atıcam sağlık o cağından aldığımı kızım bu gün çok huysuz belkide damladan oldu bilmiyorumek gidaya gecince ferrimixin sase diye birsey var.damla yerine onu kullanmayi dusunuyorum.ama icerigini incelemedim.meyveye sebzeye 1 sase dokup gidayla beraber veriyorsun
Amin canım aynen nasıl olsa olacaktı bende diyorum iyi ki yaptırdık ama siş felan görünce bi an önce iyileşsin istiyorum canım bardak koyuyorum ben kac gün daha bardaklı bezleyim bu gün 3.günümüzCanım 10 gün sonra şişlik kalmadı, dikişler 20.günümüz ama hala duruyor ama hiçbir sıkıntı olmadı çok şükür. Herzaman iyiki yaptık diyorum bebekken daha kolay ve çabuk iyileşiyorlar. Oğluşların sağlığı yerinde olsunda aşı gibi buda gerekli olan birşeydi. Sen dikkat et çişini yapıyorsa, idrar yolunda enfeksiyon yoksa tamamdır hepsi geçecek merak etme. Allah başka dert vermesin
Benim kizla uğraşıyorum canım ne yapayım hep ilgi istiyor beni gormeyince agliyor :) bugun dip kose derken komple evi temizledim iki aya kadarda tasincaz yan binaya yeni yapiliyo esimin teyzesinin apartman bakalm.temizlik yaptim yoruldum anca uzandim uyuttum emmeye kalkti emerken agladi hirs yapiyoCanım iyiz sükür sen nasılsın nerelerdeydin
Ahh bacım ahh gitmek istermiydim hiç.ilk baslarda ne zor geliyordu bana izmite girince baslardim aglamaya simdi 2 seneme yeni girdim.alıştım zorundayiz napalm.memleket gibisi yokBi şey söyleyeyim mi sana resmini gördüğümde buralı olabileceğini düşünmüştüm ayy sende mi bırakıp gittin kızzvallahi güzel
Amin canım bende pek girmedim valla bebişle ugrasıyorum valla iyi canım cok şükür atlattık bakalımScss2016 sunnet olmus bebisin nasil gecti iyimi simdi canim ? Gecmis olsun oncelikle Allahim damatliginida gosterir insallah
Çok geçmiş olsun canım doktor herhangi bir tedavi önermedi mi canım bir şey yapıyor musunuz diyet dışındaevet canım alerjiden oluyormuş diyet de yapıyorum ama geçmedi bi türlü
Ne kullanacaksın prkş canım onun yerinearaştıralım ben çöpe atıcam sağlık o cağından aldığımı kızım bu gün çok huysuz belkide damladan oldu bilmiyorum
Bence 3.günden sonra bezini zeytinyağla bardağı kullanma artık, büyük numara bez kullanırsan sık sık değiştir. 1 haftası doluncada yumuşacık bebek lifini bebek sabunuyla köpürt çok hafif ovala üstündeki sarı tabaka suyla gidecek hep, ohh mis gibi iyileşecek inşallahAmin canım aynen nasıl olsa olacaktı bende diyorum iyi ki yaptırdık ama siş felan görünce bi an önce iyileşsin istiyorum canım bardak koyuyorum ben kac gün daha bardaklı bezleyim bu gün 3.günümüz
Iyi bari sevindim canım iyi olunda gerisi bos :)Amin canım bende pek girmedim valla bebişle ugrasıyorum valla iyi canım cok şükür atlattık bakalım
Canım ben buhar makinası aldım dün ilk defa çalıştırdım çok çalıştırmadım 2 saat ama sanki odayı soğutuyor onun dışında eksi bir yanını görmedimKızlaaar
Sizler odanızı nasıl nemlendiriyorsunuz?
Kalorifer veya kombi açıkken?
Yavrum üşüyor mu nemsizlikten mi anlamadım burnu tıkalı gibi hırlıyor
Kıyamam
6 ay dolmadan asla verilmez cunku bagirsaklari gelismez cevrenizdekiler yanlis yapiyor sizde onlari uyárin benceverenler varmı diye merak ettim ...çevremde veren oluyor ama araştırmak istedim herkes ne durumda diye
6 aydan once verilebiliyor.kati cumleler kurmayalim.Almanyadaki arkadasim orada 4 ayliktan itibaren tadimlara baslatildigini soyluyor.ulkemizde de 4ten sonra tadimlara baslatan doktorlar var ozellikle sadece mama alan bebeklere.eskiden 6 ay kurali diye birsey de yokmus.annelerimiz 4ten bile erken baslarmis.hicbirimizde de bir sorun olmamis.verilen besin sadece tadim ogune gecis zaten 6yi buluyor.bu durum tamamen kisinin tercihidir tartismaya aciktir.isteyen 4 te isteyen 5 te isteyen 6da baslar.ben cok arastirdim tercihim yavas yavas tadimlara baslamak oldu.doktorum bu ay sonunda baslatacak mesela yani 5te.doktorlar bile hemfikir degil bu konuda6 ay dolmadan asla verilmez cunku bagirsaklari gelismez cevrenizdekiler yanlis yapiyor sizde onlari uyárin bence
araştırıyorum fakat çoğunda paraben var ne yapacağımı bilmiyorum...doktorlar anne karnında demiri depoladığını 6 aydan önce demir ihtiyacı olmadığını belki azalmıştır denilerek demir takviyesi yapılmaması gerektiğini eğer demir değeri yükselirse bebeğin zehirlenebileceğini asla test yapılmadan verilmemesi gerektiği konusunda hem fikirler.ben muallaktayımNe kullanacaksın prkş canım onun yerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?