- 1 Haziran 2012
- 2.223
- 858
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #16.361
doktorlar asla diye net konuşmuyorlar ...siz bu onuda netleşmiş bir zarar gördünüzmü 6 aydan önce verilen gıdalarda ...bende çok emin olmamakla birlikte 4 ayda tadımlar başladı diye takip ediyorum bu forumda...net bir bilgi yok fakat verenlerdede sorun yaşayan görmedim her çocuk farklıdır zaten öğün değil tadımdan söz ettim6 ay dolmadan asla verilmez cunku bagirsaklari gelismez cevrenizdekiler yanlis yapiyor sizde onlari uyárin bence
günaydınlarrrrr uykusuz bir gecenin ardındangunaydin guzel anneler
Günaydın canım aynı sıkıntı bizde de var ayakta sallanacak beyimiz illa, ben dünden itibaren bir program uygulamaya başladım dun gece pek olumlu yanıt vermedi ama devam edecem bakalım nasıl olacakGunaydin kizlar :)
Artik 4 aylik olduk. uyku egitimine baslayabiliriz. benimki ayakta sallamadan hayatta uyumuyir. son gunlerde geceleri cok sık uyanmaya basladi. gunduzleri de kisa kisa uyuyor.
Nasil bi yontwm uygulamak lazim. benim gibi uykusuz anne var mi aranizda? :)
Evet 1 hafta sonra kontrol oluyo cnm 3 gun banyo yokPeki tekrar kontrole gittiniz mi canım
Gunaydin :) benimkide kucakta uyuyo.hem gaz problemi hem uykuya zor dalmasi nedeniyle kucakta pispislayarak uyudu hep.Gunaydin kizlar :)
Artik 4 aylik olduk. uyku egitimine baslayabiliriz. benimki ayakta sallamadan hayatta uyumuyir. son gunlerde geceleri cok sık uyanmaya basladi. gunduzleri de kisa kisa uyuyor.
Bende sağlik ocaginin verdiği kan damlasini vermedim arastirinca nette kendi doktorumuza danisip vericemaraştırıyorum fakat çoğunda paraben var ne yapacağımı bilmiyorum...doktorlar anne karnında demiri depoladığını 6 aydan önce demir ihtiyacı olmadığını belki azalmıştır denilerek demir takviyesi yapılmaması gerektiğini eğer demir değeri yükselirse bebeğin zehirlenebileceğini asla test yapılmadan verilmemesi gerektiği konusunda hem fikirler.ben muallaktayım
Hangi yontemi uyguluyosun pekiGünaydın canım aynı sıkıntı bizde de var ayakta sallanacak beyimiz illa, ben dünden itibaren bir program uygulamaya başladım dun gece pek olumlu yanıt vermedi ama devam edecem bakalım nasıl olacak
bizim doktorumuz 3.aydan sonra günde 1-2 cay kasıgı meyve suyu baslattı bir zararı olsa başlatmazdı tabiki. zaten öğün olarak değil sadece tadım amaçlı .doktorlar asla diye net konuşmuyorlar ...siz bu onuda netleşmiş bir zarar gördünüzmü 6 aydan önce verilen gıdalarda ...bende çok emin olmamakla birlikte 4 ayda tadımlar başladı diye takip ediyorum bu forumda...net bir bilgi yok fakat verenlerdede sorun yaşayan görmedim her çocuk farklıdır zaten öğün değil tadımdan söz ettim
Ben de uyku egitimine bian once baslamak istiyorum ama daha nasil yapacagima karar veremedim. aglatmadan uykuya dalmasini saglamak zor galiba. ama yapmam lazim gece kalkip kendi kendine konusuyo duzeni iyice bozulduGunaydin :) benimkide kucakta uyuyo.hem gaz problemi hem uykuya zor dalmasi nedeniyle kucakta pispislayarak uyudu hep.
Ben bi kac gundur gozleri kapanmaya baslayip sakinlesip tam dalmadan yatagina birakiyorum.onceden kucagimda tam dalmasini bekliyodum onu biraktim artik.boylede dudak emmeye basladi dudak emerek uyuyoaliskanlik yapacak diye korkuyorum.
Zamanla daha erken yatagina birakmaya baslicam ama kimbilir ne zaman cok mizmizlaniyo kiyamiyorum
İşte o benim uykusuz anneGunaydin kizlar :)
Bu aylardaki çocukların gündüz 4 5 saat toplamda 13 14 saat uyuması gerekmiş, ben şöyle yapıyorum sabah 8 de uyanıyor 10da uyutuyorum 1 1bucuk saat uyuyor sonra tekrar 2 saat bekletip uyutuyorum bu şekilde 6 veya 6bucuga kadar uyguluyorum sonra 9da gece uykusuna geçiyor gece toplamda 1 saat oyalanıyor sayıyorum bir günümüz boyle geçiyorHangi yontemi uyguluyosun peki
Canım biz 20 günlük sünnet ettirdik şişme morluk falan olmadı hatta hiç anlamadan atlattık o süreci şükür. Tabii küçük olduğu için öle oldu. Max 1 haftaya toparlar seninkideCanım sünnetten sonra pipi ne zaman tam anlamıyla düzeliyo biz yeni sünnet olduk dikişler var sizlik ve morluk var normal mi ne zaman geçiyo öyle görmeye dayanamıyorum valla
Benimde öle doktor damla verdi ciğerine inmesin diyeKızlaaar
Sizler odanızı nasıl nemlendiriyorsunuz?
Kalorifer veya kombi açıkken?
Yavrum üşüyor mu nemsizlikten mi anlamadım burnu tıkalı gibi hırlıyor
Kıyamam
kakada kan yoksa alerji de yok mudur bilmem dr daha iyi bilir ama evet kültürde bakterilere bakıyorlaralerji yok budurumda degilmi.kulturde mikroba bakiliyor diye biliyorum
Sağol canım amin inşallah hergün dua ediyorum alerji yapan neyse bulalım bi daha ağzıma sürmicemCanimcim allah sabir versin yrd etsin bi an önce tum dertleriniz bitsin ins
ben ferrum kullanıyorum onda da varmış bi araştırayım bakalımkızlar sağlık ocağının verdiği kan damlasında paraben var haberiniz olsun değiştiren güvenli marka bulan varsa yazın lütfen @misammatsiyahoje bütün arkadaşlar
Çok geçmiş olsun canım doktor herhangi bir tedavi önermedi mi canım bir şey yapıyor musunuz diyet dışında
Sağol canım yok diyet yap on gun sonra gel dedi neye alerjısı olduğunu deneyerek öğrencez galibaÇok geçmiş olsun canım doktor herhangi bir tedavi önermedi mi canım bir şey yapıyor musunuz diyet dışında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?