2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

6 ay dolmadan asla verilmez cunku bagirsaklari gelismez cevrenizdekiler yanlis yapiyor sizde onlari uyárin bence
doktorlar asla diye net konuşmuyorlar ...siz bu onuda netleşmiş bir zarar gördünüzmü 6 aydan önce verilen gıdalarda ...bende çok emin olmamakla birlikte 4 ayda tadımlar başladı diye takip ediyorum bu forumda...net bir bilgi yok fakat verenlerdede sorun yaşayan görmedim her çocuk farklıdır zaten öğün değil tadımdan söz ettim

Günaydın canım aynı sıkıntı bizde de var ayakta sallanacak beyimiz illa, ben dünden itibaren bir program uygulamaya başladım dun gece pek olumlu yanıt vermedi ama devam edecem bakalım nasıl olacak

Gunaydin :) benimkide kucakta uyuyo.hem gaz problemi hem uykuya zor dalmasi nedeniyle kucakta pispislayarak uyudu hep.
Ben bi kac gundur gozleri kapanmaya baslayip sakinlesip tam dalmadan yatagina birakiyorum.onceden kucagimda tam dalmasini bekliyodum onu biraktim artik.boylede dudak emmeye basladi dudak emerek uyuyo aliskanlik yapacak diye korkuyorum.
Zamanla daha erken yatagina birakmaya baslicam ama kimbilir ne zaman cok mizmizlaniyo kiyamiyorum

Bende sağlik ocaginin verdiği kan damlasini vermedim arastirinca nette kendi doktorumuza danisip vericem

bizim doktorumuz 3.aydan sonra günde 1-2 cay kasıgı meyve suyu baslattı bir zararı olsa başlatmazdı tabiki. zaten öğün olarak değil sadece tadım amaçlı .

Ben de uyku egitimine bian once baslamak istiyorum ama daha nasil yapacagima karar veremedim. aglatmadan uykuya dalmasini saglamak zor galiba. ama yapmam lazim gece kalkip kendi kendine konusuyo duzeni iyice bozuldu

İşte o benim uykusuz anne

Hangi yontemi uyguluyosun peki
Bu aylardaki çocukların gündüz 4 5 saat toplamda 13 14 saat uyuması gerekmiş, ben şöyle yapıyorum sabah 8 de uyanıyor 10da uyutuyorum 1 1bucuk saat uyuyor sonra tekrar 2 saat bekletip uyutuyorum bu şekilde 6 veya 6bucuga kadar uyguluyorum sonra 9da gece uykusuna geçiyor gece toplamda 1 saat oyalanıyor sayıyorum bir günümüz boyle geçiyor

Canım sünnetten sonra pipi ne zaman tam anlamıyla düzeliyo biz yeni sünnet olduk dikişler var sizlik ve morluk var normal mi ne zaman geçiyo öyle görmeye dayanamıyorum valla
Canım biz 20 günlük sünnet ettirdik şişme morluk falan olmadı hatta hiç anlamadan atlattık o süreci şükür. Tabii küçük olduğu için öle oldu. Max 1 haftaya toparlar seninkide

Kızlaaar

Sizler odanızı nasıl nemlendiriyorsunuz?

Kalorifer veya kombi açıkken?

Yavrum üşüyor mu nemsizlikten mi anlamadım burnu tıkalı gibi hırlıyor
Kıyamam
Benimde öle doktor damla verdi ciğerine inmesin diye
Damla aldığımızdan beri katı katı sümükler çıkarıyorum burnundan

kizimin cok sukur uyku problemi cok olmadi.uyku insanda sinir yapiyor annede de sabir kalmiyor.
benim kizim sabah 8 9 gibi kalkiyor.10 11 gibi bi daha uyuyor.oglen de kisa kisa sekerlemelerimiz var.aksamustu 1 2 saat uyuyor 6 8 arasi.gece uykusuna gecis 11 gibi oluyor.genellikle 5e kadar hic uyanmiyor.

matsiyahoje rabbin yardimcin olsun.cok cok zor alerji durumu.ama beslenme icin diyetisyen destegi alsan bu surecte sutun etkilenmez.insan ne yiyecwgini sasirir cunku

Çok geçmiş olsun canım doktor herhangi bir tedavi önermedi mi canım bir şey yapıyor musunuz diyet dışında

Çok geçmiş olsun canım doktor herhangi bir tedavi önermedi mi canım bir şey yapıyor musunuz diyet dışında
Sağol canım yok diyet yap on gun sonra gel dedi neye alerjısı olduğunu deneyerek öğrencez galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…