2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Bnde benzer saatlerde uyutuyorum ama ayakta sallamadan asla uyumuyor. bide gece uyaninca senin bebis hemen uyuyor mu tekrardan. benimki gece 3-4 gibi kalkiyor 2 saat kadar uyumuyor

Masallah. oglum en fazla 3 saat uyuyor deliksiz. ben de uyumak istiyorum artikkkk.

Dunya saglik orgutunun kesin bilgisidir bu bazi ulkeler ek gidaya 4. Ayda gecer ve bagirsak sorunu yasayan bebekler hastaneleri doldurur buda net bir bilgidir. Ek gidayi 4. Ayda gecin diyen dr un ettigi yeminden suphe ederim ve bir daha semtine dahi ugramam ilk 6 ay sadece annet sutu diye bosuna dememisler. Anne sutunun verilemedigi durumlarda da sadece mama verilmelidir. Iyi dr lar da boyle soyler zaten.

Canım ben buhar makinası aldım dün ilk defa çalıştırdım çok çalıştırmadım 2 saat ama sanki odayı soğutuyor onun dışında eksi bir yanını görmedim

Soğuk üflüyor dı mı
Beni düşündüren şey bu işte
Ama almadan da olmaz
Kaç tl ye aldın marka ne canım

Benimde öle doktor damla verdi ciğerine inmesin diye
Damla aldığımızdan beri katı katı sümükler çıkarıyorum burnundan
Ay kıyamam Rabb im şifa versin inşaallah
Ben de burnunu temizledim ama hırıltı devam

Sahihuban peteklerde suluk var hep.bazen kizimin canasirlarini yikadigimda bi kac parca atiyorum petege.
Mantıklı imiş canım
Biz de petekli soba
Üzerine su koyduk kapta ama hiç buharlaşmadı
Ketılı çalıştırdık çok işe yaradı
Ama buhar mak almamız gerk

Bnde benzer saatlerde uyutuyorum ama ayakta sallamadan asla uyumuyor. bide gece uyaninca senin bebis hemen uyuyor mu tekrardan. benimki gece 3-4 gibi kalkiyor 2 saat kadar uyumuyor
Yok en fazla 15 dk uyumaz, normalde emip geri uyurdu buaralar beşikte değil ayakta sallanarak uyumak istiyor

Kızlar acil yardiminiza ihtiyacim var demir ilacı ni nasıl veriyorsunuz ben çocuğun heryerini ilaç yaptım resmen birde koyu renk olduğundan kıyafetler gitti hep leke leke oldu

Kızlar oğlumun bu kez de çenesinde göğsünde kırmızı benekler çıktı nedir ne değilidir yavruöun üçtür farklı şeyler çıkıyor vücudunda
Ayrıca eskisi gibi uyumaz oldu
Uyku saatimiz azaldı
Deliksiz iki saat uyurken şimdi üç kez felan uyanıyor hem de ağlayarak
Nedendir anlamıyorum
Bugün sanırım dr A gidecez yine

kakası ne durumda canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…