- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #16.381
Diyetisyen akrabam var canım o yardım edecek de önce kızımın neye alerjisi olduğunu bulmam lazımmatsiyahoje rabbin yardimcin olsun.cok cok zor alerji durumu.ama beslenme icin diyetisyen destegi alsan bu surecte sutun etkilenmez.insan ne yiyecwgini sasirir cunku
Bnde benzer saatlerde uyutuyorum ama ayakta sallamadan asla uyumuyor. bide gece uyaninca senin bebis hemen uyuyor mu tekrardan. benimki gece 3-4 gibi kalkiyor 2 saat kadar uyumuyorBu aylardaki çocukların gündüz 4 5 saat toplamda 13 14 saat uyuması gerekmiş, ben şöyle yapıyorum sabah 8 de uyanıyor 10da uyutuyorum 1 1bucuk saat uyuyor sonra tekrar 2 saat bekletip uyutuyorum bu şekilde 6 veya 6bucuga kadar uyguluyorum sonra 9da gece uykusuna geçiyor gece toplamda 1 saat oyalanıyor sayıyorum bir günümüz boyle geçiyor
Masallah. oglum en fazla 3 saat uyuyor deliksiz. ben de uyumak istiyorum artikkkk.kizimin cok sukur uyku problemi cok olmadi.uyku insanda sinir yapiyor annede de sabir kalmiyor.
benim kizim sabah 8 9 gibi kalkiyor.10 11 gibi bi daha uyuyor.oglen de kisa kisa sekerlemelerimiz var.aksamustu 1 2 saat uyuyor 6 8 arasi.gece uykusuna gecis 11 gibi oluyor.genellikle 5e kadar hic uyanmiyor.
Dunya saglik orgutunun kesin bilgisidir bu bazi ulkeler ek gidaya 4. Ayda gecer ve bagirsak sorunu yasayan bebekler hastaneleri doldurur buda net bir bilgidir. Ek gidayi 4. Ayda gecin diyen dr un ettigi yeminden suphe ederim ve bir daha semtine dahi ugramam ilk 6 ay sadece annet sutu diye bosuna dememisler. Anne sutunun verilemedigi durumlarda da sadece mama verilmelidir. Iyi dr lar da boyle soyler zaten.doktorlar asla diye net konuşmuyorlar ...siz bu onuda netleşmiş bir zarar gördünüzmü 6 aydan önce verilen gıdalarda ...bende çok emin olmamakla birlikte 4 ayda tadımlar başladı diye takip ediyorum bu forumda...net bir bilgi yok fakat verenlerdede sorun yaşayan görmedim her çocuk farklıdır zaten öğün değil tadımdan söz ettim
Süt yok et yok bisi kalmadi gercekten canim bol bol sebze yiyeceksin artik ama kisinda pek sebze yoksağol canım kırmızı et de yemiyorum artık aç kaldım iyice
Canım ben buhar makinası aldım dün ilk defa çalıştırdım çok çalıştırmadım 2 saat ama sanki odayı soğutuyor onun dışında eksi bir yanını görmedim
Ay kıyamam Rabb im şifa versin inşaallahBenimde öle doktor damla verdi ciğerine inmesin diye
Damla aldığımızdan beri katı katı sümükler çıkarıyorum burnundan
Mantıklı imiş canımSahihuban peteklerde suluk var hep.bazen kizimin canasirlarini yikadigimda bi kac parca atiyorum petege.
Yok en fazla 15 dk uyumaz, normalde emip geri uyurdu buaralar beşikte değil ayakta sallanarak uyumak istiyorBnde benzer saatlerde uyutuyorum ama ayakta sallamadan asla uyumuyor. bide gece uyaninca senin bebis hemen uyuyor mu tekrardan. benimki gece 3-4 gibi kalkiyor 2 saat kadar uyumuyor
Ya süper fiyatSahihuban evet canım soğuk, öneri üzerine medisana marka ikinci el aldım canım 50 tl tutumlu anneden
Aynen canım pahalı sıfırları hem ikinci el olanlar da nerdeyse sıfıra yakin o siteye bak istersen birkaç tane daha vardı, birçok şey var oradaYa süper fiyat
Nette 200 tl civarı genelde
Tutumluanne ilk Defa duydum nasıl memnun Musun ordan
Hemen bakıyorum canımAynen canım pahalı sıfırları hem ikinci el olanlar da nerdeyse sıfıra yakin o siteye bak istersen birkaç tane daha vardı, birçok şey var orada
Satabiliyorsun diye biliyorum canım ben satış yapmadım hic ama ihtiyacın yoksa bebeğine kıyafet alamayan çok insan var sayfalarda görüyorum onlara da verebilirsin hayrınaHemen bakıyorum canım
Biz satıl yapabiliyor muyuz
Bi sürü kıyafet küçülüverdi vala
canım patates ıspanak pırasa yiyorum anca. bol bol da vitamin ilacı alıyorum inşallah depoları boşaltmadan atlatırız bu süreciSüt yok et yok bisi kalmadi gercekten canim bol bol sebze yiyeceksin artik ama kisinda pek sebze yok
çay kaşığına damlatıp ağzına dönüyorum canım benKızlar acil yardiminiza ihtiyacim var demir ilacı ni nasıl veriyorsunuz ben çocuğun heryerini ilaç yaptım resmen birde koyu renk olduğundan kıyafetler gitti hep leke leke oldu
kakası ne durumda canım?Kızlar oğlumun bu kez de çenesinde göğsünde kırmızı benekler çıktı nedir ne değilidir yavruöun üçtür farklı şeyler çıkıyor vücudunda
Ayrıca eskisi gibi uyumaz oldu
Uyku saatimiz azaldı
Deliksiz iki saat uyurken şimdi üç kez felan uyanıyor hem de ağlayarak
Nedendir anlamıyorum
Bugün sanırım dr A gidecez yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?