- 12 Mart 2011
- 1.161
- 969
- 123
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #16.401
Bi kısmını ayırıyorum bi kısmını da satmayı düşünüyorum canımSatabiliyorsun diye biliyorum canım ben satış yapmadım hic ama ihtiyacın yoksa bebeğine kıyafet alamayan çok insan var sayfalarda görüyorum onlara da verebilirsin hayrına
Yaa bi Bakayım hemenSahihuban hem alim hem satim yapabiliyorsun o siteden.ayrica bebecruz uygulamasini da oneririm.ben ordan satis yapiyorum
Kakası normaldi ama dün yeşildi rengikakası ne durumda canım?
Bebeğinize küçülenleri ihtiyaç sahiplerine verin gerçekten kazadan beladan koruyor.
Ben kızımdayken gelen hediyelerden etkiletleriyle, giydirmediklerimi küçülenleri hepsini verdim hep kızımı korudu onların duası
Bebisin benimki gibi 4 ay bitmistir 6 ay ver diyip duruyolarcanım ben başladım; zaten mamayla besleniyor arada 1 kaşık kadar ev yoğurdu veriyorum bu hafta yine az bir şekilde çorbaya başlayacağız
canım patates ıspanak pırasa yiyorum anca. bol bol da vitamin ilacı alıyorum inşallah depoları boşaltmadan atlatırız bu süreci[/QUOinsallah
İnşallah canım tez zamanda atlatırsınız çok zor bir sureccanım patates ıspanak pırasa yiyorum anca. bol bol da vitamin ilacı alıyorum inşallah depoları boşaltmadan atlatırız bu süreci
canım patates ıspanak pırasa yiyorum anca. bol bol da vitamin ilacı alıyorum inşallah depoları boşaltmadan atlatırız bu süreci[/QUOinsallah
İnşallah canım tez zamanda atlatırsınız çok zor bir sureccanım patates ıspanak pırasa yiyorum anca. bol bol da vitamin ilacı alıyorum inşallah depoları boşaltmadan atlatırız bu süreci
Bende o sekilde verdim canım ama benimki puskurtmek ogrendi hep disari cikartiyo birde eller sürekli agizda olduğundan ellerini kirletip ustune suruyor her yani demir ilaci olduçay kaşığına damlatıp ağzına dönüyorum canım ben
Kızlar sağlık ocagindaki hemsiremiz 6 aya kadar sadece anne sütü ver hicbirsey tattirma dedi.bende oyle yapacagim 5 aylikken tattirmayi dusunuyorum suan 3 ay 5 gunluk cunku erken daha.siz nasil dusunuyorsunuz bu konuda ?
Brnde 4.5 ve ya 5 te tattırmaya başlycm.bizim ailede tüm bebekeler böyle büyüyomuş annem kv ablam hepsi öyle yapmış.hepsi de çok sağlıklı öok şükür ben 6 aya brklemeyi düşünmyrm.ki bazı dr larda eeken başlamamnın faydası olabileceğini söylüyo.yani çok sakıncalı bi durum değil zaten sadeec tadım yaptırcz.Kızlar sağlık ocagindaki hemsiremiz 6 aya kadar sadece anne sütü ver hicbirsey tattirma dedi.bende oyle yapacagim 5 aylikken tattirmayi dusunuyorum suan 3 ay 5 gunluk cunku erken daha.siz nasil dusunuyorsunuz bu konuda ?
Canım kakasini yaparken cok zorlaniyorsacanım nasıl tarif edeyim bilmiyorum ama süt içen bir 4 aylık bebeğe göre oldukça katı geliyor bana, bende çok doymadığı bazı zamanlarda günde bir kez mama veriyorum okadar. Kabız bebeğim zaten ama kakasını bacaklarını kaldırdığımda zorla ve oldukça katı yapıyor
Bunun için doktora gidilirmi bilemedim acaba normal mi :/ 2.çocuğum ama bazı şeyleri ilk defa yaşıyorum
Aynen bende oyle dusunuyorum bakalm şu zaman cabuk gecsede azcik buyuseler :)Brnde 4.5 ve ya 5 te tattırmaya başlycm.bizim ailede tüm bebekeler böyle büyüyomuş annem kv ablam hepsi öyle yapmış.hepsi de çok sağlıklı öok şükür ben 6 aya brklemeyi düşünmyrm.ki bazı dr larda eeken başlamamnın faydası olabileceğini söylüyo.yani çok sakıncalı bi durum değil zaten sadeec tadım yaptırcz.
Dogrudur canim sıkışmazsın :) basla sen4 ayi yeni doldurduk.ufak ufak tadimlar yapiyoruz.6.ayda ogune gecmis olmam lazim cunku ise baslayacagim
tabii canım zararı olsa bekleyin derdi...hangi meyveyi verdin ilk acaba ısıttınmı havalar soğudu ya tepkisi nasıldı bebişinbizim doktorumuz 3.aydan sonra günde 1-2 cay kasıgı meyve suyu baslattı bir zararı olsa başlatmazdı tabiki. zaten öğün olarak değil sadece tadım amaçlı .
evet canım var baktım benben ferrum kullanıyorum onda da varmış bi araştırayım bakalım
gerçekten bilmiyordum bunu teşekkür ederim ...sonuçta bilgi paylaşımı yapıyoruz ...kimse bebeğine zarar gelsin istemez tekrar teşekkür ederimDunya saglik orgutunun kesin bilgisidir bu bazi ulkeler ek gidaya 4. Ayda gecer ve bagirsak sorunu yasayan bebekler hastaneleri doldurur buda net bir bilgidir. Ek gidayi 4. Ayda gecin diyen dr un ettigi yeminden suphe ederim ve bir daha semtine dahi ugramam ilk 6 ay sadece annet sutu diye bosuna dememisler. Anne sutunun verilemedigi durumlarda da sadece mama verilmelidir. Iyi dr lar da boyle soyler zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?