2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Satabiliyorsun diye biliyorum canım ben satış yapmadım hic ama ihtiyacın yoksa bebeğine kıyafet alamayan çok insan var sayfalarda görüyorum onlara da verebilirsin hayrına
Bi kısmını ayırıyorum bi kısmını da satmayı düşünüyorum canım
Sahihuban hem alim hem satim yapabiliyorsun o siteden.ayrica bebecruz uygulamasini da oneririm.ben ordan satis yapiyorum
Yaa bi Bakayım hemen

kakası ne durumda canım?
Kakası normaldi ama dün yeşildi rengi

Evet canım mantıklı ihtiyaç sahiplerine vermek
Ama mesela ben o konuda farklı bir uygulamadayım yıllardır

O yüzden küçülen cicilerin bi kısmını satıp yenisini alacağım

Az sadaka çok belayı def eder imiş
Çok çok doğru

canım patates ıspanak pırasa yiyorum anca. bol bol da vitamin ilacı alıyorum inşallah depoları boşaltmadan atlatırız bu süreci [/QUOinsallah
canım patates ıspanak pırasa yiyorum anca. bol bol da vitamin ilacı alıyorum inşallah depoları boşaltmadan atlatırız bu süreci
İnşallah canım tez zamanda atlatırsınız çok zor bir surec

canım patates ıspanak pırasa yiyorum anca. bol bol da vitamin ilacı alıyorum inşallah depoları boşaltmadan atlatırız bu süreci [/QUOinsallah
canım patates ıspanak pırasa yiyorum anca. bol bol da vitamin ilacı alıyorum inşallah depoları boşaltmadan atlatırız bu süreci
İnşallah canım tez zamanda atlatırsınız çok zor bir surec

Kızlar sağlık ocagindaki hemsiremiz 6 aya kadar sadece anne sütü ver hicbirsey tattirma dedi.bende oyle yapacagim 5 aylikken tattirmayi dusunuyorum suan 3 ay 5 gunluk cunku erken daha.siz nasil dusunuyorsunuz bu konuda ?

4 ayi yeni doldurduk.ufak ufak tadimlar yapiyoruz.6.ayda ogune gecmis olmam lazim cunku ise baslayacagim
Kızlar sağlık ocagindaki hemsiremiz 6 aya kadar sadece anne sütü ver hicbirsey tattirma dedi.bende oyle yapacagim 5 aylikken tattirmayi dusunuyorum suan 3 ay 5 gunluk cunku erken daha.siz nasil dusunuyorsunuz bu konuda ?

Brnde 4.5 ve ya 5 te tattırmaya başlycm.bizim ailede tüm bebekeler böyle büyüyomuş annem kv ablam hepsi öyle yapmış.hepsi de çok sağlıklı öok şükür ben 6 aya brklemeyi düşünmyrm.ki bazı dr larda eeken başlamamnın faydası olabileceğini söylüyo.yani çok sakıncalı bi durum değil zaten sadeec tadım yaptırcz.

Canım kakasini yaparken cok zorlaniyorsa
huzursuzsa gidilir dr bence

Aynen bende oyle dusunuyorum bakalm şu zaman cabuk gecsede azcik buyuseler :)

Kizlar 4. Ay asilarimizdan sonra bebisimde huzursuzluk emerken birakma itekleme yay gibi gerinme uyumama en fazla 10 dk dalma gibi sorunlar yasiyoruz. Asiyla ilgili olabilir mi ayni sorunlari yasayan var mi

bizim doktorumuz 3.aydan sonra günde 1-2 cay kasıgı meyve suyu baslattı bir zararı olsa başlatmazdı tabiki. zaten öğün olarak değil sadece tadım amaçlı .
tabii canım zararı olsa bekleyin derdi...hangi meyveyi verdin ilk acaba ısıttınmı havalar soğudu ya tepkisi nasıldı bebişin

gerçekten bilmiyordum bunu teşekkür ederim ...sonuçta bilgi paylaşımı yapıyoruz ...kimse bebeğine zarar gelsin istemez tekrar teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…