- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #1.641
Benim doktorum da su iç bol bol dedi ama sütun beyaz olmasi iyiymiş suyla süt şu gibi oluyo :/ tamam canım yaparım bu dediklerini dün akşam içtim maden suyu günde bir yeterli midir pekiVala ben de helva yiyorum ama helvayi sevdigim icin yiyorum. Cok kisiden sut yapar diye duydum ama hepsi sekerin sut yapacagina inanan kisiler. Doktor ya da uzmandan helvayi duymadim hic. Hatta diyolar ki tatlinin sut yaptigi efsane uydurmaca yani. Hurma da sut yapiyo bu arada. Sen benim bu dediklerini ye bak bide kendini uzms bebegini sik emzir. Ben de sık emzirdim de artti. Ay bide suyu cokk ic. Bide madensuyu da sut yapiyo baya arastirmistim:)
Yok yok amac burda siki olmasi degil karnini sicak tutmasi.tulbenti ince uzun sekilde katla bebegin karnina sar.birde patikli pijama alti giydiriyorum.2 gecedir rahat uyuduBenimki de cok ikiniyo bu aralar ya. Tulbenti nasil sariyosunuz cok mu siki olmasi gerek
O gün de gelecek geçecek inşAllah ben doğuma girdiğimde hiç bitmeyecek zannetmistim bak bu pazar 40 gün olacak :)Aynen insan gerçekten o psikolojiye giriyor inşallah dediğin gibi yetebiliyorumdur kuzuma.. Maşallah siz büyüttünüz minikleri :) bizde arkanızdan takipteyiz :) şu 40 ı bi uçursak tamamdır :)
Rica ederim canım. Benim de işyeri girmiş sgk onaylamamıştı. Güle güle kullan paranıCanım çok teşekkür ederi görüştüm sgk ile , muhasebeniz raporunuzu onaylamamış dedi hallettim . Sgk da da çok ilgilendiler ödemenizi çıkartıyoruz dediler :) Allah razı olsun :)
Bu arada ben hamilelik takvimimi de özledim yane güzel her girişim de bakıyordum
Canım ben her seferinde ziraat e gitmek yerine maaş hesabımı verdim gelen rapor paralarım iş bankasına yatıyo bende oradan hallediyorum işlerimi...tulaykavas @Goldensword kızlar çok sağolun cidden sgk yı aradım hemen ilgilendiler ve raporumu onayladılar parayı da anında ziraate gönderdiler sadece 1 hafta sonra çekebilecekmişim ama olsun. Bu arada ziraatte eğer hesabınız var ise otomatik olarak hesap numarasına geçiyor yani pasife düşmüyor, istediğinz zaman hesabınızdan çekebilirsiniz. 9 temmuzda yatan süt paramı daha dün çektim hesabımdan
Satış stratejisi bence. ama tabi herkesin kendi tercihidir. elinizde kalanı bebeğe verdiğinizin 3 katı dozda kendiniz içebilirsiniz doktor söyledi bunu hatta iç hergün dediBence kesinliklr baby olani alin sonucta okisi ayni olsa firma kids cikarmazdi
belki şişenin ağzı farklıdır bilemiyorm belki de satış stratejisi dir ki o daha mantıklı geliyorÖylemi diyosun? Neden 4-10 yaş için uyumlu yazıyor acaba ya onu merak ettim?
seninki tamam canım sıkıntı yokBende 0-1 yaş için yazıyor
Doymuyo olabilir iyice emzir yatağa koyunca mızmızlanıyorsa biraz mama vermeyi dene eğer onu içip uyursa bilki aç kalıyor memede doyarken uyuyor meme gidince aç kalıyor olabilirYa kızlar yardım edin kafayı yememe ramak kaldı bugün 15.günümüz kizimin hrp uyumasi gerekirken o hep uyanık :/ emerken gözleri kapalı sadece o kadar bi sabah 8 e doğru kalktı hala uyanık bi ara yanına uzanıp emzirdim uyusun diye o zaman 1 saate yakın uyudu galibs ama hiç derin değil bi anda sicriyor eli yüzüne gidiyor huzursuzlaniuot sonra da uyku gidiyor . Emerken uyuyor. Gibi oluyor yatirinca yine uyanıyor ne derdi var anlamadim uykusuzluktan gözleri kızardı ama uyuyamiuor çok bunaldim sabahtan beri basindayim doğru düzgün biseu bile yiyemedim kimse de yok yanımda elim ayağım a dolaştı iyice :///
400 canım aynı.kuzucum, verdiğin miktar 1 yaşa kadar 400 olmalı. eğer seninkinde fazla ise 400 olacak şekilde ayarlayabilirsin.
bebeklerimiz allaha emanet. biz dikkat edicez tabi ama her zaman korkulcak bişey olacak nasıl yatarsa yatsın sıkıntısı varyok kuzum, gaz için değil. hatun uyumuyor başka türlü :))
:)) çekinme lütfen, ben sizden çok şeyler öğrendim ve devam da ediyorum. tecrübe tecrübedir :))
ben 2 numarayı gece gündüz hep yüzüstü uyuttum, o da uyumuyordu başka türlü ama onunki gazdan dı. Ekin de gazlı ama çok şükür o kadar değil.
dr içime kurt düşürdü. ananem, teyzem annem de bizleri hep yüzüstü yatırmış :))
ben de, sırtüstü iken kusarsa ya da gaz çıkarırken midesinden az birşey çıkarsa geri kaçacağı için sevmiyorum sırtüstünü.
sıpa da yan sevmiyor :)) alıştırmaya çalışıyorum, bakalım ne olacak :))
Benim doktorum da su iç bol bol dedi ama sütun beyaz olmasi iyiymiş suyla süt şu gibi oluyo :/ tamam canım yaparım bu dediklerini dün akşam içtim maden suyu günde bir yeterli midir peki
Ay canım şaka mi bunlar ya allah aşkına o çocuğun midesi bagirsqgi2ne ki daha nasıl hazmetcek tavuk suyunu tepkinin koy bence ben bebegim konusunda herkese cevabını verdi terliyorum valla
O da soyluyo kiziyo yapma diye. Ama devam ediyo dun bal vermoceniz dedim bugun yine verdi. Anlamiyorum eskiden kendi cocuklarina da mi boyle yapiyolardiAy cnm Allah yardımcın olsun. Eşinle konuş yazılanları okut yada internetten aç göster nasıl zararlı olduğunu bilsin o konuşsun ailesiyle valla üzüldüm ya
Caim ikilisinde de sagim gucu azaliyormus. Yine tekli kullaniyolarmis.Cok mu uzun suruyor sagmasi. Ben lansinoh ikilide karar kildimSelam canim sut sagma makinasindan bahsediyorsaniz ben elektirikli aldim ekimde isbasi yapcam ama keske ikilisinden alsaydin bi birini bi birini sag zaman kaybi okadar izinde kyllanamam zaten sanirim bide ikili saganlardan almam lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?