2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Benim doktorum da su iç bol bol dedi ama sütun beyaz olmasi iyiymiş suyla süt şu gibi oluyo :/ tamam canım yaparım bu dediklerini dün akşam içtim maden suyu günde bir yeterli midir peki

Aynen insan gerçekten o psikolojiye giriyor inşallah dediğin gibi yetebiliyorumdur kuzuma.. Maşallah siz büyüttünüz minikleri :) bizde arkanızdan takipteyiz :) şu 40 ı bi uçursak tamamdır :)
O gün de gelecek geçecek inşAllah ben doğuma girdiğimde hiç bitmeyecek zannetmistim bak bu pazar 40 gün olacak :)

Güzeller loğusalığınız kaç gün sürdü ? Benim 28. Günüm bitti gibi ya Psk olarak hiç hazır değilim ben ama niye kısa sürdü ki.. daha uyuyacaktım tembellik yapacaktım çok planım vardı
Ben hala Loğusayım banane ya..........

Canım çok teşekkür ederi görüştüm sgk ile , muhasebeniz raporunuzu onaylamamış dedi hallettim . Sgk da da çok ilgilendiler ödemenizi çıkartıyoruz dediler :) Allah razı olsun :)
Rica ederim canım. Benim de işyeri girmiş sgk onaylamamıştı. Güle güle kullan paranı

Canım ben her seferinde ziraat e gitmek yerine maaş hesabımı verdim gelen rapor paralarım iş bankasına yatıyo bende oradan hallediyorum işlerimi...

gunaydin guzel anneler

benim kiz da sun uykuyu abartinca gece uyumasi zor oldu.1de ve 3.5ta kalkti.en son 8 de uyandik.

ne cabuk buyuduk ya.49 gunluk olduk bugun.daha dun dogumla ilgili hazirliklar yaparken simdi mevlut hazirligina basladim.gelecek ay mevludunu yapicam allahin izniyle

Doymuyo olabilir iyice emzir yatağa koyunca mızmızlanıyorsa biraz mama vermeyi dene eğer onu içip uyursa bilki aç kalıyor memede doyarken uyuyor meme gidince aç kalıyor olabilir

kuzucum, verdiğin miktar 1 yaşa kadar 400 olmalı. eğer seninkinde fazla ise 400 olacak şekilde ayarlayabilirsin.
400 canım aynı.
içeriği de aynı. ben buna devam ederim evhama gerek yok. zaten aşırı evhamlıyım hergün kızımda başka bir hastalıktan şüpheleniyorum.internetten baktıkça kafayı yicek gibi oluyorum evhamın Sonu yok. kızım49 günlük oldu gülmüyor napıcam ben çok endişeliyim

Kizlar kaynanam sagmis oldugum sutten icti sutun tatli degil dedi bide kasiga dokup bakti dedi ki mavi damar var sutun yaramiyo o yuzden bebek boyle dedi. Oglum yeterli kiloyu aliyo ama tontis bi bebek degil.daha onceden bahsetmistim yogun kusmalari var diye kaynanam sutum yaramadigi icin diyor.cok uzuluyorum. Kafama takmak istemiyorum ama takiyorum. Sizin sutunuz nasil gercekten anne sutu yaramaz mi bazen? Yaramadigi boyle anlasilir mi

bebeklerimiz allaha emanet. biz dikkat edicez tabi ama her zaman korkulcak bişey olacak nasıl yatarsa yatsın sıkıntısı var

Benim doktorum da su iç bol bol dedi ama sütun beyaz olmasi iyiymiş suyla süt şu gibi oluyo :/ tamam canım yaparım bu dediklerini dün akşam içtim maden suyu günde bir yeterli midir peki

Evet canim yeterli. Benim sutum de kar beyaz degil boylr krem rengi gibi. Sudan mi oluyomus bence suyla alakasi yok o durumun. Herkesin sutu bu renk degil mi beyaz sutu olan var mi

Ay canım şaka mi bunlar ya allah aşkına o çocuğun midesi bagirsqgi2ne ki daha nasıl hazmetcek tavuk suyunu tepkinin koy bence ben bebegim konusunda herkese cevabını verdi terliyorum valla

Bu sabah yine vermeye kalkti bali. Kizdim verme diye. Gercekten cok zorlaniyorum daha bir ay burda onlarlayiz. Degisik degisik seyler. Her yorenin kulturu farkli ondan mi kaynaklaniyo bilmiyorum ama komsulari akrabalati filan da yadirgamiyo herkes boyle seyler soyluyo. 3 aylikken artik herseye alismis olcakmis diyolar anlatamiyom

Ay cnm Allah yardımcın olsun. Eşinle konuş yazılanları okut yada internetten aç göster nasıl zararlı olduğunu bilsin o konuşsun ailesiyle valla üzüldüm ya
O da soyluyo kiziyo yapma diye. Ama devam ediyo dun bal vermoceniz dedim bugun yine verdi. Anlamiyorum eskiden kendi cocuklarina da mi boyle yapiyolardi

C
Selam canim sut sagma makinasindan bahsediyorsaniz ben elektirikli aldim ekimde isbasi yapcam ama keske ikilisinden alsaydin bi birini bi birini sag zaman kaybi okadar izinde kyllanamam zaten sanirim bide ikili saganlardan almam lazim
Caim ikilisinde de sagim gucu azaliyormus. Yine tekli kullaniyolarmis.Cok mu uzun suruyor sagmasi. Ben lansinoh ikilide karar kildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…