- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.674
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #16.601
Umarım canım inşallah seninde mi günün geçti kaç gün olduUmarım en kısa zamanda oluruz bebişler çok küçük daha of.
Kan çok muydu canımKızımın kakasinda tekrar kan cikti bağırsakta enfeksiyon var dedi doktor ultasonlada bakildi bagirsakta farklı bi durum yok dediler.ilac kullanacagiz sonuçlara gore.alerji testi içinde kan alındı umarım yoktur böyle birşey
12 gün falan oldu geçeli. Test mi yapsam acaba. Ama ben oncedende çok duzensizlik yaşardım. Şimdi emziriyorum etkisi olabilir diye rahatlatıyorum kendimiUmarım canım inşallah seninde mi günün geçti kaç gün oldu
Doğranmış kuru soğan mı canımÇok geçmiş olsun hemencecik iyileşir inşallah. Benim oğlumun da 1 haftadır hırıltısı var burnu tıkalı 2 gündür odaya soğan koyuyorum biraz düzeldi
sogani ikiye bolup koyacaksin canimDoğranmış kuru soğan mı canım
Size de geçmiş olsun
baya gecmis istersen yap.ne olur ne olmaz12 gün falan oldu geçeli. Test mi yapsam acaba. Ama ben oncedende çok duzensizlik yaşardım. Şimdi emziriyorum etkisi olabilir diye rahatlatıyorum kendimi
Oğlumun burnu tıkalı birçok öksürüyordu. Doktor soğuk buhar, oda havalandırma ve burun temizliği önerdi. 2 hafta sonra düzeldi. Geçmiş olsun
Hırıltı burun imiş doktor söylediCanım dikkat et iyi takip et hırıltı burundan mi gogusten mi? Dün benim bebeğim de de hırıltı vardı ama gogustendi oksurukte vardı doktor bronşit dedi. Bir turlu balgami bitmemişti sık sık serum fizyolojik yaptığım halde göğüse inmiş balgam
Saol sizede.bize bagirsakta enfeksiyon var deyip bactrim diye şurup verdi ama kullanmaya baslayamadim henüz tedirginim yacanım bizim kakada da kan ve mukus var dr alerji dedi diyet yapıyorum geçmiş olsun
Evet canım kalorifer çalışmaya başladığında burnu kururBurun kurulugunda buhar mi acmak lazim ?
Hayır tahlili verdiğimde nokta noktaydı ama daha sonra kara bisekilde baya vardı enfeksiyon dedi doktorKan çok muydu canım
çok geçmiş olsun canımHayır tahlili verdiğimde nokta noktaydı ama daha sonra kara bisekilde baya vardı enfeksiyon dedi doktor
Kan tahliliyle mi karar verdi alerjiye.bizden kan aldı ama cumartesi cikicak sonucucanım bizim kakada da kan ve mukus var dr alerji dedi diyet yapıyorum geçmiş olsun
serum fizyolojik tuzlu su canım eczanelerdede satılıyor ama ben kendim yapıyorum. bebeği yan yatırıp burnuna suyu fışkırtıp sonra çekiyorum biriken sümükleri. öksürük iyidir balgamı söküp yutmasını sağlar böylece ciğerlere inmezSoğuk buharı yüzüne mi tutuyorsun
Nasıl olacak canım
Ben de netten yaptığım araştırmalar sonucu şunları yapıyorum
Bronşitin geçmesi için
1.oda havası temiz olması için havalandırıldı
2.nem arttırılmalı 70yaptım
3.yattığı yatak dokunduğu nesneler temiz olmalı
4.sık sık emzirilmeli anne sütü enfeksiyon Alıyor
5.burnu temizlenmeli sprey sıkıldı çekildi
6.çaycı ile çekildi2,5dk
7.uyutuldu
#anneolmakgüçlüolmaktır
#anneolmakiçinacısadadildurmaktır
3
Hırıltı burun imiş doktor söyledi
Öksürük Yen'i başladı
Serum fizyolojik dediğin şey nasıl bi şey canım
Dr göğüse inmemesi için sprey,şurup verdi inşaallah inmez ama öksürük de başladı iki gündür ama bugün daha iyi sanki
Sagol canımçok geçmiş olsun canım
Canım soğuk buhar Makinesi aldık. Biz chicco yine seçtik. Burnunu aspire etmek gerekir ve sık sık emzir.Soğuk buharı yüzüne mi tutuyorsun
Nasıl olacak canım
Ben de netten yaptığım araştırmalar sonucu şunları yapıyorum
Bronşitin geçmesi için
1.oda havası temiz olması için havalandırıldı
2.nem arttırılmalı 70yaptım
3.yattığı yatak dokunduğu nesneler temiz olmalı
4.sık sık emzirilmeli anne sütü enfeksiyon Alıyor
5.burnu temizlenmeli sprey sıkıldı çekildi
6.çaycı ile çekildi2,5dk
7.uyutuldu
#anneolmakgüçlüolmaktır
#anneolmakiçinacısadadildurmaktır
3
Hırıltı burun imiş doktor söyledi
Öksürük Yen'i başladı
Serum fizyolojik dediğin şey nasıl bi şey canım
Dr göğüse inmemesi için sprey,şurup verdi inşaallah inmez ama öksürük de başladı iki gündür ama bugün daha iyi sanki
hiçbişiy kullanmıyorum...uzmanlara göre 6 ay ihtiyaçları olmuyormuş zaten sonrada ek gıda başlıyor doğal besleyin yazıyor...paraben vermektense kestim bendeDoktora yaptiriyorum asi ve kontrolunu
Siz ne kullanıyorsunuz canim ?
sanırım bir arkadaşımız şase kullanıyormuş onda yokmuş ama bulamadım adını ...ben kestim vermiyorum uzmanlarda ilk 6 ay ihtiyaç duymuyor hem kanındaki demir oranı ölçülmeden verilmesi sakıncalıdır zehirlenme yapabilir diyor..6 aydan sonrada ek gıda doğal demir alsın diyor...yinede bi haber çıkarsa etiketlerimCanim biliyorum da ne yapabilirim arastirdim bazi dr demir ilaçlarındaki paraben cok azdir diyo. Valla paraben olmayan bulursaniz beni de etiketleyin haber verin onu alalim
Biz dr aldık buhar makinesi odanın nemi dengede tutması icinCanım soğuk buhar Makinesi aldık. Biz chicco yine seçtik. Burnunu aspire etmek gerekir ve sık sık emzir.
öylemi 2 çay kaşığı kadar çıkıyor 10 tane nar dan...5 ayına girdi 1 temmuz doğumluYok haslamadim canım rendeleyip suyunu sıktım. 10 tane narfazla sanko ya ama zararki mi bilmiyorunKaç aylık ki bebegin herşeyi yesin dedi
Gazı cıkmadıysa ondan olabilir canımKızlar oğlum ikinci kez fışkırarak kustu, hiç olmayan şey 4.ayında niye olmuş olabilir? Fikri olan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?