2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kan çok muydu canım

Oğlumun burnu tıkalı birçok öksürüyordu. Doktor soğuk buhar, oda havalandırma ve burun temizliği önerdi. 2 hafta sonra düzeldi. Geçmiş olsun

Soğuk buharı yüzüne mi tutuyorsun
Nasıl olacak canım
Ben de netten yaptığım araştırmalar sonucu şunları yapıyorum

Bronşitin geçmesi için
1.oda havası temiz olması için havalandırıldı
2.nem arttırılmalı 70yaptım
3.yattığı yatak dokunduğu nesneler temiz olmalı
4.sık sık emzirilmeli anne sütü enfeksiyon Alıyor
5.burnu temizlenmeli sprey sıkıldı çekildi
6.çaycı ile çekildi2,5dk
7.uyutuldu

#anneolmakgüçlüolmaktır
#anneolmakiçinacısadadildurmaktır
3

Hırıltı burun imiş doktor söyledi
Öksürük Yen'i başladı
Serum fizyolojik dediğin şey nasıl bi şey canım
Dr göğüse inmemesi için sprey,şurup verdi inşaallah inmez ama öksürük de başladı iki gündür ama bugün daha iyi sanki

serum fizyolojik tuzlu su canım eczanelerdede satılıyor ama ben kendim yapıyorum. bebeği yan yatırıp burnuna suyu fışkırtıp sonra çekiyorum biriken sümükleri. öksürük iyidir balgamı söküp yutmasını sağlar böylece ciğerlere inmez

Canım soğuk buhar Makinesi aldık. Biz chicco yine seçtik. Burnunu aspire etmek gerekir ve sık sık emzir.

Canim biliyorum da ne yapabilirim arastirdim bazi dr demir ilaçlarındaki paraben cok azdir diyo. Valla paraben olmayan bulursaniz beni de etiketleyin haber verin onu alalim
sanırım bir arkadaşımız şase kullanıyormuş onda yokmuş ama bulamadım adını ...ben kestim vermiyorum uzmanlarda ilk 6 ay ihtiyaç duymuyor hem kanındaki demir oranı ölçülmeden verilmesi sakıncalıdır zehirlenme yapabilir diyor..6 aydan sonrada ek gıda doğal demir alsın diyor...yinede bi haber çıkarsa etiketlerim

Yok haslamadim canım rendeleyip suyunu sıktım. 10 tane narfazla sanko ya ama zararki mi bilmiyorunKaç aylık ki bebegin herşeyi yesin dedi
öylemi 2 çay kaşığı kadar çıkıyor 10 tane nar dan...5 ayına girdi 1 temmuz doğumlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…