2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kızım üç gündür gündüzleri yüz üstü yatıyor ve rahat ediyor uykuya öyle dalıyor. Ama gece korkuyorum .. Çocuk nasıl rahatsa öyle uyumalı ki annem hep yüz üstü uyutuyor kızımı bizide öyle uyuturmuş.. Neden sakınca gördü ki ??

canım kusura bakma da ne biçim kaynanan var ya memeni de emer yakında. ay sinir oldum ben kadına ya. senin sütün yaramayacak da ne yarayacak bebişine tavuk suyu mu yarayacak. sütün yarıyordur sen hiç merak etme. sadece dengeli beslen ki sütün besleyici olsun çünkü sende eksik bişey olursa sütünde de eksik olur

Suan acaip sinir oldum yani. Boşu boşuna canını sikmislar senin canım. Ben merakimdan baktım sütun tadına tatsız tuzsuz bişi. Anne sütü tatsız tutssuz bişi olurmuş zaten.. benim kızım da tombul değil bende de mavi damar var. Ama doktorum cocuğun gayet güzel beslendiğini söylüyor. Hiç böyle saçma şeyleri kafana takma canım anne sütü yaramaz olur mu hiç? Anne sütü harici bişi verdirme sakin yazık günah el kadar çocuğa (tabiki mecbur kalıp mama vermek başka bişi yanlış anlaşılmasın) kusma durumu çocuktan çocuğa değişiyor bence ya, benim kızım da hiç kusmaz mesala. Ama bu senin sütünün yaramadığı anlamina gelmez asla.. Bebeğin doydugu en iyi kaka yapmasindan anlasilirmis canım günde bi kaç kez kaka yapiyorsa hiç korkma

Insan ister istemez kafaya takiyo bebegim icin yeterli degil miyim acaba diye. Ama mama yediginde de ayni sekilde kusmasi filan devam ediyo o yuzden sutle ilgili oldugunu sanmiyorum ama doktora gittigimde soracagim. Evet cok zor bi kadin bunaltiyo cok Allah herkesin gonlune gore versin ne niyetle boyle yapiyosa.. Sagolasin sutun kalitesini arttiracak seyler tuketiyorum insallah ise yariyodur

Mavi damar ne demek nasıl anladınız?

Geceden beri 3 kez kaka yapti gunde 6 kez filan yapiyo. Aslinda dediklerinin dogru olmadigini biliyorum ama icten ice acaba diyo insan. Ben de bi kez baktim aci mi diye sormustu da. yani boyle kotu aci bi tadi yoktu ne bileyim aman.. Sagol canim cevabin icin icimi ferahlattiniz kizlar Allah razi olsun matsiyahoje

Bn bazen emzirirken uyuyakaliyorum o kadar yoruluyorum ki
Benim de göz gidiyor bazen ama çabuk toparlıyorum çok şükür
Göz altı morluklarım arttı inan

Oh maşallah size kuzum benim
İnan gece. Boyunca uyumadı sürekli uyandı felan
Sabah da öyleydi uykusu var uyuyamıyor sürekli meme istiyor veriyorum emiyor azcık sonra bırakıyor
En son banyo yaptırdım
Emzireyim derken Bilal dakka emzirdim uyuya kaldı yavrum 1.5 saat oldu bakalım
Dediğin gibi gece banyo sonra bebe yağı ile yağlayıp az damlasını verip emziririm sonra uyku inşaallah daha rahat olur
Bu düzeni yayladan inince yapabiliri. İniaallah
Yavrum uyurken ev işleri bulaşık vs derken yatağa yeni attım kendimi inan

Şaka mı ya be demek sütü içmek ne de ek tatlı değil demek
Benimki de tatsız bi şey
Ne demek yaramıyor
Nerden biliyor
Kilo alımı iyi ise yarıyordur sütün
Ki çok kilolu Bebek sağlıklı Bebek demek değildir ki
Sıkma canını ne insanlar var ya

Benim ilk oğlum da çok kusardı ama kilosu da çok iyiydi. Doktor kilosunda problem olmadığı sürece kusmasi önemli değil demişti. Bizde bebek kustugu zaman yarayani almış gerisini çıkarıyor denir. Sen kaynananın dediklerini takma kafaya senin sütünden başka yarayacak hiçbir şey yok bebeğine

Benim ilk oğlum da çok kusardı ama kilosu da çok iyiydi. Doktor kilosunda problem olmadığı sürece kusmasi önemli değil demişti. Bizde bebek kustugu zaman yarayani almış gerisini çıkarıyor denir. Sen kaynananın dediklerini takma kafaya senin sütünden başka yarayacak hiçbir şey yok bebeğine

Hiç korkma canım günde 6 kez çok iyi. Çok iyi doyuyor bebisin maşallah

Yani bildiğin damarim görünüyor canım gogsumde mavi gibi rengi bence o göğüs gerginlestiginte fln olan bişi. Hiç öyle bi zararini fln duymadım yani bi insanda olabilir olmayadabilir
Ben de kötü bi şey zannettim canım şükür değilmiş benim hiç gergin olmadigindan görmüyorum sanırım öyle çok sütüm yok :/ çok olsa da görünse keske

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…