- 1 Haziran 2012
- 2.223
- 858
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #16.621
bu arada hala regl olmadım ne leke ne de başka bişiy hadi kızlar 3. kez teyze olmaya hazırlanın bakalım
İki çay kaşığı çıkıyorsa bir zararı olmax ama narlı asitli olduğu için fazlası gaz yapar. Benim kizimda 16 temmuz doğumlu 15 gün var aralarindaöylemi 2 çay kaşığı kadar çıkıyor 10 tane nar dan...5 ayına girdi 1 temmuz doğumlu
Evet canım kalorifer çalışmaya başladığında burnu kurur
Canım ben takip edemedim birara test yapmıştın pozitif çıkmıştı sankibu arada hala regl olmadım ne leke ne de başka bişiy hadi kızlar 3. kez teyze olmaya hazırlanın bakalım
yooooDaha sen test yapmadın mı kızben senin üstüne 1 kan testi 4 kere de idrar testi yaptım
doğru söyledin gaz problem ...sen neler veriyosunİki çay kaşığı çıkıyorsa bir zararı olmax ama narlı asitli olduğu için fazlası gaz yapar. Benim kizimda 16 temmuz doğumlu 15 gün var aralarinda
yok kuzum ya test yapmadım böyle bekliyoruz el elde baş başta :)Canım ben takip edemedim birara test yapmıştın pozitif çıkmıştı sanki
Canim kan ilaci kakasinin rengini degistiriyrmus kan olduguna emin misin. Ben4 gun oldu vegaferon kullanıyorum kakasina etkisi var mi soylemek isterdim ama bizim kakamiz cok kiymetli zira oglum bugün 7 gün oldu hala yapmadiKızlar bugün kan ilacı kullanmaya başladık kakasında kan vardı ondan mi kaynaklanıyor acaba
Şöyle diyeyim canım kakanın içinde koyu renk kalın ip şeklinde biseyler vardı kan mi bilmiyorum ama kan gibiydi ben öyle tahmin ediyorumCanim kan ilaci kakasinin rengini degistiriyrmus kan olduguna emin misin. Ben4 gun oldu vegaferon kullanıyorum kakasina etkisi var mi soylemek isterdim ama bizim kakamiz cok kiymetli zira oglum bugün 7 gün oldu hala yapmadi
Buarada ben de vegaferon kullanıyorum canım ya nette okudum neler neler yazıyorlar canım sıkıldı bir yerde okumuştum kan ilacından kan olabilir diyeCanim kan ilaci kakasinin rengini degistiriyrmus kan olduguna emin misin. Ben4 gun oldu vegaferon kullanıyorum kakasina etkisi var mi soylemek isterdim ama bizim kakamiz cok kiymetli zira oglum bugün 7 gün oldu hala yapmadi
Genelde havuç elma armut veriyorum arada mandalina ve nar ama onları nadir gz olmasın diyedoğru söyledin gaz problem ...sen neler veriyosun
Organik zeytin yag ver cay kasigi ile iyi geliyoCanim kan ilaci kakasinin rengini degistiriyrmus kan olduguna emin misin. Ben4 gun oldu vegaferon kullanıyorum kakasina etkisi var mi soylemek isterdim ama bizim kakamiz cok kiymetli zira oglum bugün 7 gün oldu hala yapmadi
Banada saglik ocagi kan ilacini kullan dedi bizde 4 ay bir haftaliksanırım bir arkadaşımız şase kullanıyormuş onda yokmuş ama bulamadım adını ...ben kestim vermiyorum uzmanlarda ilk 6 ay ihtiyaç duymuyor hem kanındaki demir oranı ölçülmeden verilmesi sakıncalıdır zehirlenme yapabilir diyor..6 aydan sonrada ek gıda doğal demir alsın diyor...yinede bi haber çıkarsa etiketlerim
yooooçok heyecanlı bir bekleyiş dimi varmı bişiy sende
QKan tahliliyle mi karar verdi alerjiye.bizden kan aldı ama cumartesi cikicak sonucu
Canım ek gıda olarak degilde tadım olarak veriyorum sadece sonra üstüne emziriyorum alısması için mesela kendim yoğurt yapıyorum bi cay kasıgı kadar veriyorum elma rendeleyip sutumle karıştıp bi cay kasıgı veriyorum tadımlık yani öğün olarak daha erken tabi kiKizlar bana yardim edin 4ay bir haftaligiz ek gida konusunda ne yapmaliyim neler vermeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?