2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

bu arada hala regl olmadım ne leke ne de başka bişiy hadi kızlar 3. kez teyze olmaya hazırlanın bakalım

bu arada hala regl olmadım ne leke ne de başka bişiy hadi kızlar 3. kez teyze olmaya hazırlanın bakalım

Daha sen test yapmadın mı kız ben senin üstüne 1 kan testi 4 kere de idrar testi yaptım

Kızlar bugün kan ilacı kullanmaya başladık kakasında kan vardı ondan mi kaynaklanıyor acaba

Kızlar bugün kan ilacı kullanmaya başladık kakasında kan vardı ondan mi kaynaklanıyor acaba
Canim kan ilaci kakasinin rengini degistiriyrmus kan olduguna emin misin. Ben4 gun oldu vegaferon kullanıyorum kakasina etkisi var mi soylemek isterdim ama bizim kakamiz cok kiymetli zira oglum bugün 7 gün oldu hala yapmadi

Canim kan ilaci kakasinin rengini degistiriyrmus kan olduguna emin misin. Ben4 gun oldu vegaferon kullanıyorum kakasina etkisi var mi soylemek isterdim ama bizim kakamiz cok kiymetli zira oglum bugün 7 gün oldu hala yapmadi
Şöyle diyeyim canım kakanın içinde koyu renk kalın ip şeklinde biseyler vardı kan mi bilmiyorum ama kan gibiydi ben öyle tahmin ediyorum

Buarada ben de vegaferon kullanıyorum canım ya nette okudum neler neler yazıyorlar canım sıkıldı bir yerde okumuştum kan ilacından kan olabilir diye

Banada saglik ocagi kan ilacini kullan dedi bizde 4 ay bir haftalik

Kan tahliliyle mi karar verdi alerjiye.bizden kan aldı ama cumartesi cikicak sonucu
Q
Kizlar bana yardim edin 4ay bir haftaligiz ek gida konusunda ne yapmaliyim neler vermeliyim
Canım ek gıda olarak degilde tadım olarak veriyorum sadece sonra üstüne emziriyorum alısması için mesela kendim yoğurt yapıyorum bi cay kasıgı kadar veriyorum elma rendeleyip sutumle karıştıp bi cay kasıgı veriyorum tadımlık yani öğün olarak daha erken tabi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…