- 18 Ağustos 2016
- 907
- 948
- 23
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #16.641
Bana herkes ver diyo sonra yeme problemi yasayan cok olmus yani öğün olarak degil ama sadece tadımKafami karistiriyolar kimisi ver kimisi verme diyo
Vermeyin şayet sutunuz yetiyorsa kilosu yeterliyse yani doktora danışın. Ben vermiyorum inşallah emzirebilirim bi seneBana herkes ver diyo sonra yeme problemi yasayan cok olmus yani öğün olarak degil ama sadece tadım
2.ayında başladı benimki agzindan sular akıyor elleri devamlı ağzında hele bu aralar yumruk yapıp sokuyor ağzına bizim parmak el ne kaparsa sokuyor agzina bende yoruldum cok huzursuzKızlar dişi kaşınan salyası olan bebekleriniz varmı iki gündür fena yoruldum artık
Bugun aşımız vardi sordum bende ek gidayi kesinlikle 6 ay birsey verme su bile verme dedi 500 gr altında alan bebeklere ek gıda öneriyoruz dediVermeyin şayet sutunuz yetiyorsa kilosu yeterliyse yani doktora danışın. Ben vermiyorum inşallah emzirebilirim bi sene
Sağol canım inşallah öyledir bende kocamozgrmzn @karpuz_suyu Benim doğum sonrası kanamam 35 günde falan sonlandı ve ben daha hiç adet olmadım. Polikistik tedavisi gördüğüm için adetlerim düzensizdi zaten. Son 1,5 sene içinde kilo verince düzene girmiştim.
Ayrıca aylardır, buna doğum sonrası da dahil, eşimle hiç cinsi münasebette bulunmadık. Zaten gitgide ev arkadaşı modunda yaşamaya başladık. Evliliğim çatırdayabilir. Neyse yani, demek istediğim doğum sonrası düzensizliktir yaşadığınız muhtemelen kızlar..
Uç gündür çok fena çok hırslı. Uykum bölük pörçük ya oof ne zormuş. Bide minik nokta kadar beyazlık var bugün gördüm çıkarmıki yakında2.ayında başladı benimki agzindan sular akıyor elleri devamlı ağzında hele bu aralar yumruk yapıp sokuyor ağzına bizim parmak el ne kaparsa sokuyor agzina bende yoruldum cok huzursuz
Banada dedi canım yetiyorsa hiç gerek yok nasılsa geçicek ek gıdaya anne sütünün tadını çıkarsınlar kuzularBugun aşımız vardi sordum bende ek gidayi kesinlikle 6 ay birsey verme su bile verme dedi 500 gr altında alan bebeklere ek gıda öneriyoruz dedi
Soğuk buhar makinesi doğrudan yüze tutulmuyor. Hatta odada bebek yokken çalıştırın. Nemlensin hava sonra bebeğinizi odaya götürün. Her gün 2-3 saat çalıştırıyorum ben. Nem oranı %40 üstünde olmalıymış.Biz dr aldık buhar makinesi odanın nemi dengede tutması icin
Ağzına yüzüne tutmak gerekir mi acaba
Benim içimden gelmiyor. Yani bana dokunsun öpsün istemiyorum. Ama kocamı da seviyorum. 14 aylık evliyiz. Hamileliğin ortalarına yakın bıraktık ilişkiyi ve aylardır ortada bir şey yok. Ev arkadaşı modundayız yani bilmiyorum nolcak böyleSağol canım inşallah öyledir bende kocam
a yanaşmaya korkar oldum ya. Uç sene sonra falan olsun bi kardeş şimdi değil
Sürekli eli ağzında ve salya akıtıp baloncuk yapıyor. Diş çıkarıyor sandım doktora sordum. Reflüsü olan bebekler bu davranışı yaparmış. Diş çıkartsa bile 2-3 ayı buluyormuş. Bir de çok dikkat ettim gazı olduğunda ve uykuya geçemeyince ellerini çılgınlar gibi yiyorKızlar dişi kaşınan salyası olan bebekleriniz varmı iki gündür fena yoruldum artık
Bir tek ben değilmişim demek. Hiç içimden gelmiyor. O duyguyu unuttum sanki.Benim içimden gelmiyor. Yani bana dokunsun öpsün istemiyorum. Ama kocamı da seviyorum. 14 aylık evliyiz. Hamileliğin ortalarına yakın bıraktık ilişkiyi ve aylardır ortada bir şey yok. Ev arkadaşı modundayız yani bilmiyorum nolcak böyle
Yani çok tuhaf bir his. Gerçekten içimden hiç ama hiç gelmiyor. Emzirince prolaktin hormonu östrojeni baskılar. Bundan dolayı da olabilir elbette. Bilmiyorum hiç ama bir şeyler bozulmaya doğru gidiyor bizdeBir tek ben değilmişim demek. Hiç içimden gelmiyor. O duyguyu unuttum sanki.
Eşin bu durumu biraz anlayışla karşılıyorsa bu iyi. Benim eşim baskı yapmıyor. Bebeğim yoğun bakımda yattı doğunca. Doğduğu an göremedim 2 gün sonra gördüm. Bu yaşadıklarım travma yarattı bende. Şu an tek düşündüğüm oğlum.Yani çok tuhaf bir his. Gerçekten içimden hiç ama hiç gelmiyor. Emzirince prolaktin hormonu östrojeni baskılar. Bundan dolayı da olabilir elbette. Bilmiyorum hiç ama bir şeyler bozulmaya doğru gidiyor bizde
Doğum sonrası oluyormuş annelik hormonu cinsellik isteğini azaltiyormuş canım ben de öyleyim bazen öpsün istemiyorum ama esim çok anlayışlı üstüme gelmez bazen ben de onu kıramamBenim içimden gelmiyor. Yani bana dokunsun öpsün istemiyorum. Ama kocamı da seviyorum. 14 aylık evliyiz. Hamileliğin ortalarına yakın bıraktık ilişkiyi ve aylardır ortada bir şey yok. Ev arkadaşı modundayız yani bilmiyorum nolcak böyle
Bizde 15 aylık evliyiz. İnşallah düzelir canım. Anne olmak başlı başına zor bi olay bizi anlamıyorlar bazen.Benim içimden gelmiyor. Yani bana dokunsun öpsün istemiyorum. Ama kocamı da seviyorum. 14 aylık evliyiz. Hamileliğin ortalarına yakın bıraktık ilişkiyi ve aylardır ortada bir şey yok. Ev arkadaşı modundayız yani bilmiyorum nolcak böyle
Sağol canım ya inşallah değildir yeni başladı sonradan da oluyor mu reflu..Sürekli eli ağzında ve salya akıtıp baloncuk yapıyor. Diş çıkarıyor sandım doktora sordum. Reflüsü olan bebekler bu davranışı yaparmış. Diş çıkartsa bile 2-3 ayı buluyormuş. Bir de çok dikkat ettim gazı olduğunda ve uykuya geçemeyince ellerini çılgınlar gibi yiyor
demekki oluyormuş. Reflüsür belki dediğinde çok üzüldüm iyi bakamadım bebeğime diye Yatağının başını daha da yükselttim. Daha dikkatli emzirdim başını yıkarsa tuttum. Bundan mı bilmiyorum ama tükürük ve baloncuk azaldı. Kusması da Yok denecek kadar artık.Sağol canım ya inşallah değildir yeni başladı sonradan da oluyor mu reflu..
Ben de tekrar olursa tahlil yaptircamEslemak bizde de ayni durum vardi doktor gaita tahlili istedi.cok sukur bir sorun cikmadi.3 4 kere olmustu bize de.ben surekli degil diye onemsememistim.doktora diyince tekrar gordugunde yapalim gizli kanama vs olabilir dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?