- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #1.681
Soyle o kv dene sütten mangal tadi mi bekliyormus? Canim benim boyle sacma fikirleri olan bi insani lutfen takma kafana. Gül gec... Her annenin sutü yarar bebege bu tartisilmaz asla. Sutun kalitesini artiracak seyler yenebilir protein gibi vs... Onun disinda hic merak etme bebegin tombis olmasi sutun yaradigini gostermez. Nasil biz yetiskinlerin beden yapilari farkli bebeklerinde oyle. Annem abimi emzirememis suda islatilmis biskuviyle buyutmus. Abim cok sisman bi bebekmis yani bunu yiyen bebek saglikli mi olur hicKizlar kaynanam sagmis oldugum sutten icti sutun tatli degil dedi bide kasiga dokup bakti dedi ki mavi damar var sutun yaramiyo o yuzden bebek boyle dedi. Oglum yeterli kiloyu aliyo ama tontis bi bebek degil.daha onceden bahsetmistim yogun kusmalari var diye kaynanam sutum yaramadigi icin diyor.cok uzuluyorum. Kafama takmak istemiyorum ama takiyorum. Sizin sutunuz nasil gercekten anne sutu yaramaz mi bazen? Yaramadigi boyle anlasilir mi
Yazmayi unutmusum kusmasi bi kistas degil.. Benim oglumda cok kusuyor. Kilo alimi da iyi. Keske evine gidebilsen canim niye bu kadar uzun kaliyorsunuz oradaInsan ister istemez kafaya takiyo bebegim icin yeterli degil miyim acaba diye. Ama mama yediginde de ayni sekilde kusmasi filan devam ediyo o yuzden sutle ilgili oldugunu sanmiyorum ama doktora gittigimde soracagim. Evet cok zor bi kadin bunaltiyo cokAllah herkesin gonlune gore versin ne niyetle boyle yapiyosa.. Sagolasin sutun kalitesini arttiracak seyler tuketiyorum insallah ise yariyodur
Bize de ilk doğduğu günlerde sodanın gazını uçurup bebeğe verin demişlerdi minerallerden dolayı sarılığı önlüyor diye bende verdim bebişime sarılık olmadık çok şükür.
Ben sutun yaramamasi olayina kesinlikle inanmiyorum canim.bebek fazla kilo almadigi zaman yanlis emzirme yontemi kullanildigini dusunuyorum.10 dk emip birakti diyelim.birdahaki emme zamanin yine ayni gogusu emmeli sonundaki yagli sutu alabilmesi icin.bu yagli sut bebege kilo aldirir.sik sik meme degistirdigimiz zaman on sut yani sutun sulu kismini almis olur bu da bebegin biraz daha az kilo almasina sebep olur.sakin sutum yaramiyomu diye dusunme niye yaramasin ki ya? Senin bebegin o elbette yarar.sadece emzirirken buna dikkat et yeter.Kizlar kaynanam sagmis oldugum sutten icti sutun tatli degil dedi bide kasiga dokup bakti dedi ki mavi damar var sutun yaramiyo o yuzden bebek boyle dedi. Oglum yeterli kiloyu aliyo ama tontis bi bebek degil.daha onceden bahsetmistim yogun kusmalari var diye kaynanam sutum yaramadigi icin diyor.cok uzuluyorum. Kafama takmak istemiyorum ama takiyorum. Sizin sutunuz nasil gercekten anne sutu yaramaz mi bazen? Yaramadigi boyle anlasilir mi
Bebek takvimi de olsa ya keşke..
allah senden de razı olsun canım kakadansa çiş daha önemli günde 4 kere çiş yapması lazım en az. 1 ayı geçince kala azalacak seni yanıltmasın kaka. bir de çişi açık sarı yada şeffaf olmalı ona bak. erkek çocuğu sık sık altı açıkken işiyodur :)Geceden beri 3 kez kaka yapti gunde 6 kez filan yapiyo. Aslinda dediklerinin dogru olmadigini biliyorum ama icten ice acaba diyo insan. Ben de bi kez baktim aci mi diye sormustu da. yani boyle kotu aci bi tadi yoktu ne bileyim aman.. Sagol canim cevabin icin icimi ferahlattiniz kizlar Allah razi olsunmatsiyahoje
aynen canım bebek fazlasını kusarmış ben de öyle biliyorum. fışkırarak kusmuyosa sorun yokBenim ilk oğlum da çok kusardı ama kilosu da çok iyiydi. Doktor kilosunda problem olmadığı sürece kusmasi önemli değil demişti. Bizde bebek kustugu zaman yarayani almış gerisini çıkarıyor denir. Sen kaynananın dediklerini takma kafaya senin sütünden başka yarayacak hiçbir şey yok bebeğine
C
Caim ikilisinde de sagim gucu azaliyormus. Yine tekli kullaniyolarmis.Cok mu uzun suruyor sagmasi. Ben lansinoh ikilide karar kildim
Ikinciyi mi yapsakAynen ya ben de forumda gezerken takvimlileri goruyorum yine hevesleniyorum
Ikinciyi mi yapsak
Bu nasil bi kaynana ya. Gercekten sabirliymissin. Annesi oldugunu goster bnce. Bu kadar karismasina izin vermeKizlar kaynanam sagmis oldugum sutten icti sutun tatli degil dedi bide kasiga dokup bakti dedi ki mavi damar var sutun yaramiyo o yuzden bebek boyle dedi. Oglum yeterli kiloyu aliyo ama tontis bi bebek degil.daha onceden bahsetmistim yogun kusmalari var diye kaynanam sutum yaramadigi icin diyor.cok uzuluyorum. Kafama takmak istemiyorum ama takiyorum. Sizin sutunuz nasil gercekten anne sutu yaramaz mi bazen? Yaramadigi boyle anlasilir mi
Bn esime hamileligin ve dogumun zorluklarini surekli anlattigim icin su an ikincinin dusuncesi bile gelmiyo aklina.Aman esim duymasindoktorumla zor ikna ettik 1 sene beklemeye ona kalsa kirkim cikinca hemen 2. Cocuk olsun ikisi beraber buyusun...
Senin bebeğinin sağlığı onlarla olan ilişkinden daha önemli, koy tavrını gir odaya çıkma, vermeye kalktığında sert bir tavır uygula. Tabiki senin elinde herşey, o senin o bebeğin kimse senin istemediğin bişeyi yapma hakkına sahip değil!Bu sabah yine vermeye kalkti bali. Kizdim verme diye. Gercekten cok zorlaniyorum daha bir ay burda onlarlayiz. Degisik degisik seyler. Her yorenin kulturu farkli ondan mi kaynaklaniyo bilmiyorum ama komsulari akrabalati filan da yadirgamiyo herkes boyle seyler soyluyo. 3 aylikken artik herseye alismis olcakmis diyolar anlatamiyom
Valla canim herkesin derdi ayrı. Benim sütüm çok şükür ama bende de sol göğüste problem var diğerinden daha büyük daha süt dolu ama tıkanıklık oluyo genelde oda baya bi problem yaratiyorBen de kötü bi şey zannettim canım şükür değilmiş benim hiç gergin olmadigindan görmüyorum sanırım öyle çok sütüm yok :/ çok olsa da görünse keske
Sen istemeyince bedeninde reddetmis kuzum ya. Simdi cabuk iyilesicem adar ile gezmelere gidicem diye kendini motive et bak cabucak kapanacak dikislerinCanım teşekkür ederim ben normali çok istiyordumsezeryanı istemeye istemeye yaptırınca böyle aksilikler oldu işte
Satış stratejisi bence. ama tabi herkesin kendi tercihidir. elinizde kalanı bebeğe verdiğinizin 3 katı dozda kendiniz içebilirsiniz doktor söyledi bunu hatta iç hergün dedieastnbull
belki şişenin ağzı farklıdır bilemiyorm belki de satış stratejisi dir ki o daha mantıklı geliyor
Kizlar kaynanam sagmis oldugum sutten icti sutun tatli degil dedi bide kasiga dokup bakti dedi ki mavi damar var sutun yaramiyo o yuzden bebek boyle dedi. Oglum yeterli kiloyu aliyo ama tontis bi bebek degil.daha onceden bahsetmistim yogun kusmalari var diye kaynanam sutum yaramadigi icin diyor.cok uzuluyorum. Kafama takmak istemiyorum ama takiyorum. Sizin sutunuz nasil gercekten anne sutu yaramaz mi bazen? Yaramadigi boyle anlasilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?