2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Soyle o kv dene sütten mangal tadi mi bekliyormus? Canim benim boyle sacma fikirleri olan bi insani lutfen takma kafana. Gül gec... Her annenin sutü yarar bebege bu tartisilmaz asla. Sutun kalitesini artiracak seyler yenebilir protein gibi vs... Onun disinda hic merak etme bebegin tombis olmasi sutun yaradigini gostermez. Nasil biz yetiskinlerin beden yapilari farkli bebeklerinde oyle. Annem abimi emzirememis suda islatilmis biskuviyle buyutmus. Abim cok sisman bi bebekmis yani bunu yiyen bebek saglikli mi olur hic

Yazmayi unutmusum kusmasi bi kistas degil.. Benim oglumda cok kusuyor. Kilo alimi da iyi. Keske evine gidebilsen canim niye bu kadar uzun kaliyorsunuz orada

Kızlar bebek gelişimi ile elinizin altında olan bir kitap var mı. Bir çoğumuzun tecrübesi yok. Bebek gelişimi beslenmesi vs. İle ilgili kitap önerisi olan varsa memnun olurum.

Ben sutun yaramamasi olayina kesinlikle inanmiyorum canim.bebek fazla kilo almadigi zaman yanlis emzirme yontemi kullanildigini dusunuyorum.10 dk emip birakti diyelim.birdahaki emme zamanin yine ayni gogusu emmeli sonundaki yagli sutu alabilmesi icin.bu yagli sut bebege kilo aldirir.sik sik meme degistirdigimiz zaman on sut yani sutun sulu kismini almis olur bu da bebegin biraz daha az kilo almasina sebep olur.sakin sutum yaramiyomu diye dusunme niye yaramasin ki ya? Senin bebegin o elbette yarar.sadece emzirirken buna dikkat et yeter.

Bu arafa sutun tadiylada yarayip yaramayacaginida ilk defa duydum.senin kayinvalide bi alem valla

ozguleysa kayınvaliden resmen uydurmuş. Benim sütüm de tatsız ve SMA mamayla hemen hemen aynı tadı. Benim de göğsümde mavi damarlar belirgin ama Oğlum 2830gr doğdu, hastaneden 2660gr çıktı, bir ay sonra tam 4700 gr olmuştu. 2 kilo almış yani ne alakası var sütün tadıyla. Ayrıca benim oğlum da çok kusuyordu...

Sütün yaramazsa da onun seni strese sokmasında yaramayacak bu gidişle. Ayrıca insanlık hali yani süt yetmezse de mama takviyesi yapılır abuk sabuk şeyler mi verilir bit kadar bebeğe...

allah senden de razı olsun canım kakadansa çiş daha önemli günde 4 kere çiş yapması lazım en az. 1 ayı geçince kala azalacak seni yanıltmasın kaka. bir de çişi açık sarı yada şeffaf olmalı ona bak. erkek çocuğu sık sık altı açıkken işiyodur :)

aynen canım bebek fazlasını kusarmış ben de öyle biliyorum. fışkırarak kusmuyosa sorun yok ozguleysa

C

Caim ikilisinde de sagim gucu azaliyormus. Yine tekli kullaniyolarmis.Cok mu uzun suruyor sagmasi. Ben lansinoh ikilide karar kildim

Ben sagarken göğsümü tutuyorum. Damarlara masaj yapıyorum süt kanalları iyice açılsın diye. İkili olsa yapamazdım. Benim göğsüm büyük ama o yüzden olmazdı. Ona göre al. Gerçi çok bir şey fark etmiyor arada 30 tl fark var.

Bu nasil bi kaynana ya. Gercekten sabirliymissin. Annesi oldugunu goster bnce. Bu kadar karismasina izin verme

Senin bebeğinin sağlığı onlarla olan ilişkinden daha önemli, koy tavrını gir odaya çıkma, vermeye kalktığında sert bir tavır uygula. Tabiki senin elinde herşey, o senin o bebeğin kimse senin istemediğin bişeyi yapma hakkına sahip değil!
Ben burda sinir stres oldum artık bu ne ya!
Yeni doğmuş bebeğe tavuk suyumu verilirmiş!

Ben de kötü bi şey zannettim canım şükür değilmiş benim hiç gergin olmadigindan görmüyorum sanırım öyle çok sütüm yok :/ çok olsa da görünse keske
Valla canim herkesin derdi ayrı. Benim sütüm çok şükür ama bende de sol göğüste problem var diğerinden daha büyük daha süt dolu ama tıkanıklık oluyo genelde oda baya bi problem yaratiyor

Ayhhhhh ne kaynana yaaaa tam bdv a konu olmalık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…