- 31 Mart 2016
- 157
- 194
- 103
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #16.861
Canım hastaneden Yen'i çıktık eve gidiyoruzSahihuban canım naptiniz Ertuğrul nasıl nasi gecti
Ouuy canım benim kiyamam geçmiş olsun tekrar bu gece rahat uyur inşallah bence bi fitil yap annesi agrimasinCanım hastaneden Yen'i çıktık eve gidiyoruz
Çok ağladı Ertuğrul
İğne yapılırken çok az ağladı
İşlemde mememi alamadı ağladı
Sıktı kendini
Emzik de almıyor normalde
Pekmez sürüp parmağımı verdim emdi rahatladı çok şükür baya
Sonra çıkınca 30 dk gözlem altında tuttular
O sıra ayaklarını tuttuk hareket etmemesi için o zaman çok ağladı sinirlendi
Neyse şimdi uyudu ama ben çok çok Yorgun'um hem bedenen hem manen ...
Hayırlı sağlıklıca geçsin bu gece inşaallah
Fitil vermemiş dr reçete de YokOuuy canım benim kiyamam geçmiş olsun tekrar bu gece rahat uyur inşallah bence bi fitil yap annesi agrimasin
Amin canım inşallah bizim recetede de şurup yoktu fitil vardı en kısa zamanda iyileşir inşallah bende bezini açmaya cesaret edemistim ilk günFitil vermemiş dr reçete de Yok
Krem var şurup var
Calpol var
Annelik duygusu zor
Bambaşka
Pek yüreksiz oldum ben Ertuğrul söz konusu olunca
Rabb in cümlesine sağlık versin evlatlarımızın
Şifa versin. Huzurla mutlulukla
canım allah yardımcın olsun zor da olsa sakin olman lazım sen gerilince oğlun da hissediyordur onu anlamaya çalış onun için de çok zordur eminim.Slm kizlar . Coooookkkkk uzun aradan sonra tekrar geldim aranıza . Belkide unuttunuz beni :/
Ben çok sıkıntılı günler geciriyorum dogdugundan beri. Rabbim gördüğümüzden geri koymasın şükür diyeyim yinede. Oğlum doğdu doğalı sürekli ağlıyor uyumuyor ama öyle böyle aglamak değil. Bu yüzden göbek fıtığı oldu. Göbeği ilyihablandi düşmeden daha yakıldı. . .. kolik oldu haftalarca çıldırmış gibi agladi ben sıkıntıdan hastanelik olup seRum yedim... ve son 10 gündür 10 15 dk da bir uyaniyo emiyo yerine koyuyoruz yatıyoruz uyumadan bi daha kalkıyoruz 2.5 gibi tamamen gözünü aciyo bi süre öyle zaman geciyo 5 ten sonrası da hep ayakta sallıyorum bırakınca uyaniyo ve uykusunu almadığı için agliyo. Gündüz ya emziriyorum ya sallıyorum ya kucaklıyorum. 3.5 ay oldu hastane dışı bir yer görmedim. Hatta evde salondan başka bir yer görmüyorum. Wc ye bile tutuyorum kendimi böbrek hastası olacagim yakında. Yazıyı yarım bırakıyorum çünkü oğlum durmuyor öpüyorum. . Dua edin olurmu
çıktı canım ama boşuna yapılmış alerji çıkmayınca dr dedi bu test bebeklerde geçerli değil alerji çıkmasa da alerjisi olabikir dediÇok sancılanıyor canım gaz yapsa da tuvaletini yapsa da sancısı geçmiyor alerji mi var acaba dedim sizin sonuçlar çıktı mı
ben de aç geziyorum 2 kilo verdim bileKan da alerji testi canım Universite arastrma hastanesinde verdik 15 gün dediler bnde kestim herseyi ne yiceksek onu da bilmiomAminnn.hepimizin yavrusuna şifa versin allah ins
Karışmak gibi olmasın ama bize fitil verdi. Yarım kaldırdık yoksa ne uyurdu ne dururdu.Fitil vermemiş dr reçete de Yok
Krem var şurup var
Calpol var
Annelik duygusu zor
Bambaşka
İnsanın içi acıyor maalesefAmin canım inşallah bizim recetede de şurup yoktu fitil vardı en kısa zamanda iyileşir inşallah bende bezini açmaya cesaret edemistim ilk gün
Ever kimi doktor fitili v veriyor kimi de şurupKarışmak gibi olmasın ama bize fitil verdi. Yarım kaldırdık yoksa ne uyurdu ne dururdu.
Burununu temiz acik tutmak gerek canimArkadaslar yardim dun disari ciktik hava guzeldi ama bizimki usuttu burnu akiyor araara hapsuruyor gozunun altida hafif moraldi sanki evde ne yapabiliriz ihlamur veriyorum
Bende dayanamayip agladim dedigin gibi annelik cok farkli Allah yavrunun sifasini versin bizimki iyilesti sukurFitil vermemiş dr reçete de Yok
Krem var şurup var
Calpol var
Annelik duygusu zor
Bambaşka
Amin Amin Can'ım İnan uyumak istemiyorum nolur nolma diyeBende dayanamayip agladim dedigin gibi annelik cok farkli Allah yavrunun sifasini versin bizimki iyilesti sukur
Korkma canim agrisi olsa aglar hem Rabbim korusun butun gece uyumasak bile basina bisey gelmesini engelleyemeyiz butun gece uyusakta hicbirsey olmuyorsa bu da Rabbimdendir mutlaka kagit bardak kes koy bide calpolu ilk verdigimide yavrum uyusmus yari baygin gibi yuksek sese bile cok tepki vermedi biraz korktum bidaha vermek istemedim sonra mecbur kaldim agri olunca yine verdim ilk seferki gibi olmadiAmin Amin Can'ım İnan uyumak istemiyorum nolur nolma diye
Rabb in yardım etsin ibşaallah
Kvdem de bugün dedi canım 3 yaşına kadar doğru çıkmayabilirmiş dedi kan mı verdi canım test için 10 gündür akşam üstü başlayan geç saatlere kadar süren bir sancı oluyor sonunda tuvaletini yapana kadar şu anda yapmadan uyudu ama tetikteyim her an uyanır diye bekliyorum uyanmasın birkaç saat huzurlu sağlıklı uyusun bebeklerimiz İnşallah canımçıktı canım ama boşuna yapılmış alerji çıkmayınca dr dedi bu test bebeklerde geçerli değil alerji çıkmasa da alerjisi olabikir dedi
Az önce uyuyor dedim dimi canım uyandı ve biz artık klasikleşen sancı geçirme durumunun içindeyizçıktı canım ama boşuna yapılmış alerji çıkmayınca dr dedi bu test bebeklerde geçerli değil alerji çıkmasa da alerjisi olabikir dedi
Eğer erkek çocuğu ise ıhlamur verme bence. . Fazlası kısırlık yapabiliyormuş.. doktor bize nane limon önerdi. Ben bi tatlı kaşığı tane kimyon, yarım tutam nane, bi iki damla limon, bi şeker.. demledim. 5 çay kaşığı verdim canım. geçmiş olsun. Ateşini kontrol et ve doktora götür.Arkadaslar yardim dun disari ciktik hava guzeldi ama bizimki usuttu burnu akiyor araara hapsuruyor gozunun altida hafif moraldi sanki evde ne yapabiliriz ihlamur veriyorum
Canım ağustos anneleri topiginde kızları etiketledim.cevap veren olmadı.benim oğlanı da ettirdim sünnet.o da ilk akşam oyle bir ağladı ki adamla birbirimize girdik kriz yaşadık.Biz de 38 günlükken yaptırdık ve evet biz de çok araştırdık çoğunlukla ilk 3 ay içinde yapılması öneriliyordu. İlk gün sadece iki çiş sırasında ağladı ama ne ağlamaonun dışında huzursuzluğu ağlaması falan da olmadı 3 günde de iyileşti. Bu arada ben de Ağustos annesiyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?